• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" :53::53::53: sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin

aminn canım benım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. insanların patavatsız bir şekilde konusmaları kalender insanlara yüklenmeleri benim çok garibime gidiyor ve çok üzülüyorum kendimde yaşıyorum bazen diyorum kendı kendıme ne olması gerekıyor ki sanada ses edemesın senı ezemesin konu ne olursa olsun. ya ben daha nişanlıyım evlenince hersey dahamı kötü olcak :( korkuyorum hemde çok.

Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...

Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama beni :( pişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyim :( bıktım elbise aramaktan ya!

merhaba kızlar.. bende aranıza katılmak isitiyorum, hem birbirimize destek oluruz..

çok kilolu değilim ama benimde diyet yapmam lazım ya, bıktım diyet yapmaktan okadra çok yaptım ki yaşım 22 ama ben liseden beri diyet yapıyorum hepimize kolay gelsin işimiz zor ama başarız. Ben çalışıyorum allahtan iş yerinde çobuk geçiyor zaman. neyse iyi hafta sonlar herkese :)

Bakın bakalım kızlar,

Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...

Eki Görüntüle 616135

buradaki elbise ve ben oluyorum :)

$nikah elbise ön.webp

bu da arkası..

$nikah elbise arka.webp

koca popom da fotoğrafa sığmamış görüldüğü üzere :D

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay :65::65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :65: :81::118::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :65::64::122::8::nazar::71:
kilo veren veremeyen herkeşleri tebrik ediyorum kızlar :34::34::34:
Yenacım seninde eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et canım :9::9::9:
anam bende 3. olmuşum çok sevindirik oldum ya :32::32::32::32::32:
Kızlar ben bu evde sıcaktan bayılacam yaa. Taşındığımızda ilk hafta kar olduğu için farkedemedik ama bir haftadır kaloriferin derecesi 0'da olmasıa rağmen ev hamam gibi. Ben istanbulda yaşadığımdan beri böyle sıcaklık görmedim, kirada oturduğumuz evde kışın evde donardık ve geçen sene en soğuklarda 250den aşağı gelmedi. Sanırım burda merkezi ısıtma olduğu için apartman girişi bile hamam gibi. Hiç yakmamamıza rağmen sıcaktan bunalıyoruz, gece eşim sıcaktan üstü açık uyuyo da ben kapatıyorum her gece üstünü. Valla ben alışık değilim sıcağa anacımm
anam ne güzel valla keşke benimde böle hiç üşümiceğim sıcacık bi evim olsa valla ne güzel olur hayırlısı bigün olur inşallah :1::1::1:
merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var :53:
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..
canım hoşgeldin ozaman aramıza inan en doğru yerdesin :34::34::34:
dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" :53::53::53: sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin
canım biz hepimiz birbirimizin derdine derman olmak için burdayız tabiki asıl amacımız kilo vermek ama birbirimize derman olmazsak bu sıkı arkadaşlıkları elde edemeyiz bence sıkma o güzel canını bebeğim :34::34::34::34:
Bakın bakalım kızlar,

Eki Görüntüle 616135

Eki Görüntüle 616131

bu da arkası..

Eki Görüntüle 616132

canım sen bakma herkese bencede güzel olmuş gayet hoş ve zarif duruyo sen elbisenin içine girdiğinde mutluysan gerisi boş tatlım :34::34::34::34:

Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...

Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama beni :( pişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyim :( bıktım elbise aramaktan ya!

merhaba filiz ben :) yine senin tercihin ama siyah ne ya matem gıbı senın en guzel gunun. kilonu kapatsın diye seçmişsin anladım ama bence siyah giymemelisin hem renkli kiyafetlerin içindede gayet hoş görünebilirsin kilolu oldugun halde nişanımda banada siyah giy dediler bende inatla krem ve mercan rengini seçtim gayette güzeldi herşey benim için en guzel gunde matem tutuyormus gıbı gıyınmek belkıde bana göre değil bence sende değiştirmelisin rengini

Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar..

Esracığım ne görgüsüz davranışa maruz kalmışsın..Çok ayıp etmiş hakkaten,tamam insan yeni doğum yaptığın da tuhaflaşıyor ama bu kadar denyolukta olmaz hani..
bir yandan iyi olmuş herkes onun nasıl biri olduğunu,senin nasıl zarif ve düşünceli olduğunu kısacası arada ki fark gözlerine girmiştir..
O yaptığıyla küçüldü ama sen yüceldin..
Üzülmekte çok haklısın ben olsam deli gibi ağlardım günlerce..İyi kurtuldun o sonradan görmeden..:47:

BEYZUŞum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyoruz yeniden değilmi.? :)

Sağol canım benim....:54::54::54::54::54::54:Evet artık yuvama döndüm...Hayırlısı inşallah..Bıktım şu kilolardan....

güzeller bana ayrılan sürenın sonuna gelmiş bulunmaktayız hepinize kucak dolusu sevgıler haftasonu ınsallah fırsatım olurda katılabılırım aranıza opuyorum sizleri iyi tatiller.

Bakın bakalım kızlar,

Eki Görüntüle 616135

Eki Görüntüle 616131

bu da arkası..

Eki Görüntüle 616132

canım bilmiyorum kıyafet hoş aslında ama siyah olmasamıydı keşke. koyu tonlarda başka renklerde seçebilirsin aslında. saks mavisi mesela ben çok severim. ya da kırmızı bişeyler. siyah kilonu kapatcak diye boğma kendini siyahlara tatlım ne dersin ? en hoşuna giden buysada tercih senin canım kendini mecbur hisssetme o olsun bu olsun diye hangisini sevdiysen o olsun

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay :65::65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :65: :81::118::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :65::64::122::8::nazar::71:
yenacım ellerine sağlık canım:16::54:
kızlar maşallah size de :46::46::46:
Harikasın canım yaaaa...:nazar::nazar:

--

Derecede ki azimli hatunlar maşallahınız var..:nazar::46::46:
benimde 1600 üm vardı ama yenacım:27:
merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var :53:
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..

hoşgeldin aramıza

ben de arkadaşıma kahve içmeye gittim güya o bana gelecekti azcık tembel evden çıkmaya üşenir de kendisi artık ben gittim
2 kupa yeşilçay 1fincan türk kahvesi 1 kupa nescafe yarım da soda içtim patlamadan döndüm eve neyseki:1:
benim kızlar da aldılar karnelerini büyüğüm kılpayı kaçırdı takdiri yattığı yerden teşekkür aldı azcık gayret etmedi rahat kızım benim neyse
küçüğüm de takdir aldı
ben de tüm yavrularımızı tebrik ederim başarılarının artarak devamını dilerim

1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk

takma kafana sen elinden geleni yapmışsın eşimin kuzeni beraber büyümüşler aynu zamanlarda evlendik benden çocukları 2 yıl sonra oldu sülalede ilk çocuk benimkiydi anambebeği uyutmuyolardı resmen ben öle köşe bucak kaçıran bi tip deilimdir neyse bunun çocuğu oldu bende hayırlıya gititim izinim bitmeden göreyim diye anam buldumcuk olmuş giibi arkasını döndü emzirmeye başladı bozuldum çıkayım salonda bekleyim diye hadi ben çıkayım derken yüzüne bi baktım gelinin ağzı mırıl mırıl dua okuyup bana doğru üflüyo kaynanası demişki yanına kim gelirse üzerlerine oku üfle diye ayy tatamam okunurda yani böle gözüne gözüne de sokulmazki insanın allaha şükür bizde zaten besmeleyle falan aldık elimize bebeği ki ben zaten maşşalah lafını hiç eksiltmem ağzımdan aman garibime gitii yanii bilmiyorum deişik bi piskoloji sanırım iyiki benim öle bi garip annelik sendromum olmadı
o günden beride mesafeliyim
bide şu var bazen eşim derki sen çocuklarını el bebek gül bebek aman ellemeyin aman nazar değer aman mikrop kapar diye sakınmadın kime övmez senin çocuklarını ama o kuzenin kızını babannesi bi başalr anlatmaya şöle böle aman hastalanır yavrum annesi çalışıyo zaten hastalanmasın narin o hassas o diye diye kaynanamlarda alışmış kız ufacık geldimi her istediklerini yapar bazı insanlar kendilerini öle mi el üstünde tutulacağını sanyor bilemiyorum

960 ne bee maşşallahhhh kız sen sabahları iştimayamı kalkıyon anam saate bölem dedim zorlandım:53::53::53::53::53::53: ömür boyu yapabilcekmisin bu sporu buraktınmı ne olcak kız ömür boyu yapabileceğiz kadar spor yapın diyo uzmanlar
bide bu spora çok vermen lazım insülin direnci falanmı var ki sende tahlil yaptırdınmı

açlıktan banyo suyunudamı içtin dafiiii:))))))

şaka bi yana hakkaten su içsek yarıyo bize:))))

vala bende merak ettimmmm anlat bizede

tebrikk ederii kızlarrrr

cnm ben hergün spor salonuna 12 de gidip 4 de geliyorum ama molalalrı falan saymıyorum 5 gün boyunca hergün 2 saat spor yapıyorum oda 960 dk yapıo...inşallah hep yaparım bunu 3 yıl boyunca burdayız 3 yıl gidicem bu spor salonuna gittigimiz yerdede olursa devam ederim çünkü zevkle yapıyorum...

tüm sporcularımızı tebrik ederim bu hafta maşallahımız var
1 saat altını listeye almadım kızlar
hatam varsa affola
tablo işini beceremedim ben bir türlü kızıma da söylemedim söylesem yapardı da ben öğreniyim olmazsa
beyzuş ablacım görevini devralmak istermisin yokluğunda ben idare ettim becerebildiğim kadarıyla

yenacım beni listeye eklermisin göremedim kendimi cnm size katılmamın 2. haftası bu 102.7 ile başladım şimdi 99.7 yim.....
bu arada kızım karnesini aldı hepsi 5 ....pazartesi diyarbakıra gidicem arkadaşlara spor da yapamam sizede yazamam ama sonrasında devam edicem ...

xay abla masallah bu kadar sporu gunlere nasıl dagıtıyorsun ve neler yapıyorsun?

Bakın bakalım kızlar,

Eki Görüntüle 616135

Eki Görüntüle 616131

bu da arkası..

Eki Görüntüle 616132

bence çok güzel elbise ama şapkanı ve ayakkabını siyah alırsan hakkaten simsiyah olursun bence ayakkabı ve şapkanı kırmızı veya başkabi renk alırsan daha hoş olur gibime geldi ona uygun çanta olabilir eşininde kıravatı şapkanla aynı renk olursa hoş duru sankii

ahaaa listeye girmişim hihihii :1::1::1::1: üçüncüymüşüm sevinsemmi aglasammı napsam anam o 970ler 960lar ney oyy 3 katım nerdeyse. spor yaptım diye geçiniyim bende :9::9: neyse spor yapmak bişi diyelim tebrik ettim hepimizi :34:

Back
X