• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracığım,umarım senin çocuklarınla geniş bir ailen olur o özlemini giderirsin..

eşinin ailesi nerede oturuyor,torun görmeye geliyorlar sanırım değilmi.?

çok teşekkürler canım, inşallah olur :)
eşimin memleketinde oturuyorlar canım, işte torun görme, yardım vs. amacıyla geliyorlar.

kızlar buda bizim ayakta uyuyanlardan biri :1: yeğenimizin oğlu
Eki Görüntüle 611458

çok sevimli maşallah :) Nursenanın tospik gibi bu da, ayakta uyuyor :)

Asuum kahvaltı çok güzeldi..Herşeyden yedim vallla :)
Bizimkilere dedim istediğiniz yeyin bendensiniz :)
Sonrasın da oğlanı paralı oyun alanına götürdük..Bak yine para dedim :) Ayyy zengin olunca insan görgüsüz de oluyor zaar :))
sonra kızıma tablet aldım :) paramla :)

İnşallah bir gün hep beraber buluşur kahvaltı ederiz...Yapalım ama bunu.. zayıflayınca yapalım ben varım valla...Mesela senede bir gün yapalım..
Liselerin pilav günü olur yaa,onun gibi )
Dobişlerin buluşma günü :)

ne güzel beraberce kahvaltı, hem de kendi paranla ısmarlamışsın :nazar:
fıstığın da güle güle kullansın tabletini :)

ben de burayı çok seviyorum. hakikaten toparlanabilsek keşke. ama elbistandan, eskişehire, bursadan ankaraya, izmirden istanbula tüm türkiyeye dağılımışız :) olabilse keşke :)

sabah nöbetimin bitmesine 10 dakika kala geceden takip ettiğim aşırı alkollü bir hasta ile tatsızlık yaşandı... ben müdehale edince3 ağza alınmaz şeyler söyledi. bende şikayetçi oldum... nöbetten saat 9 gibi ayrıldım... duş tu , kahvaltıydı derken 11 de yatıp 16 da uyandım... biraz alışveriş akşamyemeği hazırlığı, yemek, yemek sonrası derken,çocuklar uyudu. ortalık toplandı...geçmiş okundu:23::23::23::23::23:
yarın gece yine nöbetçiyim... yorgunluk, devamlı stres, sinir bozukluğu...
yarın iki iş görüşmesi yapmayı, bu işlerden birini kabul etmeyi, ve memuri,yetten istifa edip başka bir enleme geçmeyi planlıyorum:52::52::52::52::52:
ne dersiniz??

sanırım acil serviste görev yapıyorsunuz. benim kuzenim de acil serviste uzman. gece boyunca 1000in üzerinde hastaya baktıklarını söylüyor. gerçekten çok zor göreviniz. bence özel hastane daha uygun imkanlar sağlıyorsa hiç beklemeyin. her işin yapılabileceği bir süre ve yaş haddi var. malesef sizinki de 35den sonra, çocuklar varken çok yıpratıcı oluyordur. kimse devlette kaldın da o zor şartlarda hizmet verdin diye madalya da takmıyor. idealistlikte bir yere kadar, kendinizi, ailenizi düşünmeniz gerek sanırım artık.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :3:

Anammmmmmmmm tam 1 saattir geçmiş okuyorum :1: Maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz :34:
Ben yorgunluktan gece baygın düştüm :1: tam uyurum diye yatağa yayıldım kücük cimcimem tabi daha erken yattığı için uyanıp başladı benle oyun istemeye :1:
Kız uyusana dedikçe oyun yaptığımızı sanıp kıkır kıkır gülüyor :1: gece 2ye kadar resmen çebelleştim. Gözlerimi kapattığım an üzerime çıkıp göz kapağımı parmağıyla açıp anne uyuyormusun diye soruyor cadı bende o an yüzüne tükürür gibi yaptım anam kahkahalar odada uçuştu :60: :60: :60:
Sonunda pes ettide uyuyabildim :34:

Sabah hava nasıl güzelse artık sanki onu hissetmiş gibi çok energik uyandım :34:
Bu arada dün yaptığım ''light börek'' ( yok denecek kadar az yağ, çok az tuz ) En son köye gittiğimde Annemin Dayısının eşi vermişti kurutulmuş yufka ondan biraz kalmıştı da onla yaptım :34:
Yaptığım kekden deseniz hiç kalmadı :1: Herkes nasıl beğendiyse 3er dilim yediler :60: :60: :60: İçimden ohhhh yiyin yiyin bana kalmaz diye sevindim :1: Tabi bende bir dilim yedim :26: uzun zamandır yemiyordum ama o bir dilimden sonra en az 2 hafta kaçamak yapmıyacağım diye söz verdim kendime :34:

Aminnnnnnn Esracığım...Seninde gözün aydın bu arada :34: Rabbim herkese hayırlı tezkereler nasip eder inşallah :34: Aminnnnnnn

çok sağol Banucum :)

bu arada keki de kahana takma. olur arada öyle. yolumuz çok uzun, böyle minik molalar vermezsek sonunu göremeyiz. ayrıca önceden yediğimiz 5-6 dilimin yanında 1 dilim nedir ki :) diyeti bile bozmaz o :)

Çok şükür canım iyileştim :34:
Yarını iple çekiyorum :32::32::32: ufak ufak başlıyacağım inşallah yine sporuma :34:
Salı önce yüzmeye giriceğim sonrasında eğer ağrım olmazsa ( fazlada yüklenmek istemiyorum ) biraz fitnese gitmeyi düşünüyorum :34: az da olsa ağrım olursa 1 hafta sırf yüzmeye giderim diye düşünüyorum sırtımı güçlendirmek için :34: Umarım ağrım olmazda kilolar devam eder gitmeye :1:

hadi gözün aydın canım, geçmiş olsun. savulun listeler, Banuş geliyor :)

günaydın hanımlar..
geçmiş sayfalara bakayım dedim cumadan beri ama epey ilerlemiş atlaya atlaya gittim..

aynurcuğumun eşi gelmiştir... :16:
gözün aydın canım....

sabah karatay usulü kahvaltımı yaptım mis gibi..
ama bu sabah tartıda + çıktım çünkü regl oldum sabahleyin.. onun şişliği var diye umut ediyorum.

cumartesi günü bir yerle iş görüşmesine gittim. şu anda çalıştığım yerden çok daha küçük bir yer ve imkanları da sanırım burdaki kadar bile olmayacak. o yüzden pek umutlu diilim.
hayırlısı bakalım, zaten öyle yana yakıla bir iş arama durumum yok halen çalıştığım için ama, işte yoğunluktan ve evime uzaklığından şikayetçiyim.

Ayçacım hayırlısı olsun, inşallah işine yakın bir iş bulursun. aslında şartları daha kötü olsa da mesai saatleri azsa ve evine yakınsa tolere edilebilir belki.

ayça kaya'nın hangi listesi?
bu forumda bikaç listesini görmüştüm...

2 ayda 4 kilo vermişsin o zaman gayet de sağlıklı şekilde gitmiş demek ki..
..

bilmiyorum ben mi çok şey istiyorum ay da 2 kilo az gibi gelio bu kadar emege karşılık ayça kaya nın doktorum programında verdigi bi diyet var ayda 8 kilo verdiren diyet dio onu yapıyorum bugun 1 hafta oldu

Selam kızlar,

nasılsınız bakalım? umarım çok güzel bir hafta olur bu hepimiz için :) ben bugünden itibaren 3 gün büyük temizlik yapıcam. bugün mutfak dolaplarıyla balkonu, yarın tüm evi, ertesi gün de banyoyu temizleyeceğim bakalım. olduğu kadar artık. halilarım temiz, dolaplarım düzenli. yüzlerinden silsem yetecek. ofbir de dağ gibi ütüler var. artık onları da çarşamba hallederim. zaten çarşambadan sonra da misafirlerim geliyor uzunca bir süreliğine. fırsat buldukça uğrarım ama sık sık gelemeyebilirim. hepiniz kendinize iyi bakın :)

doktora gitmedim burda zaten 1 tane diyetisyen var ona da gitmedim cnm evet biraz zor veriyorum kilolarımı 12 den sonra gidiyorum 4 de doğru geliyorum hergüm...çevremdekiler aaa kilo vermişsin diyor yok diyorum tartı aynı şaşırıyolar ben sıkılaştımmı bilemiyorum sıkılaştın diyor eşim ...
neyse kızlar konuşuruz yine kızımı okula göndercem grş...herkese güzel keyifli sporlar

kesinlikle sıkılaşmışsındır ya tartılar yalancı olabiliyor bazen takma kafana. herkeste farketmiş hem ne kadar güzel birşey. mutlu olmalısın:16:

dün yetenek sizsinizde izlemiştim doyamadım bidaha izledim. bayılıyorum bu çocuga yaa. Minik Baha Puanını Öğrenince Neler Yaptı? | Acunn.com sanırım hala çocuk istiyorum evlenmeyincede olmuyor bu işler işte :9::9::9:

neyse kızlar ben bi markete gidiyim azcık alışveriş yapayım şu pilimide alayım artık gelince görüşürüz

kasımdan beri spor yapıyorum ama şimdi 1 aydır hem sporum arttı 1 haftadır da ayça kayanın listesini uyguluyorum cnm gerçekten çok douyurucu bende acıkmıyorum o diyetle

kasımdan beri toplamda 4 kilo verdim

bana kalırsa kas yapmışssın, kas daha ağır, yağları yaktın sen bu sporla :nazar:
canını sıkma, 15 günü bekle bakalım ne çıkaçak

Selam kızlar,

nasılsınız bakalım? umarım çok güzel bir hafta olur bu hepimiz için :) ben bugünden itibaren 3 gün büyük temizlik yapıcam. bugün mutfak dolaplarıyla balkonu, yarın tüm evi, ertesi gün de banyoyu temizleyeceğim bakalım. olduğu kadar artık. halilarım temiz, dolaplarım düzenli. yüzlerinden silsem yetecek. ofbir de dağ gibi ütüler var. artık onları da çarşamba hallederim. zaten çarşambadan sonra da misafirlerim geliyor uzunca bir süreliğine. fırsat buldukça uğrarım ama sık sık gelemeyebilirim. hepiniz kendinize iyi bakın :)

kolay gelsin esra'cım.. kendini çok yorma olduğu kadar..
ben de dün çamaşır yıka as, topla, ütüle.. helak oldum..
çok sıkıldım dün evde.. dışarı çıkmadım hiç halsizdim..
...

kolay gelsin esra'cım.. kendini çok yorma olduğu kadar..
ben de dün çamaşır yıka as, topla, ütüle.. helak oldum..
çok sıkıldım dün evde.. dışarı çıkmadım hiç halsizdim..
...

sağol canım, çok yormucam zaten. üstünden geçsem yeter. zaten bu ara elim kolum titriyor çok yorulunca.

çalışırken evde vakit geçirince sıkılıyor insan. haftaya telafi edersin :)

Yarını iple çekiyorum :32::32::32: ufak ufak başlıyacağım inşallah yine sporuma :34:
Salı önce yüzmeye giriceğim sonrasında eğer ağrım olmazsa ( fazlada yüklenmek istemiyorum ) biraz fitnese gitmeyi düşünüyorum :34: az da olsa ağrım olursa 1 hafta sırf yüzmeye giderim diye düşünüyorum sırtımı güçlendirmek için :34: Umarım ağrım olmazda kilolar devam eder gitmeye :1:

çok sevindim öle olmasına banu abla valla sendeki şu spor aşkı birazda bende olsa herzaman derim ya zaten neyse evdeyken yapmıyodum şimdi hiç yapamıyorum malesef

gunaydin hatunlaaar:16: sevgilimin donmesine 10 gun kaldi..bende araniza 1 subatta tam olarak donuyorum :16: birde o arada tr'ye gittim karatayin diyetinide aldim simdi okumaktayim.Dukan yapanlar yulaf kepegi devamli kullaniyormusunuz?

alerjik galiba, bu aralar ara ara oluyo, özellikle sabahları, bi hapşırık bi tıksırık var bende....
nedense hapşurmayıda severim....
az önce üst üste hapşırırken ne oldu biliyonuzmu? peçete düdük gibi öttü:1::1:
çok komiğime gitti yaa, baya bildiğimiz düdük gibiydi sesi:1::1::1:

öffff 4,5tan beri uyku tutmadı, kafama bişeyi taktımmı zaten uyuyamam kolay kolay.....
neye geçiyorum yine konuyu:)

bir şöyle halama sabah kahvesine gidicem, sıkkınım bugün, iyi gelir heralde.....
hem yürüyüş olmuş olur, yakın sayılır bana, yürüyerek giderim.

şuan da da kimsecikler yok, ama birazdan nursena, dafi abla gelirler heralde:))
yada efeeeeem, nevzamansız:)
yena pek olmaz bu saatlerde bu aralar artık:)) eskiden olsa olurdu ama:1:
hayırdır meyracım neden sıkıldın bu kadar
çok özel değilse tabiki

dafi ablaaaa anneme söyler misin bunu :1:

ablacım işkur ismek kurslarına gittim. ama yok hiçbirşey ya. sözde işkur ama sigortasız çalıştırıyorlar 1-2 ay sözde deneme süresiymiş :44: istanbulda iş alanı çok olmasına çokta çok enteresan bi şehir oldu ya. benim tek derdim kendi mesleğimi yapabilmek ama onu bile yapmaya kalktıgımda maaş çok düşük sigorta veya diger haklar sorun oluyor. yada gıda tekn. adı altında kasiyer oluyoruz. işte bulamıyorum oda ayrı. nolcak hiç bilmiyorum:17:

kendime kısmet buldum :1::1: hayırlısıyla ne zaman gelirsiniz dafi abla :9::9::9:

iyiki iyiki , :16::16:ben gitmem başka yere çekemen hıhhh :19: sizle mutluyumki bennnn :34:

sherlock holmess nilüfer : kod adı: yena :9::9::9:

hakkında hayırlısı ablacım umarım rahat bir iş bulursun. iki görüşmeden birini göndert bana :1::1: napcan okadar işi aaaaaaaaa :1::1:
ay geliniiimmm çeyizi hazırladınmıııı

günayydınn kızlar akşam kaynatmışsınız çabuk çabuk okudumm hoş sohbetlerinizi evdeki hastalardan ve bu arada benim boğazlarda fena şiş kendime gelemiyorummm eşimmin kan sonuçlarında mikropmu neyse o çıkmış telde uzun konuşamadık gelince anlatır artık ateşi düşmüyo koca adamın tir tir titriyoo kızlarda öksürük devam bunaldım valla diyet malesef gümmm
zaten o kadar spora veremedim ya geçen hafta ne diyim takıldım kaldım 83 te

evi bi havalandırıp temizleyimm havası deişsin

bonuss hoşgeldin allah bağışlasın yavrucunuu paçalı donunu giydinmi gene:74::74::74::74::74::74::74::74: zayıflarsın merak etme sen de ben gibi doğurup doğurup soluğu burda alıyoruzz
geçen sene 95 tim buraya başladım haziranda 79u görmüştümkii ramazanın girmesiyle bi rahatlama salma oldu kendimi 80 ile 83 aarası gidip geliyorumm
hayırlısı emziriyosun avantajlısın sen kolay gelsin
nursenacım çok kötü yakalandınız siz.Allah şifalar versin.
bir an önce atlatırsınız inşallah
boğazların için ballı sirkeli sıcak su iç ben çok faydasını görüyorum. sirkenin mikrop öldürücü özelliği var.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :3:

Anammmmmmmmm tam 1 saattir geçmiş okuyorum :1: Maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz :34:
Ben yorgunluktan gece baygın düştüm :1: tam uyurum diye yatağa yayıldım kücük cimcimem tabi daha erken yattığı için uyanıp başladı benle oyun istemeye :1:
Kız uyusana dedikçe oyun yaptığımızı sanıp kıkır kıkır gülüyor :1: gece 2ye kadar resmen çebelleştim. Gözlerimi kapattığım an üzerime çıkıp göz kapağımı parmağıyla açıp anne uyuyormusun diye soruyor cadı bende o an yüzüne tükürür gibi yaptım anam kahkahalar odada uçuştu :60: :60: :60:
Sonunda pes ettide uyuyabildim :34:

Bir an gözümün önüne geldi de o kalabalık :16:
Çok güzel bir tablo olmuşsunuzdur :34: Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallahhhhhh....Aminnnnnn

Oyyyy yerim ben o kuzucuğu :nazar::nazar::nazar:
Rabbim bahtınıda güzel eyler inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnn
amiiin cecoşum çok sağol.
senin o küçük cimcimeyede Allah sağlıklı uzun ömürler versin.sen anlattıkca gözümde canlandırıyorum.

tabi güvenilir yer bulmak lazım benim bir arkadaşım mezun olduğundan beri bu şekilde çalışıyor.% yere bakma hakkın varya zaten maaşın 1500 ü geçiyor..geçici süre yapılabilir canım ama insanı köreltir o ayrı..gönlüne göre güzel bir iş bulacaksın inşallah hissediorum..

sorma canım işler çok yoğun asıl sorunum müdürün benim odama taşınması pc camı arkamdaki camdan yansıyor ve rahat yazamıyorum o burdayken bir de işler çok arttı herşeyi takip etmek gerek hatalı bir ürün şubeye gitse hemen hesabını soruyolar ama yeni bişey keşfetsem kimse teşekkür etmez:47::47::47:
benimde handikapım ekler zaten 1 tane yersem kesin 3 e çıkıyor en iyisi ağzıma sürmemek..tamamen irade meselesi..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dfi abla bnde size gelebilirmiyim ne güzelya ama gençlerede bravo ben annemin yanında bile eşimle 1 haftadan sonra daralırım heleki yanımda eşim varsa...ben huysuzum sanırım biraz kendi düzenimi arıyorum...

:21::ssz::ssz::ssz::ssz:

Allah tamamına erdirsin...

sen nerde daha çok mutlu olcaksın önemli olan bu??

ablacım bendede çok var...%100 gülsuyu ile tonik yapabilrisn ben kullanıyorum...:54:

Allah yardımcısı olsun o annenin herkesin evlerinden uzak tutsun Rabbim böyle illetleri...

geçmiş olsun canım sana bende salya sümüğüm her sabah...öğlene doru geçiyor...

günaydınnn:16:
gel canım gel bizim evde arabada doldukca genişliyor :1:
doğru söylüyorsun bende evimden başka bir yerde rahat edemem. ama evimde hertürlü fedakarlık yaparım.yatak odamı onlara verdim ben oturma odasında yatıyorum. banyo onların dibinde, ben çocuk işe gittikten sonra kullanıyorum :1: (benim eşimin gidiş saati yok on onbir gibi gidiyor. her odada tv var.kim ne isterse ona bakıyor :1: mutfakta pişirmek benim çok şükür sıkıntıda yok. eh ettirebildiğimiz kadar rahat ettirmeye çalışıyoruz:1: şimdi yanımızda kalanlar kız benim yeğenim kocası eşimin yeğeni. ama diğer gelinimizde 6 sene kaldı yanımızda. evi alt kattaydı canı isterse iniyordu, istemezse burda yatıyordu :1: çocuk zaten hiç gitmiyordu. oda baktı çocuksuz hemen ikinciyi yaptı :9: birer tane büyüttük :emir_bebek: şimdi diyorum iki tane yettimi ? aslında birtane daha istiyoruz ama bakmak zor geliyor bunlar büyüdü, bir küçüğe bakmayı göze alamıyorum diyor.

çok teşekkürler canım, inşallah olur :)
eşimin memleketinde oturuyorlar canım, işte torun görme, yardım vs. amacıyla geliyorlar.

çok sevimli maşallah :) Nursenanın tospik gibi bu da, ayakta uyuyor :)

ne güzel beraberce kahvaltı, hem de kendi paranla ısmarlamışsın :nazar:
fıstığın da güle güle kullansın tabletini :)

ben de burayı çok seviyorum. hakikaten toparlanabilsek keşke. ama elbistandan, eskişehire, bursadan ankaraya, izmirden istanbula tüm türkiyeye dağılımışız :) olabilse keşke :)

sanırım acil serviste görev yapıyorsunuz. benim kuzenim de acil serviste uzman. gece boyunca 1000in üzerinde hastaya baktıklarını söylüyor. gerçekten çok zor göreviniz. bence özel hastane daha uygun imkanlar sağlıyorsa hiç beklemeyin. her işin yapılabileceği bir süre ve yaş haddi var. malesef sizinki de 35den sonra, çocuklar varken çok yıpratıcı oluyordur. kimse devlette kaldın da o zor şartlarda hizmet verdin diye madalya da takmıyor. idealistlikte bir yere kadar, kendinizi, ailenizi düşünmeniz gerek sanırım artık.

çok sağol Banucum :)

bu arada keki de kahana takma. olur arada öyle. yolumuz çok uzun, böyle minik molalar vermezsek sonunu göremeyiz. ayrıca önceden yediğimiz 5-6 dilimin yanında 1 dilim nedir ki :) diyeti bile bozmaz o :)

hadi gözün aydın canım, geçmiş olsun. savulun listeler, Banuş geliyor :)

Ayçacım hayırlısı olsun, inşallah işine yakın bir iş bulursun. aslında şartları daha kötü olsa da mesai saatleri azsa ve evine yakınsa tolere edilebilir belki.
esracım şişmandaşlar günü yapalım :1: sırayla birimizin kaldığı şehirde buluşalım :52: hem görmediğimiz yerleri görür, hem birbirimizi kendi evimizde ağırlarız :1: zaten çok masraflıda değiliz bir ayran , bir yeşil salata bile yetiyor bize :56:

Selam kızlar,

ah ah keşke benimde düzgün olsa. ama yatak odam benim değilki :1: kullanacağım kadar çamaşır alıp, küçük odaya bırakıyorum birdaha girmiyorum :1:bende bu hafta küçük odama ayar çekicem. köye gidecek fazlalıkları balkona çıkardım balkon kiler gibi oldu. odadaki kanepeleride köye götürdüm, oraya yeni alıcam. ayın 31 inde akraba günüm var o güne kadar toparlanmam lazım.

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhh maşallahhhh..ne yazmışsınızz 2 günde yaaaaaaaa....pesss dedim en sonundaa:1: güya günaydınn demeye geldimm öğlen olduuu:9::9:

cuma günkü büyük krizimi sizin desteğinizle atlaşmış bulunuyorummm....vveeeeeee ben cumartesiii kısa bir zürecikte olsaaa 83 üü gördümmmm...inşallah cumaya net bi şekilde 83 olurummm...dün 5 saat ful yürüdükk...ama bunun sadece 70 dk sı sporumdu tempolu yürüdüm sahildee...bugunse 30 dk yürüdüm...20 dk de platesss...kahvaltımda menemen yedimm..şimdilik iyi gidiyorr şükürrr...

dilerimm herkezzlerrr iyidirr..öpüyorummm hepinizii buralardayımm..yine biriktirmemem lazımmm..şimdi kalkıcamm işlerimi halledeyimm..arıkk dersssssssssss çalışmam lazımm..hem burda hem derstee..heryerde olabilirimmmm :9::9::9:

Banada müsaade :3: Türk kahvesi saatim geldi :1: çağırayım komşu ablamıda höpürdetelim az şekerli kahvelerimizi :1:
Öğlen yemeğinden sonra gelirim nasılsa yine :34:

Size hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :122:

:54::54::54:

2li rakam ne yaa 70leri görcez senle cecoş yaza kadar ramazana doğruda 60ları gördük mü tamamdır bu iş. bikinini ben alcam :1::1:

cecoş haklı fazla sporda aldırır. zamanla vücut alışcak bide daha fazla isticek. ne zamandır yapıyorsun sen diyet ve sporunu? bende ayça kaya nın diyetine başladım perşembe günü. güzel bi diyet ya acıktırmıyor çok sevindirik oluyorum hatta bazen daha az yiyorum ama tartılamadım daha tartımın pili yok. birazdan gidip alcam umarım tembelliğim tutmazsa eğer :34:

tartı aynıymış neyseee dövmücem şimdilik affettim :1: görmim bidaha :20::20::20: künefe yemişin ya kıskançlıktan çatlıyorum burda ağzımın böylee suları aktııı künefeeeeeeeeeeeeeeeeeee:53::53::52::52::52::52::52::52::52::56:

günaydın canım :54: stres yapma çok güzel geçecek sınavın Allahın izniyle.

Canım evet beslenme acısından pek parlak değil ama kırk yılın başı sonuçta hem bak tartıdada artı olarak dönüş olmamış :1: eee daha ne olsun :34: Sende bugünden itibaren biraz daha dikkatli olursun olur biter :34:

Canım inşalla çok başarılı geçer sınavın ve arzuladığın sonuçu alırsın ...Aminnnnnnnn
Allah zihin açıklığı versin...Sınavlar bitince nasılsa aramızda daha sık olabilirsin :34:

sağolun kızlar ya moral oldu...bide dün regl oldum hepten şişmişimdir diye düşünmüştüm ama neyse düşündüğüm gibi olmadıı...he bide künefe yedim evet ama dedim ya midem küçülmüşş tabağın yarısını zorla yedim bıraktım..sonrada bir sürü yürüyüş yaptım sanırım ondan artı olmadı ama bu sabaha kadar çok korkuyodum artı görcem diye görmeyince nasıl rahatladım nasıl sevindim anlatamam...çünkü zaten zor kilo veriyorum bide böyle engellere takılmak baya canımı sıkmıştı...

gunaydin hatunlaaar:16: sevgilimin donmesine 10 gun kaldi..bende araniza 1 subatta tam olarak donuyorum :16: birde o arada tr'ye gittim karatayin diyetinide aldim simdi okumaktayim.Dukan yapanlar yulaf kepegi devamli kullaniyormusunuz?

erinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim nasılsınnn :54:

ay geliniiimmm çeyizi hazırladınmıııı

herbişeyim tamam bi damat eksik oda senden artık :1::1:

ya moralim bozulduu marketten geldim pilde almıştım. meğersem tartı bozukmuş. yukarı aşagı rakamlar gidiyor hep sabit durmuyor dursada ya error veriyor yada 20 kilo tartıyor mümkünmüş gibi. bide 3tane pil aldım evde olsun diye. nasıl tamir ederimki ben bunu düzelirmi acaba

günayydınn kızlar akşam kaynatmışsınız çabuk çabuk okudumm hoş sohbetlerinizi evdeki hastalardan ve bu arada benim boğazlarda fena şiş kendime gelemiyorummm eşimmin kan sonuçlarında mikropmu neyse o çıkmış telde uzun konuşamadık gelince anlatır artık ateşi düşmüyo koca adamın tir tir titriyoo kızlarda öksürük devam bunaldım valla diyet malesef gümmm
zaten o kadar spora veremedim ya geçen hafta ne diyim takıldım kaldım 83 te

evi bi havalandırıp temizleyimm havası deişsin

eşine geçmiş olsun...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar,

kolay gelsin canım.....

15tatilde benim kayınvaldemlerde gelicekler bana kalmaya diye, konya dışındalar onlar.....
annemlerde gelicekler, annemlerde konya dışındalar, ama bilmiyorum artık çakıştırmadan bişeyler yapmaya çalışcam.....

kesinlikle sıkılaşmışsındır ya tartılar yalancı olabiliyor bazen takma kafana. herkeste farketmiş hem ne kadar güzel birşey. mutlu olmalısın:16:

dün yetenek sizsinizde izlemiştim doyamadım bidaha izledim. bayılıyorum bu çocuga yaa. Minik Baha Puanını Öğrenince Neler Yaptı? | Acunn.com sanırım hala çocuk istiyorum evlenmeyincede olmuyor bu işler işte :9::9::9:

dün bende izledim bunu, maşaallah çocuğa:nazar::nazar::nazar:

en sonda ağzının içinde dilini oynatıyo ya, orası süper ya:1::1::1:

Banada müsaade :3: Türk kahvesi saatim geldi :1: çağırayım komşu ablamıda höpürdetelim az şekerli kahvelerimizi :1:
Öğlen yemeğinden sonra gelirim nasılsa yine :34:

Size hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :122:

:54::54::54:

ayyy benimde çok istiyo bugün canım türk kahvesini, birazdan bende içeyim diyorum.....

halama gidicektim kahveye, bi mani çıktı gidemedim, neyse bende kendim evde içicem artık.

erinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim nasılsınnn :54:

herbişeyim tamam bi damat eksik oda senden artık :1::1:

ya moralim bozulduu marketten geldim pilde almıştım. meğersem tartı bozukmuş. yukarı aşagı rakamlar gidiyor hep sabit durmuyor dursada ya error veriyor yada 20 kilo tartıyor mümkünmüş gibi. bide 3tane pil aldım evde olsun diye. nasıl tamir ederimki ben bunu düzelirmi acaba

senin yaş kaç canım? ne iş yapıyorsun? bekarsın galiba? burcun ne birde?:1:

merak ettimde.....:16:

Canım herşeyin hayırlısı :34:
Aldığınız kiloları eminim çok çabuk verirsiniz :34:
Bebiş meselesine gelince ben kızımda hamile kaldıktan iki gün sonra falan herhalde başladım eşime ay işte taş yutmuş gibiyim, halsizim, yiyecek birşey yokmu diye devamlı konuşmaya :60:
Hele taş yutmuş gibiyim sözümü hala söyler nasıl hissetmişsin o zamanlar diye :1: Benim o zaman kaç tane test yaptım çıkmadı hatta o ara bu halsizliğim ve bulantılarım yüzünden doktora gittiğimde oda baktı tamamen piskolojik diyip birde mide hapı verip gönderdi :1: ama ben şükür içmemiştim onu ( içimemi doğmuştu artık bilmiyorum ama içmek istemedim ) 1 ay sonra tekrar doktora gittim hala aynı taş yutmuş gibiyim diye ki adette olmuştum o ara :34: TAbi bu kez başka doktora gittim ve kadın bana resmen 2 aylık hamilesin demişti :60:
Bulantı ve halsizlik hat safhadaydı o zaman hatta istahım açık olmasına rağmende her şeyi yiyemiyorum ( zararlı olanları götürdüm o ayrı :1: )
İkincidede yine taş yuttum moduna girmiştim hatta bu sefer eşim kesin hamilesindir demişti :60: bende hadı bee demiştim ama yine doğru çıkmıştı :1: Şükür ikincide ne bulantı yaşadım, ne kusma nede istahla ilgili bir sorun :34:

Banucugum o taş yutmuş gibi olma dediğin aşırı gaz hali mi. 4 gündür karnım davul gibi, sanki karnıma hava basmışlar gibiyim:9::9: Demek sen hamile kaldıktan sonra adet oldun öyle mi.
Bulantı falan yok da halsizlik var bence, hani böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi. Eğer hamileysem de testte çıkmamasının sebebi geç yumurtlama sanırım

Bugün telefonda bi iş görüşmesi yaptım. Adam bana yeni mezun muamelesi yaptı, saçma sapan bi soru sordu ve verdiğim cevaplardan da tatmin olmayıp hadi biraz daha düşün vs tarzı laflar etti. Bir de zaten aşırı bir stres var üzerimde. Bir an önce sonucu görmek istiyorum

Back
X