Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminecim ben kaçtım kuzum , not işlerimi bir kez daha kontrol ettim , artık herşey tamammm
hadi sana iyi geceler ,ben azcık uyumaya çalışayımm , öptüümm
nursena hemşire hastaların nasıl oldu iyidirler inşallah
Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.
az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştımacayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.
kahkaha attım ya resmen. biliyordum böyle diyecegini. valla abla haklıydın haklısın. ama işte bunalıma girince isveç çözüm gibi geldi. 3 haftadan sonra yapamadım. ama geri ondan almamışımdır ya. bi kaç ay hiç almadım ama sonra uçtum gitti. çok yiyordum bildigin gibi değil. tamam işte artık akıllandım. sabah kahveyle başlamıyorum güne. güzelcene kahvaltımı yapıyorum ekmekte yiyorum. diyetisyende randevumu aldım. yola geldim
![]()
![]()
Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.
bu arada kızlar benim adım ZEHRA biraz geç oldu sanırım baktım herkes efeeemm diye yazıyo yazayım dedim efe'de sıpamın adı ay çok özledim ya eve gitsemde bi sarılıp koklasam sıpamı![]()
dualarınızı bekliyorum şekerler şu sınavlardan da hayırlısıyla çıkalımvalla ben kayınvalidemi çok severdim
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.aminn
sevin kaynanalarınızı onlar bize hayat arkadaşlarımızı doğurdubak bende düne kadar gelindim artık kaynana oldum
zaman öyle çabuk geçiyorki evlatlarımız o kadar çabuk büyüyorlarki her anın keyfini çıkarmaya bakın
ayy çok yaşlanmışım gibi konuştum bende
![]()
:[/B]
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
asuuu sana hurma yoksen götürmüşsün mamaları
bende bugün accuk kaçamak yaptım. kocişimi evde yakalayınca karşısına oturdum çayın yanında birazcık çerez yedim
Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir
buralar yine karli, kar yagdi bayagi, tuttu da, ama ben seviyorum kari,
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin
ay tövbe tövbe allahin isine karismis olmiyim ya.
neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
bir iki densiz laf etmisti, bende dogumu icin tebrik edip bidahada aramamistim,
özür dilemisti benden dogumdan bikac gün sonra,
3 gün önce yine yazdi, sen bana niye kirildin dedi,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim
Eki Görüntüle 609862
cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm
yarın Adanadan kaçta çıkarsa gelişi ona bağlı kuzum , Allah izin verirse en geç akşam 6ya falan burda olur inşAllahh
yarın sabah 8.30 da sınav görevine gitmem lazım ama uyuyamıyomm , benim heyecan şimdi başladııı
bi geleydi kocam ,bi sarılıp koklayaydım , güzel olacaktı![]()
sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin
neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim
Eki Görüntüle 609862
sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
bütün spor yapanların önünde saygıyla eğiliyorum malum ben yapamadığımdan çok kıskanıyorum sizi ya
1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk
canım çok sevindim tekrar sütünün çoğalmasına maşallah maşallah rabbim nazarlardan korusunsize birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
canım çok güzel görünüyo valla arkadaşınlada aranızın düzelmesine çok sevindim hatasını anlamış demekkiSelam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir
sizinlede paylasim dedim
Eki Görüntüle 609862
canım senin kocişin gelsin hayırlısıyla (gerçi saatler kaldı artık) rabbimin izniyle göbişin dolsun doğur söz bi hediyede benden sana bebeğimçok datlı olmuş Eminemm , küslüğü devam ettirmediğiniz iyi olmuş , ben beğendim hediyeleri ama için rahat etmediyse giderken bi çikolata alabilirsinn
NOT : benim bebem olsun , bende isteriiimmm
canım çok geçmiş olsun ya bu aralar zaten salgın varmış sabah ben kalktığımda benim sıpamında biraz ateşi vardı birazdan arıcam inşallah biraz düzelmiştir.tekrar geçmiş olsun bitanem rabbim kolaylıklar versin inşallahsorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
Çok teşekkür ederim nuhancığım,çok incesin..
İşim olduğunda hemen seslenirim sana..
İşinin iptal olması kötü olmuş ama dediğin gibi herşey de bir hayır var...
İnşallah çok daha bereketli işlere imza atarsın...
Ohh ohhh süper çok seviniyorum seni böyle görmeye...
Esracığım seni çok iyi anlıyorum...O hissi çok iyi bilirim..
Umarım yolunda gider herşey..sen üzülmeden rahatlıkla evsahibeliğini yaparsın..
Memnun oldum zehra, ben de nilüfer..
sen böyle yazınca dün yaşadığım olayı hatırladım...Arkadaş işyerine oğlumdan 1 yaş büyük kızını getirmiş erken çıkacak diye..
Çok sevimli bıcır bıcır bir çocuki...
Ben ona ilgi gösterince, gidinceye kadar yanımdan ayrılmadı..
Tüm çocukların kokusu aynı galiba sarılrıken o kadar çok oğlumun kokusunu hissettim ki başladım ağlamaya...
Tuvalete falan gittim ağladım ağladım rahatladım :)
Ayşeciğim bayanların yaşı sorulmaz biliyorum ama..MErakımı mazur gör.:)
KAç doğumlusun.?
Çok sevindim...Gözün aydın .
accuk çerez kaçamak sayılmaz ama..afiyet olsun..
Kaçamağı bak asu yapmış.duymasın aramızda kalsın.
Canım, çok güzel hediye,çok beğendim hem işini görür daha ne olsun...
Arkadaşın hatasını anlamış senin adına sevindim...
aynurcuğum..Yarın cumartesi gecesi topikte yazışma gecesi biliyorsun...
sen de aramızda olacaksın değilmi.? :)))
nursenacığım,çok geçmiş olsun.
Nesi vardı kuzunun,üşütmüşmüydü.?
Sabaha kadar bişeyi kalmaz,tamamen iyileşir inşallah...
Ayşeciğim bayanların yaşı sorulmaz biliyorum ama..MErakımı mazur gör.:)
KAç doğumlusun.?
verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam@@
günaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
esracım şimdiden Allah sabırlar versin canım
sizinlede paylasim dedim
Eki Görüntüle 609862
Esracığım seni çok iyi anlıyorum...O hissi çok iyi bilirim..
Umarım yolunda gider herşey..sen üzülmeden rahatlıkla evsahibeliğini yaparsın..
Memnun oldum zehra, ben de nilüfer..
sen böyle yazınca dün yaşadığım olayı hatırladım...Arkadaş işyerine oğlumdan 1 yaş büyük kızını getirmiş erken çıkacak diye..
Çok sevimli bıcır bıcır bir çocuki...
Ben ona ilgi gösterince, gidinceye kadar yanımdan ayrılmadı..
Tüm çocukların kokusu aynı galiba sarılrıken o kadar çok oğlumun kokusunu hissettim ki başladım ağlamaya...
Tuvalete falan gittim ağladım ağladım rahatladım :)
Ç
nursenacığım,çok geçmiş olsun.
Nesi vardı kuzunun,üşütmüşmüydü.?
Sabaha kadar bişeyi kalmaz,tamamen iyileşir inşallah...
ç
çok geçmiş olsun öpüyorum fıstığı çok![]()
GÜNAYDIN KIZLAR
canım çok geçmiş olsun ya bu aralar zaten salgın varmış sabah ben kalktığımda benim sıpamında biraz ateşi vardı birazdan arıcam inşallah biraz düzelmiştir.tekrar geçmiş olsun bitanem rabbim kolaylıklar versin inşallah
....![]()
g
geçmiş olsun. 40 derece ateşte havale geçirebilir çocuklar. ilk kez havale geçirdiyse hiç korkun olmasın. sadece bundan sonra ateşine dikkat et.. ateş düşürücü, ılık bir duş, soğuk kompresle ateşini düşür. okadar.
tekrar geçmiş olosun tüm hastalara...
S
Geçmiş olsun canım ya. küçük tospik mi, kıyamam ya. inşallah şimdi daha iyidir
bi :)
herkeeze teşekkürederimmkızım biraz daha iyi ateşlenme deilde titremesi korkuttu hiç başıma gelmemiştiii kahvaltı ettirdim gerçi bira yoğurtla bıldırcın yumurtası yedi sadce ilaçlarını içirdim inşallah düzelir
hastane salıgın var dedi
AMİNNNN....aminnn...ben bldum canım sözün sahibiniii...tabiki hz mevlanaymıışşş..tekrar teşekkürlerr...
ben psikoloji okuyorum 2. sınıf dayım, malum sınav zamanı, uğraş dur..
hocalar çok zorluyor, zaten herzaman anlamıyorum söylediklerinden birşey türkçem daha çok düzeltme istiyor, almanyadan geldim 2 sene olacak
sağol canım. inşallah çabucak geçer zaman. ya gelsinler bi şey değil de çok nemrutlar. kayınvalidem zaten gülmez, konuşurken bile lütfettiğini düşünür insan. kayınpederim de saçma sapan konuşur durur. geçen aradım, annemi verir misin dedim. telefonu verirken annesi annesi diye dalga geçiyor. tuhaflar kısacası. Allahtan eşim laf ettirmiyor.
en son 94 kgdım beni gördüklerinde. bakalım diyecekler mi bi şey. yedi kat el tebrik eder, yüreklendirici şeyler söyler. onlar süzüp geçer kesin.
wawcim iyiki icini buraya döktün öncelikle, cünkü bizi bizden baska kimse anlamaz, evet esin masallah cok anlayisliymis ne güzel ama yinede kadini sadece kadin anlar,
hic üzülme, allah elbet nasip edecektir insallah, sen hic strese girme daha cok gencsin :)
bana bak öbür ay 25 olcam evlenmedim bile, cocugu nezaman yapcam ?? bide pco sorunu bendede var,
cok korkuyorum cocuk yapmaya yetisemicem diye.. hatta hic evlenemicem diye.. anne olmayi cok istiyorum bende