listeye yeniden göz attım da ne güzel üçyüz beşyüz gidiyor kilolar. damlaya damlaya koca koca göller yapıcaz. diyetteki en büyük sıkıntı kilo veremediğini ya da az verdiğini görünce pes etmek. ama duraksasak da biz pes etmiyoruz hiç. Özellikle Zeynep, Nuhan, anathema8, dafi abla ve Yenam istikrarla yollarına devam ediyor. siz de harikasınız kızlar.
Canım, bende seni kocaman kocaman tebrik ediyorum. Çok sağol. Bak bugun sana 2cilik güzel bir hediye oldu. Ben, toplantıydı, dünden ertelenen doğum günüydü, misafirde derken seninle ilgilenemedim. Misafirlerim yeni gitti. Güzel bir akşam oldu iki insan görüp sohbet etmek güzel bişe....
Bu hafta dereceye giren herkesi tebrik ediyorum...
Cecos cadıyı da tebrik ederim...
Yencağım, senin oğluşunada tebrikler. Heycanı hiç bitmesin.
Nursenacigim, afferin kızına onuda tebrik ederim.
nevzamansız, buraya istedigin kadar özgür yaz lütfen.. öyle ağlama duvarı falan da deme... KVni allaha havala edelim.. üzelme tatlım. allah büyük.
teşekkür ederim kızlar.
o halde yaptım yeşil çayımı geçtim bilgisayarın karşısına :) kendimi tanıtabilirim artık.
Şule ismim. geçen cmt tartıldığımda 104,8 kg.dım. boyum da 1,70.
1 yaşında bir kızım var. zaten kilolu hamile kaldım bi de üstüne en son tartıldığımda 26 kilo almış durumdaydım.
neyse işte onların sadece 3-4 kilosu gitti. kalanlar benimle
kendi çağımda başladığım diyetler bana kilo aldırdı malesef çünkü hazır değilmişim. bunu anladım. mutsuz oluyordum yemek yiyemeyeceğimi düşündüğümde. ama bu bir haftadır gayet iyiyim.
20 gündür devam eden ve öksürük krizlerinin eşlik ettiği gribi de geçirebilince evdeki koşu bandında yürümeye de başlayacağım akşamları.
çalışıyorum nbu arada, üniversitede memurum.
Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun bizlerele zayıflarsın.
Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...
Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama benipişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyimbıktım elbise aramaktan ya!
cok az kalmış.. hadi hayirlisi allah mesut etsin. Nikah elbisen çok güzel ben çok begendim sanad çok yakışmış.
Siyah ayrıca asaletin ve durulugun ve sadeligin de rengidir. ama genede bir renge bu kadar çok anlam yüklemek çokta mantıklı değil. Kızcağız böyle mutlu ve rahat kendisini güzel hissediyor, çokta yakışmış, gerisinin önemi yok...merhaba filiz ben :) yine senin tercihin ama siyah ne ya matem gıbı senın en guzel gunun. kilonu kapatsın diye seçmişsin anladım ama bence siyah giymemelisin hem renkli kiyafetlerin içindede gayet hoş görünebilirsin kilolu oldugun halde nişanımda banada siyah giy dediler bende inatla krem ve mercan rengini seçtim gayette güzeldi herşey benim için en guzel gunde matem tutuyormus gıbı gıyınmek belkıde bana göre değil bence sende değiştirmelisin rengini
cnm ben hergün spor salonuna 12 de gidip 4 de geliyorum ama molalalrı falan saymıyorum 5 gün boyunca hergün 2 saat spor yapıyorum oda 960 dk yapıo...inşallah hep yaparım bunu 3 yıl boyunca burdayız 3 yıl gidicem bu spor salonuna gittigimiz yerdede olursa devam ederim çünkü zevkle yapıyorum...
5günx120dak (2saat)= 600dak . yapmaz mi? spor aziminiz için tebrikler....

Süper bir hafta olmuş...canım her gün düzenli spor salonuna gidiyorum en az 3 saat kalıyorum her şey dahil (duş,sauna,sohbet,giyin soyun,aralarda geçen zaman )ama sadece net sporumu hesaplıyorum oda günde 60 yada 90 dk tutuyor.bu hafta salon harici her gün sokakta da yürüdüm onlarıda yazdım hatta bu haftaki sokak yürüyüşüm 25 saati geçmiştir ama ben sadece 11 saat olarak spor dakikama ekledim.11saat sokak yürüyüşü 660 dk+310 dk spor salonu = 970 ...senin nezdinde uzun uzun açıkladım ki kafalarda şaibe kalmasın
bu arada sokak yürüyüşünün fazla olması bu haftaya özel bir şeydi, o kadar yürüyeceğimi düşünmüyorum
bu kadar spor+yürüyüş sonucundada bu hafta 2.2 kg verdim

yine tablo olmamış![]()
Asucugum birak hersey oldugu kadar olsun tablosuz olsun ne olacak ki? biz sana minnettarız emeklerin sağolsun. Birak ben yapayim diyecem ama korkuyorum arada toplantım falan oluyor çikiyorum trafikte kaliyorum falan. Söz veririm altından kalkamam diye... ama sen genede müsait olmayınca işin olunca sana yedeklik yaparım. olur mu?
cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim
Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn)
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22)
![]()

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
daradadommm ve asucugumuzun elinden muhtesem tablo....Tesekkürler..

Tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Doğru yerde olduğumdan emin oldum zaten :)
Yarın sabah tartılacağım, 1 haftadır tartılmadım ilk defa... İnşallah ilerleme kaydetmişimdir... Bu arada komşum profiterol yapmış getirmiş, dolapta yatıyor kuzu kuzu. Eşim yarın tartılınca mutlu olursan yersin dedi ama mutlu olursam yemem bence :) verememişsem yerim![]()
artık bitti yemiyorsunuz....Yakin çevrenizdeki bir çocuğa ikram edin. Oda eminim çok mutlu olacak..
Son düzenleme: