• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eminecim ben kaçtım kuzum , not işlerimi bir kez daha kontrol ettim , artık herşey tamammm :34::34::34:

hadi sana iyi geceler ,ben azcık uyumaya çalışayımm , öptüümm :54::54::54::54:

nursena hemşire hastaların nasıl oldu iyidirler inşallah

sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn

Yenacıgım, işinin gücünün, hastalıkların arasında zaman ayırıp tabloyu yaptigin çin çok teşekkürler. Çocukların için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iğleşirler.
Tabloyu hangi programda yapiyorsun bilmiyorum ama yardım istersen bana seslenebilirsin? yapamiyorum yap diyebilirsin.

az önce bir müşterim geçen hafta anlaşıp el sıkıştığımız işi iptal etti. İşleri çalışmada başlamıştım:25: acayip üzüldüm. allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar derler. allahım nolur yardım et . hayırlısı bakalım.

Çok teşekkür ederim nuhancığım,çok incesin..
İşim olduğunda hemen seslenirim sana..

İşinin iptal olması kötü olmuş ama dediğin gibi herşey de bir hayır var...
İnşallah çok daha bereketli işlere imza atarsın...

:9::9::9: kahkaha attım ya resmen. biliyordum böyle diyecegini. valla abla haklıydın haklısın. ama işte bunalıma girince isveç çözüm gibi geldi. 3 haftadan sonra yapamadım. ama geri ondan almamışımdır ya. bi kaç ay hiç almadım ama sonra uçtum gitti. çok yiyordum bildigin gibi değil. tamam işte artık akıllandım. sabah kahveyle başlamıyorum güne. güzelcene kahvaltımı yapıyorum ekmekte yiyorum. diyetisyende randevumu aldım. yola geldim :34: :9::9:

Ohh ohhh süper çok seviniyorum seni böyle görmeye...

Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.

Esracığım seni çok iyi anlıyorum...O hissi çok iyi bilirim..
Umarım yolunda gider herşey..sen üzülmeden rahatlıkla evsahibeliğini yaparsın..

bu arada kızlar benim adım ZEHRA biraz geç oldu sanırım baktım herkes efeeemm diye yazıyo yazayım dedim efe'de sıpamın adı ay çok özledim ya eve gitsemde bi sarılıp koklasam sıpamı :34::34::34::34:

Memnun oldum zehra, ben de nilüfer..
sen böyle yazınca dün yaşadığım olayı hatırladım...Arkadaş işyerine oğlumdan 1 yaş büyük kızını getirmiş erken çıkacak diye..
Çok sevimli bıcır bıcır bir çocuki...
Ben ona ilgi gösterince, gidinceye kadar yanımdan ayrılmadı..
Tüm çocukların kokusu aynı galiba sarılrıken o kadar çok oğlumun kokusunu hissettim ki başladım ağlamaya...
Tuvalete falan gittim ağladım ağladım rahatladım :)

dualarınızı bekliyorum şekerler şu sınavlardan da hayırlısıyla çıkalım:nazar::9: valla ben kayınvalidemi çok severdim :16:Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.aminn:50:
sevin kaynanalarınızı onlar bize hayat arkadaşlarımızı doğurdu:16: bak bende düne kadar gelindim artık kaynana oldum:34: zaman öyle çabuk geçiyorki evlatlarımız o kadar çabuk büyüyorlarki her anın keyfini çıkarmaya bakın:32: ayy çok yaşlanmışım gibi konuştum bende:1:

:[/B]

Ayşeciğim bayanların yaşı sorulmaz biliyorum ama..MErakımı mazur gör.:)
KAç doğumlusun.?

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Çok sevindim...Gözün aydın .
:nazar::nazar::nazar::nazar:

asuuu sana hurma yok :27: sen götürmüşsün mamaları :56: bende bugün accuk kaçamak yaptım. kocişimi evde yakalayınca karşısına oturdum çayın yanında birazcık çerez yedim :17:

accuk çerez kaçamak sayılmaz ama..afiyet olsun..
Kaçamağı bak asu yapmış.:1:duymasın aramızda kalsın.:1:

Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir :16:
buralar yine karli, kar yagdi bayagi, tuttu da, ama ben seviyorum kari,
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin :27:
ay tövbe tövbe allahin isine karismis olmiyim ya.

neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
bir iki densiz laf etmisti, bende dogumu icin tebrik edip bidahada aramamistim,
özür dilemisti benden dogumdan bikac gün sonra,
3 gün önce yine yazdi, sen bana niye kirildin dedi,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim

Eki Görüntüle 609862

cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm

Canım, çok güzel hediye,çok beğendim hem işini görür daha ne olsun...
Arkadaşın hatasını anlamış senin adına sevindim...

yarın Adanadan kaçta çıkarsa gelişi ona bağlı kuzum , Allah izin verirse en geç akşam 6ya falan burda olur inşAllahh :16::16::16:

yarın sabah 8.30 da sınav görevine gitmem lazım ama uyuyamıyomm , benim heyecan şimdi başladııı :32::32::32:

bi geleydi kocam ,bi sarılıp koklayaydım , güzel olacaktı :16::16::16:

aynurcuğum..Yarın cumartesi gecesi topikte yazışma gecesi biliyorsun...
sen de aramızda olacaksın değilmi.? :)))

sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn

nursenacığım,çok geçmiş olsun.
Nesi vardı kuzunun,üşütmüşmüydü.?
Sabaha kadar bişeyi kalmaz,tamamen iyileşir inşallah...

Son düzenleme:
Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir :16:
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin :27:

neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim

Eki Görüntüle 609862

çok tatlı bi hediye olmuş hayatım. küslükte devam etmemiş sevindim adınıza :16:

çok geçmiş olsun öpüyorum fıstığı çok :54:

günaydın canlarım iyi hafta sonları olsun inşallah:54:

ben az önce komşucuğum tarafından ekilmiş bulunuyorum. haftaiçi kızını anaokuluna götürüp yürüyüşe gidiyorduk ama bugün malum tatil kızı tutturmuş gitme anne diye öğlen gidelim yürüyüşe dedi tamam dedim bende. tek başımada çıkmak istemedim öğleni bekliyorum şimdi. dün akşam gene 7-8 gibi uyuyakalmışım. akşam kardeşim geldi üniden. sözde onu beklicektim :1: sabah uyandım 6da bi baktım yan ranzada sarı kafalı biri uyuyor , benim zilli kardeşim gelmiş. :16::16: uyandırmayada kıyamadım. özledim ama çok. birazdan yanına sıvışıp gıdıklamayı düşünüyorum :9::9: kahvaltımı yaptım bende güzel güzel. buraya geldim geçmişi kurcaladım felan aa kimse uyanmamış daha uykucular sizi :1:

GÜNAYDIN KIZLAR
herkeşlere mutlu huzurlu az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum ankarada felaket bi rüzgar var uçucam zannettim sabah gerçi bu bedeni kaldırması pek mümkün değil rüzgarın ama neyse :52::52::52::52::52:

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk
bütün spor yapanların önünde saygıyla eğiliyorum malum ben yapamadığımdan çok kıskanıyorum sizi ya :50::50::50:
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
canım çok sevindim tekrar sütünün çoğalmasına maşallah maşallah rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:

sizinlede paylasim dedim

Eki Görüntüle 609862

canım çok güzel görünüyo valla arkadaşınlada aranızın düzelmesine çok sevindim hatasını anlamış demekki :61::61::61:
çok datlı olmuş Eminemm , küslüğü devam ettirmediğiniz iyi olmuş , ben beğendim hediyeleri ama için rahat etmediyse giderken bi çikolata alabilirsinn :34::34::34::34:

NOT : benim bebem olsun , bende isteriiimmm :16::16::16:
canım senin kocişin gelsin hayırlısıyla (gerçi saatler kaldı artık) rabbimin izniyle göbişin dolsun doğur söz bi hediyede benden sana bebeğim :66::66::66:
canım çok geçmiş olsun ya bu aralar zaten salgın varmış sabah ben kalktığımda benim sıpamında biraz ateşi vardı birazdan arıcam inşallah biraz düzelmiştir.tekrar geçmiş olsun bitanem rabbim kolaylıklar versin inşallah:34::34::34::34:
Çok teşekkür ederim nuhancığım,çok incesin..
İşim olduğunda hemen seslenirim sana..

İşinin iptal olması kötü olmuş ama dediğin gibi herşey de bir hayır var...
İnşallah çok daha bereketli işlere imza atarsın...

Ohh ohhh süper çok seviniyorum seni böyle görmeye...

sen böyle yazınca dün yaşadığım olayı hatırladım...Arkadaş işyerine oğlumdan 1 yaş büyük kızını getirmiş erken çıkacak diye..
Tüm çocukların kokusu aynı galiba sarılrıken o kadar çok oğlumun kokusunu hissettim ki başladım ağlamaya...

KAç doğumlusun.?

Çok sevindim...Gözün aydın .
:nazar::nazar::nazar::nazar:

accuk çerez kaçamak sayılmaz ama..afiyet olsun..
Kaçamağı bak asu yapmış.:1:duymasın aramızda kalsın.:1:

Canım, çok güzel hediye,çok beğendim hem işini görür daha ne olsun...
Arkadaşın hatasını anlamış senin adına sevindim...

aynurcuğum..Yarın cumartesi gecesi topikte yazışma gecesi biliyorsun...
sen de aramızda olacaksın değilmi.? :)))

memnun oldum bende nilüfer
canım seni üzmek istemezdim kusura bakma ama gerçekten öle oluyo dışarda bile bi çocuk görsem bebem yanımda yoksa içim gidiyo rabbim tüm bebek isteyenlerin hayırlısıyla göbişini doldursun.. Amiiiiiinnnnnnnn....:3::3::3::3::3:

çok geçmiş olsun tatlım,sana da Allah kolaylıklar versin.

KAç doğumlusun.?

canımcım 42 yaşındayım 1 ekim 1970 doğumluyum

:16:

selamun aleyküm şekerler:3:

bugün yoğun bir gün olcak malum yarın gelincikim ve ailesi geliyor:10:

vakit buldukça burnumu uzatırım topice:9:

hemen dünümü de paylaşıyım:8::56:

sabah ballı limonlu sirkeli ılık su

kahvaltıda salata yaptım yumurtalı lor peynirli azcık salamlı 2 zeytinli

sonra spora gittim 60 dk spor:8:

ara yok( vakit yok olsa:9: )

öğlende:56: de ton balıklı salata yaptım

arada 1 kivi yarım 1 kaşık yoğurt

akşam

1 tabak kara lahana yemeği( malum lazız:1: )

lahana da tabi biraz tereyağ vardı

fasulye turşusundan 2 tane ufağından ( istesemde yiyemem tansiyonum var)

1 dilim kepekli ekmek

1 portakal ( yarısını kimseye satamadım:50: )

yarım çay bardağı light süt

gün içinde yeşil çay ve su

günaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam :@@@

canım ödemdir diye hiç üzülme.. ödem kilo verme önündeki engellerden biri. ödemini atınca çok daha rahat kilo vereceksin. çünkü vücuttaki fazla su yağın atılmasını önlüyor. suyu atarken harcadığın yağı da atabilirsin..

geçmiş olsun. 40 derece ateşte havale geçirebilir çocuklar. ilk kez havale geçirdiyse hiç korkun olmasın. sadece bundan sonra ateşine dikkat et.. ateş düşürücü, ılık bir duş, soğuk kompresle ateşini düşür. okadar.
tekrar geçmiş olosun tüm hastalara...

Ayy kızlar ben dün bildirim yapmayı unutmusum şimdi geçmişi okuyunca farkettim neyse ben yinele yazıyım
Gecen hafta kilom 95.5
Bu hafta 94.2
Fark 1.3

kızlar ya bişey sorucam. kutlu doğum haftası için ayın 5ine kadar 5bin salavat çekiyorum ancak dün adet oldum. netten araştırdım olur diyorlar olmaz diyorlar. napsamki ben şimdi?:44:

günaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..

geçmiş olsun. iyi bakın kocişlere :1:

Selam kızlar,
umarım çok güzel bir hafatasonu geçirirsiniz. ben iyi uyandım bugün. tartı sonunda direncini kırdı. 83,2yi gösterdi bu sabah. bu şekilde yoğun spora başlandığında vücudun ilk birkaç gün su tuttuğunu da kanıtlamış oldum en azından kendi bünyemde. umarım gider takıntısız artık kilolar. dün eşime çok istediği fırın sütlaçtan yapmıştım. dün akşam yemedim ama bu sabah kahvaltımı onla yaptım. yüzünün kabuğunu yemedim bu arada :)

bebeğimiz de bugün yarın gelir artık inşallah. 1,5 cm açıklık varmış. kulağımız telefonda bekliyoruz.

bu arada Dafi abla ben de çok yiyorum o hacı hurmasını. kocaman 2 tanesini 1 porsiyon meyve sayıyorum. tatlı krizlerim ziyadesiyle kesiliyor o zamanlarda. dün akşam da eltimin annesi yollamış içi badem dolu olanlardan. öyle sevindim ki. saklayacağım en ücra köşeye, benden başkası yemesin :) Allahım ne gıcık insanım ben ya :)

Ellerinize sağlık kızınla canım :16: sağolsun fıstığın, ne kadar iyi huylu maşallah :nazar:

Tebrik ederim canımcım, hep böyle pozitif ol, sağlıklı beslen. kızın da annesi gibi içsin sütleri, dünya güzeli olsun :nazar:

esracım şimdiden Allah sabırlar versin canım

Çok sağol Dafi abla, bugüne de şükür. en büyük derdimiz bu olsun tabi.

sizinlede paylasim dedim

Eki Görüntüle 609862

Çok güzel olmuş tatlım. ellerine sağlık. düşünceli kelebek seni :)

Geçmiş olsun canım ya. küçük tospik mi, kıyamam ya. inşallah şimdi daha iyidir :(

Çok sağol canım benim. ne güzel anlıyo olman. ben güler yüzlüyümdür, elimden geldiğince hoş tutmaya çalışırım karşıdakinin yaptıklarına bakmadan. ama artık daha serin durucam. misafirperver bir evsahipliği yapsam yeter, kızları olmaya çalışmak çok yersiz artık.
Ne tatlı kadınsın sen ya, çocukların çok şanslı maşallah :nazar: Sen de arada Barışı götür erken çıktığında kuşum, ona da değişiklik olur. bi de doğal ortamları dışında daha sevimli oluyor çocuklar, keşfe çıkmış gibi :)

Ç

ç

çok geçmiş olsun öpüyorum fıstığı çok :54:

GÜNAYDIN KIZLAR

canım çok geçmiş olsun ya bu aralar zaten salgın varmış sabah ben kalktığımda benim sıpamında biraz ateşi vardı birazdan arıcam inşallah biraz düzelmiştir.tekrar geçmiş olsun bitanem rabbim kolaylıklar versin inşallah:34::34::34::34:

....:3::3::3::3::3:

g

geçmiş olsun. 40 derece ateşte havale geçirebilir çocuklar. ilk kez havale geçirdiyse hiç korkun olmasın. sadece bundan sonra ateşine dikkat et.. ateş düşürücü, ılık bir duş, soğuk kompresle ateşini düşür. okadar.
tekrar geçmiş olosun tüm hastalara...

S

Geçmiş olsun canım ya. küçük tospik mi, kıyamam ya. inşallah şimdi daha iyidir :(

bi :)

herkeeze teşekkürederimmkızım biraz daha iyi ateşlenme deilde titremesi korkuttu hiç başıma gelmemiştiii kahvaltı ettirdim gerçi bira yoğurtla bıldırcın yumurtası yedi sadce ilaçlarını içirdim inşallah düzelir

hastane salıgın var dedi

Son düzenleme:

tebrikler kızlar:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

asumanzeynepcim seninde ellerine, yüreğine sağlık......
teşekkürler tüm emeklerin için........

herkeeze teşekkürederimmkızım biraz daha iyi ateşlenme deilde titremesi korkuttu hiç başıma gelmemiştiii kahvaltı ettirdim gerçi bira yoğurtla bıldırcın yumurtası yedi sadce ilaçlarını içirdim inşallah düzelir

hastane salıgın var dedi

çok geçmiş olsun canım.....
çabucak iyi olur inşaallah...

aman canım ateş çocuklarda önemli diye biliyorum ben, ateşe dikkat et, sık sık kontrol et.....

AMİNNNN....aminnn...ben bldum canım sözün sahibiniii...tabiki hz mevlanaymıışşş..tekrar teşekkürlerr...

aaa öylemiymiş:)
hz mevlana olduğunu duyunca çok sevindim yaaaa:)))
teşekkürler banada ilettiğin için.....:16::16::16:

epeydir istiyorum hz mevlanayı ziyaret edebilmek amaaa gidemedim bi türlü hep telaştan......
epey oluyo gitmeyeli, 1sene oluyomu bilmem:50:, çok özledim onu.....
orası bambaşka bir duygu, atmosfer.....

ben psikoloji okuyorum 2. sınıf dayım, malum sınav zamanı, uğraş dur..
hocalar çok zorluyor, zaten herzaman anlamıyorum söylediklerinden birşey türkçem daha çok düzeltme istiyor, almanyadan geldim 2 sene olacak

süper bir bölüm, Rabbim kolaylıklar versin inşaallah canım sana.....
herşeyden önce kişinin kendisi için süper bir bölüm ve fırsat bence....
psikoloji benim ilgi alanıma çok girerde:1:
bugüne kadar okuduğum kitapların büyük çoğunluğu psikoloji üzerinedir:1::1::1:
kitaplarımın çoğuda öyle dolayısıyla.....
nevzat tarhanın kitapları süper mesela....

sağol canım. inşallah çabucak geçer zaman. ya gelsinler bi şey değil de çok nemrutlar. kayınvalidem zaten gülmez, konuşurken bile lütfettiğini düşünür insan. kayınpederim de saçma sapan konuşur durur. geçen aradım, annemi verir misin dedim. telefonu verirken annesi annesi diye dalga geçiyor. tuhaflar kısacası. Allahtan eşim laf ettirmiyor.

en son 94 kgdım beni gördüklerinde. bakalım diyecekler mi bi şey. yedi kat el tebrik eder, yüreklendirici şeyler söyler. onlar süzüp geçer kesin.

offff hep aynı şeyler....
bendede var öyle şeyler, aynen kayınvaldem hiç gülmez, kayınbabamda saçmalar, çok sinirlidir, işime karışır benim....
kızım balkondaki çamaşırları topla der mesela bana kayınbabam:41::41::41:
kayınvaldemde en ufak bişeyde eşim çocukmuş gibi, hemen benide kötülermiş gibi OĞLUUUUUUM der:47::47::47:
ne gıcık değilmi? ne oluyo yaaaa.......
eşiminde onlardan kalır yanı bazen pek kalmaz yani, o zamanda bu da beni sinir eder:41::41::41:
dünya işteeee

inşaallah sana sıkıntı vermeden giderler evlerine canım......

wawcim iyiki icini buraya döktün öncelikle, cünkü bizi bizden baska kimse anlamaz, evet esin masallah cok anlayisliymis ne güzel ama yinede kadini sadece kadin anlar,
hic üzülme, allah elbet nasip edecektir insallah, sen hic strese girme daha cok gencsin :)
bana bak öbür ay 25 olcam evlenmedim bile, cocugu nezaman yapcam ?? bide pco sorunu bendede var,
cok korkuyorum cocuk yapmaya yetisemicem diye.. hatta hic evlenemicem diye.. anne olmayi cok istiyorum bende

ben 25yaşında evlendim....
iyikide bu yaşta evlenmişim dedim biliyomusun canım kendime?
çünkü günümüzde herşey çok zorlaştı..... mesela toy olmak ve ezilmek ve vs vs...
bu yönlerden dolayı iyiki 25de evlenmişim....
26, 27, 28de ideal bence günümüzde....
geç olsunda güç olmasın tatlım....
eşte çok önemli, GÜVENİLİR, MERHAMETLİ, herşeyden önce İNANÇLI olması, işinde gücünde olması ve seni anlaması çooook önemli.....
evlililk nasıl olsa olur; önemli olan güzel bir evlilik olması, iyi bir eş olması.......

hayatta şu 3nokta insanın hayatının dönüm noktalarıymış; AŞ, EŞ, İŞ.......
bu nedenle bu 3konuya çok dikkat, bazen kolay kolay geri dönüşü olmayan şeyler bunlar talım.....

öpüyorum seni koccaman:16::16::16:

Son düzenleme:

çok büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
anneler için çok zor evlatlarını hasta görmek

Back
X