Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşuma bak şairem benim..:16:

Kesinlikle yakın ..Yoksa burda olmazdık..
Biz seçilmiş insanlarız gulma :)

gercekten inanıyorum bende hepimizinn ortak yönü var zaten belli ama duygularımızda aynıı
hepimiz şeçildik ve buradayızzz

bu arada eşim az önce işten geldi gelirken elı bos gelmemıs cıs cısss mamalar getırmıs bende 4-5 parcacık cips aldım sonrasında burdayım işte
çok kötü fena koktu bi yerim şişmesin dedim kötü ettim:23::23:

He şairem demi????Ancak hastalık tarif ederken şairleşen gafil gadun...

Nasılsın YENAM...

Çok yorgunum ama iyiyim canım..sen daha iyileşmemişsin...ne uzun sürüyor artık hastalıklar :(

gercekten inanıyorum bende hepimizinn ortak yönü var zaten belli ama duygularımızda aynıı

bu arada eşim az önce işten geldi gelirken elı bos gelmemıs cıs cısss mamalar getırmıs bende 4-5 parcacık cips aldım sonrasında burdayım işte

Eşin vardiyalı çalışıyor değilmi.?
O cipsler de çok fena kokuyor haklısın...

ben de bu ay ölçülerimi verip vermediğimi hatırlamadım... hemen ölçtüm...

bel:97

basen:108

geçen ayı hatırlamıyorum...

BEYZUŞŞŞ,
bel ve basen ölçülerini al clutch ölçü listesi hazırlıyor ayda bir ..Çok iyi oluyor incelip incelmediğimizi gözümüze sokuyor listeyle :)

Ayyyyyy.....Farkındayım canım ama belki beni unutursunuz arada kaynarım diyordum...Yazılabilecek ölçüler değil ki benimkiler...

Neyseeeeee....Bu gecemi yazicizzz tatlım...

Ayyyyyy.....Farkındayım canım ama belki beni unutursunuz arada kaynarım diyordum...Yazılabilecek ölçüler değil ki benimkiler...

Neyseeeeee....Bu gecemi yazicizzz tatlım...

En iyisi yarın sabah aç karnına ölçüp yazarsın..
Benim ölçülerimi görmedin sanırım han kapısı gibiyim maşallah...:5:

azıcık yemekten bi şey olmaz tatlım yaaaa... ben de pek dayanamam cipse... oğlanlar alınca bi kaç tane yerim:34::34::34:
Çok yorgunum ama iyiyim canım..sen daha iyileşmemişsin...ne uzun sürüyor artık hastalıklar :(

biliyorsunuz değil mi... bu seneki grip domuz gribinin hafif versiyonu...

azıcık yemekten bi şey olmaz tatlım yaaaa... ben de pek dayanamam cipse... oğlanlar alınca bi kaç tane yerim:34::34::34:

biliyorsunuz değil mi... bu seneki grip domuz gribinin hafif versiyonu...

Her kış bir hayvanın virüsünü geliştirip yayıyorlar dünyaya..

Ölçülerimi veriyorum:

Bel: 60

Basen: 90 demeyi çok isterdim ammaaaaaa

Bel: 112

Basen: 132 :17::17::17::17::17::17::17:

Hey maaşallah pehlivanım benim....

kocacımın uykusu gelmiş.... ben de yatayım da yarına iyice kendime geleyim artık...

iyi geceler fıstıklarr....:16::16::16::16::16:

Benimkini görmeden konuştun....

Neyse yazdım artık.Haftaya aç karnına ölçerim ama pek değişmez..

Aç karnına belden farkediyor azıcık..

Eriyecekler tatlım..erimek zorundalar..Yoks bu ağırlıkla yaşamamız çok zor..
Ben sana inanıyorum yine 80 leri göreceksin yakın da...
Çünkü sen çok iradelisin istersen eğer...
Hala aklımda biliyormusun forum da ilk oruç ayıydı sen iş yemeğin de yediklerini yazmıştın ve ben seni çok fena kıskanmıştım..
Enfes mamaları saymıştın sonra da yediklerini saymıştın...Çok pis kıskanmıştım iradeni.:))

Son düzenleme:
Aç karnına belden farkediyor azıcık..

Eriyecekler tatlım..erimek zorundalar..Yoks bu ağırlıkla yaşamamız çok zor..
Ben sana inanıyorum yine 80 leri göreceksin yakın da...
Çünkü sen çok iradelisin istersen eğer...
Hala aklımda biliyormusun forum da ilk oruç ayıydı sen iş yemeğin de yediklerini yazmıştın ve ben seni çok fena kıskanmıştım..
Enfes mamaları saymıştın sonra da yediklerini saymıştım...Çok pis kıskanmıştım iradeni.:))

Hatırlamazmıyım tatlım...Nereye gitti benim o iradem...

İnan hareketlerim çok zorlaştı.Şaka bir yana gerçekten pehlivan gibiyim ve sağlığım tehlikede.Bir avazda en az 10 kilo vermem gerekiyor ki biraz rahatlayayım...

iyi geceler
regle nerdeyse 1 haftam var ama ben üşümeye başladım bile resmen donuyorum karnım da şişti zaten huysuzlukta yapasım var:27:

İnan hareketlerim çok zorlaştı.Şaka bir yana gerçekten pehlivan gibiyim ve sağlığım tehlikede.Bir avazda en az 10 kilo vermem gerekiyor ki biraz rahatlayayım...

yaparsın sen ablacım yakında şiir gibi menülerini paylaşırsın yine

Dün demiştim yaa arkadaşımdaydık diye..
Mutfağa geçtik çocukları doyurduk önce.. biz de rahatsız edilmeden yiyelim diye :)
Bu arada arkadaşım çok iştahlı,bayağı yer buna rağmen normal kiloda 3 çocuklu..
neysse dediğim gibi arkadaşım Antakya'lı ben seviyorum diye yöresel ağırlıklı hazırlamış yiyeceklerimizi..
Çocuklar yeyip çıktılar diyor ki.. hadi nilüüü çok pis yemek yiyelim.:60:

Son düzenleme:

Alınan son kilolar çok hızla veriliyor..Benim bile çok hızlı olmuştu..
hiiç yürüyüş yapmamama rağmen bir de işte çok hareketsiz olmama rağmen...
Senin de gidecek demedi deme...

iyi geceler
regle nerdeyse 1 haftam var ama ben üşümeye başladım bile resmen donuyorum karnım da şişti zaten huysuzlukta yapasım var:27:

Bize kapris yapabilirsin asucuğum...

Back
X