canım ben atlattım bugün şükür
darısı sana tatlım......
maalesefki meyveli ağaç genelde taşlanıyo
avatarındaki kediciklerini yerim ben yerim:))))
off onlar burada olsaydı ben naapmazdım onlarııı:)
canım beni bu ayda aynı geçermisin?
ölçülerimi almak görmek beni olumsuz etkiliyo, sinirim bozuluyo, o yüzden bu ayda aynı kalayım diğer ay belki farklı düşünürüm diye düşündüm,
sanada uygun olursa aynı kalırsam sevinirim....
öğrenciler 5alınca ben 5aldım dermiş:)
1alıncada hoca 1verdi dermiş:)))
o hesap bizimkide; pis tartı bencede:)
tebrikler:)))
neee 2,5mu
hayıııııııır böyle olmamalı amaaa![]()
he heee meyra suç bende biraz dün akşam yemegi yememiştim oyüzden oldu

halbukı arsamba günü 92,4 olmustum yaaa bende iyi dedim cumaya 91,,, küsür olur ama malesef
ki bu gunde hiç sağlıklı beslenemedım malesef eşimin halasının mısafırlerı vardı sabah yardıma gıttım pogaca yedım

öglen gittim poğaca ve tatlı yedım hemıde bilmem neler gibi

aksam oradaydım yıne aynı
neyse yarın telafı edecez artık nasıl edeceksek

pişmanımmmmm

yanı anlasılan benım bır lısteye uymam şart.yok ben lısteye uymam ıstedıgım seyden azar azar yerım kılomuda verırım lafı benım ıcın gecerlı degıl
bir liste olacak ona gore yıyecegım.dıyetısyen vermıstı bır zamanlar onu uygulayayım
hiç sebze falan yemedım yaa neyse yarın ınsallah ıyı bır spor yapar guzelce beslenırımm
haaa bu arada misafırlerden biri bana dedıkı ..cay verdım kadıncaza seker alırmısınız dıye sordum
yok canım ben almıyorum- bence sende alma dedı
zaten gıderken 4 defa üzerimi degiştim yok bu olmadı baskasını gıy en sonunda oldu olmadı gıyındım gıttım oyle zamanda kendımı hıc huzurlu ve mutlu hıssedemıyorum neden se bu yuz halımede yansıyor malesef neyse bu son olsun bakalım biaz hızlanmam lazım yaz gelıyor subata gırdık
görür onlar