Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada hafta sonu kan tahlillerimi yaptırdım.
Demir depom (ferritin) yerlerde sürünüyor kızlar.
"2" çıktı.
Gerçi yükselmiş geçen sene bu zamanlar 1,13.tü
Gene başlıycaz kan ilaçlarına belli.. Gerçi içiyorum miyom yüzünden de her ay tonla kaybediyorum. Kısır döngü.
..
hiç de abartı olmaz sen ona takılma tanışma vs işleri için de beklemeyin hemen yola çıkın derim ben bu işlerde acele etmek iyidir canım
merhaba bende 90,2 kiloyum maalesefhamileyken aldığım kiloları(28) bir türlü veremedim kızım 3 yaşında ama kilolar ısrarla duruyor şimdi spora yazıldım bakalım ne ıolacak şu an tek isteğim kilolardan kurtulup 2.bebeğimi kucağıma almak.sizler neler yapıyorsunuz
bilmiyorumki onları ben nasıl bişey yapıyoruzki ? :44:
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kılaaarrr
yarım saattir geçmiş okuyorum dahada çok var ama ben çoookkk yorgunum gözlerim kapanıyor biraz uyusammı ne. gece geldim köyden.
nihayet eltimleri yolcu ettik.
güya salı gideceklerdi . şimdide pazartesiye alındı. pazar günü köye mevlite gittik haber geldi pazartesi akşamı gidiyorlar diye. eşimin arkadaşlarıda bize geleceklerdi. hazırlığımı yapmıştım. eşim poşetler dolusu meyve aldı.hepsi kaldı yine
misafirleri iptal ettik. köyde kaldık bursaya dönmedik.
köyde kalmışken bende evimde birazcık temizlik yaptım.bahçeye gittim biraz bahçeyi temizledim. enginar, kereviz, yerelması, nane ektim.eve geldim çocuklar geldi onları doyurdum. eltimlere yolluk yaptım. çıkıp dağıttıkları çantaları topladım.akşam ablamın duası vardı oraya gittim. gece eltimleri yolcu eder etmez evime geldim. biraz geçmişe baktım hiç yazamadan uyumuşum. şimdide çookk yorgunluk çöktü birazcık daha uyuyayım en iyisi![]()
gunaydın kızlarr
nasılsınızz bakemm
yeneaa dogun gunun kutlu olsun tatlım ben dun hıc gırmedım oyuzden kacırmısım cnm nıce yıllara
meyra sonunda bıttı dogalgaz işinn gözün aydın cnm
çok kötü karar verdım yıne ama hala yerımde sayıyorum bırde aksam 4-5 tane kuru pasta yedım ama bırakmak yok bugun ınu dengelemeye calıscam ınsallah muhakkak 1 saat yuruyecegımm
aksam mısafırlerım vardı hıc gıremedımm sahaan kalktımbir bakayım dedımm
şimdi gidiyorumm ortalıgı bır toplayayım 5 cocuk vardı aksam evı sız dusunun
hoşcakalınnnn![]()
selamün aleyküm şekerlerim
hadi geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin![]()
Selam kızlar,
arkadaşımla görüştü bu sabah. onla kahvaltı yapıp ayrıldık, ben anneme geldim. geçmişe baktım şöyle bi.
Nuhancım sen çok hoşsun, az saçını değiştirince falan duvak da çok yakışacaktır. sakın kendini ne duvağı diye kısıtlama. tabi ki takacaksın duvağını. ben de Asumana katılıyorum yani :)
Dafi abla yine tüm gün koşturmuşsun sen de. maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum
Nevincim eşini uyarmakta haklısın, kabullenmeleri daha zor oluyor daha sonra. şimdi belki anlamıyordur ama onu korumak için böyle yaptığını anlayacaktır ilerde.
geçmiş olsun canım annemde miyomlar yüzünden ta menapoza kadar kansızlık çekti ve bu kronikleşti...hala da aldırmadı hep kanaması çok oldu..şimdi menapozla kesildi gibi ama o kansızlık kaldı ondan yılda birkez iyice halsizleşir ve kan iğnesine başlar cesaretin varsa aldır canım soğun suyu çok etkili diyorlar miyom için denedinmi hiç?
Canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin tatlımMERHABA
Bugün gruba bende katıldım, diyetisyen destekli (diyetkolik takipli bir de) diyet yapmaya çalışacağım. 5 yıl önce 6 ayda 18 kilo almakla başlayan kilo alma sürecim 24 kilo fazlam ile halihazırda devam ediyorŞu an 92 kiloym. Boyum 1.67. 5 yıl öncesine kadar hamilelik hariç 40-44 beden arası yaşayan bir kadındım. 5 yıldır fazla fazla kilolu ve 48- 50 beden de yaşıyorum. Çok çok mutsuzum,,, ama kilo verme konusunda deneyimsiz ve beceriksizim... Umarım başarırım....umarım....
ay banu ablacım ne kadarlı anlayışlı bi eşin var valla senin gönlünü yapmasını çok iyi biliyo vallaBizim 14 sene bitecek bu yaz
Biz evlenirken eşimin annesi ilk giydiğim gelinliği ille bu olsun diye seçmişti aslında herkes çok beğenmişti ama benim istediğim gibi değildi. Halada hep derim eşime gelinliğime kadar karıştı anan ama yinede ses etmediğim halde yaranamadım hatuna diye
Hatta hep düğünle evlenme hayalim vardı bekarken ve içimde ukte kaldı desem yeridir. Eşimde hep der şu maddı durumum bir düzelsin özel yer tutup senle tekrar nikah tazelileylim sonrasındada sırf gençlerle eğlence düzenleyeceğim diye
Şimdi hep diyor sen istediğin kiloya düş ben kendime smokin kiralıyacağım sende git dükkandan istediğin gelinliği al tekrar fotoğraf stüdyosunda resim çektirelim diye![]()
o nedemek öyle tabiki derdini sevincini paylaşacaksın bizde yeri geldiğinde öle yapmıyomuyuz sonuçta sen kafanı yorma konuda ne zaman istersen biz burdayızcok alinti yaptigim icin mi oldu bilmiyorum ama yazamadim alintilarla cevap.o yüzden aklimda kaldiklariyla yazicam artik.unuttuklarim olursa cok özür diliyorum onlardan.
öncelikle herkesi selamliyorum gecmis olsun dilekleriniz icinde cok tesekkür ederim. bugün biraz yürüyebildim ama sonra yine yatmak zorunda kaldim( gecicek Allah in izniyle
meyracim sagol canim sende cok tatlisin, bu arada gözün aydin ustalar gitmis temizlenmis ortalik ve kullanmayada baslicakmissin :) cok sevindim canim, ellerine saglik eminim eskisinden daha güzel yapmissindir evini.merak etme canim vericez bu kilolari sonrada hayalimizdeki kilolardaki resimlerimizi burda boy boy yayinlicaz ve kendimize ait bir basari öykümüz olucak.
asumanzeynepcim ben esime tuttugu takimin mac biletini hediye etmistim cok sevinmisti.ama eger karaborsadan bulursan benim gibi sakin söyleme, yüreklerine iniyorDDD
clutch Allah sabir versin canim. biraz daha sabret, sabrin sonu selamettir canim.(ismini bilmiyorum affet bu yüzden)
nuhancim yerinde olsaydim hic düsünmez catir catir takardim ne istiyorsam :)) harika olucaksin dügününde emin ol.
dafi ablacim hosgeldin ve 41 kere masallah :)
hurremcim birsey almadan önce ben hep dm e soruyorum artik var mi diye. eczaneler feci haklisin.bisiklet fikrinde bence harika, hem 60 euro cebinde kalir hem spor yapmis olursun bundan iyisi can sagligi demi :)
cecocum cocugun var mi derdin var canim, ne yazik ki sabirli olmaktan baska caremiz yok. benim kizim 6 yasinda, birinci sinifa basladi bu sene.hergün ögretmenlerinin her birinden ayri ayri sikayet konusmasi bazende sikayet mektubu aliyorum.gecen haftada babasina aksam yemegi sirasinda sanane sen ne karisiyorsun bana diyince, yemekten kaldirip odasina gönderdi esim.o gece ac yatmak zorunda kaldi.bizim evde cezalar biraz sert,terbiyesizlige tahammül göstermiyoruz. ayni derece sert olmasanizda yaptigi saygisizliga pisman olucak kadar bir ceza verilmesini tavsiye ederim.yaptiklarinin sonuclarina katlanmak onlara iyi birer ders oluyor.dünden itibaren kizim cezali mesela yine, okuldaki basarisini arttirasiya kadar televizyon izliyemicek ve hergün 19.30 da yaticak haftasonu dahil.normalinde aksam 20.00 ye bazende 20.30 a kadar uyanik kalmasina izin veriyorduk ama artik yok.kizinin kendine zarar veriyor olmasi konusunda yardim almaniz gerektigini bende düsünüyorum , cok normal bir davranis degil bu.Allah yardimcimiz olsun canim. cocuk yetistirmek cok zor.ben kendi cocuklugumdan hatirliyorumda ben annemin göz hareketleriyle hareket ederdim resmen :S askeriyedeki gibi büyüdük 3 kardes. hicte böyle sorunlarda cikarmadik.simdiki cocuklar mi tuhaf yoksa bizde mi var hata anlamadim.ben psikologlada konustum, ceza sistemimizi yerinde buldu.ama onun disinda sabirli olmaktan baska care yok dedi.su an icin anne babaya ve büyüklere karsi saygisizlik yapmama konusunda istikrarli gidiyor dilerim okul durumuda düzene girer kisa zamanda.ve biz birde esimle bu konuda hemfikiriz, benim hayir dedigime o evet demez, ve birbirimize hic müdahale etmeyiz,evde kimin kimle ne sorunu varsa onunla cözüyor.araya girmeme konusunda kesinlikle harika yapmissin.
ya baska seylerde yazicaktim ama araya bir sürü sey girdi,unuttum cogunu aaa evet birde aramiza gelen arkadaslar olmus, onlarada hosgelmisiniz diyorum, cok dogru bir yerdesiniz kizlar.burasi resmen terapi merkezi gibi :)))
benimde icimde bugün bir huzursuzluk var Allah hayirlara cikarsin insallah.yatmaktan bunaldim belki ondandir ne biliyim ya.aldigim kas gevseticinin sanki cok faydasini görmüyormuyum neyim :S ya kizlar birde esim pisiriyor yemekleri ne koyarsa önüme onu yiyorum, istersen annemi cagiralim diye teklif etti ama bilemedim bir türlü.ne yapsam ki :S kayinvalidemlede nasil anlatsam bilmem ki.onun sevgisi ayilarin yavrularina gösterdigi gibidir, severken öldürür yani.kalbimi cok kirmisligi vardir ve hemen ertesinde pakat paket hediyelerle gönül almaya calisir.hakkinida yemek istemem kendi annemin yapmadigini yapti bana bir cok konuda, dogumlarimda yanimdaydi ve ihtiyacim oldugu her animda.hatta bana annemin sarilmadigi gibi sarilir. ama insanim iste kirginliklarimida unutamiyorum bir türlü.Allah im affet yarabbim.bugün herkesin aglama günü galiba buraya :S benim gibi icini döken bir arkadasim daha vardi.ya kusura bakmayin olur mu? anlatamiyorum esime böyle.kiziyor bana bazen ne kincisin diye.(( kafanizi sisirdim
![]()
canım çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun inşallah bi daha görmezsin o üçlü rakamları tatlımtünaydın hanımlar:)
ay kızlar pek bi mutlu oldum:)
niyemi?
dün gece yazmıştım; kilo verdiğimi düşünüyorum diye; az önce aç karnına tartıldım evet vermişim:)
nihayet ikili rakamlara geri dönüş yapmışım:)
şuanki kilom; 99.8kg :))
ama azmettim bu sefer, ve ümitliydim....
ikili rakamlara düşmek beni çok sevindirdi yaaa:)
ama hala üçlü rakamlara ramak var, her an birden hızlıca geçiş yapabilirim üçlülere,
çünkü ben çok hızlı bi şekilde kilo alıp yada verebilen bi yapıdayım....
yani daha katetmem gereken çoook yolum var zayıflamam için vede şu üçlü sınırını aşabilmem için....
en azında şu üçlü rakamlar sınırını aşmam için 10kg gibi bi yol katetmem gerekli....
Çok teşekkür ederim.Pekte severim bu Hürrem takılarını...Hemen takayım...Yakıştımı?Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...
Aşkolsun canımmm.Ödül senin köpeğin olsun...Başarın için bu senin:
o güne kadar çalışcam ablacım eğer bişeye yarar gibi hissedersem kendimi gircem yoksa gitmicem. kafam çok karıştı bilmiyorum ya.
ikisideyim aslında ya.ama elazıga daha yakın hissediyorum kendimi
istanbulda yaşıyorum canım ben.
bu güzeldii ben böyle gelin olcam
hele şunun hediyesine, hele şunun küpesine, hele şunun sevinişine![]()
makas var mı makasss!! saç baş yolcamda birazzpaçalı dona talim olduk iyi mi ben anlamam kırk yılın başı dereceye girmişim on numara ödül isterim
![]()
Ben değildim canım..Zaten ziyaretçi kıyafetiyle girdiğim olmamıştır topiğe;daima salon kiyafetimle gelirim....BEYZUSSSS,asil salon kadını :)
Ziyaretçilerin arasındaysan yeşillen lütfen...
bak bulamazsın beni artık. iznim bitti ...
benimde icimde bugün bir huzursuzluk var Allah hayirlara cikarsin insallah.yatmaktan bunaldim belki ondandir ne biliyim ya.aldigim kas gevseticinin sanki cok faydasini görmüyormuyum neyim :S ya kizlar birde esim pisiriyor yemekleri ne koyarsa önüme onu yiyorum, istersen annemi cagiralim diye teklif etti ama bilemedim bir türlü.ne yapsam ki :S kayinvalidemlede nasil anlatsam bilmem ki.onun sevgisi ayilarin yavrularina gösterdigi gibidir, severken öldürür yani.kalbimi cok kirmisligi vardir ve hemen ertesinde pakat paket hediyelerle gönül almaya calisir.hakkinida yemek istemem kendi annemin yapmadigini yapti bana bir cok konuda, dogumlarimda yanimdaydi ve ihtiyacim oldugu her animda.hatta bana annemin sarilmadigi gibi sarilir. ama insanim iste kirginliklarimida unutamiyorum bir türlü.Allah im affet yarabbim.bugün herkesin aglama günü galiba buraya :S benim gibi icini döken bir arkadasim daha vardi.ya kusura bakmayin olur mu? anlatamiyorum esime böyle.kiziyor bana bazen ne kincisin diye.(( kafanizi sisirdim
![]()
İyi akşamlar arkadaşlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...
Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..
Diete devam tabii...
canım sıkılmamaya çalış. eşin baksın biraz da size :) ben şu an kayın tarafına karşı dolu olduğum için kesinlikle çağırmamanı tavsiye ederim ama sen bilirsin canım. sonuçta bugünlere eşinin de hazırlıklı olması lazım. zaten toparlanırsın inşallah birkaç güne. ben kimsenin düzenine karışmadığımdan kimseyi karıştırmak da istemiyorum. başkasının poşetten alıp geri koyduğu ekmek dilimlerine bile tahammül edemiyorum çoğu zaman. ama sen çok kötüysen çapır istersen.
Beyzuş abla geçmiş olsun tekrardan. antibiyotiğe cevap vermiyorsa mantar falan olmasın? geçen dafi ablaya da aynısı olmuştu sanırım. istersen başka bir doktora daha göster, vakit kaybetmemiş olurdun.
Canım benim annemde aynen senin dediğin gibi bir bakışıyla bizi koltuğa mıhlardıgittiğimiz misafirlikte birşey ikram edileceği zaman annem onlar tok dediği an canımızda istese hemen yok biz almayalım tokuz derdik
Misafir geldimi bir kaş işaretiyle çay koymaya servis yapmaya başlardık
Aslında ufakken çok daha disiplinli davranırdım kızımaaynen senin dediğin gibi herşeyi kurallar çercevesinde yapardık. Tv saatimiz belliydi, uyku saatimiz belliydi ve kesinlikle bir şey yaptığında hemen alıp karşıma konuşurdum sonrada şimdi git odanda yaptığını düşün derdim. Bir dönem cild rahatsızlığı yaşadı ( biz eşimle sorunlar yaşadığımızda ) doktor sıkıntıdan biraz kendi haline bırakın rahatlar demişti ( aslında alakası yokmuş çocuğun cilt tipi öyleymiş ) sonra üzerine su çiceği ve kabakulak oldu hadi bir 20 günde öyle saldık çayıra
Birde eşim birazda rahat o konuda daha doğrusu rahattı; Anannesi bir gün birşey için kızıma fırça atınca hemen eşim araya girdi benim kızıma kimse birşey diyemez diye hatta ben çok kızdım ne olursa olsun hemen yüz verme kendin sinirlenince ağzına geleni sayıyorsun diye. Hadi okulda zaten dersler yoğun falan derken birde biz sıkmayalım derslerine odaklansın dedik ama maalesef yanlış yapmışız herhalde :44:
Şimdi eşimle ağız birliği yapıyoruz yapmasında eşim dayanamıyor ve eninde sonunda yelkenleri suya indiriyorMesela Anannesi karne hediyesi olarak ( kendine zarar verdiğini duyunca aman morali yerine gelsin diye aslında ama tabi ona öyle demedi ) Forma için para verdirdi. Dün babasıyla niye aynı gün alınmadı diye kavga etti küsüştüler sonrada barışınca eşim tamam yarın gider alırız demiş kızıma. Ben inanılmaz kızdım çünkü o zaman tartışmanın anlamı yoktu madem yine onun dediğini yapacaktı. Bana kalsa sırf anlaması için tamam para dursun kuruşuna dokunmayacaksın ama o forma bu ay alınmayacak derim.
Bak demin yine söyledi bende haberim olmadığı için kızım daha dün babanla bu yüzden tartışmadınızmı bu kadar sık boğaz etme alıcağız işte dedim diye yine bana sesini yükselterek yaaa babam tamam dedi işte dün gece dedi. İnan sınırlarımı zorluyor bazen hatta bende ona bana bak sen fazla ileri gidiyorsun bana bir daha sesini yükseltirsen kozları değişeceğiz dedim mecbur.
Offf ya dedi sustu. Aslında emin ol babasınla ne kadar tartışsada benden daha çok çekiniyor çünkü biliyor sabır sabır bir yere kadar ondan sonra sadece tamam kızım seninde istediğin birşey olunca bende yapmam olur biter diyorumsırf istedikleri olmayacak korkusuna benle fazla dalaşamıyor
ama dediğin gibi kuralları biraz daha net koymam gerekecek herhalde
Bakalım bulduğum belediyenin psikolog danışmanlığını aradım bu hafta doluymuş pazartesi erkenden arayın randevu vermeye çalışırız yer kalmış olursa dedi. Eğer uygun bir yer bulamazsam o zamana kadar oradan randevu almaya çalışacağım![]()
tünaydın hanımlar:)
ay kızlar pek bi mutlu oldum:)
niyemi?
dün gece yazmıştım; kilo verdiğimi düşünüyorum diye; az önce aç karnına tartıldım evet vermişim:)
nihayet ikili rakamlara geri dönüş yapmışım:)
şuanki kilom; 99.8kg :))
ama azmettim bu sefer, ve ümitliydim....
ikili rakamlara düşmek beni çok sevindirdi yaaa:)
ama hala üçlü rakamlara ramak var, her an birden hızlıca geçiş yapabilirim üçlülere,
çünkü ben çok hızlı bi şekilde kilo alıp yada verebilen bi yapıdayım....
yani daha katetmem gereken çoook yolum var zayıflamam için vede şu üçlü sınırını aşabilmem için....
en azında şu üçlü rakamlar sınırını aşmam için 10kg gibi bi yol katetmem gerekli....
Bu arada hafta sonu kan tahlillerimi yaptırdım.
Demir depom (ferritin) yerlerde sürünüyor kızlar.
"2" çıktı.
Gerçi yükselmiş geçen sene bu zamanlar 1,13.tü
Gene başlıycaz kan ilaçlarına belli.. Gerçi içiyorum miyom yüzünden de her ay tonla kaybediyorum. Kısır döngü.
..
sağol canım.. çok kanama yapıyor maalesef. He halim kalıyor ne enerjim, işe sürünerek geliyorum desem yeridir.
Doktor "alınmalı" dedi.
Soğan kürünü 2 ay yaptım ama çok düzenli yapamıyorum ki. Yani günde 2 kez içilmesi lazım .sabahları iş yerinde olmuyor tabii soğanı kaynatamıyorum anca akşam eve gidince. Bilmiyorum etki eder mi bu şekilde de ...
Bir de esra ısırgan çayı önermişti. Poşette içmek istemiyorum aktardan alıcam. Yeşil çayım da bitti zaten ama aktara da gidemedim bir türlü.
Yani bitkisel her şeyi denerim yeter ki ameliyat olmiyim. Nedense korkuyorum, halbuki sezeryanla doğum yaptım ama istemiyorum gözümde büyüyor![]()
o nedemek öyle tabiki derdini sevincini paylaşacaksın bizde yeri geldiğinde öle yapmıyomuyuz sonuçta sen kafanı yorma konuda ne zaman istersen biz burdayızQUOTE]
cok tesekkür ederim, normalinde sikayet etmem halimden ama yataga cakili kalmak asabimi bozdu sanirim
İyi akşamlar arkadaşlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...
Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..
Diete devam tabii...
cok gecmis olsun ,bende doktoru degistirmenizi tavsiye ederim.zaman kaybetmeye gerek yok diye düsünüyorum.
canım sıkılmamaya çalış. eşin baksın biraz da size :) ben şu an kayın tarafına karşı dolu olduğum için kesinlikle çağırmamanı tavsiye ederim ama sen bilirsin canım. sonuçta bugünlere eşinin de hazırlıklı olması lazım. zaten toparlanırsın inşallah birkaç güne. ben kimsenin düzenine karışmadığımdan kimseyi karıştırmak da istemiyorum. başkasının poşetten alıp geri koyduğu ekmek dilimlerine bile tahammül edemiyorum çoğu zaman. ama sen çok kötüysen çapır istersen.
.
bende senin gibiyim bazi konularda, pimpirikli der kocamzaten esim teklifinden vazgecti, ben bakarim sana merak etme dedi. az öncede kalkip yürüdüm zaten, yoksa yatmaktan yara cikicak sirtimda. ama sabahtan doktora gitmek istiyorum yarin , hic bir ise yaramamasi hic normal degil ilaclarin.ya hic birseye yanmiyorumda spor yapamamaya yaniyorum.bosa gitti bunca gün.ceco gibi bende mi igne yaptirsam acaba.
selam kizlar kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum kendimle gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Galiba artik 90 kilonun uzerindekilerde yerim kalmadi ama arada gelip yine bildirim yaparimartik 80 kilonun uzerindekilere gideyim bakayim
Hepinize kucak dolusu sevgiler ve istenmiyecek kadarda cesaret ve bol basarilar
, irademiz genis olsun dilegiyle
![]()