Selam kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim

Şu internet beni deli ediyor bu aralar :26: Sık sık kesilip duruyor ve her defasında müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım

Neyse bir daha kesilirse okkalı bir fırça atacağım heriflere

sonuçta her ay çatır çatır parasını almayı biliyorlar adam akıllı hizmet versinler

Cuma bildirimimden sonra şu ana kadar 235 dakika spor yapmış bulunuyorum

İnşallah önümüzdeki bildirime kadar bir 120 dakika daha eklerim

Hocayla geçen derste baya bir sohbet ettik ve 1.5 saatten fazla sporun kaslara zarar verdiğini öğrendim :26:
Kas yapmak için spor yapıyoruz ama fazla olunca kaslar yorulunca erime yapabilirmiş o yüzden yüzmeye tam gidiyorsan fitnesi yarım saat yap dedi tabi fitness bana daha faydalı olduğundan ben yüzmeyi yarım saatte düşürmeye karar verdim

Arada birde sırf fitness yada sırf yüzme yapacağım

artık o günki ruh halime bağlı

Efferim 1 kiloya yakın vermişsin

ama biz cumadan cumaya bildirim yapıyoruz

Yine sen bilirsin ama biz kimseye git demeyiz ve eğer az da olsa geçmişi okuduysan arkadaşlarımızın çoğunun 90ın altında olduğunu fark etmiş olman gerekirdi

He ben oldum diyorsan eminim 80likler de sana hoş geldin der
Biz kimseye güle güle demiyoruz çünkü gelen herkesi ailemiz gibi görüyoruz ve kimse ailesinden bir bireyi kaybetmek istemez tabi düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız zaten gitmeyi düşünmezler bile

Herşey gönlünce olsun ne diyelim
Beyzuşum çok geçmiş olsun yaaa

Benimde birkaç gündür kulağım tıkalı ama benim herhalde havuzda su kaçtı

Eşimde dünden beri kullaklar iptal dolanıyor

bizi bir görmen lazım körler sağırlar bir birini ağırlar vaziyetteyiz
Benim bir derecede eşimin ikiside iptal olunca birşey söylediğimde neeee diyor bende anannesiyle konuşur gibi bağıra bağıra konuşuyorum

sonrada ne bağırıyorsun be diyor

geçinip gidiyoruz işte

Umarım bir an önce senin kulağında bizim kullaklarda geçer

gerçekten sinir bozucu
Canım ben dayak yemedim desem yalan olur

hatta çoğu kes ağaç tepesine tırmanırdım dayaktan kaçmak için

terlik sıpıtırdı yine yakalardı beni

Annem ufakken çok döverdi daha doğrusu kız kardeşim dayağın altına yatıp vur anneciğim vur hak ettim ben dediği için ona bir tane vurur sonra beni kovalardı

Pisişik hatun

ben kaçıyorum diye daha çok kızardı bana

Babamdan hayatım boyunca sadece iki tokat yedim oda en ufak kardeşi bana babalanınca evden çıkamazsın falan diye bende sen benim babam değilsin karar veremezsin dedim diye tokat atmıştı bana 3 kere arka arkaya ( sıkıyorsa bir daha söyle dedikce bende inat tekrarladım ve her defasında tokatı yedim

) babamda vay senmisin amcana saygısızlık yapan diye vurmuştu bana ama hala onun vicdan azabını yaşar ben amcanın aklına uyup gazına gelip nasıl kıydım sana diye

ama inan hiç babama küsmedim ama o günden sonra o amcamla 2 sene tek kelime konuşmadım sonradanda hep mecbur kalırsam konuşmuştum.
Anam ne anlatacaktım ne anlattım
Bugün büyük kızla uzun bir konuşma yaptım hatta daha devamıda varda bugünlük bukadarla yeter dedim
Anannesi ona çok istiyor diye forma parası vermişti ya

Spordan sonra eşimle yolda konuştuk ve ona telefon açıp hazırlan biz geliyoruz gidip formayı alacağız dedik. TAbi bizimki havalara uçtu ve aldıktan sonra teşekkür etti onu bugün forma almaya götürdüğümüz için. Bende hazır fırsat bulmuşken ona evde huzursuzluk mutsuzluk istemediğimi ve şu bir kaç aydır onun tavırlarını beğenmediğimi söyledim. Tamam bizimde mutlaka hatalarımız vardır ama ne olursa olsun bizler senin anne ve babanız ve sen bize saygısızlık yapamazsın eğer yaparsanda bundan sonra cezalara razı gelmesi gerektiğini söyledim

Yarın birlikte bir Plan çıkartacağız ona; yapması gerekenler, yapmamaması gerekenler diye. Bu kurallar bütün ev için geçerli olucak ve eğer kurallara rivayet etmezse istediği hiç birşeyin olmayacağını anlattım ona. Bundan sonra odasına kapanıp saatlerce televizyon izlemesi yasak, tatilde de olsa erken yatmak zorunda olduğunu ve bununla ilgili pazarlik dahi yapamıyacağını izah ettim.
Babanda bende o kurallara uyacağız ama kesinlikle taviz yok dedim

Hazır Plan oluşturacağım ya hemen her gün zorunlu yarım saat sporunuda ekleyeceğimi söyledim onada tamam dedi.
İnan kendimi çok daha iyi hissediyorum şu anda

İnşallah sizlerinde dediği gibi sabır işe yarayacak

Bu arada aynı kurallar kücük cadı içinde geçerli olucak diyince pek sevindi hatun
Canım sen istanbuldamıydın tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse Decatlona bir bakın birde bazen realde falanda indirimde oluyor koşu bandı tarzı şeyler
Canım herşeyin hayırlısı

bence şu 4 -5 aylık dönem aslında senin için fırsat olabilir

Tamam eşinle ayrısınız ama madem yaza tekrar tercih şansınız olucak o zaman yaza kadar sadece çok güzel kilo vermeye odaklanki yeni evede fıstık gibi bir gelin olarak gidersin

Eşin seni zayıflamış görünce anam hatun taze gelin gibi olmuş desin

İnşallah herşey gönlünüzce olur ve herşeyin en güzeline kavuşursunuz