Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve gelelim yediklerime, yada yemeye calistiklarima desek daha iyi olur sanirim cünkü ben bugün dogru dürüst birsey yiyemedim :( korkunc midem bulaniyor.üsüttüm sanirim 2-3 güne gececegini düsünüyorum.

sabah bir dilim kizarmis ekmek yedim papatya cayiyla. peynir yemeye calistim ama icim almadi :S
öglen karnabahar salatasi yedim ama sonra midemde duramadi :(((
ögleden sonra bir yesil elma yedim o midemde durdu cok sükür :)
aksamda agir yiyemeyecegim icin dünden balik fileto kalmisti bir parca onu bugulama yaptim.onun bir kismi midemde kaldi.

baktim olcak gibi degil birsey yeme cabalarimdan vazgectim.sanirim suda cok kaybettim, yerine icmeye calistim ama bilmiyorum vucudumda ne kadari duruyor artik. yarin sabah ilk isim doktora gitmek olucak.30 dakikalik stepimi yaptim.simdi yine papatya cayi icip midemi sakinlestirmesi icin dua ediyorum.

ve gelelim yediklerime, yada yemeye calistiklarima desek daha iyi olur sanirim cünkü ben bugün dogru dürüst birsey yiyemedim :( korkunc midem bulaniyor.üsüttüm sanirim 2-3 güne gececegini düsünüyorum.

sabah bir dilim kizarmis ekmek yedim papatya cayiyla. peynir yemeye calistim ama icim almadi :S
öglen karnabahar salatasi yedim ama sonra midemde duramadi :(((
ögleden sonra bir yesil elma yedim o midemde durdu cok sükür :)
aksamda agir yiyemeyecegim icin dünden balik fileto kalmisti bir parca onu bugulama yaptim.onun bir kismi midemde kaldi.

baktim olcak gibi degil birsey yeme cabalarimdan vazgectim.sanirim suda cok kaybettim, yerine icmeye calistim ama bilmiyorum vucudumda ne kadari duruyor artik. yarin sabah ilk isim doktora gitmek olucak.30 dakikalik stepimi yaptim.simdi yine papatya cayi icip midemi sakinlestirmesi icin dua ediyorum.
canımm hayırdır hastamısınn nedenn durmuyor midende bu yediklerinnn...

ne bldrımı bu ben bse anlamadım mısafır konuk oyuncu mdndayım ole gzıom siteyıı :D

Canım bizler Cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz Arkadaşımız Yenada haftanın en çok kilo veren arkadaşları ilan ediyor :122:
Spor yapanlarda ekstradan yaptıkları sporun dakikasını yazıyorlar. Onun listesinide Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor :34:
İki hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra yeni gelen arkadaşlarımız da listeye girebiliyor :34:
Hem motive oluyoruz hemde o hafta kim fazla kilo verdiyse ona işin sırrını sorabiliyoruz :1:

Örnek vereyim :1:
Geçen hafta ; 102 kiloydum
Bu hafta; 100.6 kiloyum

Fark; 1.4

Spor; 240 dakika gibi :1:

Cumadan cumaya yapılan liste haricinde Yena listedekilerin Aylık ortalamasınıda her ayın başında yapıyor :34:

yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrr:4::4::4::4:çıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy:37::37::37::37:

Canım bizler Cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz Arkadaşımız Yenada haftanın en çok kilo veren arkadaşları ilan ediyor :122:
Spor yapanlarda ekstradan yaptıkları sporun dakikasını yazıyorlar. Onun listesinide Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor :34:
İki hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra yeni gelen arkadaşlarımız da listeye girebiliyor :34:
Hem motive oluyoruz hemde o hafta kim fazla kilo verdiyse ona işin sırrını sorabiliyoruz :1:

Örnek vereyim :1:
Geçen hafta ; 102 kiloydum
Bu hafta; 100.6 kiloyum

Fark; 1.4

Spor; 240 dakika gibi :1:

Cumadan cumaya yapılan liste haricinde Yena listedekilerin Aylık ortalamasınıda her ayın başında yapıyor :34:

anladım canım :D benım senın hedefın kaç inşlah kıloları verırızde :D aslında knustgmuz mddetce yemek yıcek bı frsatımız olmaz:D

ne bıldırımı canim ?

kiz her cuma kilolarimizi bildiriyoruzz, nekadar eksilmisiz arti cikmisiz, nekadar spor yapmisiz hepsini bildiriyoruz,
sende 2 hafta üst üste cumalari bildirim yaparsan, listeye giriyorsun
sonra 1-2-3 cüler seciliyoooooooor :52:

Cicim korkma yarın bol su iç ki ödem varsa atarsın :34:
Hem streste kilo yapar biliyorsun :20:

valla canim zaten bugun hafif artiyi gördüm, ama hala reglim yani ödem kesin var,
o yüzden aksam salataya agirlik verdim, ve suyu suan cok iciyorum, bu hafta malesef cok cok ihmal ettim, hic icemedim :50:

yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrr:4::4::4::4:çıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy:37::37::37::37:

ben cok seviyorum onlari ya gezip gezip duruyolar, yiyolar iciyolar her yörenin adetini,
benimde gidesim geliyor :1:

ben cok seviyorum onlari ya gezip gezip duruyolar, yiyolar iciyolar her yörenin adetini,
benimde gidesim geliyor :1:

anammm anammmmm..ben gezmekten çok yediklerini yemekk istiyorumm hele böyle açkenn..hele böylee açkenn...anammmm bıçaklıyorlar sankii benii can çekişiyorumm yawww karşısındaaaaa:37::37::37::37:

Bizim macerelar ful devam :60: hakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım :60: özellikle kaynanayla ilgili olanları :60: eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye :60: gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye :60:

Sultanımız iyi maşallah :nazar: buralarda oluyor genelde :1:
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramıza :34: bu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize :34:
Yenacığım zaten topiğimizin demir başı :1: onsuz olmaz buralar :34: Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti :34: Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun :34:

ayy cecomm iyimisin cnmm masallahh okuyup okuyup gülüyorum sana canım benımm sen sakın bır yerlere kaybolma tatlım topık gümler sonra

ayrıca bkz kamu spotu na da bayıldımm nerden bulusun bunları datlmm:16::16:

ayy evet ya ben hiç o tarz şeyleri izlemiyorumm sinirim bozuluyorr canım kalıyorr yya hayır bende yaparım daa:9::9: ugrasmak ıstemıyorumm bır de kalorıle boll cısss mamalarr sende bakma canımm

asumanımmm cok az görünüyorsun cnmm benımm :17::17:

bu arada ben mesaımı coktan astım 10,00 sularında yatakta olmam lazımdıı gidiyoruumm
az uyumak da kılo vermeye engelmışş cok uyumakta tabıı dengesını tutturmak lazımm
gidiyoruuuuummmmm
hoşcakalınnnn:43::43::43::43::43::43::43::36::36:

çevirdim kanalı çevirdimm...iyi uygularr gulma cımm...tatlı rüyalarr.....

anladım canım :D benım senın hedefın kaç inşlah kıloları verırızde :D aslında knustgmuz mddetce yemek yıcek bı frsatımız olmaz:D

Aslında inanamayacaksın ama ben 52 kiloydum bir aralar :1:
O kiloya biraz zor inerim gibime geliyor ama 70 i bulsam bile bayram edeceğim :1: Tabi eski kiloma inmeyi çok isterim o ayrı :34:
Sağlıklı bir kiloya ineyimde sonraki kolay:1:

valla canim zaten bugun hafif artiyi gördüm, ama hala reglim yani ödem kesin var,
o yüzden aksam salataya agirlik verdim, ve suyu suan cok iciyorum, bu hafta malesef cok cok ihmal ettim, hic icemedim :50:

Valla bu hafta bende eksi görürmüyüm bilmem önce yarın anamın evine gidip şu hala alamadığım tartıyı bir alayım da :1: birde regl olmaya başlamışım bende ufak ufak ama sabit çıkarsamda sevinirim sonuçta regl ödemi gidince eksi kesin olacağımdan kilo vermişim demekki :34:
Bakalım belli olmaz güzelim yarın bol bol su içelim belki azda olsa eksi görürüz :34:

canımm hayırdır hastamısınn nedenn durmuyor midende bu yediklerinnn...

bilmiyorum ya :(( bir kac teorim var ama.

1- biryerden mikrop kaptim mide bagirsak enfeksiyonu geciriyorum.
2- ayaklarim dün cok üsümüstü, midememi vurdu diyorum.
3- kizimla dün cok siddetli bir kavga ettik, sinirden mi oldu diyorum.

simdi sicak su torbasi hazirlayip yatagimi isitiyorum, sicak yataga girip ayaklarimi isiticam.en kötüsüde yattigim zaman kendimi daha berbat hissediyorum :(((( sabah olsun bir an evvel.doktorumun ilk hastasi ben olucam sanirim.

Aslında inanamayacaksın ama ben 52 kiloydum bir aralar :1:
O kiloya biraz zor inerim gibime geliyor ama 70 i bulsam bile bayram edeceğim :1: Tabi eski kiloma inmeyi çok isterim o ayrı :34:
Sağlıklı bir kiloya ineyimde sonraki kolay:1:

Valla bu hafta bende eksi görürmüyüm bilmem önce yarın anamın evine gidip şu hala alamadığım tartıyı bir alayım da :1: birde regl olmaya başlamışım bende ufak ufak ama sabit çıkarsamda sevinirim sonuçta regl ödemi gidince eksi kesin olacağımdan kilo vermişim demekki :34:
Bakalım belli olmaz güzelim yarın bol bol su içelim belki azda olsa eksi görürüz :34:

canım vallaha bn en son 68 oldgumu hatrlıorum daha zayıf olmamsımdr zaten gne byuma gre kıloluydm skaytlerım vardı 1.69 a 68 kılolu gelıodu ya smdı kndımı grcek halim kalmadi:D

bilmiyorum ya :(( bir kac teorim var ama.

1- biryerden mikrop kaptim mide bagirsak enfeksiyonu geciriyorum.
2- ayaklarim dün cok üsümüstü, midememi vurdu diyorum.
3- kizimla dün cok siddetli bir kavga ettik, sinirden mi oldu diyorum.

simdi sicak su torbasi hazirlayip yatagimi isitiyorum, sicak yataga girip ayaklarimi isiticam.en kötüsüde yattigim zaman kendimi daha berbat hissediyorum :(((( sabah olsun bir an evvel.doktorumun ilk hastasi ben olucam sanirim.
allahh allahhhh hayr olsun inşallahhhh..3 de olabilirrrr bencede ihmal etme kendiniiii..sabah doktora git...hiçbişiciğin yoktur inşallahh...

gidicem mutlaka böyle bir günümü daha geciremem.sizden ayrilmasi kolay degil ama gidip yatayim uyumaya calisayim. en azindan uyurken midem bulanmaz.Allah rahatlik versin kizlar, yarin görüsmek üzere.

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ailecek yatıyoruz :1: Kücük cadı bensiz uyumuyor birkaç gündür :1: ille elini yanağımla yastığın arasına sokacak :60:

Size hoş sohbetler ve Hayırlı geceler :34:
Allaha emanet olun yarına kadar :3:

Kocaman öpüldünüz :54::54::54::54:

İyi geceler. Gene gece gece geldim, geçmişi okudum, az sonra da gideceğim :))

Diyet fena değil, kaçamak çok az, porsiyon kontrolü de yapıyorum. Ama epey zorlanıyorum. Annemin sık kullandığı "alışmış kudurmuştan beterdir" sözü aklıma geliyor nedense :)) Neyse biraz zorlanacağım ama kıracağım son aylardaki alışkanlıkların direncini. Bu arada akşam atıştırmaları için ufak bir numaram var 1-2 gündür. Onu paylaşayım; dişlerimi yatmadan az önce değil de erken fırçalıyorum. Geç yatıyorum (24.00-02.00 arasında) ama dişlerimi 21.00 civarında fırçalıyorum. Böylece dişlerimi fırçaladığım için gece bir şey yemiyorum. 23.00 civarı acıkıyorum, 1 çay bardağı süt içiyorum. Gerçi diş fırçalandıktan sonra su dışında bir şey de içmemek gerekiyor herhalde ama o kadarcık bozuluyor artık ağız hijyeni :) Yatmadan da gargara yapıyorum sadece.

Hafta sonu yurtdışındaki kankam geliyormuş bana harika bir sürpriz oldu. Cumartesi gelip Çarşamba dönecek, o günle ronunla dolu olur hep. Tabii görebildiğim kadarıyla..

Arkadaşımın gelişi beni çok sevindirdi, biraz canım sıkkındı. Benim iki numara doğduğundan beri bizimle olan yardımcım hafta başı işten ayrılacak. Aylar önceden ofis tipi bir yerde getir götür işi tipinde bir iş bakacağını söylemişti zaten. Bulmuş, hafta başı ayrılacak. Kızım çok üzüldü, bir saat ağladı. Ben de üzüldüm, ailenin bir parçası oluyor eve giren insan zamanla. Diğer yandan düzenim alt üst olacak, ona da üzülüyorum. Onun için sevindim o ayrı. Bütün çevreme haber verdim, burada da yazayım. Ataşehir-Ümraniye yakınlarında oturan, öğleden sonraları yarım gün gelebilecek aylıklı bir yardımcı arıyorum. Güvenilir ve temiz huylu birilerini tanıyorsanız bana özelden mesaj atın olur mu?
herkese günaydıııııın:16:
akşam erken yattım dayanamadım uykusuzluğa hala da uykum var sanki:)
umutcum geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah
atıştırmak kötü ve çabuk edinilen bir alışkanlık benim için de bırakması daha zor oluyor nedense bence sen yine de başarılıymışsın dün bugün yürüyüşünü de yapabilirsin belki
benim bugün evdne çıkasım yok hiç bir planım da yokaslında evde olmak istiyorum ama bakalım durumlar ne gösterecek
Sağol Asumancığım. Beni pas geçti bu sefer, bir iki hapşurukla atlattım. Ama bugün de organik pazaa gittim sabah erkenden, öğleden sonra gelebildim eve, gene yürüyüş yapamadım. Yarın yapmaya kesin niyetim var :) Sen ne yaptın? Çıktıysan kesin yürümüşsündür...

Nursena, Esra güle güle kullanın papuçlarınızı çok beğendim ikisini de. Ben de 15 cm topuklu bot almanın cezasını karda kıyamette çektim :) "Buyur" dedim kendime, "giy bakalım şimdi şu botları" :)) Emektar kar tipi botlarımın da bağcıklarını başka ayakkabıya takıp kaybetmişiz, öyle kalakaldım :))

Özlem, sen de güle güle giy aldıklarını. Görüşmelerin için de şans diliyorum. Gönlüne göre bir şey çıkar umarım kısa zamanda. Uzaktan akrabanın yaşadığı talihsiz olaya da çok üzüldüm. Ben haberlerde görmemişim, burada görünce okudum :( Allah rahmet eylesin.

Mehtap yeniden hoşgeldin canım. Uzaklaşmak hiç yaramıyor. Ben fazla uzaklara gitmediğim halde yavaş yavaş verdiklerimi yavaş yavaş da almaya başladım. Neyapalım, zararın neresinden dönülürse kardır.

kızlar nasılsınızzz.

benbim ingilizcem iyi geçti.. sonra arkadaşlarımla buluşup hoşça vakit geçirdim.. kısıtlı bekarlık günlerimde:52::52::52::52:
az önce geldeimmm.. önce bi geçmişe bakar sonra dönerim aranıza... tabii laptopun başında uyuyup kalmazsam:52::52::52::52:

Back
X