Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeye yeniden göz attım da ne güzel üçyüz beşyüz gidiyor kilolar. damlaya damlaya koca koca göller yapıcaz. diyetteki en büyük sıkıntı kilo veremediğini ya da az verdiğini görünce pes etmek. ama duraksasak da biz pes etmiyoruz hiç. Özellikle Zeynep, Nuhan, anathema8, dafi abla ve Yenam istikrarla yollarına devam ediyor. siz de harikasınız kızlar.

Canım, bende seni kocaman kocaman tebrik ediyorum. Çok sağol. Bak bugun sana 2cilik güzel bir hediye oldu. Ben, toplantıydı, dünden ertelenen doğum günüydü, misafirde derken seninle ilgilenemedim. Misafirlerim yeni gitti. Güzel bir akşam oldu iki insan görüp sohbet etmek güzel bişe....

Bu hafta dereceye giren herkesi tebrik ediyorum...

Cecos cadıyı da tebrik ederim...
Yencağım, senin oğluşunada tebrikler. Heycanı hiç bitmesin.
Nursenacigim, afferin kızına onuda tebrik ederim.

nevzamansız, buraya istedigin kadar özgür yaz lütfen.. öyle ağlama duvarı falan da deme... KVni allaha havala edelim.. üzelme tatlım. allah büyük.

teşekkür ederim kızlar.
o halde yaptım yeşil çayımı geçtim bilgisayarın karşısına :) kendimi tanıtabilirim artık.
Şule ismim. geçen cmt tartıldığımda 104,8 kg.dım. boyum da 1,70.
1 yaşında bir kızım var. zaten kilolu hamile kaldım bi de üstüne en son tartıldığımda 26 kilo almış durumdaydım.
neyse işte onların sadece 3-4 kilosu gitti. kalanlar benimle :(
kendi çağımda başladığım diyetler bana kilo aldırdı malesef çünkü hazır değilmişim. bunu anladım. mutsuz oluyordum yemek yiyemeyeceğimi düşündüğümde. ama bu bir haftadır gayet iyiyim.
20 gündür devam eden ve öksürük krizlerinin eşlik ettiği gribi de geçirebilince evdeki koşu bandında yürümeye de başlayacağım akşamları.
çalışıyorum nbu arada, üniversitede memurum.

Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun bizlerele zayıflarsın.

Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...

Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama beni :( pişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyim :( bıktım elbise aramaktan ya!

cok az kalmış.. hadi hayirlisi allah mesut etsin. Nikah elbisen çok güzel ben çok begendim sanad çok yakışmış.

merhaba filiz ben :) yine senin tercihin ama siyah ne ya matem gıbı senın en guzel gunun. kilonu kapatsın diye seçmişsin anladım ama bence siyah giymemelisin hem renkli kiyafetlerin içindede gayet hoş görünebilirsin kilolu oldugun halde nişanımda banada siyah giy dediler bende inatla krem ve mercan rengini seçtim gayette güzeldi herşey benim için en guzel gunde matem tutuyormus gıbı gıyınmek belkıde bana göre değil bence sende değiştirmelisin rengini
Siyah ayrıca asaletin ve durulugun ve sadeligin de rengidir. ama genede bir renge bu kadar çok anlam yüklemek çokta mantıklı değil. Kızcağız böyle mutlu ve rahat kendisini güzel hissediyor, çokta yakışmış, gerisinin önemi yok...

cnm ben hergün spor salonuna 12 de gidip 4 de geliyorum ama molalalrı falan saymıyorum 5 gün boyunca hergün 2 saat spor yapıyorum oda 960 dk yapıo...inşallah hep yaparım bunu 3 yıl boyunca burdayız 3 yıl gidicem bu spor salonuna gittigimiz yerdede olursa devam ederim çünkü zevkle yapıyorum...

5günx120dak (2saat)= 600dak . yapmaz mi? spor aziminiz için tebrikler....:46::46::46:

canım her gün düzenli spor salonuna gidiyorum en az 3 saat kalıyorum her şey dahil (duş,sauna,sohbet,giyin soyun,aralarda geçen zaman )ama sadece net sporumu hesaplıyorum oda günde 60 yada 90 dk tutuyor.bu hafta salon harici her gün sokakta da yürüdüm onlarıda yazdım hatta bu haftaki sokak yürüyüşüm 25 saati geçmiştir ama ben sadece 11 saat olarak spor dakikama ekledim.11saat sokak yürüyüşü 660 dk+310 dk spor salonu = 970 ...senin nezdinde uzun uzun açıkladım ki kafalarda şaibe kalmasın:16:
bu arada sokak yürüyüşünün fazla olması bu haftaya özel bir şeydi, o kadar yürüyeceğimi düşünmüyorum:34:
bu kadar spor+yürüyüş sonucundada bu hafta 2.2 kg verdim
Süper bir hafta olmuş...:46: güzel bir kiloda gitmiş. Sporcu olmayan insanların sağlık açısından 2 günde bir spor yapması öneriliyormuş . Kaslar spor yapınca yoruluyormuş bir gün dinlendirmek gerekiyormuş. Bu duruma katabolik düzenleme deniyormuş ve metebolizma bu sisteme alişiyormuş (yanı kasın hiç dinlenmemesine) sporu bıraktıınızda sorunlar ortaya çıkabiliyormuş. Bende hergün gitmeye heves etmiştim. Nisanlım çok kızdı bir sürü nasiyat etmişti :18:

yine tablo olmamış:1:

Asucugum birak hersey oldugu kadar olsun tablosuz olsun ne olacak ki? biz sana minnettarız emeklerin sağolsun. Birak ben yapayim diyecem ama korkuyorum arada toplantım falan oluyor çikiyorum trafikte kaliyorum falan. Söz veririm altından kalkamam diye... ama sen genede müsait olmayınca işin olunca sana yedeklik yaparım. olur mu?

cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim:43::43::43:

Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn:14: )
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22) :14:

:14::14::43::43:

:39::39::46::46::46::46::46:Koscaman tebrikler olsun . 3. cüyle aranizde pek bişe yok. Hatta 2 ile de araniz çok az.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk:10::46::42:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk:10::46::42:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk:32::46::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk:8::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk:21::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk:32::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

daradadommm ve asucugumuzun elinden muhtesem tablo....Tesekkürler..:16::16::16::16:

Tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Doğru yerde olduğumdan emin oldum zaten :)
Yarın sabah tartılacağım, 1 haftadır tartılmadım ilk defa... İnşallah ilerleme kaydetmişimdir... Bu arada komşum profiterol yapmış getirmiş, dolapta yatıyor kuzu kuzu. Eşim yarın tartılınca mutlu olursan yersin dedi ama mutlu olursam yemem bence :) verememişsem yerim :p

artık bitti yemiyorsunuz....Yakin çevrenizdeki bir çocuğa ikram edin. Oda eminim çok mutlu olacak..

Son düzenleme:
selam herkeslere....
1saattir geçmiş okuyorum hala bitmedi, yarısı ancak bitti:53::53:
kalanı da sonra okuyum bari:)

ben kaçar, öptüm.

merhabalar kızlar.....ben geçen hafta bildirim yapmadım 92.800 düm...bu haftada pek diyetime uyamadım bayaaa bi astım ama kilo artışım olmadı bu sabah tartıldım 92.600 düm....kilomda artış olursada bundan sonramı olur bilmiyorum ama inşallah olmaz...ayyyyyy birde dişim çok ağrıyor antibiyotik'e başladım o beni mahfetti yaaaaa karnım çok acıkıyor ve sürekli uyuyasım geliyor bir çektirsem dişimide kurtulsam şu ağrıdan....neyse başınızı şişirdim Allaha emanet olun inşallah....

geçmiş olsun canım...

Meyra avatarın süper olmuş...Bayıldım ya...
Burası biraz ev gibi ya, müsteri gelsin hiç iistemiyorum ayakkabilar sorun oluyor...:1::1::1:arkalarından ev temiziliyorum. Ben paşa paşa gidcegim pazaretsi bakalım.

teşekkür ederim:)

hayırlısı o zaman:) git bi dolan nuhan ablam, belkim olur gideri eder şekilde, olmazsada dolaşmış olursun....
öptüm

Sorma Nilüfercim, dün akşam eve gittim ağladım. aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor. ben sevimsiz bir insan değilim, istediğim takdirde iletişim kurmayacağım kimse yok. gel gör ki eltimin nasıl bir karın ağrısı varsa bu şekilde görmezden gelmeye devam ediyor. bu akşam isim töreni varmış. kayınvalidemle haber yollamış şimdi "gelmek isterlerse gelebilirler" diye. dalga geçiyor olmalı. eşim de kendi telefonla konuşamıyor muymuş, dün ordayken niye söylememiş demiş. gelmememizi ama çağırmış da olmayı istiyor. neyse ki eşimin ailesi farkında her şeyin. bir elti macerası da böylece nihayete erdi yani :)

sağol canım ya, hepiniz çok sağolun. depresyona giriyordum nerdeyse. iyi ki varsınız :)

biraz görgü eksikliği var gibi eltinde.
birde bencillik.

bencillik ne kötü!

cixs cixs cixs. depresyonda ne demek öyle , cok ayip :@ bak canim cig insanlar dünyanin her yerinde en eski tarihlerden beri var ve üzgünüm ama hepte olucaklar.sen genede kimse icin kötü düsünmeyip Allah a havale et, Mevlam kim ne hak ediyorsa veriyor üzülme.iyilik yap at denize , balik bilmezse mevlam bilir demis büyüklerimiz.kimsenin senden enerjini calip götürmesine izin verme, o enerji bize kilo verirken lazim olcak :DDD üzülme artik.herkes görmesi gerekeni görmüs, hem sana birsey daha diyim, olanlar senin degerini daha da arttirmis, eltin sana bilmeden iyilik ediyor ;)

rahmetli babacığım bu sözü çok söylerdi.
sen iyilik yap; kul bilmezse Allah bilir derdi...:31::31::31:

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay :65::65::nazar::46::32::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :65: :81::118::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :65::64::122::8::nazar::71:

yenacığım ellerine, yüreğine sağlık..... çok teşekkürler....

tebrikler kızlar:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

sağol canım teşekkür ederim :1::1::1: rabbim aranızı bozmasın maşallah diyelimde :nazar::nazar::nazar::nazar: çok isterdim varya şöyle anlaşabileceğim bi eltim olsun kardeş gibi olalım ama nerde insanın burnu havada olunca aman hatırladıkça sinirim bozuluyo benden uzak rabbime yakın olsun :27::27::27:

eltimle farklı yerlerde olduğumuz için gidip gelme olmuyor hiç malesef, ancak tatillerde kısıtlı olarak, ama telefonla genelde.
hayırlısı.

1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk

asumanzeynepcim ellerine, yüreğine sağlık.... çok teşekkürler....

tebrikler kızlar:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

şahgizem aynı sıradaymışız:)

akşam rgl oldum, karnım ağrıyo şuan:(

neyse.....

dafi ablam şuan bi seni görüyorum topikimizde:)
öpüyorum seni çok çok çok:)):16::16::16::16::16:
ben kaçar artık, görüşürüz dafi ablam:3:
iyi geceler, tatlı rüyalar.....

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk:10::46::42:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk:10::46::42:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk:32::46::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk:8::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk:21::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk:32::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ellerin dert görmesin asucum
sporcu kızlaarr sizide tebrik ederim

akşam rgl oldum, karnım ağrıyo şuan:(

neyse.....

dafi ablam şuan bi seni görüyorum topikimizde:)
öpüyorum seni çok çok çok:)):16::16::16::16::16:
ben kaçar artık, görüşürüz dafi ablam:3:
iyi geceler, tatlı rüyalar.....

geçmişe bakıyordum canım
sanada iyi geceler

d

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Nevinciğim biz arkadaşız tabiki dertleşeceğiz,fikir alışverişinde bulunacağız..
Hayat bu her zaman günlük gülistanlık geçmiyor maalesef..
Senin dezavantajın eltinle yakın olmanız..Öyle bir ilişki olmalı ki aranızda ne çok samimi ne de çok mesafeli.ayarlamak güç olabilir ama sen akıllı kadınsın bu zemini hazırlarsın eminim geç olmadan...

yenacım ellerine sağlık canım:16::54:
kızlar maşallah size de :46::46::46:

benimde 1600 üm vardı ama yenacım:27:

Asucuğum,seni özel olarak tebrik edeceğim.:))

yenacım beni listeye eklermisin göremedim kendimi cnm size katılmamın 2. haftası bu 102.7 ile başladım şimdi 99.7 yim.....
bu arada kızım karnesini aldı hepsi 5 ....pazartesi diyarbakıra gidicem arkadaşlara spor da yapamam sizede yazamam ama sonrasında devam edicem ...

Süreki paylaşım ve düzenli bildirim gerekiyor rüyanaz..
Bir de 2 hafta mazeretsiz bildirim yapılmadığında listede olunmuyor...

En iyisi sen gezmeden dönünce eklerim ben seni,...

Son düzenleme:

Mehtapçığım ben seni unutmuşum listeye eklemeyi kusura bakma canım...

----

kirazlı pay, ben de çok beğendim elbiseyi,sana da çok yakışmış..

Son düzenleme:
herkeslere günaydın

evde işlerim bitene kadar bana uyku yok malesef:50::50:
yine erkenden kalktım; iş için yola düşer gibi....
bugün birde halam kahvaltıya gelcek.

rgldn karnım yine ağrıyo şuan, yine alırım şimdi bi ağrı kesici:50:

yeni eşimi geçirdim, bende yatmıyım artık dedim, çünkü; bi yatarsan kalkamamaktan korktum:1:
biri beni kaldırsın:1:

şimdi şöyle az bi geçmişi okuyum bari, sonra naparım artık bilmiyorum.

görüşürüz anacıııım:3:

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
geçmişin hepsini okuyamadım henüz :68:
kızlar size birşey söyliycem
ben hani bir ara evdeki kötü kokan zeytinyağını değerlendirmek için bazı bitki yağları yapmaya kara verdim diye yazmıştım.bilmiyorum hatırlayanınız varmı :23:
işte bu bitki yağlarından biriside nar çekirdeği yağıydı.
dün ellerim çok kötü olmuştu biryere dokunsam içim bir tuaf oluyordu. evde el kremide kalmamış. benimde aklıma bu yaptığım bitki yağları geldi. hemen nar çekirdeği yağından bir damla elime damlattım.yağ o kadar yoğunlaşmışki :53: bir damlası hem ellerime, hem yüzüme yetti.sonrada kağıt peçeteyle sildim. sabah kalktığımda ellerim, yüzüm yumuşacık pamuk gibi ve pırıl pırıl olmuş.sanki yüzümde, ellerimde yumuşacık bir tabaka oluşmuş. size tavsiye ederim inanılmaz güzel bir krem oldu bana.tek kusuru benim yağın kötü kokusu hiç kaybolmamış. çürük zeytin gibi kokuyor. şimdi düşünüyorum içine biraz esans katsam kremi bozarmı acaba :44:

Son düzenleme:
beraber uzun sağlıklı yıllar yaşayın inşallah :)

benim de haftaya eşiminki var. annesi babası da burda olduğu için pasta alırım ben. yalnız olsak ben de diyet bir şeyler yapardım, yalnız değilsin yani :)

kolay gelsin canım.
Allah eşine hayırlı uzun ömürler versin esracım. bir ömür boyu mutlu olun :23:
benim eşiminde 7 şubat

merhabalar
kızlar evde yine:)bizim tatil 3 hafta :1:
nuhancım nişanlının doğum günü kutlu olsun Allah bir ömür ayırmasın sizi
esracım benim kayınvalide de ancak 30 kilodan sonra kabul etti benim kilo verdiğimi :1:20 kilo felan verdiğimde eşim demişti asu kilo verdi diye de hee azcık omuzları inmiş sanki demişti:1:
Allah iyiliğini versin :52::52:

yaptım canım yaptımda bedende daralama olmuyo üç aydır sinir olmaya başladım...ilk başladığımda kilo çok gitmesede bayaa sıkılaşmıştım daralmıştım şimdi yerimde sayıyorumm...:19::19:
ah ah bende aynıyım canım. ayağını bir dayadı yerinden oynamıyor ne kiloda ne ölçüde :1:

Kizlaaar nasilsiniz ???
Nuhancim nisanlinin dogum günü kutlu olsun, beraber yaslanin insallah mutlulukla huzurla ve darisi benim ve mehtabin basina :9:

Esracim kayinvaliden hakkatten tuhaf insan hicbisey demezmi, ama bencede utanmislardir, okadar laf ettiklerine bosveeer :38:

Asucum senin kv ne de güldüm, 20 kilo verdin ve sirf omuzlarin inmis öylemi :60::60: desene yandik 20 kilo vercez belli bile olmicak demekki :9:

Yenacim senden bisey rica etcem canim, bana 1-2 hafta izin verirmisin, kendimi toparlayinca yeniden bildirim yapmak istiyorum ama suan biraz vakite ihtiyacim var
beni izinli yazarsan seni severim :16: :38:

beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,

e benim kizkardesimin neyi eksik, hemen bende hepsinden yapmaya karar verdim,
:37:
bugun kapisüsü alcam, internetten siparis vercem cünkü malum öyle bir dükkan yok alabilecegim,
sonracima simdi birazdan carsiya gidip karton kagit gibi biseyler alcam sanirim,
duvara EMIR ALI yazcam
Ali nerden geldi diyorsaniz, kizkardesim esine demiski, sende emirin yanina bi isim secebilirsin demis, oda ali olsun demis
ben pek begendim, bakalim kizkardesime caktirmadan dedimki ama sen bana kesin söyle tamammi dedim kocanla konus yeniden dedim,
niyeki felan dedi ama biliyim yaniiii dedim :37: e süprizlerim bozulmasin sonra
niyse cok konustum, ama bu aralar hicbiseye vaktim yok yine, nereye gidiyor bu vakit hic bilmiyorum,
neyse hazirlanip cikayim cok gec kaldim öptümmmmmmmmmm
eminim herşey çok güzel olucak. senin yüreğin güzel zaten :16:

Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

merhaba kızlar...

bonus gelmiş hoşgelmiş duygu bebişe sağlıklı mutlu uzunnn ömürler diliyorum...

nursenacım ailece geçmiş olsun diliyorum umarım daha iyisinizdir inş... benimde koca sıpanın öksürüğü geçti çok şükür... iki gece göğsüne sırtına viks krem sürdüm sıcak havlu koydum...topuklarınada viks sürüp yün çorap giydirip yatırdım geçti çok şükür dahada yapacaktım ama iki gece dayanabildi...:))))))

beyzuş ablammmm:16::16::16:hoşgeldinnnnnn...çok özlettin kendini çokkkkkk bir daha gitme o kadar uzaklaraaa...:20::20::20::16::16::16:

yenacım kuzucuklar iyileşmiştir inş geçmiş olsunnn...:16::16::16:

daficim yeğenin bebişi ne durumda???

aynurcum gözün aydın eşin gelmiş...başın sağolsun yengeni kaybetmişsin allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

geçmişe çok bakamadım aklımda kalanlar bunlar...gözümden kaçan varsa özür...:16::16::16:
çok sağol semacım
yeğenimin bebeği düştü

Selaammmm cücüşleriimmm :16::16::16::16:

ben geldiimmm :3::3::3::3: keyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii :17::17::17::17:

bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm :16::16::16:

şimdiden herkesi öpüyorummm :54::54::54::54:

buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee :34::34::34::34:

YENAcımın dikkatine ;

GEÇEN HAFTA : 74.7

BU HAFTA : 75.5

1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800 :27::27::27::27::27:

yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
:9::9::9::9::9:

kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
:54::54::54:

ESRAcımın dikkatine ;
bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom :9::9:

BU AY ;

BEL : 82

BASEN : 95
:34::34:

yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm :46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:

eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee :kkk::kkk::kkk::kkk:

NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee :37::37::37::37::37::37::37:
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK :16::16::16::16::16:
:16::16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin. güle güle git güle güle gel cücüğüm

çok haşşştayıııııııııııımmm benn:25::25::25:
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffff :14::14: yatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi :54:
kıyamam ben sana :38: geçmiş olsun canım

hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarım:16::16::16::16: birkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti :27:

bu arada yarın kociş geliyoyyyyy:16::16::16::16::16::16::16:
gözün aydın aytencim

merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edin :( annemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor :( ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.. :43:
aramıza hoşgeldin

tüm karne alan sevgili çocuklarımızı ve annelerini tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.....:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

haydi artık ben kaçaaaar:):10:

Bakın bakalım kızlar,

Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...

:D

bence oldukça yerinde bi karar olmuş; rengiyle, şekliyle, modeliyle vs....
süper olmuşsun bence, çokta güzel kıyafetin ve seçimin....

Tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Doğru yerde olduğumdan emin oldum zaten :)
Yarın sabah tartılacağım, 1 haftadır tartılmadım ilk defa... İnşallah ilerleme kaydetmişimdir... Bu arada komşum profiterol yapmış getirmiş, dolapta yatıyor kuzu kuzu. Eşim yarın tartılınca mutlu olursan yersin dedi ama mutlu olursam yemem bence :) verememişsem yerim :p

bence yeme:23:

teşekkür ederim tatlım:16:

benim de o kadar çok vaktim yok normalde sadece günlük sporumu aksatmamaya çalışıyorum sabahın 8 inde salona gidip bazen daha da erken,orada en az 3 saat geçiriyorum.:8: sabah çok erken gittiğim için günlük işlerimi aksatmamış oluyorum:34:
bu hafta ki o 25 saatlik yürüyüş ise,özel bir haftadayım oğlumun yarın sözü var.tüm hafta boyunca tek başıma koşuşturup durdum.bohçaydı kıyafetti çiçekti çikolataydı her şeyle ben ilgilendim bunuda zevkle yaptım:21: haliyle bu tatlı yorgunluğum bana verilen kilolar ve yürüyüş olarak döndü :1:

:16::54:

haydi kolay gelsin diyorum bugünki söz için:34::16:

selamun aleyküm
ben hani bir ara evdeki kötü kokan zeytinyağını değerlendirmek için bazı bitki yağları yapmaya kara verdim diye yazmıştım.bilmiyorum hatırlayanınız varmı :23:
dün ellerim çok kötü olmuştu biryere dokunsam içim bir tuaf oluyordu. evde el kremide kalmamış. benimde aklıma bu yaptığım bitki yağları geldi. hemen nar çekirdeği yağından bir damla elime damlattım.yağ o kadar yoğunlaşmışki :53: bir damlası hem ellerime, hem yüzüme yetti.sonrada kağıt peçeteyle sildim. sabah kalktığımda ellerim, yüzüm yumuşacık pamuk gibi ve pırıl pırıl olmuş.sanki yüzümde, ellerimde yumuşacık bir tabaka oluşmuş. size tavsiye ederim inanılmaz güzel bir krem oldu bana.tek kusuru benim yağın kötü kokusu hiç kaybolmamış. çürük zeytin gibi kokuyor. şimdi düşünüyorum içine biraz esans katsam kremi bozarmı acaba :44:

ve aleyküm selam dafi ablam.

nar yağı aklımda olcak; teşekkürler bu paylaşımın için:34::16:

esansı bilemiyorum da; neden kokuyo bu zeytinyağı? hani acaba bozuldumu yada insan sağlığına zararlı bi durumumu var?? ondanmı kokuyo acaba?
hani eğer bozuldu falansa tüketmemek, kullanmamak daha doğru olur diye düşündümde dafi ablam....

birde sen bizim topikin kimyacısısın, evet yeni ünvan verdim sana:))
KİMYACI:1::1:
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" :53::53::53: sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin

ahhhh ah, dilin kemiği yokki herşeyi söylüyor işte...
sen sıkma canını KVne canım, sen neyin ne olduğunu biliyorsun; o yüzden için rahat olsun, ve hiç takma kafana hiçbirşeyi.....

her zamanda yaz tabiki, hiiiç sorun değil:34:
asıl dost kara günde belli olur değilmi?:):16:

önemli olan; Rabbim bizi kendinden ayırmasın,
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin,
hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşaallah.....
önemli olan Allahın rızası, gerisi boş, manasız, çözümsüz; "O" varsa herşey tamam..... "O" yoksa herşey eksik......

"Kalacak kim var ki dost tomarından, "O" var sana daha yakın şah damarından."
necip fazıl kısakürek

çok sağol semacım
yeğenimin bebeği düştü

aramıza hoşgeldin

ben yiğeninin bebeğinin düştüğünü duymamıştım.
başınız sağolsun, çok geçmiş olsun....
rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah, Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.

tüm karne alan sevgili çocuklarımızı ve annelerini tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.....:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

haydi artık ben kaçaaaar:):10:

bence oldukça yerinde bi karar olmuş; rengiyle, şekliyle, modeliyle vs....
süper olmuşsun bence, çokta güzel kıyafetin ve seçimin....

bence yeme:23:

haydi kolay gelsin diyorum bugünki söz için:34::16:

ve aleyküm selam dafi ablam.

nar yağı aklımda olcak; teşekkürler bu paylaşımın için:34::16:

esansı bilemiyorum da; neden kokuyo bu zeytinyağı? hani acaba bozuldumu yada insan sağlığına zararlı bi durumumu var?? ondanmı kokuyo acaba?
hani eğer bozuldu falansa tüketmemek, kullanmamak daha doğru olur diye düşündümde dafi ablam....

birde sen bizim topikin kimyacısısın, evet yeni ünvan verdim sana:))
KİMYACI:1::1:
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

sen sıkma canını KVne canım, sen neyin ne olduğunu biliyorsun; o yüzden için rahat olsun, ve hiç takma kafana hiçbirşeyi.....

önemli olan Allahın rızası, gerisi boş, manasız, çözümsüz; "O" varsa herşey tamam..... "O" yoksa herşey eksik......

necip fazıl kısakürek
canım zeytinyağ bozuk değil
sanırım dip zeytin çektikten sonra bu yağ çıkarılmış bir önce çekilen zeytinin kokusu sinmiş. gelinimizin ailesinden almıştık biz yağı. onlar alışık olduklarından anlamıyorlar biz yiyemedik. bende böyle değerlendireyim dedim. bir tenekesini köye gönderdim. ablamlamlar hayvanlara ilaç olarak kullansın diye. 18 litrelik bir teneke vardı evde. onuda ben değerlendirmeye çalışıyorum.

ben yiğeninin bebeğinin düştüğünü duymamıştım.
başınız sağolsun, çok geçmiş olsun....
rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah, Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
amin canım çok sağol

1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk

kızlar spor yapan herkeşleri ayakta alkışlıyorum :46::46::46::46:tebrik ederim hepiciğinizi
asu mehtap beraber yeni tablo oluşturmuşsunuz tebrik ederim kızlar elinize kolunuza emeğinize sağlık
yolcu geçmiş olsun canım

esracım sana bir kıssa anlatayım önce belki biliyorsundur ama ben hatırlatmış olayım
isa ( a.s.) bir gün birisiyle otururken yanına bir adam gelmiş. isa ( a.s.)a bağırmış, çağırmış, küfürler, hakeretler etmiş gitmiş. isa ( a.s.) ağzını bile açmamış. yanındaki adam dayanamamış. ya isa duymuyormusun bu adamın söylediklerini hiç cevap vermedin demiş. isa aleyhisselam ona demişki (!) '' herkes yanında olanı verir. onun yanında o sözler varmış onları söyledi. bende yokki vereyim''
işte bu kıssadan hisse sen sana yakışanı yapmışsın.
eltinde kendine yakışanı yapmış.

bahaaaaaar geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. kabir azabının zerresi denir.

deryacım ecmain canım bir faydamız olmuşsa ne mutlu bize

yena cım ellerin dert görmesin

efeeeeeem
Clutch
xay

tebrik ederim kızlar

selamun aleyküm

teşekkür ederim abla çok sağol sende maşallah ne güzel bize faydalı bilğiler veriyosun :1::1::1:
bende yeğenini sorcaktım abla sende cevap vermişsin daha önce okudum çok geçmiş olsun rabbim inşallah yakın zamanda tekrar çocuk sahibi olmayı nasip eder:34::34::34::34:

aminn canım benım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. insanların patavatsız bir şekilde konusmaları kalender insanlara yüklenmeleri benim çok garibime gidiyor ve çok üzülüyorum kendimde yaşıyorum bazen diyorum kendı kendıme ne olması gerekıyor ki sanada ses edemesın senı ezemesin konu ne olursa olsun. ya ben daha nişanlıyım evlenince hersey dahamı kötü olcak :( korkuyorum hemde çok.

biz hepimiz birbirimizin derdine derman olmak için burdayız tabiki asıl amacımız kilo vermek ama birbirimize derman olmazsak bu sıkı arkadaşlıkları elde edemeyiz bence sıkma o güzel canını bebeğim :34::34::34::34:

:34::34::34::34:

Nevincim kiyamam ne olur üzülme, Allah o kayinvalidene Akil fikir versin insallah, tez zamanda islah etsin, onlar nebicim laflar öyle ben okudukca utandim oturdugum yerde,
sen sakin üzülme, ve sakin kendini düsük görme, Hepsi allahin taktiri, Allah istemeseydi senin kayinvalideninde cocugu olmazdi, bunu akil edemiyormu acaba???
Sakin kulak asma, bu senin hayatin, kimsenin seni üzmesine izin verme tatlim :38:

: [/B][/COLOR]

hakkim varsa sahsen helal olsun ama sen üzülme ,hersey yoluna girer, kaderde ne varsa o yasanir.ne zaman dertlenirsen yaz, icine atmak insani hasta ediyor.cok tanimiyoruz birbirimizi ,genede kocaman sarildim sana , üzülme, basin hep dik dursun.

.

Nevinciğim biz arkadaşız tabiki dertleşeceğiz,fikir alışverişinde bulunacağız..
Hayat bu her zaman günlük gülistanlık geçmiyor maalesef..
Senin dezavantajın eltinle yakın olmanız..Öyle bir ilişki olmalı ki aranızda ne çok samimi ne de çok mesafeli.ayarlamak güç olabilir ama sen akıllı kadınsın bu zemini hazırlarsın eminim geç olmadan...

necip fazıl kısakürek

hepinize çok teşekkür ederim canlarım, gönül dostlarımsınız...eskisi kadar takmıyorum bu konuları herkese karşı mesafem var artık görünmez gizli bir duvar var ve ben eşimle böyle daha mutluyum çünkü önceden ben üzülünce ona yansıyordu...

çokkkkk saolun iyi ki varsınız:16:

Günaydın, herkese iyi hafta sonları dilemek için geldim :) Miniklerin ilk tatil günleri, hepsinin sömestr tatilleri keyifli geçer umarım. Benim kızım da ilk karnesini aldı dün, çok güzel bir duygu. Onların tatili benim için çalışma kamp anlamına geliyor gerçi ama gene de bu 15 gün için sevinçliyim. Son haftalarda çok bunalmıştı, 6 yaşında bir çocuk için okul saatleri çok uzun gerçekten... Neyse tatilimizin ilk gününde annenannesinde kalıyor, bend e oğlumla sakin bir sabah geçiriyorum.

sevindim yardımcın için ya sizin içinde tabi. alışkanlık başka bişey valla. birbirinizi özlemeniz bile birbirinize ne kadar uygun oldugunuzun göstergesi aslında hadi hayırlı olsun gözünüz aydın :34:
arkadaşınlada Allah kavuştursun ne diyelim gönüller bir olsun :7:
Çok sağol canım. Zaten hiç ayrılmak istememişti, biz de bırakmak istememiştik. Dediğin gibi insan alışınca, bir düzeni olunca onu arıyor. EN azındna ben öyleyimdir sevmem hiç düzenimin tertibimin bozulmasını. Aslında artık devamlı bir yardımcıya ihtiyacım kalmadığı halde (bu sürede bunu daha iyi anladım) düzenim bozulmasın diye, biraz daha özgür olayım diye (eve bağlanmak zorunda kalmıyorum) biraz da eşimin ısrarıyla eski halimize geri döndük. Ferahladım ben de ;)

umutcum yardımcının geri dönmesine çok sevindim özellikle çocukların adına yeni birine alışması çok zor olurdu herhalde
seni de daha çok görmek mutlu eder beni:16:
nevincim sen de kimse için sıkma canını değmez gerçekten
ben de o malum arkadaş yüzünden çok canım sıkıldı bu hafta ama dediğimi yap yaptığımı yapma işte:)
Teşekkür ederim Asucuğum. Ben de özledim sizleri.
Aslında yardımcım çocuklarıma bakmadı hiç, bir defa altlarını değiştirmemiştir. Ya da benzer işler. Sadece ev işlerinde destek oldu bana. Ama evimizin bir ferdi sonuçta, çocuklar da alıştı sevdi tabii. Arada küçük oyunlar oynar, arada bir kitap okurdu onlara. İçten sevmesi bile yeter, çocuklar sevildiklerini anlıyorlar :))) Senin Dukan nasıl gidiyor bu arada? Hala aynı şekild eyapıyor musun, biraz gevşettin mi?

selamün aleyküm şekerler:3:

tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:16::54:

bende tüm grubumu kutluyorum:16::16:

bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım:16:
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...

Allaha emanet olun..:16::16::54::54:

GÜNAYDIN KIZLAR
çalışıdum birden aklıma günaydın demediğim aklıma geldi saat baya ilerlemiş ama olsun hafta sonu herkes keyif yapıyodur şimdi :68::68::68:neyse benim gibi işte olanlara :84::84::84:Allah kolaylık versin ayrıca herkeşlere mutlu huzurlu ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum kendinize iyi bakın anacım:34::34::34:

selamün aleyküm şekerler:3:

tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:16::54:

bende tüm grubumu kutluyorum:16::16:

bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım:16:
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...

Allaha emanet olun..:16::16::54::54:

canım iyi yolculuklar sana güle güle git gel Allahın izniylen :3::3::3:oğlun için hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluklarını bozmasın tamamına erdirsin inşallah :71::71::71::71::70::70::70::70:

Back
X