İyi geceler. Gene gece gece geldim, geçmişi okudum, az sonra da gideceğim :))
Diyet fena değil, kaçamak çok az, porsiyon kontrolü de yapıyorum. Ama epey zorlanıyorum. Annemin sık kullandığı "alışmış kudurmuştan beterdir" sözü aklıma geliyor nedense :)) Neyse biraz zorlanacağım ama kıracağım son aylardaki alışkanlıkların direncini. Bu arada akşam atıştırmaları için ufak bir numaram var 1-2 gündür. Onu paylaşayım; dişlerimi yatmadan az önce değil de erken fırçalıyorum. Geç yatıyorum (24.00-02.00 arasında) ama dişlerimi 21.00 civarında fırçalıyorum. Böylece dişlerimi fırçaladığım için gece bir şey yemiyorum. 23.00 civarı acıkıyorum, 1 çay bardağı süt içiyorum. Gerçi diş fırçalandıktan sonra su dışında bir şey de içmemek gerekiyor herhalde ama o kadarcık bozuluyor artık ağız hijyeni :) Yatmadan da gargara yapıyorum sadece.
Hafta sonu yurtdışındaki kankam geliyormuş bana harika bir sürpriz oldu. Cumartesi gelip Çarşamba dönecek, o günle ronunla dolu olur hep. Tabii görebildiğim kadarıyla..
Arkadaşımın gelişi beni çok sevindirdi, biraz canım sıkkındı. Benim iki numara doğduğundan beri bizimle olan yardımcım hafta başı işten ayrılacak. Aylar önceden ofis tipi bir yerde getir götür işi tipinde bir iş bakacağını söylemişti zaten. Bulmuş, hafta başı ayrılacak. Kızım çok üzüldü, bir saat ağladı. Ben de üzüldüm, ailenin bir parçası oluyor eve giren insan zamanla. Diğer yandan düzenim alt üst olacak, ona da üzülüyorum. Onun için sevindim o ayrı. Bütün çevreme haber verdim, burada da yazayım. Ataşehir-Ümraniye yakınlarında oturan, öğleden sonraları yarım gün gelebilecek aylıklı bir yardımcı arıyorum. Güvenilir ve temiz huylu birilerini tanıyorsanız bana özelden mesaj atın olur mu?
herkese günaydıııııın

akşam erken yattım dayanamadım uykusuzluğa hala da uykum var sanki:)
umutcum geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah
atıştırmak kötü ve çabuk edinilen bir alışkanlık benim için de bırakması daha zor oluyor nedense bence sen yine de başarılıymışsın dün bugün yürüyüşünü de yapabilirsin belki
benim bugün evdne çıkasım yok hiç bir planım da yokaslında evde olmak istiyorum ama bakalım durumlar ne gösterecek
Sağol Asumancığım. Beni pas geçti bu sefer, bir iki hapşurukla atlattım. Ama bugün de organik pazaa gittim sabah erkenden, öğleden sonra gelebildim eve, gene yürüyüş yapamadım. Yarın yapmaya kesin niyetim var :) Sen ne yaptın? Çıktıysan kesin yürümüşsündür...
Nursena, Esra güle güle kullanın papuçlarınızı çok beğendim ikisini de. Ben de 15 cm topuklu bot almanın cezasını karda kıyamette çektim :) "Buyur" dedim kendime, "giy bakalım şimdi şu botları" :)) Emektar kar tipi botlarımın da bağcıklarını başka ayakkabıya takıp kaybetmişiz, öyle kalakaldım :))
Özlem, sen de güle güle giy aldıklarını. Görüşmelerin için de şans diliyorum. Gönlüne göre bir şey çıkar umarım kısa zamanda. Uzaktan akrabanın yaşadığı talihsiz olaya da çok üzüldüm. Ben haberlerde görmemişim, burada görünce okudum

Allah rahmet eylesin.
Mehtap yeniden hoşgeldin canım. Uzaklaşmak hiç yaramıyor. Ben fazla uzaklara gitmediğim halde yavaş yavaş verdiklerimi yavaş yavaş da almaya başladım. Neyapalım, zararın neresinden dönülürse kardır.