• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:15:
selam yavrular :16::16:

nasılsınız ? ben iyi değilim pek :25::25::25: bu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn :14::14::14:

eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....

Başınız saolsun canım. Aynı zamanda gözün aydın eşin gelmiş

Banucum benim de kalça kaslarım ağrıyor baya. kondisyon bisikleti mi acıtıyor acaba dedim ama sanırım sporla ilgili sadece. kaslar çalıştıkça zaten ağrıyor baya :)

Galiba dediğin gibi vucut istiyor olabilir :1:

kendini sevmek böyle bişey olsa gerek :1: çılgın hatun yaa ay çok güldüm. kendi kendini mıncıklama kızz gel ben yanaklarını sıkıyım seninn :7::7::7: :9::9:

Yok kız kendimi mıncıklamıyorum :60: el yok el yok :60:
kaslarımı sıkıp sıkıp bırakıyorum anlamında dedim :60:
Anam ben bile bir daha okuyunca anammmm diyiverdim :1: beni gören Çoşkunu görmüş gibi kaçacak neredeyse :60:

waw senin burç neydi:)
koçmu yoksa? koça benziyorsun.....

ona benzer bişiii :1::1: ben oğlak ımmm :):) 5 ocak 1987 doğumlu :):) burçlarla ilgileniyorsun heraldee...ben nasıl biriyim az bucuk kesdirebilirsinn kafandaa:23::23:

nasılsınız ? ben iyi değilim pek :25::25::25: bu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn :14::14::14:

eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....

seni görünce yaşırdımmm...eşin gelmiş gözün aydın rabbim bidaha ayrılık yaşatmasınn inşallahh....

yengen içinde allah rahmet eylesinn...allah geride kalanlara sabır versin...

Kızlar bu arada size birşey danışacağım :1:
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyor :1: daha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı :1: sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor :60:
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumu :1: kücüklükten kalma bir alışkanlık :1: ( ne denyo huylarım var demi :60: ) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi :1: şimdi arada otururkende yapıyorum :1: o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili :1:

aayyy o sıkma huyu bendede varrr :9::9: hele bazı elbiseleri giyince daha tertipli duruyor sıkıykenn :1: diğer acıysa bende yokk ama senin kadar tempolu spor yapmadım...bu ara iğne oldunn yaa ondanda olabilirmii acabaaa????ama inşallah kilolardandırr yağlar kıpırdamış rahatsız olmuş olabilirlerr:)

hadi verekte görekk :1::1: bu arada annemin adı melahat bu meraklılık ordan geliyor bana sanırsam :9: acele etmiyorum zaten acele edecek bişeyde çıkmıyor. hiç çıkmazsa yandım :1: facebook a her girdiğimde ya bi arkadasım evleniyor ya nişanlanıyor ya da hamiş kalıyor resimlerini görüyorum haberlerini alıyorum hem seviniyorum onlar için ama kendimide strese sokuyorum biraz. yaş gelcek geçicek diye korkuyorum sanırım

:

hımm kesinn melahatlık ordan gelitor demekkii :1::1: tahmin edebiliyorumm algıda seçicilik oluyorrr..bende çocuk konusunda bu ara öyleyimm..sanki o konuyla ilgili herşey üstüme geliyor gibi...işte insanızz..hakkımızda ne hayırlı bilmeden ha istiyoruzz...dedin yaa faceye girince millet evleniyor ya nişanlanıyorr...emin oll evli olanlarr bir süre sonra ..çocukları olanlarr uzun zamandırr sana özeniyorlardırr...hep öyle oluyor çünküü...bekarlar evlilikte bişi var sanıyorr..evlenenlerdee bekarlığın tadını bildiği içinn ona özeniyorr:1: :1: ben hep kızıyorum kendime neden bu kadar erken evlendinn diyee 21 de evlendimm..aklım olaydıı 27 en gec 30 da evlenirdimm..bekarlık sultanlıkk tadınıı çıkarrr.....:21::21::21::21:

aayyy o sıkma huyu bendede varrr :9::9: hele bazı elbiseleri giyince daha tertipli duruyor sıkıykenn :1: diğer acıysa bende yokk ama senin kadar tempolu spor yapmadım...bu ara iğne oldunn yaa ondanda olabilirmii acabaaa????ama inşallah kilolardandırr yağlar kıpırdamış rahatsız olmuş olabilirlerr:)

Ağzın bal yisin ballllllllllllll :1: ama asla kilo alma emi :34:
İnşallah öyledir canım bendime o aklıma geldi çünkü iğne yapılan yer çok daha yukarda olduğundan konduramadım ona :1: işime de gelmediğinden olabilir :1:
Valla eşimin halaları her hafta sanki biraz daha gitmiş diyip duruyorlar bende gaza gelip daha fazla motive oluyorum :34:
İnşallah hepimiz yaza fıstık gibi olurucağız :34: Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah ya RAbbimmmmmmm :16::16:

Mehtappppppp canım benim anneminde adı melehat :60: hatta bizde hep deriz meraklı melahat diye :1: Bak bende de vardır o meraklılık :1: demeki genlerde var bizim suçumuz yok :1:

:

ellyokk el yokk :9::9::9::9: aynen aynenn bendede el yokk..bende alıntı yapıpp bendede var o huy demiştimm yaa benide mıncıklıyorr sanacakk :9::9: birimiz nuri alço birimiz çoşkunnn temem tam uyduu..bulduk etli kalçayı mıncıklıyoruzzz tabikiii:9::9::9::9:ayy gülme krizine girdimm...mehtabın hayalinde kendimi canlandırıyorumm daaa...:9::9::9:

çok da güzel olur valla, ne eğleniriz :)

kolay gelsin sana da ablacım. eminim senin dağınıklığın benim düzenlimden daha düzenlidir :) halledersin bence sen birkaç günde.

sana da kolay gelsin canım şimdiden. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz beraber.
çok sağol esracım . bugün balkon işi halloldu canım yarında bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorum. koşu bandını yatak odasından alıp balkona çıkarmak istiyorum. bakalım ufak ufak birşeyler yapmaya çalışıyorum.

öncelikle gözün aydın aynurcum. Allah birdaha ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun :16:

inna lillahi ve inna ileyhi racıun
Allah sabırlar versin, başınız sağolsun canım.
mekanı cennet olsun Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin.

Son düzenleme:
Galiba dediğin gibi vucut istiyor olabilir :1:

kaslarımı sıkıp sıkıp bırakıyorum anlamında dedim :60:
Anam ben bile bir daha okuyunca anammmm diyiverdim :1: beni gören Çoşkunu görmüş gibi kaçacak neredeyse :60:

artık ben bilmem mıncıklıyormusun napıyorsun bilemem ben okuduğumu anlarım :9::9::9:

ona benzer bişiii :1::1: ben oğlak ımmm :):) 5 ocak 1987 doğumlu :):) burçlarla ilgileniyorsun heraldee...ben nasıl biriyim az bucuk kesdirebilirsinn kafandaa:23::23:

hımm kesinn melahatlık ordan gelitor demekkii :1::1: tahmin edebiliyorumm algıda seçicilik oluyorrr..bende çocuk konusunda bu ara öyleyimm..sanki o konuyla ilgili herşey üstüme geliyor gibi...işte insanızz..hakkımızda ne hayırlı bilmeden ha istiyoruzz...dedin yaa faceye girince millet evleniyor ya nişanlanıyorr...emin oll evli olanlarr bir süre sonra ..çocukları olanlarr uzun zamandırr sana özeniyorlardırr...hep öyle oluyor çünküü...bekarlar evlilikte bişi var sanıyorr..evlenenlerdee bekarlığın tadını bildiği içinn ona özeniyorr:1: :1: ben hep kızıyorum kendime neden bu kadar erken evlendinn diyee 21 de evlendimm..aklım olaydıı 27 en gec 30 da evlenirdimm..bekarlık sultanlıkk tadınıı çıkarrr.....:21::21::21::21:

herhangi bi aday yok ya şimdi o yüzde birazda stresim var sanırım. birini tanımak evet bu demek hazırlıklar felan şimdi başlasam 27ye kadar tanırım birini sanırım. bazende aman aman evlenmem diyorum akrabalar geliyor çocuklarla hepsini bi odaya koyuyorum sözde ödev yapıyorlar Allahım yaa odada cıkmam 1 dkyı geçmiyor hemen bi bagrış şikayet kavga. ayy diyorum dogurmam ben evlenmem istemiyorum diyorum :27: bagırmaktan boğazlarım agrıyor bizim sülalenin cocuklarıda maşallah bagırmaktan anlıyorlar anca. ( dogurmaktan ve malum gecedende korkuyorum zaten o yüzdende pek bi isteyesim gelmiyor ozaman ) :1:

Mehtappppppp canım benim anneminde adı melehat :60: hatta bizde hep deriz meraklı melahat diye :1: Bak bende de vardır o meraklılık :1: demeki genlerde var bizim suçumuz yok :1:

eneeemm seninkidemi meloşş :1: bizimkini hep öyle çağrırlar bi ara alışkanlık olduydu anne yerine hep meloş diyordum :1: annemde çok meraklı ama ya isminin hakkını veriyor valla diyorum hep muhtar olcak kadınsın diye

ellyokk el yokk :9::9::9::9: aynen aynenn bendede el yokk..bende alıntı yapıpp bendede var o huy demiştimm yaa benide mıncıklıyorr sanacakk :9::9: birimiz nuri alço birimiz çoşkunnn temem tam uyduu..bulduk etli kalçayı mıncıklıyoruzzz tabikiii:9::9::9::9:ayy gülme krizine girdimm...mehtabın hayalinde kendimi canlandırıyorumm daaa...:9::9::9:

kahkahalarla gülüyorum artık allahtan evde kimse yok deli dicekler :9::9: canlandırma oldu bitti anam daha bilmen ben. ben düşüncegimi düşündüm :9: siz kendinizi gidin mıncıklayın sonra el yok deyin hadi ordan :9::9: ay ne güldüm kendime yaa ne fesatım ben anaaaaaaaamm :9::9:

canım öncelikle eşin geldi gözün aydın rabbim bidaha ayrılık göstermesin...Amiiiiinnnnnnnnn...
Yengen içinde başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin bende babannemi kaybettiğimde ağlayamadım donup kalmıştım rabbim hepinize sabırlar versin dikkat et kendine kuzum :50::50::50::50:

herhangi bi aday yok ya şimdi o yüzde birazda stresim var sanırım. birini tanımak evet bu demek hazırlıklar felan şimdi başlasam 27ye kadar tanırım birini sanırım. bazende aman aman evlenmem diyorum akrabalar geliyor çocuklarla hepsini bi odaya koyuyorum sözde ödev yapıyorlar Allahım yaa odada cıkmam 1 dkyı geçmiyor hemen bi bagrış şikayet kavga. ayy diyorum dogurmam ben evlenmem istemiyorum diyorum :27: bagırmaktan boğazlarım agrıyor bizim sülalenin cocuklarıda maşallah bagırmaktan anlıyorlar anca. ( dogurmaktan ve malum gecedende korkuyorum zaten o yüzdende pek bi isteyesim gelmiyor ozaman ) :1:

:

anlıyorumm senii..yok öyle gözünde büyütüp korkmaaa..allah hayırlı ve seveceğinn birini çıkartsınn karşınaaa sonra herşey güzel gelir çocukda diğer şeylerdeee..benim kız kardeşimm 21 yaşında şuan 19 yaşında nişanlandı birini seviyordu çocukda aynı sokaktalardı çocukluktan biliyoruzz..neyse nişanlandılar askere gitti annesi çok fenaydıı çekemedi oglum beni unuttuu hep kardeşini sayıklıyor derdi sonra oğluna dedi ya ben ya o..ailelerde yakın dostlar yanii..sonra aldı çocuğu götürdüü telde bitti dedi çocuk şimdi 2 sene olacakk...kardeşim hala kötü toparlayamadıı bide devamlı görüyorlar birbirini..diyeceğim o ki ilk baştaki duam onaydıı hep hayırlısını isteee..hayırlısı ne isee o olsun hakkındaa..diğer şeylerdende korkmaaa:27: gecen haftasonu annemlerde kaldık eşimi uyuttukk..ben kız kardeşimm bide üst kattan kuzen indi onlar iki kız 21 yaşında çekine çekine böle şeylerden sordularrr:9::9::9: bende bi üstten anlatayımm aile kavramını derkenn biras derine dalmışımmm :9::9::9: kızlarda gece 4 de bana sapıkmışım gözüyle bakarakk biz hayatta evlenmeyizz diyerekk kaçtılarrrr...ve sendeki korku onlardada oluştuu...sen böle yazınca onlar geldi aklımaa...korkmayınn kuzucuklarımm korkmayınnn...enn güzel zamandaa gelir prensleriniz kapınıza inşallahhh ve çok mutlu olursunuz inşallahh...

kahkahalarla gülüyorum artık allahtan evde kimse yok deli dicekler :9::9: canlandırma oldu bitti anam daha bilmen ben. ben düşüncegimi düşündüm :9: siz kendinizi gidin mıncıklayın sonra el yok deyin hadi ordan :9::9: ay ne güldüm kendime yaa ne fesatım ben anaaaaaaaamm :9::9:

aynen bende evde bi başıma ha gülüyorummm...öldüm gülmekten yaaaa...allahda seni güldürsünn.....cecoooooooooo kızzz bu bizi mıncıkcı başı ilann etttiiiiiiii...buldu tabii yağlı kalçalarııııııııı:9::9::9::9::9::9:

Meyracigim,
hele bi evleneyim kenidem konu komşu yapacağım... :1::1::1::1:

aynucugum, başınız sağolsun. Allah sabır versin.

selam...:16::16::16::16::16::16::16:
canı sıkın olanalara sanal şeker veriyorum geçiyooo...
çok iyi olur valla canım ben de bir arkadaşa epeyce bozuldum da:(
:))))
çok saol nuhan ablam....

ben gidiyimde şu kahvemi yapıp, içeyim....
bunlarda sizler için, afiyet olsun:)
hadi soğumadan buyrun....

Eki Görüntüle 611870
ooo bu da süper oldu şekerin üzerine tatlı topiktaşlarım benim
ay çok sağol meyracım çok iyi geldi.
gerçi bana biraz çarpıntı yapıyor ama dermişiiimm :34:
yok yok hiç bişey yapmıyor çok şükür ama ben yinede pek tüketmem.

Eki Görüntüle 611962
ben de bolca la havle çekeyim en iyisi canım sağolasın

canım benim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
eşinden de rabbim ayırmasın bir daha o karmaşa geçer yakında kuzum:34:

Son düzenleme:
iyi akşamlar çok yoruldum bugün
öğlen size mesaj yazmak için açtım ama arkadaştan telefon geldi yarım saat konuşunca vaktim kalmadı
kayınvalidemin günü vardı dışarda yapıyorlar oraya gittim sonra kızlarım geldi onların bikaç ihtiyacını hallettik 7de eve geldik gidip gelirken yürüdüm bir de gezince perte çıktım resmen

Canim basin sagolsun üzüldüm ya, kocanla kavusmanada sevindim, tam karmakarisik olmus gercekten..

Selam kizlaaaaaaaaar nasilsiniz iyisinizdir insallah, hasta olanlara sifa diliyorummm.
Ben iyim arkadasima gittim bugun, o dogum yapan, 1 aylik bebis miniminnacikkkkkkkkk yerim ben onu yaaa pek tatli masallah
bende durumlar ayni bi degisiklik yok, öperim herkesi

sana da kolay gelsin canım şimdiden. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz beraber.

saol bitanem, ayrıca inşaallah.....

gözünaydın bitanem, bak çok şükür eşine kavuştun, rabbim bi daha ayırmasın inşaallah sizi.....

yengen içinde çok üzüldüm; başınız sagolsun...

iviiiitt çok hisliyizz hemen aglarız herşeye ağlarız. hele beenn en olmadık şeye ağlarım. :1: hayırlısı bakalım bende çok memnun oldum canım ismin meyra mı bu arada kaçırdım ben orayı sanırım :1:
herşeyin hayılısı artıkın ne yapalım. olur herhal birgün bişeyler diye umut ediyorum bi yandan korkuyorum çok ciddi bişey evlilik gerçekten. çok çok iyi düşünmek gerekiyor. bir kerecik evliliğin kıyısından dönmüş gibi bişey olmuştum ama aileler dahil olmadan bitirmiştim. fazla düşünmekte iyi değil kafam çok fazla karışmıştı. şimdi zamanı geri alamıyorum keşke alabilsem neyse dertlenmeyelim :34: işte hevesleniyorum böyle görünce çevremde "bende bende" diye sızlanıyorum :1:

evet ismimde meyra:)

ben seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende yaşadım onları.....
iyi düşünmek gerek ama, ve ailenin fikride çok önemli bence evlilikte.
dua dua dua diyorum:)
hayrlısı herşeyin canım.....

vaaav oğlak:))
zor kadın, dik kadın:1:
güçlü kadın....:nazar::nazar::nazar:
balıkla iyi anlaşırsın, örneğin cecoş mesela:1::16:

tüm burçları severim tabiki.

öperim ben seniiii :54::54::54::54: hislerine kurbannn :1::1: deminde bi hukuk bürosunu aradım eleman arıyorlarmış sekreterlik demişlerdi. neyse aradım temizlik ve yemekte yapılcakmış sekreterlik tamam temizlikte yaparım oda tamam ama yemek işinde anlaşamadık çünkü ben çok iyi bilmiyorum hergün adamların önüne makarna çorba koyarsam 1 haftaya kalmaz kapı dısarı ederler. adam zaten bilen kişi arıyoruz dedi hıhh :19::19:
bizde şöyle bişey var benim annem öğlen yemek servisi yapıyor bi şirkette. kalan yemekleride eve getiriyor zaten bu kilolar hep ordan geldi. :1: o yüzden evde yemek yapılmıyor. 14 yaşıma kadar biliyordum yemek yapmayı ama annem işe girince buraya unuttum hep. üniversitede yurtta kalınca gene el mahkum öğremiştim ama gene unuttum bu beceriksizlikle evde kalcam ben :9::9:
inşallah olur bişey daralcanlar basıyor artık evde. baya ev kızı oldum ev kızı olmakla sorunum yokta amaçsız olunca kötü oluyor işte. yoksa evdeyim felan güzel oluyor işte bisürüü dizi izliyorum türk diziler sarmıyor yabancı dizilere takmış durumdayım annem kızıyor ne anlıyorsun şunlardan diye alt yazısını okuyana kadar görüntü gidiyor diyor :9: :9:

ya bunadımmı ne ben dünden beri düşünüyorum hatırlıyorum seni diye soramadımda utancımdan :9::9: şimdi hatırladım oğluşun vardı senin dimi başka şehire mi ne gitmiştiniz öyle bişeyler hatırlıyorum hoşgeldin diyim güzelcenee tekrardan :16::16::16:

leslie bacımla 60 dklık bi buluştuk demin. kadının sesinden nefret ettim ya sesini kıstım tvda doktorumu izliyordum bi tvna bi videoya baka baka öyle yaptım sporu işin garibi hiç yorulmadım hafif bi terleme var ama niye yorulmadım ya demekki dizi program bişi izleyince hissetmiyorsun güzel taktik oldu:34: öğleden sonra bidaha yapıyım diyorum bakalım başarabilcemmi. yaza kadar azcıcık inceliyim yaa ne güzel olur ne güzel ahh ahh :16::16:
Evet cnm bende tasindim artik ordudayim cok sukur, cocugumun yanindayim, hosbuldum guzelcene:-)
Geçen hafta pazar günü belimi sakatladığım için gidemedim spora ama yarın yine başlıyorum inşallah :34:
Şükür 2li rakamlara 1 kaldı diyebiliyorum :34: Spor salonunda son tartıldığımda 100.6yi görmüştüm hatta ödemde var demişti hoca. Ödem 1 kilo varmıdır diye sorduğumda 99u görmüşsündür diye tamin yürüttü ama henüz ben görmedim daha tartıda :1:
Neyse haftaya onuda görürüm inşallah :34:

Dün kazayla eşimin pantalonunu benim siyah pantalonum diye giymeye kalkıştım :1: düdük gibide olsa oldu :60: hatta eşimle iki gündür dalga geçiyorum ben sana demiştim yok işte totoşun benimki kadar falan diye :1: hatta eşim giymiyor zaten o pantalonu giymediği için bozuk fermuarını terziye yaptırıp birde paçalarını kısalttırıp ben giyeceğim :32::32::32::32::32:
Massallah cnm benim bende esimi kaldirabilirsem yuruyuse cikicam insallah :-)

Bugun diyet namina ilk gunumdu super olmasada iyi idi ama aksam yemegini cok gec yedim 9 a ceyrek kala 8 bucukta cikiyorum cunku isten, esimi kandirabilirsem yuruyuse gidicez simdi

asucugum ben o arkadaşa kafa göz girerim... sen üzülme bitanem. hayat bu herşey karşılıklı.
hemen sanal bir fal bakiyoruz;
asucugum yarın sabah gibi gene telefonun çalıyor, senin arkadaş diyorki uyuyamadim içime dert oldu. ben hata etim özür dilerim...sen anlayışlı kadınsın ben gerçekten ayıp ettim diyor..

Son düzenleme:
asucugum ben o arkadaşa kafa göz girerim... sen üzülme bitanem. hayat bu herşey karşılıklı.
hemen sanal bir fal bakiyoruz;
asucugum yarın sabah gibi gene telefonun çalıyor, senin arkadaş diyorki uyuyamadim içime dert oldu. ben hata etim özür dilerim...sen anlayışlı kadınsın ben gerçekten ayıp ettim diyor..

canım benim sağol ama artık mümkün olduğunca uzaklaşacağım o arkadaştan
bugün konuştuğum başkasıydı
menfaatçi birisi ve ben fazla yufka yürekliyim ne kadar görüşmezsem o kadar iyi çünkü ben hayır deme özürlüyüm

canım benim sağol ama artık mümkün olduğunca uzaklaşacağım o arkadaştan
bugün konuştuğum başkasıydı
menfaatçi birisi ve ben fazla yufka yürekliyim ne kadar görüşmezsem o kadar iyi çünkü ben hayır deme özürlüyüm

Malesef hayatım bazıları dünya kendi etrafında dönüyor konusunda ısararlı.

Back
X