Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım ben geldiimmm:16::16::16::16::16: bugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamış:53:şok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım :14::14::14::14::14::14: sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok:14::14::14::14:
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadar :17::17::17::17: mutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın:34:

hakkınızda hayırlısı olsun canım. 4-5 ay geçer inşallah çabucak. böyle olgunlukla karşılaman da çok güzel. inşallah bundan sonra her şey gönlünüze göre olur.

hakkınızda hayırlısı olsun canım. 4-5 ay geçer inşallah çabucak. böyle olgunlukla karşılaman da çok güzel. inşallah bundan sonra her şey gönlünüze göre olur.

inşallah kuzum aslında bu fırsat bana geçen eylül atamasında verilmişti ama ben eşime ısrarla Yozgatı yazdırdım oysa ki Sivereği yazsaydı ayrı olmayacaktık ama geç de olsa fark ettim hayırlı olanı :)
bu arada senin gidişatına çok çok çok mutluyum cücüşüm şu kuzum hele bi 6 aylık olsun arkanızdan koşcaaammmmm (nuhanla ikinizin):52::52::52::52:

selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum kendimle gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Galiba artik 90 kilonun uzerindekilerde yerim kalmadi ama arada gelip yine bildirim yaparim :16:artik 80 kilonun uzerindekilere gideyim bakayim :9:Hepinize kucak dolusu sevgiler ve istenmiyecek kadarda cesaret ve bol basarilar :nazar:, irademiz genis olsun dilegiyle :16::3:

canım senin seçimin her zaman buraya da bekleriz ama ben herhalde 68 kilo da olsam (hayalim) bu topiği bırakamam çünkü çok datlular yaaaaaaa:16::16::16::16::16::16:

Selam kızlarrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Şu internet beni deli ediyor bu aralar :26: Sık sık kesilip duruyor ve her defasında müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım :27:
Neyse bir daha kesilirse okkalı bir fırça atacağım heriflere :1: sonuçta her ay çatır çatır parasını almayı biliyorlar adam akıllı hizmet versinler :34:
Cuma bildirimimden sonra şu ana kadar 235 dakika spor yapmış bulunuyorum :32::32::32::32:
İnşallah önümüzdeki bildirime kadar bir 120 dakika daha eklerim :1:
Hocayla geçen derste baya bir sohbet ettik ve 1.5 saatten fazla sporun kaslara zarar verdiğini öğrendim :26:
Kas yapmak için spor yapıyoruz ama fazla olunca kaslar yorulunca erime yapabilirmiş o yüzden yüzmeye tam gidiyorsan fitnesi yarım saat yap dedi tabi fitness bana daha faydalı olduğundan ben yüzmeyi yarım saatte düşürmeye karar verdim :34:
Arada birde sırf fitness yada sırf yüzme yapacağım :34: artık o günki ruh halime bağlı :34:

selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum kendimle gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Galiba artik 90 kilonun uzerindekilerde yerim kalmadi ama arada gelip yine bildirim yaparim :16:artik 80 kilonun uzerindekilere gideyim bakayim :9:Hepinize kucak dolusu sevgiler ve istenmiyecek kadarda cesaret ve bol basarilar :nazar:, irademiz genis olsun dilegiyle :16::3:

:46::46::46::46: Efferim 1 kiloya yakın vermişsin :34: ama biz cumadan cumaya bildirim yapıyoruz :34:
Yine sen bilirsin ama biz kimseye git demeyiz ve eğer az da olsa geçmişi okuduysan arkadaşlarımızın çoğunun 90ın altında olduğunu fark etmiş olman gerekirdi :34:
He ben oldum diyorsan eminim 80likler de sana hoş geldin der :1:
Biz kimseye güle güle demiyoruz çünkü gelen herkesi ailemiz gibi görüyoruz ve kimse ailesinden bir bireyi kaybetmek istemez tabi düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız zaten gitmeyi düşünmezler bile :34:
Herşey gönlünce olsun ne diyelim :3:

İyi akşamlar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir...

Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...

Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..

Diete devam tabii...

Beyzuşum çok geçmiş olsun yaaa :71: Benimde birkaç gündür kulağım tıkalı ama benim herhalde havuzda su kaçtı :1:
Eşimde dünden beri kullaklar iptal dolanıyor :1: bizi bir görmen lazım körler sağırlar bir birini ağırlar vaziyetteyiz :60: :60: :60:
Benim bir derecede eşimin ikiside iptal olunca birşey söylediğimde neeee diyor bende anannesiyle konuşur gibi bağıra bağıra konuşuyorum :60: sonrada ne bağırıyorsun be diyor :1: geçinip gidiyoruz işte :1: :1: :1:
Umarım bir an önce senin kulağında bizim kullaklarda geçer :34: gerçekten sinir bozucu :34:

ya demi cecom, bizde bir korkulu saygi vardi, ki mesela ben bir fiske yemeden büyüdüm ama kötü laf isiticem diye aklim cikardi resmen.baba beceremiyorsa sen sert dur evet, en azindan ipin ucu kacmaz. :)))

Canım ben dayak yemedim desem yalan olur :1: hatta çoğu kes ağaç tepesine tırmanırdım dayaktan kaçmak için :1: terlik sıpıtırdı yine yakalardı beni :1: Annem ufakken çok döverdi daha doğrusu kız kardeşim dayağın altına yatıp vur anneciğim vur hak ettim ben dediği için ona bir tane vurur sonra beni kovalardı :1: Pisişik hatun :1: ben kaçıyorum diye daha çok kızardı bana :1:
Babamdan hayatım boyunca sadece iki tokat yedim oda en ufak kardeşi bana babalanınca evden çıkamazsın falan diye bende sen benim babam değilsin karar veremezsin dedim diye tokat atmıştı bana 3 kere arka arkaya ( sıkıyorsa bir daha söyle dedikce bende inat tekrarladım ve her defasında tokatı yedim :1: ) babamda vay senmisin amcana saygısızlık yapan diye vurmuştu bana ama hala onun vicdan azabını yaşar ben amcanın aklına uyup gazına gelip nasıl kıydım sana diye :25: ama inan hiç babama küsmedim ama o günden sonra o amcamla 2 sene tek kelime konuşmadım sonradanda hep mecbur kalırsam konuşmuştum.
Anam ne anlatacaktım ne anlattım :60:
Bugün büyük kızla uzun bir konuşma yaptım hatta daha devamıda varda bugünlük bukadarla yeter dedim :1:
Anannesi ona çok istiyor diye forma parası vermişti ya :34: Spordan sonra eşimle yolda konuştuk ve ona telefon açıp hazırlan biz geliyoruz gidip formayı alacağız dedik. TAbi bizimki havalara uçtu ve aldıktan sonra teşekkür etti onu bugün forma almaya götürdüğümüz için. Bende hazır fırsat bulmuşken ona evde huzursuzluk mutsuzluk istemediğimi ve şu bir kaç aydır onun tavırlarını beğenmediğimi söyledim. Tamam bizimde mutlaka hatalarımız vardır ama ne olursa olsun bizler senin anne ve babanız ve sen bize saygısızlık yapamazsın eğer yaparsanda bundan sonra cezalara razı gelmesi gerektiğini söyledim :34:
Yarın birlikte bir Plan çıkartacağız ona; yapması gerekenler, yapmamaması gerekenler diye. Bu kurallar bütün ev için geçerli olucak ve eğer kurallara rivayet etmezse istediği hiç birşeyin olmayacağını anlattım ona. Bundan sonra odasına kapanıp saatlerce televizyon izlemesi yasak, tatilde de olsa erken yatmak zorunda olduğunu ve bununla ilgili pazarlik dahi yapamıyacağını izah ettim.
Babanda bende o kurallara uyacağız ama kesinlikle taviz yok dedim :34:
Hazır Plan oluşturacağım ya hemen her gün zorunlu yarım saat sporunuda ekleyeceğimi söyledim onada tamam dedi.
İnan kendimi çok daha iyi hissediyorum şu anda :34: İnşallah sizlerinde dediği gibi sabır işe yarayacak :34:
Bu arada aynı kurallar kücük cadı içinde geçerli olucak diyince pek sevindi hatun :1:

kızlar iyi akşamlarrr herkese,

koşu bandı almak niyetindeyim yoksa başak türlü olmayacak :43:uygun fiyata bildiğiniz model v.s ile ilgili fikri olan varmı acaba ? bugün internetten araştırdım durdum ama kararsız kaldım bazı fiyatlar çok uçukkkk

Canım sen istanbuldamıydın tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse Decatlona bir bakın birde bazen realde falanda indirimde oluyor koşu bandı tarzı şeyler :34:

canlarım ben geldiimmm:16::16::16::16::16: bugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamış:53:şok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım :14::14::14::14::14::14: sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok:14::14::14::14:
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadar :17::17::17::17: mutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın:34:

Canım herşeyin hayırlısı :34: bence şu 4 -5 aylık dönem aslında senin için fırsat olabilir :34:
Tamam eşinle ayrısınız ama madem yaza tekrar tercih şansınız olucak o zaman yaza kadar sadece çok güzel kilo vermeye odaklanki yeni evede fıstık gibi bir gelin olarak gidersin :1:
Eşin seni zayıflamış görünce anam hatun taze gelin gibi olmuş desin :1:
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve herşeyin en güzeline kavuşursunuz :34:

Meraba kizlaaaaaaaaar bugun gündüz girdim begenip durdum, hatta yazcaklarimda aklimdaydi ama sonra acilen cikmam gerekti,
cünküüüüü yine bütün gün kosturdum, anam bu kosturmaylada nasil kilo veremiyom hayret vallaaaaa.

Gündüz bi ablaya gidip bi kagit doldurmamiz gerekiyordu yardimci oldu bana,
sonracima kardesimle bulustum, bisi vermesi gerekiyordu, sonra sigortaya gittim ordada kagit doldurdup verdim,
sonracima pastahaneye gidip pasta aldim, sonracima cicekciye gidip cicek aldim ve gittim hepsini kizkardesimin evine biraktim
(bugun annemin dogumgünüydü, aksamda kizkardesimdeydik hep beraber),
sonrada ise gittim hemen, sonra babamlar beni aldi kizkardesime gectik iste,
pizza söyledik oturduk onu yedik sonrada pasta yedik
inanin 1 parca sirf peynirli pizza yedim, yarim pasta da ya yemisimdir ya yememisimdir,
hic istahim yok zaten bu aralar niye bilmiyorum

$426694_10200475869168297_2033039618_n.webp bakin bu pasta, arkadaki ciceklerde benden ve kizkardesimden :) annem pek sevindiiiiiii
cilekli seviyor diyede cilekli aldim pastayi, türk pastahanesinden
bende durumlar böyle iste kosturmaca devam ediyor bakalim, insallah bu hafta rahatlicam gibi biraz,
haftayada sinavlarim var onlar bitsin tam rahatlarim belki,
busene cok cabuk gecicek eminim, hicbisey anlamiyorum zamandan..

Kime yazcaktim hepsini unuttum ama aklimdakileri yazim bari

Nuhancim
canim sen cok güzel bir gelin olacaksin eminim, ama bizlerde el atalim lüfteeeeeeeeeeen :27:
Duvak tabiikide takacaksin ayol, duvaksin gelinmi olurmus :27:hayatta gelin etmeyiz seni duvaksin gelinliksiz felannn,
hatta ayakkabina lüfteeeeeeeeen mehtapla benim adimida yaz
hemi ufacik yaz iyicede tepinki silinsin hemen :60:

Banucum kurallar koymakla iyi etmissin, gercekten heleki bu zamani genclikte sanirim biraz daha kati ve kuralci olmak gerekiyor,
terbiyeden mahrum yetistiriliyorlar malesef (sakin yanlis anlama senin icin demiyorum, disardaki cocuklari kastediyorum gördüklerimden)
büyüklere karsi saygiyi ögrenmiyorlar, hele burayi bi görsen ögretmenlere felan asla saygi kalmadi, el bile kaldiriyorlar,
sen kimsin havalarindalar, anneye babaya karsida ayni tabi, biz gercekten böyle görmedik, annem bi bakisiyla dizinin dibinden ayrilamazdik,
e dayakta cok yedim evet ama onlar olmasaydi daha iyi olurdu, dayak yedimmi o gitmiyor insanin icinden ama popoya bi saplaktan hicbiseycik olmaz,
Allah yardimcin olsun canim, ben simdiden düsünüyorum ilerde cocuklarim olursa nasil yetistircem onlari, gercekten Ahir zamandayiz cok kötüüü....

Meyracim 99lari görmüssün hemen Masallah suphanallah diyim, ayrica simdi biraz disini sIk, cünkü 100ler hemen geri geliyor,
kendimden biliyorum 97yi görüyorum,biraz daha sIkmadimmi hemen geri gelir 98 bende
sIkacaz artik yapcak bisey yok

ve Katremcim üzülme canim esinle birlesmemenize, ama ben cok üzüldüm, Allah büyük insallah yakinda birlesirsiniz sIk disini canim

hepinizi öperimmm:38:

Son düzenleme:
Deryacım geçmiş olsun canım
beni dinlersen yatmamaya çalış canım ne kadar çok yatarsan iyileşme sürecin o kadar uzuyor. ben birkaç gün yattım dahada kötüleşmeye başladı.ne zaman gezebildiğim kadar gezip, egzersiz yapmaya çalıştım iyileşmeye başladım. yapabildiğin kadar egzersiz yapmaya çalış. inşallah çabuk iyileşirsin

Son düzenleme:

eee süpersin canim, takma kafani tabiki, dünya sonu degil ya, hakkinizda herseyi Mevalm hayirli versin :) (amin)

Selam kızlarrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :34:
Şu internet beni deli ediyor bu aralar :26: Sık sık kesilip duruyor ve her defasında müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım :27:
Neyse bir daha kesilirse okkalı bir fırça atacağım heriflere :1: sonuçta her ay çatır çatır parasını almayı biliyorlar adam akıllı hizmet versinler :34:
Cuma bildirimimden sonra şu ana kadar 235 dakika spor yapmış bulunuyorum :32::32::32::32:
İnşallah önümüzdeki bildirime kadar bir 120 dakika daha eklerim :1:
Hocayla geçen derste baya bir sohbet ettik ve 1.5 saatten fazla sporun kaslara zarar verdiğini öğrendim :26:
Kas yapmak için spor yapıyoruz ama fazla olunca kaslar yorulunca erime yapabilirmiş o yüzden yüzmeye tam gidiyorsan fitnesi yarım saat yap dedi tabi fitness bana daha faydalı olduğundan ben yüzmeyi yarım saatte düşürmeye karar verdim :34:
Arada birde sırf fitness yada sırf yüzme yapacağım :34: artık o günki ruh halime bağlı :34:

:46::46::46::46: Efferim 1 kiloya yakın vermişsin :34: ama biz cumadan cumaya bildirim yapıyoruz :34:
Yine sen bilirsin ama biz kimseye git demeyiz ve eğer az da olsa geçmişi okuduysan arkadaşlarımızın çoğunun 90ın altında olduğunu fark etmiş olman gerekirdi :34:
He ben oldum diyorsan eminim 80likler de sana hoş geldin der :1:
Biz kimseye güle güle demiyoruz çünkü gelen herkesi ailemiz gibi görüyoruz ve kimse ailesinden bir bireyi kaybetmek istemez tabi düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız zaten gitmeyi düşünmezler bile :34:
Herşey gönlünce olsun ne diyelim :3:

Beyzuşum çok geçmiş olsun yaaa :71: Benimde birkaç gündür kulağım tıkalı ama benim herhalde havuzda su kaçtı :1:
Eşimde dünden beri kullaklar iptal dolanıyor :1: bizi bir görmen lazım körler sağırlar bir birini ağırlar vaziyetteyiz :60: :60: :60:
Benim bir derecede eşimin ikiside iptal olunca birşey söylediğimde neeee diyor bende anannesiyle konuşur gibi bağıra bağıra konuşuyorum :60: sonrada ne bağırıyorsun be diyor :1: geçinip gidiyoruz işte :1: :1: :1:
Umarım bir an önce senin kulağında bizim kullaklarda geçer :34: gerçekten sinir bozucu :34:

Canım ben dayak yemedim desem yalan olur :1: hatta çoğu kes ağaç tepesine tırmanırdım dayaktan kaçmak için :1: terlik sıpıtırdı yine yakalardı beni :1: Annem ufakken çok döverdi daha doğrusu kız kardeşim dayağın altına yatıp vur anneciğim vur hak ettim ben dediği için ona bir tane vurur sonra beni kovalardı :1: Pisişik hatun :1: ben kaçıyorum diye daha çok kızardı bana :1:
Babamdan hayatım boyunca sadece iki tokat yedim oda en ufak kardeşi bana babalanınca evden çıkamazsın falan diye bende sen benim babam değilsin karar veremezsin dedim diye tokat atmıştı bana 3 kere arka arkaya ( sıkıyorsa bir daha söyle dedikce bende inat tekrarladım ve her defasında tokatı yedim :1: ) babamda vay senmisin amcana saygısızlık yapan diye vurmuştu bana ama hala onun vicdan azabını yaşar ben amcanın aklına uyup gazına gelip nasıl kıydım sana diye :25: ama inan hiç babama küsmedim ama o günden sonra o amcamla 2 sene tek kelime konuşmadım sonradanda hep mecbur kalırsam konuşmuştum.
Anam ne anlatacaktım ne anlattım :60:
Bugün büyük kızla uzun bir konuşma yaptım hatta daha devamıda varda bugünlük bukadarla yeter dedim :1:
Anannesi ona çok istiyor diye forma parası vermişti ya :34: Spordan sonra eşimle yolda konuştuk ve ona telefon açıp hazırlan biz geliyoruz gidip formayı alacağız dedik. TAbi bizimki havalara uçtu ve aldıktan sonra teşekkür etti onu bugün forma almaya götürdüğümüz için. Bende hazır fırsat bulmuşken ona evde huzursuzluk mutsuzluk istemediğimi ve şu bir kaç aydır onun tavırlarını beğenmediğimi söyledim. Tamam bizimde mutlaka hatalarımız vardır ama ne olursa olsun bizler senin anne ve babanız ve sen bize saygısızlık yapamazsın eğer yaparsanda bundan sonra cezalara razı gelmesi gerektiğini söyledim :34:
Yarın birlikte bir Plan çıkartacağız ona; yapması gerekenler, yapmamaması gerekenler diye. Bu kurallar bütün ev için geçerli olucak ve eğer kurallara rivayet etmezse istediği hiç birşeyin olmayacağını anlattım ona. Bundan sonra odasına kapanıp saatlerce televizyon izlemesi yasak, tatilde de olsa erken yatmak zorunda olduğunu ve bununla ilgili pazarlik dahi yapamıyacağını izah ettim.
Babanda bende o kurallara uyacağız ama kesinlikle taviz yok dedim :34:
Hazır Plan oluşturacağım ya hemen her gün zorunlu yarım saat sporunuda ekleyeceğimi söyledim onada tamam dedi.
İnan kendimi çok daha iyi hissediyorum şu anda :34: İnşallah sizlerinde dediği gibi sabır işe yarayacak :34:
Bu arada aynı kurallar kücük cadı içinde geçerli olucak diyince pek sevindi hatun :1:

Canım sen istanbuldamıydın tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse Decatlona bir bakın birde bazen realde falanda indirimde oluyor koşu bandı tarzı şeyler :34:

Canım herşeyin hayırlısı :34: bence şu 4 -5 aylık dönem aslında senin için fırsat olabilir :34:
Tamam eşinle ayrısınız ama madem yaza tekrar tercih şansınız olucak o zaman yaza kadar sadece çok güzel kilo vermeye odaklanki yeni evede fıstık gibi bir gelin olarak gidersin :1:
Eşin seni zayıflamış görünce anam hatun taze gelin gibi olmuş desin :1:
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve herşeyin en güzeline kavuşursunuz :34:

cok neseli hatunsun bayiliyorum sana :)) insan seni okurken gülümsemeden edemiyor.Allah ta seni güldürsün :)) kizinla bu konusmayi yapman iyi olmus, hatalarinin bir bedeli olacagini bilmesi ve taviz vermiceginizi bilmek onu biraz kendine getirir.tabi ki sizde anne baba olarak kurallardan caymayin.bizim evdede kurallar herkes icin.kizima neyse 4 yasindaki oglumada o.ayri gayri olmasin.kardes kardese düsman olur sonra Allah korusun(amin)

birde bu kilo verince gitmek mevzusuda sahsen ben 60 kilo bile olsam burdan bir yere gitmeyi hic düsünmüyorum ;) hicbirinizi sahsen tanimasamda, ne bileyim cok kanim isindi size.Allah muhabbetimizi bozmasin(amin)

ve canlarim ben cikarim, günlük net iznimi doldurmus bulunuyorum, öpüyorum sizleri. Allah a emanetsiniz.iyi geceler.

Deryacım geçmiş olsun canım
beni dinlersen yatmamaya çalış canım ne kadar çok yatarsan iyileşme sürecin o kadar uzuyor. ben birkaç gün yattım dahada kötüleşmeye başladı.ne zaman gezebildiğim kadar gezip, egzersiz yapmaya çalıştım iyileşmeye başladım. yapabildiğin kadar egzersiz yapmaya çalış. inşallah çabuk iyileşirsin

dafi ablacim cok tesekkür ederim gecicek insallah. dayanabildigim kadar hareket etmeye basladim fakat ayakta nefes alirken sanki bicaklaniyormusum gibi oluyor.biliyorum gecicek sabir etmek lazim.ama bende tüm gün yatmama karari aldim, cidden yatmaktan yara olucak sirtim, daha cok agriyor dedigin gibi. yarin sabahtan doktordayim, bakalim ne olucak.

Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.

Başka bir şehirde yaşıyorlar canim normalde. Kayınbirader in bebeği oldu, onun için geldiler. Orası müsait değil diye bizde kalıyorlar.

iyide güzelim misafirlik 3 gün sürer.hem ayrica insan edebinle oturur, tamam oglunun evi ama sonucta sen varsin o evde.utanmazmi yasindan basindan, büyüklügünden, tövbe ya, zorla günaha sokarlar insani.tamam canim sen bakma bana sinir oldum döktüm öyle ortaya.simdi kalkip ilik suyla elini yüzünü yika, kendine bir papatya cayi yap, yoksa melissa yoksa yasemin cayi. sinirlerini yatistirir biraz, sonrada yatip hic birsey düsünme.bak onlar gidicek yarin öbür gün dünyada umurlarinda olmucak, sen üzüldügünle kalicaksin, degmez kendini yipratmaya.senin yerinde olsaydim sabah kalkardim hic birsey olmamis gibi yapardim, keyfinin kactigini moralinin bozuldugunu gösterme,onlari önemsemedigini düsünürler onlar daha cok sinir olur.hadi bebegim topla kendini, hem bak esin bile uyuyor umurunda degil :) sen niye takiyorsun o güzel kafana.

herkese selam...
bana yine uyku tutmadı bi bakıyım dedim buraya.

Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.

off içmişmi?:(
geçmiş olsun, sıkma canını esracım yaaaa.
peki rezillik derken canım?

Allah sabır versin canım. bu ne dengesizlik. normalde çok sabırlı birisiyimdir ama böyle bir saygısızlığa sabredemem doğrusu.
kime geldiyse gitsin orda kalsın.
öbürünün evinde bile kalamıyorlar sana yaptıkları eziyete bak.

Meraba kizlaaaaaaaaar bugun gündüz girdim begenip durdum, hatta yazcaklarimda aklimdaydi ama sonra acilen cikmam gerekti,
cünküüüüü yine bütün gün kosturdum, anam bu kosturmaylada nasil kilo veremiyom hayret vallaaaaa.

Gündüz bi ablaya gidip bi kagit doldurmamiz gerekiyordu yardimci oldu bana,
sonracima kardesimle bulustum, bisi vermesi gerekiyordu, sonra sigortaya gittim ordada kagit doldurdup verdim,
sonracima pastahaneye gidip pasta aldim, sonracima cicekciye gidip cicek aldim ve gittim hepsini kizkardesimin evine biraktim
(bugun annemin dogumgünüydü, aksamda kizkardesimdeydik hep beraber),
sonrada ise gittim hemen, sonra babamlar beni aldi kizkardesime gectik iste,
pizza söyledik oturduk onu yedik sonrada pasta yedik
inanin 1 parca sirf peynirli pizza yedim, yarim pasta da ya yemisimdir ya yememisimdir,
hic istahim yok zaten bu aralar niye bilmiyorum

Eki Görüntüle 625469 bakin bu pasta, arkadaki ciceklerde benden ve kizkardesimden :) annem pek sevindiiiiiii
cilekli seviyor diyede cilekli aldim pastayi, türk pastahanesinden
bende durumlar böyle iste kosturmaca devam ediyor bakalim, insallah bu hafta rahatlicam gibi biraz,
haftayada sinavlarim var onlar bitsin tam rahatlarim belki,
busene cok cabuk gecicek eminim, hicbisey anlamiyorum zamandan..

Kime yazcaktim hepsini unuttum ama aklimdakileri yazim bari

Nuhancim
canim sen cok güzel bir gelin olacaksin eminim, ama bizlerde el atalim lüfteeeeeeeeeeen :27:
Duvak tabiikide takacaksin ayol, duvaksin gelinmi olurmus :27:hayatta gelin etmeyiz seni duvaksin gelinliksiz felannn,
hatta ayakkabina lüfteeeeeeeeen mehtapla benim adimida yaz
hemi ufacik yaz iyicede tepinki silinsin hemen :60:

Banucum kurallar koymakla iyi etmissin, gercekten heleki bu zamani genclikte sanirim biraz daha kati ve kuralci olmak gerekiyor,
terbiyeden mahrum yetistiriliyorlar malesef (sakin yanlis anlama senin icin demiyorum, disardaki cocuklari kastediyorum gördüklerimden)
büyüklere karsi saygiyi ögrenmiyorlar, hele burayi bi görsen ögretmenlere felan asla saygi kalmadi, el bile kaldiriyorlar,
sen kimsin havalarindalar, anneye babaya karsida ayni tabi, biz gercekten böyle görmedik, annem bi bakisiyla dizinin dibinden ayrilamazdik,
e dayakta cok yedim evet ama onlar olmasaydi daha iyi olurdu, dayak yedimmi o gitmiyor insanin icinden ama popoya bi saplaktan hicbiseycik olmaz,
Allah yardimcin olsun canim, ben simdiden düsünüyorum ilerde cocuklarim olursa nasil yetistircem onlari, gercekten Ahir zamandayiz cok kötüüü....

Meyracim 99lari görmüssün hemen Masallah suphanallah diyim, ayrica simdi biraz disini sIk, cünkü 100ler hemen geri geliyor,
kendimden biliyorum 97yi görüyorum,biraz daha sIkmadimmi hemen geri gelir 98 bende
sIkacaz artik yapcak bisey yok

ve Katremcim üzülme canim esinle birlesmemenize, ama ben cok üzüldüm, Allah büyük insallah yakinda birlesirsiniz sIk disini canim

hepinizi öperimmm:38:

Canım Annenin doğum günü kutlu olsun :71:
Rabbim nice sağlıklı ve mutlu doğum günleri nasip eder sizlere inşallah...Aminnnnnnnnnnn

Canım söylediklerinde çok haklısın maalesef şimdikiler bizlerden çok farklılar :27:
Bizler her an fırça yememek için gerekenleri zaten yapıyorduk şimdikiler desen tam tersin fırça yiyeceklerini bile bile yapıyorlar :26:
Bizim Cadı birazda kardeşini kıskanıyor gerçekten çünkü kurallar onun içinde geçerli diyince ohhhh canıma deysin diyor :1:

Gizem cim sağol. Ben zaten hiç anlayamıyorum bu sorduğun şeyleri niye yaptıklarını. Yataktan çıkmaya da korkuyorum. Eşimi zor uyuttum. Yarın utanacak bunlardan ama çok geç olacak. Çok sagol desteğin için. 1 yıllık evliyken bunları gördük, bakalım daha neler göreceğiz.

[ATTACH=CONFIG .!.:
Mehtabim bunu begendim....gidip alak mi? ama üstüne aski takdirak benim gögüslerde ben rahat edemem...

wuhuuu gezmeye gidiyoruuuuuuuuuuuuuummm taksimee :10::10::10: akşama görüşürüz hatunlar.:10::10::32:

ana arkamdan hemen kendini sokağa atmis....

SahGizem çatir çatir takacağım...:1: :16: çok mersi... ayrica kafa şişmez sen rahat rahat yaz...içinide ferah tut hayirlaar çikarsin... geçen hafdada ben daralmiştim... çabuk geçer umarim.

alessandra79 tesekürler...artikim yaza kadar baya gelinlik fotografi görürüz galiba.... sanada yeniden nikah tazeleme yapalim...

tünaydın hanımlar:)

ay kızlar pek bi mutlu oldum:)
niyemi?
dün gece yazmıştım; kilo verdiğimi düşünüyorum diye; az önce aç karnına tartıldım evet vermişim:)
nihayet ikili rakamlara geri dönüş yapmışım:):nazar::nazar::nazar:
şuanki kilom; 99.8kg :))
ama azmettim bu sefer, ve ümitliydim....
ikili rakamlara düşmek beni çok sevindirdi yaaa:):66::66::66:
ama hala üçlü rakamlara ramak var, her an birden hızlıca geçiş yapabilirim üçlülere,
çünkü ben çok hızlı bi şekilde kilo alıp yada verebilen bi yapıdayım....
yani daha katetmem gereken çoook yolum var zayıflamam için vede şu üçlü sınırını aşabilmem için....
en azında şu üçlü rakamlar sınırını aşmam için 10kg gibi bi yol katetmem gerekli....

Meyracigim tebrik ederim... sen benim tarçinla fotografimi görmedin mi? yeni koydum. hadi bi bak...

Nuhancım bu arada duvak takmakla takmamak arasında kalmışsın.
Neden takmıycakmışsın ki.
Illa 20.li yaşlarda takılır diye bir kaide mi var. Gayet de yakışır eminim. :16:
işte öyle yaş ilerleyince hos olmazmi diye düsünmüstüm.. ama sağolun hepiniz içimi ferahlatiniz... :16::16:

kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın çok güzel karşılandım teşekkür ederim.. ben hayatımdan bi müddet şeker ve ekmeği kestim , biliyorum kiminize göre yanlış ama benm bunyem bu şekilde olduğu zaman kilo veriyor.. özellikle tatlı işi beni bozuyor.. mart başına kadar yeminliyim , yaklaşık 1 haftadır tatlı yemiyorum ki bu bende buyuk bi mucize.. ticker'lerinize bakıyorum da baya kilo veren var.. nasıl başarıyorsunuz.. neler yapıyorsunuz fikir alabilir miyim?
Seker ve karbonhidratli gidalar yemiyeli neredeyse 3 ay olacak... bunuda alisiliyor... sende diyet cetveli yapasana senide takip edelim....

Bu arada hafta sonu kan tahlillerimi yaptırdım.
Demir depom (ferritin) yerlerde sürünüyor kızlar.
"2" çıktı. :53:
Gerçi yükselmiş geçen sene bu zamanlar 1,13.tü :1:

Gene başlıycaz kan ilaçlarına belli.. Gerçi içiyorum miyom yüzünden de her ay tonla kaybediyorum. Kısır döngü. :50:
..

:36::36::36: çok geçmis olsun....

İyi akşamlar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir...

Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...

Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..

Diete devam tabii...

aaa sanada çok geçmis olsun....:36::36::36: ne oldu hastalar var gene...

bugün hürriyette beren saatin saç modelini görünce kendi gelin başım aklıma geldi. benzettim ben. fotoğrafımı ekleyeyim de fikir olsun sana da Nuhancım :) gelinliğimi de severek diktirmiştim, yaşıma uygundu. birkaç beden küçük olsa daha hoş olurdu tabi :) ben de Ayça gibi gelinlik modeli seçerken pronoviasa, san patrickse, elie saaba bakmanı öneririm canım. çok zarif buluyorum bu markaların modellerini.

süper detaylar. hemen incelemeye basladim ve san patrickse den begendim... gerçekten verdigi adresler süper...acayip isime yarayacak..
$Screen shot 2013-02-06 at 12.21.49 AM.webp $Screen shot 2013-02-06 at 12.22.10 AM.webp

Back
X