ha anladim canim,
bende schilddrüse icin 75 mg hap kullaniyorum,
en son iste eylüldemi ne kan testi yaptirdim, doktorum dedi bu iyi simdilik böyle kalsin dedi,
yoksa aslinda bencede biraz yüksek kullansam kesin verirdim kilo,
peki bu testleri sana bedavami yapcaklar ? Yani duydumki extra test istedimmi parasini kendin ödemek zorunda kaliyormussun,
krankenkassemi ödicekki ??
bu arada hangi eyalette kaliyorsun?
bu arada özlemcim allah yardimcin olsun canim, is bulmak gercekten cok zor, burdada öyle..
ben stuttgart tayim , ama para ödeyecegimi hic sanmiyorum, normalinde hani kendi talep ettiginde sen ödüyorsun ama benim doktorum sorun cikarmiyor yani , sonucta ortada görünen bir sorun var. hem bana 65 kilo ideal kilonuz diyip bu kiloya inmek icin para ödetemezler :)hem ayrica kiloa vermemiz sigorta sirketlerinin islerinede geliyor, ben AOK dayim mesela ben bagli oldugum subeyi aradim, konustum yani kilo vermek istedigimi ihtiyacim oldugunu anlattim. iste boy kilo filan sordu, randevu aldim ordanda gelin görüselim dedi bana, AOK hem diyetisyen uzmani hemde spor teklifleri yapiyormus, hatta saglikli yemek pisirmek kurslari bile var (kilolu insanlar icin tamamen ücretsiz) uygun birini secebiliriz hemen, dönem basladiginda sizde baslarsiniz filan dedi.ben olan bitenlerden haberdar ederim seni. ama bagli oldugun sigortayi arayip mutlaka yardim istedigini dile getir, eminim bir sürü angebotlari vardir yani.