Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ha anladim canim,
bende schilddrüse icin 75 mg hap kullaniyorum,
en son iste eylüldemi ne kan testi yaptirdim, doktorum dedi bu iyi simdilik böyle kalsin dedi,
yoksa aslinda bencede biraz yüksek kullansam kesin verirdim kilo,
peki bu testleri sana bedavami yapcaklar ? Yani duydumki extra test istedimmi parasini kendin ödemek zorunda kaliyormussun,
krankenkassemi ödicekki ??

bu arada hangi eyalette kaliyorsun?

bu arada özlemcim allah yardimcin olsun canim, is bulmak gercekten cok zor, burdada öyle..

ben stuttgart tayim , ama para ödeyecegimi hic sanmiyorum, normalinde hani kendi talep ettiginde sen ödüyorsun ama benim doktorum sorun cikarmiyor yani , sonucta ortada görünen bir sorun var. hem bana 65 kilo ideal kilonuz diyip bu kiloya inmek icin para ödetemezler :)hem ayrica kiloa vermemiz sigorta sirketlerinin islerinede geliyor, ben AOK dayim mesela ben bagli oldugum subeyi aradim, konustum yani kilo vermek istedigimi ihtiyacim oldugunu anlattim. iste boy kilo filan sordu, randevu aldim ordanda gelin görüselim dedi bana, AOK hem diyetisyen uzmani hemde spor teklifleri yapiyormus, hatta saglikli yemek pisirmek kurslari bile var (kilolu insanlar icin tamamen ücretsiz) uygun birini secebiliriz hemen, dönem basladiginda sizde baslarsiniz filan dedi.ben olan bitenlerden haberdar ederim seni. ama bagli oldugun sigortayi arayip mutlaka yardim istedigini dile getir, eminim bir sürü angebotlari vardir yani.

asuuuu gene kaçıroyosun heralde uğramadığına göreeee günahınıda almayayımda nirelerdesinn kızzzz angaralım alyazmalım selvi boylum

canım sabah kardeşim aradı 10buçuk gibi çayı demle geliyorum diye minikleri doktora götürmüşdönüşte bana uğradı ben de 2 arkadaşımı da çağırdım yedik içtik güldük arada yaramazlık yaptım ama aşırıya kaçmadım ama bugün yürüyüş yapamadım
ayakkabılarını ve çantalarını güle güle kullan canım hepsi de çok güzel
esracım sen de botlarını iyi günlerde giy benimkine benziyor ama benimki dolgu topuk

yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler
mehtap sen de hoşdönmüşsün canım
bende durum böyle yenacım da görünmemiş bikaç gündür

ya kızlar allah aşkına yaşınızda ne var daha millet 35 de evlenıyor bakmayın sız onlara :) sağlam bi aday olana kadar keyfinize bakın. :)

haklisin canim aslinda bende gec kaldigimi düsünmüyorum acikcaisi ama iste insanlar cooook konusuyor...

ben stuttgart tayim , ama para ödeyecegimi hic sanmiyorum, normalinde hani kendi talep ettiginde sen ödüyorsun ama benim doktorum sorun cikarmiyor yani , sonucta ortada görünen bir sorun var. hem bana 65 kilo ideal kilonuz diyip bu kiloya inmek icin para ödetemezler :)hem ayrica kiloa vermemiz sigorta sirketlerinin islerinede geliyor, ben AOK dayim mesela ben bagli oldugum subeyi aradim, konustum yani kilo vermek istedigimi ihtiyacim oldugunu anlattim. iste boy kilo filan sordu, randevu aldim ordanda gelin görüselim dedi bana, AOK hem diyetisyen uzmani hemde spor teklifleri yapiyormus, hatta saglikli yemek pisirmek kurslari bile var (kilolu insanlar icin tamamen ücretsiz) uygun birini secebiliriz hemen, dönem basladiginda sizde baslarsiniz filan dedi.ben olan bitenlerden haberdar ederim seni. ama bagli oldugun sigortayi arayip mutlaka yardim istedigini dile getir, eminim bir sürü angebotlari vardir yani.

bende bayerndeyim canim, stuttgarta cok gelmis gitmisligim var :)
bende aok dayim ve o kurslari bende biliyorum,
ama pek ise yaradiginida düsünmüyorum, yani en azindan spor kurslari,
6 defa- 8 defa gidiyorsun sonra bitiyo, yilda en fazla 2 kursa katilabiliyorsun zaten,
aquagymnastike gitmistim bende..

neyse bende yarin birgün internistimi ariyip bi soriyim neler yapiyolarmis, sagol canim

Kızlar napıyosunuz bakimmm

Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.

Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.

sen insanlara bakma hiçte canını sıkma bazen dengesiz oluyorlar. senin bölümün ne kpss puanın kaç?

Çok tatlısınız hepiniz kızlar, teşekkür ederim. daha güzelleri hepinizin olsun inşallah :)

Xay abla kolay gelsin sana, çok güzel telaşlar bunlar dediğin gibi. umarım her şey çok güzel gider.

Aynurum yedin bitirdin günleri, çok az kalmış :) Şu iki gün de çabucak geçer inşallah canım benim :)

sağol tatlım böyle telaşlar herkesin başına gelsin:16:

mraba ben yenı geldım braz acemiyım :( ama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız

hoşgeldin canım aramızdasın bile:21: ben ayşe taze kaynana:9: sende kendini tanıtabilirmisin:16:

ben çok kılo alıp verıorum bı ayda 20 kılo almştm bı sene içinde ve 7 gnde bes kılo verdm ama kılo verımım drakladı napmalıyım kızlar szce :(

sağol tatlım böyle telaşlar herkesin başına gelsin:16:

hoşgeldin canım aramızdasın bile:21: ben ayşe taze kaynana:9: sende kendini tanıtabilirmisin:16:

ben daha yenıyım adım merve memnun oldm bu msajıda grmedgm için geç cvap verdım daha dgrusu dha kullanmayı bıle çözemedim :P

evet cücüşüm yarın doğan güneş diyecez inşAllahh :34::34::34:

yaa bende heyecan yok denecek kadar az, böyle garip duygular içindeyim , hala inanamıyorum geliyor olduğunaaa , hele bi gelsin , gözümle göreyim , kokusunu duyayımm o vakit inanacamm sevdiceğimin , canım kocamın geldiğinee :16::16::16:

Esoşumm sağol bebeeem , sizinde gözünüz aydıın olsun inşAllahh :16::16::16:

sağol canım, kardeşim de pazar günü gelecek inşallah. darısı tüm askerlerin başına :)

Esracim sende güle güle kullan botlarini inan bunlara cok bayildim :)
tam benim aradigim tarzda bisey aslinda bu, hafif topuklu, $IK ve yinede cok rahatsiz etmeyen cinsten,
banada lazim bu ayakkabidan, ama böyle güzelini henüz hic göremedim :))

Sağol Eminecim, daha güzeli senin olsun :) ben bunu aldıktan sonra trendyolda hotiçin kampanyası vardı. bundan daha hoş bi pabuç gördüm orda da. ama almanyaya gönderim var mıdır bilemiyorum :)

Asayiş berkemal miii... Dün kendime koyu yeşil bir mont, lacivert düz bir elbise(bez) ve bot aldım. İş görüşmelerinde giyecek birşeyim yok demiştim ya. Bugün iş görüşmesine gittim İTÜ plazalarda İNG bankasına. Biraz canım sıkıldı orda. Bana soru bile soramadılar gerçi. Mülakat yapan kadın tam bi beyinsizdi. 10 aylık bi prokeymiş. Normalde İNG bankasına girmek çok zormuş, çok zeki olmak ya da çok iyi bi okuldan mezun olmak gerekirmiş. Bu sefer kadroları dolu olduğu için "insan kiralamak" istemişler. Kadın suratıma suratıma on kez insan kiralamak dedi ya. Ben de yani "outsource" dedim. Bozdugumu anlamadı mal kadın. Bana pek soru soramadılar,ben anlattım zaten kendimi. İş güya avrupa yakasındaydı ama ümraniyede çalışılcakmış. Ben beylikdüzündeyim biliyosunuz. Zaten hoş bu işe kabul edilirsem hem maaşı düşük olucak hem de bebek olursa barındırmazlar. Zaten 10 aylık projeymiş. İşi doğru düsürt anlatamadı bile kadın. Neyse yarın aynı firmayla başka bi görüşmeye gidicem. Eski çalıştığım yere çok yakın gayrettepede. Hatta eski iş arkadaşlarımla da görüşücem. Bu hayatta dayın olucakki düzgün bir iş bulasın. Arkadaşım hiç zorlanmadan bi bankada genel müdürlüğe girdi geçen. Çalışma endüstrisi ve ekonomisi mezunu. Ablası o bankada çalışıyor çünkü. Patronu hamile kalırsan hiç sorun olmaz burda demiş.

Umarım bu sene içinde atanırım kızlar, yoksa valla gözümü karartıp öss'ye hazırlanıp öğretmenlik kazanmaya çalışıcam.

Özlemcim hayırlı bir şey çıkar umarım. sıkmamaya çalış canını. kısmette varsa çıkar zaten karşına.

Çok can sıkıcı bir iş görüşmesi olmuş. Umarım yarınki görüşmen daha iyi olur. Yeni kiyafetleride güle güle giy. İş görüşmelerinde uğur getirsin..
Sen hamilelik konusuna her değindiğinde, benim taa 1999 yılında bir işe girerken imzaladigim sözleşme aklıma geliyor. O zaman 27 yasındaydım ve 5 yıl çalistigim süre boyunca hamile kalmayacağim diye bir maddesi olan sözlesmeyi imzalamiştim. Hoş o firmada 7 yıl çalıştım. Üst düzey yönetici olarak, yurt içi ve yurt dişinda var olan, 16 rakip firmaya 5 yıl boyunca gitmeyeceğime dair yeni bir sözleşme imzalayarak 2006 da ayrıldım. yanı 6 yıl bitti :) bende hala çocuk yok :1::1::1::1: Bu şirket bana çok şey kattı, bugunkü iş çevremi ve iş tecrübemi verdi. Özel sektör ne yazik ki böyle, zaten mantıkla düşünüldüğünde özel sektörde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. İş veren niye zaman ve para kaybetsin ki? Bu yüzden devlet memurluğu çok daha mantıklı görünüyor. Benimle birlikte, çalisan 2 yeni mezun, arkadaşım var. Biz günlük skype üzerinden çalışıyoruz. Sabah işleri veriyorum aksam'a alıyorum yani herkez evinde. Böyle olmasına rağmen, onları seçerken ben bile yakında evlenme planı olanı direk eledim. Hatta çok yakın bir arkadaşım, bir arkadaşı için, bana ısrarla, arkadaşımın bebeği var hiç bir yere çalışmaya gidemiyor senle çalısşın diye çok ısrar etti. Fakat tam verim alamam korkusu ile istemedim. Çünkü bir savaşın içindeyim, onun özel durumu ile ilgilenirsem yolum da ilerleyemem. Çok acımasızca görünüyor biliyorum. Bende bir kadınım. Her kadının çalışma hakkı var. Bu doğum konusu iş hayatında sadece kadını etkiliyor. Bunların hepsini biliyorum. Fakat bu çözümü ancak devlet bulabilir. Oysa suanda sadece doğum izinlerini uzatıyorlar. Fakat bu sürede özel sektörde iş veren ne yapacak buna formül üretmiyor? Devlet memuru istedi kadar izinli olsun beni hiç ilgilerdirmiyor...çok bencilce biliyorum ama çark böyle işliyor. Aci ve gerçek...
Bu arada öğretmen olma yaşı 40 acele et....Gerçi yasini bilmiyorum. Benim yaş kemale erince...:1::1::1:

ben çok kılo alıp verıorum bı ayda 20 kılo almştm bı sene içinde ve 7 gnde bes kılo verdm ama kılo verımım drakladı napmalıyım kızlar szce :(

öncelikle hosgeldin :) sen 1 hafta içinde nasıl 5 kılo verdin! sağlığına dikkat et. ne yapman lazım bılemıyorum acıkcası bende daha yeniyim buralarda :)

mraba ben yenı geldım braz acemiyım :( ama kılo vermem lazım bnıde aranıza alırmısınız

Aramıza hoşgeldin :3:
Bencede ümitsizliğe kapılma :34: emin ol bir kaç gün sonra motivasyonun tavan yapacak ve çok daha istikrarlı olucaksın beslenme konusunda :34: azda spor kattınmı işin içine kilolar patır patır gidecektir :34:

senin 20 kılo verdını gormek benı heyecanlandırdı.
bende 105 kıloym suanda 3-4 gundur dıyetteyım dıyemem ama ekmek seker kullanmıorum..

bugun sabah sımıt sekersız cay

oglen tarhana corbası

dolma

bıraz borek yedım :17:
ara olarak yulaflı bıskuvı 3-4tane :17:

aksam hafıf salata yada mercımek yemegı yerım :ssz:

neolcak halım bılmıorum :30:

Canım benden fazla kilolar veren arkadaşlarımızda var ama onlar çizelgelerini yenilediler :34: ben başlangıç kilomu sabit tutmayı düşünüyorum sadece hedeflere ulaştıkca onları düşüreceğim :34: gördükçe daha fazlası için motivasyon oluyor bana :34:
Ben ilk 10 kiloyu 1 seneden az fazla sürede verdim spor yapmadan ama sonra kilo vermem durdu ve 8 ayın sonunda baktım hala tık yok spora yazıldım :34: bir sonraki 10 kiloyuda işte 2 ay haftanın 4 günü spor + sağlıklı beslenmeyle verdim şükür :34:

Bence ilk önce beynimize bunun geçici bir diyet olmadığını yerleştirmek zorundayız :34: sonuçta bu sağlıklı beslenmeyi biz ömrümüzün sonuna kadar yapacağız ve ben kendi adıma ömrümün sonuna kadar bazı şeylerden vazgeçmek istemiyorum aksine az da olsa hayatımda olucak herşey. Mesela ekmek hiç yemiyordum ama inan faydası olmadı çünkü ne kadar az yersen vucut okadar direnç gösterir :34: İlk zamanlar bazı arkadaşlarımız günde 6 dilim ekmek yemeleri konusunda diyetisyenleri tarafından yönlendirilmişti :34:
Ben kahvaltımda mutlaka 2 dilim ekmek yiyorum :34: Eğer yemeklerde çorba varsa ekmek yemiyorum :34:
Öğlen ve akşam yemeklerimde mutlaka koca bir kase salatam var ve 1 kase yoğurdum :34:
Öğlende sebze yiyorsam akşam mutlaka protein tüketiyorum :34:
Senin yediklerin bana çok az gibi geldi :34: yine sen bilirsin ama ömrünün sonuna kadar okadarcıkmı yiyeceksin üstelik kilo vermen durduğunda yediklerini azaltman gerekecek yine kiloda hareketlenme görebilmek için eee şimdiden az yersen sonra ne yiyeceksin kız :1:

Umarım yazdıklarım sana ukalaca yada kırıcı gelmemiştir sonuçta biz burada bir aile gibiyiz ve ne olursa olsun biz kardeşlerimizin iyi olmasını isteriz ve sağlıksız beslenmesini istemeyiz :34:
İnşallah sende daimi olursun ve bizlerle hedeflerimize doğru ilerlersin :34:
Tekrar hoşgeldin :3:

Bu arada ben Banu :1: 32 yaşında ( önümüzdeki ay 33 olucağım :1: ) 2 Cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım :34:

hakikaten öyle be nuhancim,
ben simdiden biktim inan bu laflardan,
25 olcam yakinda, ama insanlar evde kalmis muamelesine coktaaaan basladi..

o evde kalmalar eskidendi....
Benim iki halamda 30lu yaşlarinda evlenmiş..sarinim 60'li yillar..onların dügünlerine, taaa uzak mahallelerden koca kizlar evleniyor die bakmaya gelmisler... acaba benim dügünüme kimler bakmaya gelecek :1::1::1::1:

sen daha çok gençsin 28'a kadar yolu var. ama 30u geçirme...

öncelikle hosgeldin :) sen 1 hafta içinde nasıl 5 kılo verdin! sağlığına dikkat et. ne yapman lazım bılemıyorum acıkcası bende daha yeniyim buralarda :)

su içmiordum 1 bardak bıle takı tartıya cktımm brdn 92.5 bcuk olmusum bu ne dedım :(:( işte su içmeye basladım smdı 88 ım su içtım 2.5 ltre falan ekmek hiç yemedım ama peynr ve salatalık falan yedım sabahları bde dyet ygurt falan aldım onlarıo yedım ama kesınlıkle 6 dan snra yemek yemedım oyle yaptım bnde ınanamadm ama ole oldu vallahı ... 1 sne öncde 68 dım kılom hiç dngede drmadı anlıycagın

Aramıza hoşgeldin :3:
Bencede ümitsizliğe kapılma :34: emin ol bir kaç gün sonra motivasyonun tavan yapacak ve çok daha istikrarlı olucaksın beslenme konusunda :34: azda spor kattınmı işin içine kilolar patır patır gidecektir :34:

Canım benden fazla kilolar veren arkadaşlarımızda var ama onlar çizelgelerini yenilediler :34: ben başlangıç kilomu sabit tutmayı düşünüyorum sadece hedeflere ulaştıkca onları düşüreceğim :34: gördükçe daha fazlası için motivasyon oluyor bana :34:
Ben ilk 10 kiloyu 1 seneden az fazla sürede verdim spor yapmadan ama sonra kilo vermem durdu ve 8 ayın sonunda baktım hala tık yok spora yazıldım :34: bir sonraki 10 kiloyuda işte 2 ay haftanın 4 günü spor + sağlıklı beslenmeyle verdim şükür :34:

Bence ilk önce beynimize bunun geçici bir diyet olmadığını yerleştirmek zorundayız :34: sonuçta bu sağlıklı beslenmeyi biz ömrümüzün sonuna kadar yapacağız ve ben kendi adıma ömrümün sonuna kadar bazı şeylerden vazgeçmek istemiyorum aksine az da olsa hayatımda olucak herşey. Mesela ekmek hiç yemiyordum ama inan faydası olmadı çünkü ne kadar az yersen vucut okadar direnç gösterir :34: İlk zamanlar bazı arkadaşlarımız günde 6 dilim ekmek yemeleri konusunda diyetisyenleri tarafından yönlendirilmişti :34:
Ben kahvaltımda mutlaka 2 dilim ekmek yiyorum :34: Eğer yemeklerde çorba varsa ekmek yemiyorum :34:
Öğlen ve akşam yemeklerimde mutlaka koca bir kase salatam var ve 1 kase yoğurdum :34:
Öğlende sebze yiyorsam akşam mutlaka protein tüketiyorum :34:
Senin yediklerin bana çok az gibi geldi :34: yine sen bilirsin ama ömrünün sonuna kadar okadarcıkmı yiyeceksin üstelik kilo vermen durduğunda yediklerini azaltman gerekecek yine kiloda hareketlenme görebilmek için eee şimdiden az yersen sonra ne yiyeceksin kız :1:

Umarım yazdıklarım sana ukalaca yada kırıcı gelmemiştir sonuçta biz burada bir aile gibiyiz ve ne olursa olsun biz kardeşlerimizin iyi olmasını isteriz ve sağlıksız beslenmesini istemeyiz :34:
İnşallah sende daimi olursun ve bizlerle hedeflerimize doğru ilerlersin :34:
Tekrar hoşgeldin :3:

Bu arada ben Banu :1: 32 yaşında ( önümüzdeki ay 33 olucağım :1: ) 2 Cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım :34:

saol cnm inş hepımız kılo verırızde benım hedefım byuk sabretsem olurda bn en gec nsana kadar bu kıloyu vermelıyım ....

sağol canım, kardeşim de pazar günü gelecek inşallah. darısı tüm askerlerin başına :)

Sağol Eminecim, daha güzeli senin olsun :) ben bunu aldıktan sonra trendyolda hotiçin kampanyası vardı. bundan daha hoş bi pabuç gördüm orda da. ama almanyaya gönderim var mıdır bilemiyorum :)

Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)

o evde kalmalar eskidendi....
Benim iki halamda 30lu yaşlarinda evlenmiş..sarinim 60'li yillar..onların dügünlerine, taaa uzak mahallelerden koca kizlar evleniyor die bakmaya gelmisler... acaba benim dügünüme kimler bakmaya gelecek :1::1::1::1:

sen daha çok gençsin 28'a kadar yolu var. ama 30u geçirme...

:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor :9:
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica.. :47:
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))

su içmiordum 1 bardak bıle takı tartıya cktımm brdn 92.5 bcuk olmusum bu ne dedım :(:( işte su içmeye basladım smdı 88 ım su içtım 2.5 ltre falan ekmek hiç yemedım ama peynr ve salatalık falan yedım sabahları bde dyet ygurt falan aldım onlarıo yedım ama kesınlıkle 6 dan snra yemek yemedım oyle yaptım bnde ınanamadm ama ole oldu vallahı ... 1 sne öncde 68 dım kılom hiç dngede drmadı anlıycagın

ah annemmm bende aynı moddayım 1 sene oncesıne kadar hersey süperdi 1 sene sonra bı baktım 93 kg ne kadar gec fark etmışız dımı :) sıkma canını olacak ya ben ınanıyorum 1 haftadır yapıyorum diyetı adam akıllı bakalım neler olcak :) sende bende 1 sene oncekı kılolarımıza donmek ıcın savasalım pes etmeden umutsuzluga kapılmadan.

herkeslere selam:)))
bende aynur gibi napıyonuz bakıyım cücüşleriiiim:):1:

ben napayım işlerle cebelleşiyorum....
bugün bana sabah gelceklerdi ustalar, güzelce kalktım sabah zor zoruna; ama bi baktımki yine başka daireye gitmişler:47:
halbuki bana adam kendi dedi, abla sabah geliriz sizinle başlarız ilk diye:34:
epey birde öyle kızdım, ben uyurdumda falan diye kendi kendime, adamlara değil tabi:47::23::1:
neyse çok şükür öğlende bana geldiler ve artık işim bitti benimdeeee....
adamlar gerçekten işlerini güzel ve temiz yapmışlar ama.....
her yeri bi görseniiiiiz:53::53::53:
biraz sonra işlere koyulacam, daha hiç elimi sürmedim, önce size bi bakıyım dedim sonra işe girişirim dedim,
bugün hiç giremedim yoğunluktan kkya....
geçmişede bakamadım daha hiç dolayısıyla...
herkesleri öperim, görüşürüz cücüşleriiiiim:):16::16::16::10:

Canim sagol ama ben internetten zaten pek ayakkabi almiyorum,
benim ayaklarim inan biraz tuhaf :) hangi numara olacagi belli olmuyor,
numaram 36 ama bi bakiyorsun 35 giyorum bi bakarsin cizmelerde 37 olabiliyor,
yani hic belli olmuyor o yüzden risk olur :)

:)) kiz ama sen benden farklisin sonucta seninki hazirda duruyor :9:
gecirmiyecem hayatim beklemiyecem ama herif yokki, hadi biri olsada desem tamam 2 sene sonra evleniyoruz,
yokki, aha vardi napti aldatti gitti agzimi bozduracak simdi bana gene tövbe tövbeee adi batasica.. :47:
benide hep böyleleri bulur iste napayim, acinacak haldeyim :))

Hayırlısı ile en güzeli olur... sen üzülme. Ben kahve falına baktım şimdi...
Şöyle, boylu postu, esmer yapılı, dürüst, zeki, güleryüzlü, halden anlayan, iyi niyetli, işide gücünde, içinde allah korkusu olan bir adam var...:1::1::1::1:

Back
X