Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm canlarım:3:

of of kaçamaklarımı anlatayım:14:

her gün tamam bugün 0 kaçamak diyorum güne başlıyorum illa bişey oluyor arada kaçamaklar oluyor sinir oluyorum:47:
mesela bu sabah; sabah ballı sirkeli limonlu ılık suyumu içtim yarım saat sonrada 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yulaf, yarım su bardağı light süt ve az tarçınla kahvaltımı yaptım:56:
sonra oğlanlar uyandı börek aldı gidip bitanesi ,ay bide güzel koktu bir kaç parça yedim:26: sonrada kendime sinir oldummmmmm:52:
dünden hiç bahsetmiyim zaten:37:
ama 2 günü kurtaracak spor yapmaya çalıştım mesela dün ilk kez leslie 1 mille tanıştım 20 dakika çok eğlenceli geçti süper birşeymiş bu :8: akşam geç saatlerde yaptım ki günü kurtarıyım:1:

az öncede yine 20 dk 1 mil leslie+20 dakika da çeşitli yer hareketleri, sopa çevirme ve dumbell lerle çalıştım:8: şimdide eliptik bisikletimle 20 dk yapıcam:10: inşallah günü kurtarırım:32:
leslie yi akşam da yapmayı düşünüyorum günde 2 kez alışkanlık haline getrirsem çok iyi olacak:34:

bugün spora gitmedim dün gece uyuyamadım 2 de anca uyuyabildim sabahda halsiz kalkınca gitmedim,evde telafi ediyorum artık :8:
öğlende salata yapıcam kendime, akşamada sebze yaparım yoğurt falan bakalım:6:

ben bisiklete:10:

off ders de çalışmam lazımm :37:
dualarınızı esirgemeyin:16::54:

her gün tamam bugün 0 kaçamak diyorum güne başlıyorum illa bişey oluyor arada kaçamaklar oluyor sinir oluyorum:47:
mesela bu sabah; sabah ballı sirkeli limonlu ılık suyumu içtim yarım saat sonrada 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yulaf, yarım su bardağı light süt ve az tarçınla kahvaltımı yaptım:56:
sonra oğlanlar uyandı börek aldı gidip bitanesi ,ay bide güzel koktu bir kaç parça yedim:26: sonrada kendime sinir oldummmmmm:52:
ama 2 günü kurtaracak spor yapmaya çalıştım mesela dün ilk kez leslie 1 mille tanıştım 20 dakika çok eğlenceli geçti süper birşeymiş bu :8: akşam geç saatlerde yaptım ki günü kurtarıyım:1:

az öncede yine 20 dk 1 mil leslie+20 dakika da çeşitli yer hareketleri, sopa çevirme ve dumbell lerle çalıştım:8: şimdide eliptik bisikletimle 20 dk yapıcam:10: inşallah günü kurtarırım:32:
leslie yi akşam da yapmayı düşünüyorum günde 2 kez alışkanlık haline getrirsem çok iyi olacak:34:

bugün spora gitmedim dün gece uyuyamadım 2 de anca uyuyabildim sabahda halsiz kalkınca gitmedim,evde telafi ediyorum artık :8:

ve aleyküm selaaam....

leslie süper yaaa bencede....
yapamıyorum ama süper, kendi başına bi çok yönden yeterli spor için bence leslie.....
pekde tatlı leslie abla:)

Diyete ilk basladigim günler bende bu hatayi yapmiştim...Uykuya yakin bir saatte spor yapildiginda uyku vucudu terk ediyor... Kim hatirmamiyorum ama bende bunu burada öğrenmiştim.
kaçamaklar içinde :20::20::20: parmak yapiyoruz:1::1::1::1:

:43::43::43: Allahım siz ne kadar tatlı insanlarsınız böyle..:14:
Çok seviyorum sizi...Çok duygulandım ya...Tam siteyi açtım okurken ağlamak üzereydim asuuu aradı ağlamam yarıda kaldı :)
Şimdi hem ağlıyorum hem okuyorum...
Arkadaşlarım erkenden aradılar,mesaj attılar yağmurgözlünün mesajıyla güne başladım...ailem hala aramadı henüz erken arayacaklar ...
Kızım arkadşıyla kitap almaya gitti..Güya..:) Bana hediye almaya gitti biliyorum çünkü geçen de gittiğimiz avm de C&A da beğendiğim t-shirt vardı ısrarla onu alırsan hangi rengini alırdın deyip duruyordu :))
Ben de salağım ya hiçç anlamadım...Ama anlamamzlıtan geldim :)

Benim için hakikaten çok özelsiniz anlatamam..dilerim tüm güzellikler sizin olsun...

MEhtapçığım,haseki demişsin tam ağlarken tükürüklerimi fışkırtarak güldüm iyimi :)) Allah ta seni güldürsün..
Saçlarını güle güle kullan eminim çok güzel olmuşsundur..foto isteriz...

nuhancığım,tam sevdiğim renkleri kombinlemişsin..Çok zevklisin..:16: ablanın gelişine ayrıca çok sevindim zaten gelecekti çok emindim...
Bu arada kitabın hakkaten teknikmiş.:63:
Ben de Canan Tan,Ayşe Kulin sandıydım..:37:

Meyracığım,kartını saklayacağım bir ömür boyu..Çok sağol canım...

Bonusçuğum,romantik kalem.Ben canlandırdım gözüm de,bir de karakter ekledim çiçek böcek vb.:16:

esracığım,ne güzel ya nasıl seiniyorum senin adına...70 lere ne kaldı kii

ağlatırken güldürürüz biz huyumuz kurusun çok enteresanızdır :60::60: keşke elimden gelse daha güzellerini yapabilsek ablacım senin için. söylediydin ya geçen dogum günüm 4 şubat duyurulur diye teee o gün telefona kaydetmiştim unutmayayım diye. azcık çakallık yaptım. :1: sen mutlu ol hep ablaaaaaaaammm :54:

bu arada nuhaaaaaaaannn bak gene güzel güzel kombinler yaptın hatun ben hala paçalı don kombinindeyim :1::1: neyseki havalar soguk bak ses etmiyorum :9:

günlükde bile kullanabilmen ne güzel, imrendim doğrusu sana:):nazar:
bende günlükte kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü kullanamadım....
rahatıma düşkünümdür, ondandır belkim:)

ben bayılıyorum ya hoşuma gidiyor çok tavsiye ederim. adriana lima gibi dolanıyorum evde :1::1::1:

merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye :((( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.

gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya :(((

canım benim geçmiş olsun :54:

abariiii her yer battııııııı.....
daha halada yapmaya çalışıyolar, adam 3saat sürebilir 2daire dedi, bende içerde oturuyom şimdi, adam seslenince gidiyom.....
uffff...... her yer toz, taş, çakıl olduuuu......
neyseki annemler geldiğinde olmadı, zamanımız zai olmadı en azından.....
zaten 2dairenin bacası hatalıymış.....
onun biride bizimki:37:

kolay gelsin meyram valla zor iş Allah sabır versin. yavaş yavaş yaparsın temizligini dellenme sakın :1:

Son düzenleme:
herkese günaydınlar:)
Anam o ne güzel bi kedi öle ben onu yirim yirim :34::34::34::32::32::32:
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye :((( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.

gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya :(((

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbiim kolaylıklar versin :34::34::34:

selam kızlar ,
ya gene geç uyandım ben ufff yarın muhakkak erken kalkmalıyım. diyetime tam uyamıyorum böyle olunca. sabah kahvaltısı ve ara yok oldu gitti. bide erken kalkınca daha dinç oluyordum böyle hep yorgun gibi oluyorum. ögle yemegimi yedim. evi biraz toparlıyım sonrada sporumu yapıyım 2 gündür yapamıyorum bugün yapayım artık.
yeni saçlarımın resmi kardeşimin telden çekmiştik. dışarı çıktı şimdi. gelsinde alır ondan eklerim. :34:
şimdi kaçıyorum gelcem gene beni özleyin anacım baaaaaaaaayyy:1:

geçmişte ne birikmiş, oku oku kaç saattir hala bitiremedim.....
biterdir heralde bi ara zaaar:37:

''Hayat güzeldir'' izledik kızımla.. 2.izleyişim olmasına rağmen şiştim ağlamaktan...
Dün altıma yapacak kadar güldüm. bugün ağladım ne tuhafım..

KEndimi pek iyi hissetmiyorum aslın da.. halsizlik, günlerdir geçmeyen baş ağrısı ve yüzümün sol tarafında hassasiyet oluştu,yine sol kulağım da ağrı...
Yarın erkenden kayınvaldem ev değiştirecek bu soğuklar da yardıma gideceğiz...

Hayat hiç adil değil..Asumanzeynep elmalı pasta yemeye gider kayınvalidesine ben ev taşımaya...

---

Umuttt,neden uğramıyorsun.?

çok geçmiş olsun canım yaaa, yeni okudum, kendine dikkat et lütfen......

o filmde çok güzeldir yaaa....
benim izleyipte unutamadığım filimlerden biridir o.....

birde esaretin bedeli filminide çok sevmiştim ben.....

kolay gelsin meyram valla zor iş Allah sabır versin. yavaş yavaş yaparsın temizligini dellenme sakın :1:

saol canım....

selam kızlar ,
ya gene geç uyandım ben ufff yarın muhakkak erken kalkmalıyım. diyetime tam uyamıyorum böyle olunca. sabah kahvaltısı ve ara yok oldu gitti. bide erken kalkınca daha dinç oluyordum böyle hep yorgun gibi oluyorum. ögle yemegimi yedim. evi biraz toparlıyım sonrada sporumu yapıyım 2 gündür yapamıyorum bugün yapayım artık.
yeni saçlarımın resmi kardeşimin telden çekmiştik. dışarı çıktı şimdi. gelsinde alır ondan eklerim. :34:
şimdi kaçıyorum gelcem gene beni özleyin anacım baaaaaaaaayyy:1:

baaay:)

günaydın fıstıklaarr..
hastanedeyim.. bir haftadan sonra başladım çalışmya. ama hala üzerimde bir halsizlik, boğazımda ağrı var.. umarım iyi geçer bu günkü mesai...

mutlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim sana...

çok geçmiş olsun ablacım, baya iyi üşütmüşsün heralde....

YENA doğum günün kutlu olsun canım...

kanal türk de ender saraç diyet kankalığından bahsediyor... sanki bizden söz etti gibi geldi bana:34::34::34::34::34::34:

acaba bizdenmi bahsettiki gizli gizli:))):53::53::53:
ender saracı severim......
bir kitabı var bende çok güzel, ruhsal gelişim diye.

ağlatırken güldürürüz biz huyumuz kurusun çok enteresanızdır :60::60: keşke elimden gelse daha güzellerini yapabilsek ablacım senin için. söylediydin ya geçen dogum günüm 4 şubat duyurulur diye teee o gün telefona kaydetmiştim unutmayayım diye. azcık çakallık yaptım. :1: sen mutlu ol hep ablaaaaaaaammm :54:

bu arada nuhaaaaaaaannn bak gene güzel güzel kombinler yaptın hatun ben hala paçalı don kombinindeyim :1::1: neyseki havalar soguk bak ses etmiyorum :9:

ben bayılıyorum ya hoşuma gidiyor çok tavsiye ederim. adriana lima gibi dolanıyorum evde :1::1::1:

canım benim geçmiş olsun :54:

mehtapcigim, bi sana rahat rahat takilip espirik yapiyorum....:33: :1::1::1:
$shutterstock_45537925.webp bak paçalı donnun üzerine birde hamburger yedin. Kimde var bu bal... :16::16::16::16:

Diyete ilk basladigim günler bende bu hatayi yapmiştim...Uykuya yakin bir saatte spor yapildiginda uyku vucudu terk ediyor... Kim hatirmamiyorum ama bende bunu burada öğrenmiştim.
kaçamaklar içinde :20::20::20: parmak yapiyoruz:1::1::1::1:

demek ondan uyuyamadım ben:14: burada her şeyi öğreniyoruz iyiki varsınız:16:

o parmaklar gözüme gözüme gelsin de bida yapmıyım:14:
ay zaten pişman oldum midem yanıyo şimdi rahatsız etti beni:47:

ve aleyküm selaaam....

leslie süper yaaa bencede....
yapamıyorum ama süper, kendi başına bi çok yönden yeterli spor için bence leslie.....
pekde tatlı leslie abla:)

evet tatlım ya süper bişeymiş ben nasıl geç keşfettim onu kendime sinir oldum:1:

eliptik bisikletimide yaptımmm 20dk:8::32: ben şimdi duşa sonra salata yapıcam kendime :56:sonrada kahve eşliğinde ders:68:

:16::54:

''Hayat güzeldir'' izledik kızımla.. 2.izleyişim olmasına rağmen şiştim ağlamaktan...
Dün altıma yapacak kadar güldüm. bugün ağladım ne tuhafım..

KEndimi pek iyi hissetmiyorum aslın da.. halsizlik, günlerdir geçmeyen baş ağrısı ve yüzümün sol tarafında hassasiyet oluştu,yine sol kulağım da ağrı...
Yarın erkenden kayınvaldem ev değiştirecek bu soğuklar da yardıma gideceğiz...

Hayat hiç adil değil..Asumanzeynep elmalı pasta yemeye gider kayınvalidesine ben ev taşımaya...

---

Umuttt,neden uğramıyorsun.?

Yenacim dikkat et kendine lütfen bir izmirli olarak o deli rüzgari bende cok iyi bilirim, kendine iyi bak, aklina kötü seyler getirme, bizide üzme canim.

Benim şehir disindan ablam gelmiş. Bana yürüme mesafesinde, esinin yeğeni var oraya nişan merasimine geldiler. Orasi çok kalabaliktir yatmak için bile aramadilar, gelmediler. Sanırım beni görmeden gidecek çok üzüldüm.

üzülme mutlaka gelecektir diyecektim ilerliyen mesajlarinda geldiklerini görüp cok sevindim :) bak gördün mü ablalar unutmaz ilk firsatta kosarlar kardeslerine :)

Bende senin gibi düşünüyorum :34: Bir kişiye bile yardımcı olabileceğimiz bir bilgi paylaşabiliyorsak ne mutlu :34: sonuçta biz biliyoruz nasıl zorlu bir yolda olduğumuzu.

Bu arada kızlar eşim 1 ay aradan sonra hele şükür bugün anasıyla görüşebildi :1:
Kadın halinden çok memnun ve elinde olsa dönmeyecek neredeyse :1:
Tam ben Spora gitmek için hazırlanırken görüştüler ve kadın daha oğlum iyimisin demeden geldikten 15 gün sonrada ümreye gideceğini müjdeledi. Birde eşime tembihliyor aman ananneye söyleme diye ( tabi o oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapıyor çünkü eşimin teyzesiyle telefonda görüştüğümde söylerim diye korkuyor :1: )
Kendi gelince söyleyecekmiş :27: Eşim teyzesinin tek başına zorlandığını söyledi ama kayınvalide gayet rahat senelerce ben baktım birazda o baksın diyor :27:
Ümreyide damadı ödüyormuş.
Bu arada ben kilo vermeye başladım diye damadada başlamışlar baskı yapmaya ( mazallah ben incecik olursam komplekse girer kaynana gelin bile zayıfladı damat kilolu diye :1: ) adam 1 ayda 6 kilo vermiş :34:
Benim bu Kilo verme kendimi daha bir itinalı ve dikkatli vermem lazım :1: Eğer damat benden önce zayıflarsa kaynana iyice aşağılamaya çalışır beni :1: :1: çokta lülü ama neyse yinede bana gaz olur :1:

Bu arada bugün Spor salonunda 130 dakika spor yaptım :32::32::32: ( 40 dakika cardio, 30 dakika fitness ve 60 dakika yüzme )
İnşallah yarında aynı sistemle yapacağım sporumu :34:
Bu ay pek bir fark göremesemde önümüzdeki ayın tartı gününe kadar çok güzel kilolar vereceğime eminim :34:

cecocum muhtesemsin canim nasil bir performans bu böyle, darisi basima.kesin sen o damadi gecersin , sizin damada senden geri kalan tozlari solumak düser :DD

Kadın değil malzeme yaratmak oğlunu bile aramıyor :60: :60: :60:
Valla bencede iyi olurdu ama gelince kesin yine kavga eder çünkü ananne yinemi gidiceksin derse bizimki kıyameti kopartır sonuçta Ümre bu işte Allah yoluna gidiyorum falan diye.
Tamam çok güzel ama onun niyeti kendini gezdirmek başka birşey değil.
Anam ölürse gömersiniz olur biter ben gelemem diyen biriyle ilgili nedense Allah için gidiyor diye düşünemiyorum :26: Allah benide af etsin o konuda ama elimde değil :27:

ya karismayayim diyorum ama sanada kiyamiyorum,kayinvaliden icin günaha girme bebegim, basarabiliyorsan nötr ol kayinvaliden konusunda. nacizane fikrim insallah kizmazsin.

Kızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)

hosgeldin canim sende,cecom sana herseyi anlatmis, gazamiz mübarek olsun.ben geldigimden beri yol katediyorum, insallah devamli gelip sende faydasini görürsün buranin.

slmmm ben gelldimmmmm aynur ccüşünün slm var adanadaymış hala çççookkk özlemiş hepiciniziii

bendegün pek iç açıcı deil kilo aldıkçada jkendimden nefretbedip bunalıma girdimm resmen bi odaya kapanım saaatlerce ağlayasımm varr

nursena bu nasil konusma bu nasil düsünce.hemen aynanin karsisina gecip kendini sevdigini söyle, sonra lavaboya kosup elini yüzünü yika, sonrada ac leslie ablayi biraz egzersiz yap canim.spor yapmak stresini azaltir kendini daha iyi hissedersin, hadi canim vaktin varsa hemen yap. bende ayaga kalkayim, bende leslie ablayla tanisicam, cok duydum burda bir ben kaldim yapmayan galiba :)))

ben geldiiiiiiiiiiiiiimm azcık geç geldim sanırım kimsecikler yok :1:

bugün kuaföre gittik kardeşimle saçlarımı boyattım. akşam 7ye kadar ordaydık. siyahtı saçım. önce kesim yaptılar sonra açtılar sonrada kahveye boyadılar. aslında ben karamel , balköpüğü istiyordum ama okadar açarsam saçların ezilir dedi. bende öyle olsun istemedim. tatlı bi kahve oldu. açık bronz gibi. hoşuma gitti. ordanda başka bi kuaföre geçtik kaş-bıyık aldırdık. bu arada kuaförde açlıktan öldük. kardeşimde gitti mcdonaldstan hamburger almış. mecbur onu yedik. akşam yemegi aralarım felan hepsii kaçırmıştım napıyım. orda ev yemegini nerden bulcaktım. :17: kendimi avutuyorum şu anda. cecoş üzülmee. 500 kalorilik hamburger yedim resmen :1: neyse buda 2.liğime armagan olsun. yoksa paçalı dona talim:1::1: akşam eve geldik 8 gibi. bi akrabamız var onlara çaya gittik. orda hiçbişey yemedim ama. baklavalar turşular kekler kurabiyeler vardı ama agzıma sürmedim. hamburger doyurmadı çok açım aslında ama tutuyorum kendimi. deminde eve geldik size geldim baktım herkesler uyumuş şansıma.:1:

olsun üzülme hamburgere, aslinda yaninda hicbirsey yemeden saglikli bir yemek sayilabilir(ekmegini saymazsak) sen birsürü hamur isinden uzak durmussun ya bence ona bak, nasil bir irade istiyor onu becermek ben cumartesi ögrendim o yüzden tebrik ediyorum seni.

canım cok geçmiş olsun dikkat et bel agrısı fena yapıyor insanı bende fıtık var nasıl bişey oldugunu bilirim. Allah yardımcın olsun.

Çok sağolun kızlar...:16:

Deryacığım çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et,ben 2 kez yaşadım o tutulmayı da çok iyi bilirim:50:

cok tesekkür ederim kizlar.Ayse abla Rabbim seni ücüncüden benide ikinciden korusun insallah.yenacim sanada tesekkür ederim.filizcim Allah yardimcin olsun bebegim, benimde ailemde bircok kadin belfitigi cekiyor .

çok yüklendin sen birden kendine, bence bu sebep olmuş olabilir.....
cecoda çok yüklenmişti birden bire seninki gibi....

yine yaz canım.....

meyracim kesinlikle hakli olabilirsin fakat cektigim diz agrisi yüzünden acele ediyorum.her merdiven inip cikmak en basit egilme haraketleri bile tarifsiz aci cektiriyor.ortepedistim diz agrimin tek suclusunun fazla kilolarim oldugunu söyledi.önümüzdeki ay tekrar kontrolüm var, o zamana kadar toplamda bir 10 kilo vermis olmak istiyorum, biliyorum yaptigim cok saglikli degil su an ama ne cektigimide bir ben biiyorum sanirim :(((

Allah dermansiz dert vermesin , bunlarda gecer insallah. kolu bacagi olmayan insanlar daha ne kötü durumda olanlar hayata dört elle asiliyor.onlarin azimleri bizlere ilham olsun(amin)

ben gelirim gene , neyseki size gelmek icin kalkip yürümeme gerek yok.fakat esim dinlenmen gerekiyor diye,net saatlerini kisitladi. yazik onada üzülüyorum.hersey üstüne kaldi :(( kendinize cok iyi bakin,aynanin karsisina gectiginizde kendinize kizacaginiz pismanliklardan uzak durun ve ne olursa olsun kendinizi cok ama cok sevin.duydun mu nursenacim ? öpüyorum hepinizi.Allah`a emanetsiniz.

Selam kizcezlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nörürsünüzzzzzz :27:

Ben iyim yeni bir haftaya yeni bir güne, ve yeni umutlara uyandim,
ama hava deseniz öyle kötüki, cok kapali resmen depresyon havasi
ama morelimi bozamammm :27:
kilo deseniz gram vermiyorum, ama umudumu yitiriyormuyum tabiiki hayir,
yine yeniden baslicam busefer daha istikrarli ve sporlu..
sporsuz olmicak sanirim bu is,
evde bisikletim var hic kullanmiyom aptal gibi, hem onu kullaniyim diyorum,
hemde bi zumba videom var en azindan onu yapiyim,
inanin sizin gibi sansli olmayi ve spor salonuna gidebilmeyi cok isterdim ama dünya para gercekten,
60-70 euro arasi suan, ve o parayi hayatta verecek durumum yok, cok cok pahali
neyse
bi aralar sabah kosuya bile cikiyordum, tabii cok uzun yapamiyordum ama gerekirse yine cikarim
en az yarim saatligine tabi, ama ben hafif karanlikta ciktigim icin korkuyorum, o yüzden gitmemeye basladim,
kimse görmesin diye hafif karanlkta gidiyodum ama oda tehlikeli aslinda.. neyse bakalim..

Yenacim dogum günün kutlu olsun canimmmmmmmmmmmm, bugunun keyfini cikar :) bu arada benimde dogum günüme 6 gün kalmis,
zaman okadar cabuk geciyorki ne ara geldi catti dogumgünüm hic bilmiyorum,
25 olcam maaalesef, aslinda güzel bir yas ama iste 25 ve hala bekar olunca pekte güzel degil sanirim :27: neyse Allahtan ümit kesilmez.

Meyracim yinemi insaat var :10: kolay gelsin sekerimmmmmmmmmmm :38:

Mehtapcim o ic camasiri meraki bendede var,
dolabim takimlarla dolu ve resmen sigmiyor artik,
gecen gün yine bissürü südyen takim sunu bunu aldim :27:
cok seviyorum onlari giyinmeyi
Fizigimiz bunu onaylamasa bile hepimiz birer Adriana Limayiz bu konuda :1:

Sahgizemcim gecmis olsun canim, beliinin tutulmasina üzüldüm, cok kötü bisey o, sicak tut bol bol iyi geliyormus,
bide böyle eczanede sey satiliyor, beline yapistirilan bant gibi bisey büyükcene, o sicak tutuyomus, onu aldir olmassa esine
asagi yukari 20 euro olmasi lazim

demek ondan uyuyamadım ben:14: burada her şeyi öğreniyoruz iyiki varsınız:16:

o parmaklar gözüme gözüme gelsin de bida yapmıyım:14:
ay zaten pişman oldum midem yanıyo şimdi rahatsız etti beni:47:

evet tatlım ya süper bişeymiş ben nasıl geç keşfettim onu kendime sinir oldum:1:

eliptik bisikletimide yaptımmm 20dk:8::32: ben şimdi duşa sonra salata yapıcam kendime :56:sonrada kahve eşliğinde ders:68:

:16::54:

canım sorun etme... önemli olan kaçamaktan sonra diyete devam etmek...bak kahveleri ben yaptim... afiyet olsun..:16::16::16:

$DSCN0651.webp

Son düzenleme:
ya birde meyracim aklimdaydi yazmayi unutmusum bir an icin, evinde ustalar varmis, Allah kolaylik versin canim, üzülme ne olur ev batti diye, biliyorum gene temizlicek olan sensin ama canina yazik, dert etme, yavas yavas halldersin, tamam mi canim? üzme tatli canini.

inanin sizin gibi sansli olmayi ve spor salonuna gidebilmeyi cok isterdim ama dünya para gercekten,
neyse
bi aralar sabah kosuya bile cikiyordum, tabii cok uzun yapamiyordum ama gerekirse yine cikarim
en az yarim saatligine tabi, ama ben hafif karanlikta ciktigim icin korkuyorum, o yüzden gitmemeye basladim,
kimse görmesin diye hafif karanlkta gidiyodum ama oda tehlikeli aslinda.. neyse bakalim..

Yenacim dogum günün kutlu olsun canimmmmmmmmmmmm, bugunun keyfini cikar :) bu arada benimde dogum günüme 6 gün kalmis,
25 olcam maaalesef, aslinda güzel bir yas ama iste 25 ve hala bekar olunca pekte güzel degil sanirim :27: neyse Allahtan ümit kesilmez.

Sahgizemcim gecmis olsun canim, beliinin tutulmasina üzüldüm, cok kötü bisey o, sicak tut bol bol iyi geliyormus,
bide böyle eczanede sey satiliyor, beline yapistirilan bant gibi bisey büyükcene, o sicak tutuyomus, onu aldir olmassa esine

biliyorum Hurremcim o dedigin bantlari canim, cok sagol gecmis olsun dileklerin icin.o bantlar dm drogerie dede satiliyor haberin olsun canim.rheumeaplast ismi altinda. fiyatini tam hatirlayamiycam simdi ama kesinlikle eczanenin 3/1 fiyatinaydi ;) var simdi o banttan belimde sabah esim alip geldi, dedigin gibi yapip sicakta tutuyoruz sicak su torbasiyla.birde angaro yünden atletimde vardi soguk havalar icin onuda giydim.yatiyorum iste öyle . spor salonlari konusundada kesinlikle haklisin cok pahali cidden.evde yapicaz artik, güzelim senin bisikletinde varmis ciksana hergün yarim saat üzerine, valla imkan var elinde yapmiyorsun, tam kizmak lazim aslinda sana.bende istiyorum bir alet eve ama arastiriyorum simdilik bakalim ne alicaz eve, bir kosu bandini cok istiyorum eve onlarda cok pahali ya :S

biliyorum Hurremcim o dedigin bantlari canim, cok sagol gecmis olsun dileklerin icin.o bantlar dm drogerie dede satiliyor haberin olsun canim.rheumeaplast ismi altinda. fiyatini tam hatirlayamiycam simdi ama kesinlikle eczanenin 3/1 fiyatinaydi ;) var simdi o banttan belimde sabah esim alip geldi, dedigin gibi yapip sicakta tutuyoruz sicak su torbasiyla.birde angaro yünden atletimde vardi soguk havalar icin onuda giydim.yatiyorum iste öyle . spor salonlari konusundada kesinlikle haklisin cok pahali cidden.evde yapicaz artik, güzelim senin bisikletinde varmis ciksana hergün yarim saat üzerine, valla imkan var elinde yapmiyorsun, tam kizmak lazim aslinda sana.bende istiyorum bir alet eve ama arastiriyorum simdilik bakalim ne alicaz eve, bir kosu bandini cok istiyorum eve onlarda cok pahali ya :S

aa öylemi canim valla iyi oldu dedigin,
zaten eczanelerde hepsi abarti pahali, bi arkadas daha bana wicki tavsiye etmisti, wick biliyosun eczanelerde inanilmaz pahali, ama Dm de
"Erkältungsbalsam" adi altinda apayni satiliyor hemde daha büyük pakette, onuda bildigim iyi oldu,
haklisin canim bisiklet iyi hosta, aslinda kosu banti yada uzay bisikleti daha hos olurdu galiba,
neyse olanla idare edicez artik :)
bide ben kendime normalde bir bisiklet almak istiyorum,
yazin ise en azindan bisikletle gidip gelirim, Kart parasi 60 euro veriyorum her ay,
en azindan o cebime kalmis olur
:38:

meyracim kesinlikle hakli olabilirsin fakat cektigim diz agrisi yüzünden acele ediyorum.her merdiven inip cikmak en basit egilme haraketleri bile tarifsiz aci cektiriyor.ortepedistim diz agrimin tek suclusunun fazla kilolarim oldugunu söyledi.önümüzdeki ay tekrar kontrolüm var, o zamana kadar toplamda bir 10 kilo vermis olmak istiyorum, biliyorum yaptigim cok saglikli degil su an ama ne cektigimide bir ben biiyorum sanirim :(((

Allah dermansiz dert vermesin , bunlarda gecer insallah. kolu bacagi olmayan insanlar daha ne kötü durumda olanlar hayata dört elle asiliyor.onlarin azimleri bizlere ilham olsun(amin)

ben gelirim gene , neyseki size gelmek icin kalkip yürümeme gerek yok.fakat esim dinlenmen gerekiyor diye,net saatlerini kisitladi. yazik onada üzülüyorum.hersey üstüne kaldi :(( kendinize cok iyi bakin,aynanin karsisina gectiginizde kendinize kizacaginiz pismanliklardan uzak durun ve ne olursa olsun kendinizi cok ama cok sevin.duydun mu nursenacim ? öpüyorum hepinizi.Allah`a emanetsiniz.

çok haklısın bitanem....
rabbim kolaylıklar versin inşaallah sanada canım......

benimde ağrıyo diz kapaklarım biliyonmu, ayaklarımda, sırf kilodan bunu biliyorum.
kendimi fazla yorduğumda sol diz kapağımda geçici olarak tutulma oluyo, ne kötü diimi:(
vermeliyiz bu kiloları, başka yolu yok.....

neyse

saol canım benim:) :16::16::16:

ya birde meyracim aklimdaydi yazmayi unutmusum bir an icin, evinde ustalar varmis, Allah kolaylik versin canim, üzülme ne olur ev batti diye, biliyorum gene temizlicek olan sensin ama canina yazik, dert etme, yavas yavas halldersin, tamam mi canim? üzme tatli canini.

saolasın tatlım benim....

ben senin o tatlı dilini, tatlı yüreğini yerim yerim:)
çok tatlısın sende maşaallah:):16::16::16:

Bu göbek ve kalca acilen incelmeli ve gitmeli bunun bir yolu olmaliiiiii :20:

en kısa yol sağlıklı beslenmekten geçiyo tabiki eminem...............
benim tarafımdan test edildi onaylandı bu bizzat.

Back
X