• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sınavlarında da sana kolaylıklar versin inşaallah canım benim.....
AMİN

bence sende iyi bi kaynana olucaksın, içime öyle geldi yani:)
inşaallah öyle olursun, bu dünyada herkes ne yapar kendine yapar zaten.....
ahhhh ah bunu anlamayan o kadar çok insan varki şuan dünyada.......

hadi hadi kızıda aldınız sayılır:)):nazar::nazar:
şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun bitanem inşaallah bu konuda da.....

sağolasın tatlım sınavlarıda atlatayım hayırlısıyla bi rahat nefes alıcam inşallah:32:

ay çok teşekkür ederim :16:umarım dediğin gibi olabilmeyi Allah nasip eder tatlım:16:

eh aldık sayılır:1: çok sağol canımcım amin inşallah:16:
rabbim herkese hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin :54:

Allah tamamına erdirsin...

çok teşekkür ederim.amin inşallah:16:

selam yavrular :16::16:

nasılsınız ? ben iyi değilim pek :25::25::25: bu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn :14::14::14:

eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....

başınız sağolsun aynurum.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah:50:

hadi gözün aydın canımcım,Allah bir daha ayrılık göstermesin:16::54:

selamün aleyküm canlarım:3:

yoğun bir hafta yoğun bir gün:32:

hafta sonu spora gidememiştim malum telaşlardan bugün erkenden gittim:8::10:

60 dk spor.:8:

bide sırtım tutuk bir haftadır falan , bu sabah kalktığımda baya kötüydü belimede vurmuştu ağrısı yinede spora gittim çok yormadan yürüyüşümü yaptım
10 dk da saunaya girdim belki iyi gelir diye.öğlende de ağrı kesici içip alışverişe çıktım:9: malum vakit yok bari bohçayı aradan çıkarayım dedim:6: eşimde o halde ne sporu demişti sabah ,sonrada alışverişe çıkıyorum diyince delisin sen demişti:1: bilmiyo kadınlar sürüne sürüne de olsa işlerini yapar:9:
bohça diyince çok beyenerek aldım hepsini ama eve geldiğimde baktığımda fazla seksi buldum:44: hiç aklıma gelmedi bu söz bohçası 7 sülale bakıcak diye:9: daha derli toplu şeylerle değiştirmeyi düşünüyorum:1: bir iki fikir alırım önce,sizin fikirlerinizde benim için çok değerli:34: açmadan kutusuyla baksalar olmazmı yahu?:15:

dünü hatırlamaya çalışıyım:44:

ballı sirkeli limonlu ılık su

sabah:56:

1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates

yeşil çay

arada 1 lokum

öğle yemeği yok

2 tane baklava (misafirime eşlik etmiştim):14:

misafirlerime geldiklerinde kahvaltı hazırlamıştım sonrada dışarıya çıktık alışverişe geç yedik

akşam:56: saat 6 da (alışveriş dönüşü dışarıda yedik)

yarım kase çorba
ızgara köfte
nar suyu (yarım bardak içtim)
salata
2 tane z.sarma
biraz pide(yemeğin yanında sade)

8 gibi acıktım
1 dilim ekmek 2 zeytin bi minik kaşar peynir yedim

gün içinde su
hatırladıklarım bunlar hatırlamadıklarımı da ne yapmalı bilemedim:9:

geçmişi okıyım dedim akşamdan beri anca bitirdim :1:
uyku bastı erkenden yatayım ben öpüldünüz canlarım:54:

bende geldimmmmmm......:34::34:

nasılsınızzzzz......:34::34:

benim günüm güzel geçtii..haftasonunu telafi edicem inş...:34::34:

ellyokk el yokk :9::9::9::9: aynen aynenn bendede el yokk..bende alıntı yapıpp bendede var o huy demiştimm yaa benide mıncıklıyorr sanacakk :9::9: birimiz nuri alço birimiz çoşkunnn temem tam uyduu..bulduk etli kalçayı mıncıklıyoruzzz tabikiii:9::9::9::9:ayy gülme krizine girdimm...mehtabın hayalinde kendimi canlandırıyorumm daaa...:9::9::9:

aynen bende evde bi başıma ha gülüyorummm...öldüm gülmekten yaaaa...allahda seni güldürsünn.....cecoooooooooo kızzz bu bizi mıncıkcı başı ilann etttiiiiiiii...buldu tabii yağlı kalçalarııııııııı:9::9::9::9::9::9:

Sorma güzelim benimde gülmekten karnım ağrıdı :1:
Mehtabın gözünde erkek olsak kesin bıyık burup pşşşt fıstık naber diyen tiplerden oluverirdik :60: :60: :60:
Allahtan bu kadarıyla canlandırmış bizi gözünde :1: bunada şükür :1:
O yağlı kalçaları biz iyice bir eritelimde kaslı kalçalarımızdan bir sonraki kış söz ederiz :60: :60: :60:

anlıyorumm senii..yok öyle gözünde büyütüp korkmaaa..allah hayırlı ve seveceğinn birini çıkartsınn karşınaaa sonra herşey güzel gelir çocukda diğer şeylerdeee..benim kız kardeşimm 21 yaşında şuan 19 yaşında nişanlandı birini seviyordu çocukda aynı sokaktalardı çocukluktan biliyoruzz..neyse nişanlandılar askere gitti annesi çok fenaydıı çekemedi oglum beni unuttuu hep kardeşini sayıklıyor derdi sonra oğluna dedi ya ben ya o..ailelerde yakın dostlar yanii..sonra aldı çocuğu götürdüü telde bitti dedi çocuk şimdi 2 sene olacakk...kardeşim hala kötü toparlayamadıı bide devamlı görüyorlar birbirini..diyeceğim o ki ilk baştaki duam onaydıı hep hayırlısını isteee..hayırlısı ne isee o olsun hakkındaa..diğer şeylerdende korkmaaa:27: gecen haftasonu annemlerde kaldık eşimi uyuttukk..ben kız kardeşimm bide üst kattan kuzen indi onlar iki kız 21 yaşında çekine çekine böle şeylerden sordularrr:9::9::9: bende bi üstten anlatayımm aile kavramını derkenn biras derine dalmışımmm :9::9::9: kızlarda gece 4 de bana sapıkmışım gözüyle bakarakk biz hayatta evlenmeyizz diyerekk kaçtılarrrr...ve sendeki korku onlardada oluştuu...sen böle yazınca onlar geldi aklımaa...korkmayınn kuzucuklarımm korkmayınnn...enn güzel zamandaa gelir prensleriniz kapınıza inşallahhh ve çok mutlu olursunuz inşallahh...

aynen bende evde bi başıma ha gülüyorummm...öldüm gülmekten yaaaa...allahda seni güldürsünn.....cecoooooooooo kızzz bu bizi mıncıkcı başı ilann etttiiiiiiii...buldu tabii yağlı kalçalarııııııııı:9::9::9::9::9::9:

mıncırıklılar siziiiiiiii:1: çok güldüm annem bastı bu sevinç ne diyordu geldiğinde :9::9:

korkulcak konular uff çok sıkıntı yaa:1: bende çok kişiden dinledim meraktaaannn :9: ama her seferinde futbolcular gibi ellerimde önümü kapatıp ıyy istemiyorum ben oluyorum:9::9:

kardeşine Allah sabır versin ya unutsun bir an önce inşallah hayırlısı hakkımızda herzaman. 1 kez ciddi bi ilişkim oldu onuda ben bitirdim uyuşamayacagımızı düşündüm kıskançlığından bıkmıştım arkadaş ortamımı felan kıskanıyordu insanlardan işte. arkadaşlarım sonsuza kadar yanımda olacak sanıyordum evlensemde görüşürüm hepsiyle gibi hayallerim vardı şimdilerde düşündüğümde pişman oluyorum adam gbi arkadaşım yok çünkü hatta bir tane var başkada yok. hep çevre yüzünden tartışırdık hep başkaları yüzünden aramız açılırdı çok seviyordu beni Allah yukarda inkar etmiyim çok ugrastı barısalım diye. ama işte salak ben ! kaçan kovalanır ya o üstüme geldikçe ben kaçtım işin içine bide dayak girdi. çok sinirlendirmiştim dayanamadı vurdu bana ( şiddet dogru bişey değil tabiki ama onada ben kafayı yedirttim işte benimde hatam var) ozaman daha kötü oldum aklım daha karıştı benden nefret etsin diye elimden geleni yaptım tek dileğim ondan kurtulmaktı. kurtuldumda ama sonra çok özledim arayamadım 1 ay önce aradı beni nişanlanmadan 1 gün önce.sevdiğini söyledi. bundan daha berbat bişey yoktur sanırım ondan nefret ettigimi söyleyip kapattım. oda benden nefret ediyor zaten ya neyse. off off okadar çok inandırdımki kendiimi ondan nefret etmeye herkes öyle biliyor kimseye anlatamıyorum ondan böyle bi yazıverdim baş şişirdim bugünlük mazur gör :17:

.

evet ismimde meyra:)

ben seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende yaşadım onları.....
iyi düşünmek gerek ama, ve ailenin fikride çok önemli bence evlilikte.
dua dua dua diyorum:)
hayrlısı herşeyin canım.....

şimdik tam memnun oldumm :54: ayrıca amiiiiiiiiiiiiiinnnn :1:

Sorma güzelim benimde gülmekten karnım ağrıdı :1:
Mehtabın gözünde erkek olsak kesin bıyık burup pşşşt fıstık naber diyen tiplerden oluverirdik :60: :60: :60:
Allahtan bu kadarıyla canlandırmış bizi gözünde :1: bunada şükür :1:
O yağlı kalçaları biz iyice bir eritelimde kaslı kalçalarımızdan bir sonraki kış söz ederiz :60: :60: :60:

şükür şükür tabi yaaaaaa:1::1: ama bişi dicem o dediğini bende yapıyorum ya el yokken ama mıncırmıyorum ben sizin gibi hıhh :19: :9::9:

Kızlar bugün burası baya sakin bende hazır cadı uyumuşken yatıp uyuyayım :3:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :34:
Kocaman öpüldünüz :54::54::54:

bende gitcemm uyku çok bastırdıııııı hayırlı geceler öpüldünüz canlar :54:

bugün genelimiz erkenci iyi geceler herkese
ben geç kalktım bugün pek uykum yok henüz sabah erken kalkacağım ama kardeşime gideceğiz diğer kardeşim ve kızlarla beraber

selam yavrular :16::16:

nasılsınız ? ben iyi değilim pek :25::25::25: bu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn :14::14::14:

eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....

Başın sağolsun..

buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler

Geçmiş olsun kuzum ya yapma yemek bi günde illallah geldi banada o yemekten...

Bu arada demeden geçemiycem bazı arkadaşlar pek güzel muhabbetliymiş :23::23: az bıçık tanıyayım hele bi herkeşi :23:

buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
geçmiş olsun canım çok fena yakalandınız ailecek yarına hepiniz daha iyi olursunuz inşallah
yemek konusu her zaman zor valla benim de canım istemiyo bazen:)heleki hastayken daha zor bikaç gün idare edersiniz artık
Başın sağolsun..

Geçmiş olsun kuzum ya yapma yemek bi günde illallah geldi banada o yemekten...

Bu arada demeden geçemiycem bazı arkadaşlar pek güzel muhabbetliymiş :23::23: az bıçık tanıyayım hele bi herkeşi :23:

hoşgeldin canım
ben de 2 senedir topikteyim
ilk senemde 33 kiloyu verdim 1 senedir de bikaç kilo alıp sonra da onları geri vermekle meşgulüm 39 yaşındayım 14 ve 16 yaşlarında iki kızım var
senin de yeni bebişin olmuş anladığım kadarıyla güle güle büyüt inşallah

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım çok fena yakalandınız ailecek yarına hepiniz daha iyi olursunuz inşallah
yemek konusu her zaman zor valla benim de canım istemiyo bazen:)heleki hastayken daha zor bikaç gün idare edersiniz artık

hoşgeldin canım
ben de 2 senedir topikteyim
ilk senemde 33 kiloyu verdim 1 senedir de bikaç kilo alıp sonra da onları geri vermekle meşgulüm 39 yaşındayım 14 ve 16 yaşlarında iki kızım var
senin de yeni bebişin olmuş anladığım kadarıyla güle güle büyüt inşallah

uuuuu 33 kilo :53: çok güzelmiş ya sağol bebek için 9 yaşında bi oğlum 3 aylık bebem var benimde 28 yaşındaym yarışmacılara başarılar diliyorum :16: 4 senedir topikteyim diyebilirim kimler geldi kimler geçti pehh :ssz:

Bak 4 sene dedim aklıma geldi bu YENA benden sonra geldi elinde şekeriyle hatırlıyorum :1: topiğin dinazoru benim şu an :51: dünden beri sataşıyorum ama ses yok ilginç :103:

Şimdi ben bu koltukta oturuyorum kız mızıldanıyo gidiyorum geliyorum burdan kalkınca ayaklarım bi ağrıyoki yere basınca BEYZUS ablam bi tahlil neyin yapsanmı anlarsın sen :23::23:

Tabi zahmet edip gelip mesajımı görürsen :4:

Son düzenleme:

uuuuu 33 kilo :53: çok güzelmiş ya sağol bebek için 9 yaşında bi oğlum 3 aylık bebem var benimde 28 yaşındaym yarışmacılara başarılar diliyorum :16: 4 senedir topikteyim diyebilirim kimler geldi kimler geçti pehh :ssz:

Allah bağışlasın canım evlatlarını
son 2 senedir yoktun sen ama eskilerdensin biliyorum gelen giden çok oluyor gerçekten hareketli bir topiğimiz var sen de verirsin inşallah istediğin kiloyu
113 le başladım ben şimdi 80 civarlarında geziniyorum işte
görüşmek üzere canım iyi geceler

Bak 4 sene dedim aklıma geldi bu YENA bendende eskidir topiğin dinazoru benim şu an :51: dünden beri sataşıyorum ama ses yok ilginç :103:

Şimdi ben bu koltukta oturuyorum kız mızıldanıyo gidiyorum geliyorum burdan kalkınca ayaklarım bi ağrıyoki yere basınca BEYZUS ablam bi tahlil neyin yapsanmı anlarsın sen :23::23:

Tabi zahmet edip gelip mesajımı görürsen :4:

yenacım ve beyzuş ablam bitanedir :16::16:
yena gece 1 e kadar çalışıyor gündüz görür muhtemelen
beyzuş abla da uzun süredir tatilde ama bu aralar döndü galiba tam net değil ama:)

Back
X