dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...
Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...
azminiz daim olsun....
çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...
birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi"sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...
birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...
burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...
Allahım dermansız dert vermesin
aminn canım benım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. insanların patavatsız bir şekilde konusmaları kalender insanlara yüklenmeleri benim çok garibime gidiyor ve çok üzülüyorum kendimde yaşıyorum bazen diyorum kendı kendıme ne olması gerekıyor ki sanada ses edemesın senı ezemesin konu ne olursa olsun. ya ben daha nişanlıyım evlenince hersey dahamı kötü olcak