Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende twitter da gördüm şimdi. oğlu hesabından twit atmış. hala yogun bakımda diye. başka bir internet haberindede hesabı hacklenmiş deniyor. anlamadım hiçbişey. tvlar altyazı geçti hep. :44:

doktorlar beyin ölümü gerçekleşti diye açıklama yapmılar :(
..

posedion ben hep aldım biliyo musun malzemeleri eminönü'nden?
heves ettim bayağı ama işte vakit bulamıyorum :((

esracım sen nasılsın, nasıl gidiyor?
..

İyiyim Ayçacım, evdeyim hala iş yok :)
pazar kardeşim askerden geliyor, haftaya çarşamba da kayınvalidemler geliyor. eşimin kardeşinin eşinin doğumu için, hala gerçekleşmedi doğum. ben de kendi çapımda evi toparlıyorum yavaştan. bizde kalacaklar kayınvalidemler geldiklerinde. bu ara böyle telaşlı geçiyor biraz. haftabaşından beri de spor salonuna başladım, sanırım kendimi çok yordum.

Senin nasıl hayat? yoğunluk azalmıştır işte sanırım.

Esram kartala gelsene hem bana da yakın olursun:9:

Aslında kartal çok güzel olur. Eşimin işine de yakın. beraber gider geliriz diyor. ama o normalde işyerinin servisini kullanıyor. benim de toplu taşıma kullanmam gerekiyor bu durumda. üsküdar kartal arası da toplu taşımayla çok zor. bakalım ama , kısmet :)

Nevincim senin çalıştığın yer büyük bir yer sanırım. özelden ismini atsana sakıncası yoksa :) gerçi istanbulda 62 liraya pasta yapan birkaç yer var :)

Son düzenleme:
İyiyim Ayçacım, evdeyim hala iş yok :)
pazar kardeşim askerden geliyor, haftaya çarşamba da kayınvalidemler geliyor. eşimin kardeşinin eşinin doğumu için, hala gerçekleşmedi doğum. ben de kendi çapımda evi toparlıyorum yavaştan. bizde kalacaklar kayınvalidemler geldiklerinde. bu ara böyle telaşlı geçiyor biraz. haftabaşından beri de spor salonuna başladım, sanırım kendimi çok yordum.

Senin nasıl hayat? yoğunluk azalmıştır işte sanırım.

Aslında kartal çok güzel olur. Eşimin işine de yakın. beraber gider geliriz diyor. ama o normalde işyerinin servisini kullanıyor. benim de toplu taşıma kullanmam gerekiyor bu durumda. üsküdar kartal arası da toplu taşımayla çok zor. bakalım ama , kısmet :)

Nevincim senin çalıştığın yer büyük bir yer sanırım. özelden ismini atsana sakıncası yoksa :) gerçi istanbulda 62 liraya pasta yapan birkaç yer var :)

aa spora mı başladın hadi hayırlı olsun..
bende yoğunluk azalamadı gitti :( bi arkadaş istifa etti. onun işleri de kalanlar arasında paylaştırıldı yeni biri alınana kadar.
bakalım ne zaman alıcaklar o da muamma :50:

aa ailenize bebiş geliyor demek.. hadi darısı başına istediğin kiloya indikten sonra :16:

posedion, istersen yarın tam tarifini getiriim ölçüsüyle kursta aldığımı.
çünkü ben artık çok sık yaptığım için göz kararı yapıyorum hamur kıvama gelince. elim alıştı artık.
ama malzemesi ;

oda sıcaklığında tereyağı,
un
pudra şekeri
yumurta

bu hamur için tarifi.
istersen içine limon, portakal rendesi koyabilirsin, ya da zencefil ya da tarçın vs.
ama tekini koymak lazım yoksa tatsız oluyor.

üzerine de hazır aldığım hamurla kaplıyorum. şeker hamurunu sıfırdan yapmak biraz zahmetli geliyor bana.
onu yapana kadar hazırını alıyorum.
ama marshmellowla olanını duydum o daha kolaymış.
...

Canım ben tam tarifi yarın alsam sana zahmet olmazsa :(

aa spora mı başladın hadi hayırlı olsun..
bende yoğunluk azalamadı gitti :( bi arkadaş istifa etti. onun işleri de kalanlar arasında paylaştırıldı yeni biri alınana kadar.
bakalım ne zaman alıcaklar o da muamma :50:

aa ailenize bebiş geliyor demek.. hadi darısı başına istediğin kiloya indikten sonra :16:

çok sağol canım benim, amin inşallah :)

inşallah alırlar yeni birini, sizi oyalıyo olmasınlar da. kolay gelsin valla, başkasının yarım kalan işine devam etmek zor.

olmaz tabii niye olsun..
hatta bir arkadaşıma da vermiştim ona sorayım bakalım hatırındaysa yazarım birazdan :)
..

Bu arada kurabiye olayından kendimi tanıtmadım :D:D

24 yaşındayım temmuzda evlendim. 6 ayda 12 kilo aldım 79 dan 91 e geldim :((
İzmirliydim Çanakkaleye gelin geldim.
Ev hanımıyım :p Kendime yeni uğraşlar ararken pasta yapmaya karar verdim :)
Seni tanıyabilirmiyim ? :1:

ayyyy... çok oturdum... bu arada dün izleyemediğim muhteşem yüzyılın bir kısmını da izledim....
şimdi biraz iş yapma zamanı:6:6::6::6:

mail atmıştım arkadaşıma geri gönderdi :)

KURABİYE HAMURU...

(YALNIZ BUNDAN 4 TEPSİ ÇIKIYOR, MALZEMELERİ AZALTIP UYGULA)

1 KG.UN
800 GR TEREYAĞI YA DA MARGARİN
400 GR. PUDRA ŞEKERİ
2-3 YUMURTA SARISI

TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR..
KURABİYE HAMURU AZ YOĞURULUR..
10 DAKİKA BEKLETİLİP KALIPLARLA KESİLİR...
170 DERECE FIRINDA 10-12 DAKİKA ama her fırının pişirme özelliği farklı başında durmak gerekiyor nerdeyse.

diye yazmışım.
...

mail atmıştım arkadaşıma geri gönderdi :)

KURABİYE HAMURU...

(YALNIZ BUNDAN 4 TEPSİ ÇIKIYOR, MALZEMELERİ AZALTIP UYGULA)

1 KG.UN
800 GR TEREYAĞI YA DA MARGARİN
400 GR. PUDRA ŞEKERİ
2-3 YUMURTA SARISI

TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR..
KURABİYE HAMURU AZ YOĞURULUR..
10 DAKİKA BEKLETİLİP KALIPLARLA KESİLİR...
170 DERECE FIRINDA 10-12 DAKİKA ama her fırının pişirme özelliği farklı başında durmak gerekiyor nerdeyse.

diye yazmışım.
...
Çok teşekkür ederim canım ya çok makbule geçti :)

çok sağol canım benim, amin inşallah :)

inşallah alırlar yeni birini, sizi oyalıyo olmasınlar da. kolay gelsin valla, başkasının yarım kalan işine devam etmek zor.

evet canım ya burda da işler pek öyle kolay yürümüyor maalesef.. yurtdışına bağlı olduğumuz için önce onlar beğenecek vs.vs...
mart'ı bulur gibime geliyor ama bakalım...
zaten mevcut işin çok olunca bir de üzerine extra gelince sinirlerim bozuldu iyicene.

Bu arada kurabiye olayından kendimi tanıtmadım :D:D

24 yaşındayım temmuzda evlendim. 6 ayda 12 kilo aldım 79 dan 91 e geldim :((
İzmirliydim Çanakkaleye gelin geldim.
Ev hanımıyım :p Kendime yeni uğraşlar ararken pasta yapmaya karar verdim :)
Seni tanıyabilirmiyim ? :1:

memnun oldum canım.
ben 35 yaşındayım, 5 yaşında bir oğlum var anaokuluna gidiyor.
çalışıyorum özel bir şirkette ama maalesef muhasebe alanında :1:
istanbul'da oturuyorum..
...

Ay bak ne güzel ben çanakkaledeyim burada öyle kurs yok ki gideyim. Bende profesyonel olarak yapmak istiyorum.
Şimdilik hala araştırma durumundayım. Daha sonra ekipmanları alarak işe koyulacağım.
Kurabiye isteyen 3 kişide var yani :)) 2 si bebek kurabiyesi istiyor , biri kına kurabiyesi bakalım.

Canım bende marshmelowla yaptım internetten bakarak.

Bu şekilde 2 renk zaten aldığın marshmelowlar onları renklerine göre ayırıyorsun.
Eki Görüntüle 607641

Daha sonra tencereye su doldurup suyu kaynatıyorsun , içine borcam oturtuyorsun. marshmelowlar eriyor zamanla.
Eki Görüntüle 607643

Sonra Onu Bol pudra şekeriyle yoğuruyorsun. Çok cıvık ve yapışkan bir hal alıyor bu arada başta elinle yapma sakın , sonra ayıramazsın. kaşık yardımıyla yap.
Eki Görüntüle 607645

Elde ettiğimiz hamuruda streçle sarıyoruz iyice. 24 saat bekletiyoruz. Ertesi günde istediğin gibi kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 607647

Gıda boyası satılıyor , bazı aktarlardada var onlardan alıpta renklendirebilirsin. Çokta uygun boyalar yani.

Olurdu canım gene aklında bulunsunda sirkeli su çok iyi geliyor

teşekkürler hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için.
egedeniz'cim evet bugün de devam ederse cumartesi doktoruna götürücem tedbir olarak bi baksın doktoru..

ekteki resim de benim kardeşim için yaptığım kurabiyeler.. :16:
...

valla maşşallahhhhh bu topikte ne rasak bulabiliyoruz çok güzel fikir bende şeker hamurunu evde denicem haftaya kızın okulunda parti yaıpılacakmış dönem sonu aman bende yapsam bu kurabiyelerden bayıldım pudra şekeri alayım çokça 2 paket marshmelow alsam yeter sanırım ne kadar pudra şekeri lazımkiii
bak gaza geldim deişik şeylere bayılırımmmm yapmaya

günayydınnn diyorum bugün geç kalktım valla hava yağmurlu olunca vurdum kafayı yattım geri

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorumm

özka akrabanıza allah rahmet eylesin ecel işte

ceco dün bende yaktım elimi fırından tepsi çıkarırken kenrına sürttüm hemen dafi yazmıştı sanırım yumurta akı sürdüm hafif kızarıklık var şimdilik ağrı falan hiç olmadııı
geç oldu ama aklında olsun

bu hafta baya spor yaptım ama ibre oynamadı pek nedense adette bitmedi ondanmıdır çok kızdım bak bünyeme bu günde yapıcam 1 saat spor bakalım kim yenecek inadımmı yoksa erimekde direnen yağlarımmııı:)))))))))

herkeze mutlu günlerrr
geç kalkınca işler yığıldı evde süpürge falanda tutmadım öğlen yemeğe gelip gitsinlerde ondan sonra hallederim artıkkk

senin eşin TURkcel...plazadamı çalışıyor yoksa benimde bir yakınım orda bilgisayar mühendisi...tamam canım atarım çok büyük bir yerde çalışmıyorum ama en azından temiz düzenli gelişime açık kaliteli ürün kullanılan bir yer reklamı az sadece...

günayydınnn diyorum bugün geç kalktım valla hava yağmurlu olunca vurdum kafayı yattım geri

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorumm

özka akrabanıza allah rahmet eylesin ecel işte

ceco dün bende yaktım elimi fırından tepsi çıkarırken kenrına sürttüm hemen dafi yazmıştı sanırım yumurta akı sürdüm hafif kızarıklık var şimdilik ağrı falan hiç olmadııı
geç oldu ama aklında olsun

bu hafta baya spor yaptım ama ibre oynamadı pek nedense adette bitmedi ondanmıdır çok kızdım bak bünyeme bu günde yapıcam 1 saat spor bakalım kim yenecek inadımmı yoksa erimekde direnen yağlarımmııı:)))))))))

herkeze mutlu günlerrr
geç kalkınca işler yığıldı evde süpürge falanda tutmadım öğlen yemeğe gelip gitsinlerde ondan sonra hallederim artıkkk

günaydın sana da geçmiş olsun...topikimize nzarmı değdi ne:51:

senin eşin TURkcel...plazadamı çalışıyor yoksa benimde bir yakınım orda bilgisayar mühendisi...tamam canım atarım çok büyük bir yerde çalışmıyorum ama en azından temiz düzenli gelişime açık kaliteli ürün kullanılan bir yer reklamı az sadece...

günaydın sana da geçmiş olsun...topikimize nzarmı değdi ne:51:

evet canım, orda çalışıyor. tanışıyorlardır belki.
bazen özel sipariş için güvenilir bir yer arıyoruz. kardeşim gelecek diye annem bir şeyler sipariş etti şimdilik. yine bi şey çıkar belki :)

evet canım, orda çalışıyor. tanışıyorlardır belki.
bazen özel sipariş için güvenilir bir yer arıyoruz. kardeşim gelecek diye annem bir şeyler sipariş etti şimdilik. yine bi şey çıkar belki :)

uhuu tam tahmin ettiğim gibi illaki tanışıyorlardır...Esram gittikçe yaklaşıyorum izini sürüyorum haberin ola... reklam yapmıyorum ama gözümle gördüğüm için ve bu tür yerlerin dıştan ne şaşaalı içten ne berbat olabileceğini gördüğüm için önerebilirim...siteye bakabilirsin...

10 Dk dolmadan msj atamadım burdan yazıyım sana.sipariş vs detaylarını ben bilmiyorum canım onları şubelerle telefonla görüşmek lazım...

Son düzenleme:
Back
X