Selamün Aleyküm millet
Dün gece yine gergin ve uykusuz bir gece gecirdim maalesef.
Sabah zorda olsa kızımı doktor kontrolüne götürdüm ve şükür ameliyattan bir iz bile kalmamış diyebilirim dedi doktor

Dönüşte kızımın okulundaki öğretmenleriyle görüştüm ve şükür ordanda kötü bir laf işitmedim

sadece hepsi ağız birliği yapmış gibi çok akıllı bir kız ama sadece gerektiği kadarını çalışıyor, biraz daha dikkatli davransa sınıfın en iyileri arasında olabilir dediler

Neyse okuldan gelince artık oturur Ana kız bir Calışma Planı yaparız da Öğretmenlerin dediği gibi enler arasına girer
Aslında hiç birşey yazmak gelmiyor içimden

Bu topiğin böyle olacağı hayatta aklımın ucuna bile gelmezdi.
Esra yanlış anlama ama Nuhan olsun Derya olsun içlerinden geldikleri gibi yazmışlar ve bu tamamen kendi düşünceleri. Aynı fikirde olup olmamak bizlere kalmiş birşey ama yanlış olduğunuda düşünsek bu senin fikrin saygı duyuyorum demekle yetinmek zorundayız

Hayır o öyle değil böyledir diye diretince daha beter olabilir.
Nuhana seni seviyorum yazanlardan biride benim ve şuursuzca yakıştırmasını kesinlikle kırıcı buluyorum. Sonuçta bir insanla senelerdir dostluk edebiliriz ama en ufak fikir ayrılığı olunca onu silmek bana hiç doğru gelmiyor ki ben Deryanında Nuhanında bizlerin iyiliği için bunları söylediklerine inanıyorum aksi aklımın ucundan bile geçmedi. He belki söyleme tarzı bazılarımıza ters gelmiş olabilir ama her insanın yetişme tarzıda konuşma tarzıda farklı olduğu gibi yazma tarzıda farklıdır ( ben kendi adıma çok kibarcik biri değilim aksine dikkatlide davransam arada içimdeki erkek fatma ortaya çıkabiliyor

)
Emin ol ben kendi adıma eğer NUhanda Deryada sessizce yok olsalardı daha çok kırılırdım ; demekki beni değil arkadaş yerine koymak insan yerine bile koymamış ki iki çift sözü çok görmüş bana diye daha çok kızardım

İnsanların fikirlerini söylemesi bizlere uysun veya uymasın hayatımızın sonuna kadar devam edecek olan birşey ve ne olursa olsun bunun ortasını bulmak varken tü kaka demek bana yanlış geliyor :26:
Ben herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim ve belkide bazılarımızın aklının başına gelmesi için bu gerekiyordu.
( Maksadım kimseyi kırmak yada yargılamak değildi ama eğer birini kırdıysam af ola

Bu konuyla ilgili son kez birşey yazdım umarım herkes yine eskisi gibi motive ve huzurlu bir ortamda bir araya gelirde topiğimizde aynı şekilde sohbete devam eder daha azimli kilo vermeye odaklanırız

)