Kızlarrr ne var ne yokkk. Kilocuklar verilmiş, göbecikler erimiştir umarımm
2 gündür ben misafir trafiği içindeydim. Dün eşimin amcası, ondan önce de arkadaşlar geldi. Arkadaşlarımıza ciper yaptık sipariş üzerine, onlar da bize ev hediyesi şaraplık almışlar(ben istedim). Ne yüzsüzüm demi

Yalnız şaraplık boş kaldı, artık işe girince yani maaşı alınca yavaş yavaş doldururum
Bugün de biz arkadaşa davetliyiz. Yarın sabah da kahvaltıya gidicez aynı arkadaşlarla. Aslında bizim öyle dışarda kahvaltı yapacak durumumuz yok şu ara ama çok ısrar ettiller. Bahane de bulamıyosun bi noktadan sonra
Eşime bu günlerde psikolojik baskı yapıyorum. Zayıflaması için duygusal şeyler söylüyorum. Mesela gece o uyurken msj attım, seninle çok uzun seneler geçirmek istiyorum, benim için sağlığına dikkat et dedim. İkimizin da tekrar başlamak için motive olmamız gerekiyor. Tek başına olmaz bu iş.
Salı günü telekomda iş görüşmem var. Daha önce söylemiştim gerçi, ankaradaki bi şirket aracılığla gidicem telekoma, biraz stres var tabii, 1 senedir çalışmadığım için ilk soru o olacak

Teknik sorularda zorlanacağım kesin ama yine de rahat olmaya çalışıcam. Olursa olur olmazsa da napıyım. İş ayırt etmeden basvuruyorum heryere, sırf maddi sıkıntıdan kurtulmak ıcın bol mesaili çalışıcam yine
Bu arada ben 2 gün önce adet oldum. Neler oldu sormayın. Kahvaltıya 2 arkadaşım gelmişti. Neyse benim karnıma birden şiddetli bi ağrı girdi. Sonra bi baktım wc'de üstüm başım batmış. WC'ye oturdum ve pıt pıt bişeyler düştü. Bi baktım kocaman 2 kan pıhtısı, şıp şıp diye düştü. Hayatımda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Hemen arkadaşı çapırdım, anlattım. Düşk felan mı yaptın acaba dedi. Netten baktık, resmen düşük belirtisi. Güya hamileyim ya ben. Koştum doktora tabii. Sonuç :sadece hasta olmuşum. Gerçi tedbirli olmak lazım ama korktum açıkcası. Doktorum da iyi etmişsin gelmekle dedi, eğer böyle birşey olursa hemen gel çünkü kan uyuşmazlığı olduğu için tedaviye başlamamız gerekir dedi. Zaten biz ara veriyoruz bu ay bebek çalışmalarına. 3 ay denedik olmadı, şimdi de iş arıyorum zaten. Ama işe girersem de nisan, mayıs gibi çalışmalara tekrar başlıycaz. Bakalım kısmet herşey