Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gel beraber olsun canım
Kızına da geçmiş olsun sana da kolay gelsin iyi dayanıyorsun valla
Yazını okuyunca ben de düşündüm bir an ben nasıl dayanmışım diye insan unutuyor bile valla
Benim kızların arasında 2 yaş var epey zordu tabii ama büyüdü gittiler nasıl oldu anlamadım:44:

benimkilerin arasındada yaklaşık üç yaş var....

iyiyim canım :) sağol, sen nasılsın?

iyiyim canım...tembellik ediyorum...:))

ne çekiyoruz çocuklardan be zeyneep :))

Allah acılarını göstermesin yenacımda biz çekelim boş ver..:34:

Kızlar bende 93,50 kiloyum. 10 aylık bir oğlum var emzirmiyorum. Kötü bir hamilelik yaşadım. 82 kilo ile hamile kaldım. şekerim çıktı. insülin vuruldum sonrasında gebelik zehirlenmesi ve erken doğum. Kilolarda kaldı. Üstünede ekleniyor ha bire. Çalışıyorum işyerinde en kilolum benim. Bende sıkıldım vericem bu kiloyu yeter artık diyorum. Ama yardım istiyorum. Tek başıma başaramam..... :)

yenacım şerbetli paşaya geçmiş olsun ne oldu yine

benimkilerin arasındada yaklaşık üç yaş var....

iyiyim canım...tembellik ediyorum...:))

Allah acılarını göstermesin yenacımda biz çekelim boş ver..:34:

geçen okudum kızlarla maceranı :) küçük sen al ayakkabıyı ablanın başucuna... :1:
Allah kolaylık versin canım, fırsat buldukça tembellik yap. hakkındır...

Kızlar bende 93,50 kiloyum. 10 aylık bir oğlum var emzirmiyorum. Kötü bir hamilelik yaşadım. 82 kilo ile hamile kaldım. şekerim çıktı. insülin vuruldum sonrasında gebelik zehirlenmesi ve erken doğum. Kilolarda kaldı. Üstünede ekleniyor ha bire. Çalışıyorum işyerinde en kilolum benim. Bende sıkıldım vericem bu kiloyu yeter artık diyorum. Ama yardım istiyorum. Tek başıma başaramam..... :)

Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşabilirsin

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulup daha sağlıklı ve daha zayıf günleride pek yakında görürüz :34:

Selam kızlar beni de alın aranızaaa bende zayıflıcammmm:21::21:

Hoş geldin diyeyim
Merhabalar arkadaşlar geldim yemek yemeden bilgisayarın başına geçip akşamı okudum sert rüzgarlar esmiş umarım her şey düzelir
Tavuklarla ilgili bir haber vardı işte kanserli urlar filan diye tavuk pişirmiyorum ama diyette de başka ne yenir balık et derken seçenek azalmış biraz
Kilo bildirimi filan yapıyormuyuz haftalık var mı böyle bir uygulama kaçırmışım
Kaç gündür yazılanları okuduğum için yememi firenledim kendimi dinledim ve hazırım diye forma tekrar yazmaya başladım Örnek listeler ne yediğinizi yazmanız filan ufuk açıyor açıkcası
Güzel bir kardeşlik var(maşallah diyeyim yinede ) gelip bir şeyler paylaşıp kafa dağıtmak önemli bir ihtiyaç birbirimizi desteklerken bunlarında olması burayı cazip kılıyor

hoşgeldin canımm....çok geçmiş olsun...

geçen okudum kızlarla maceranı :) küçük sen al ayakkabıyı ablanın başucuna... :1:
Allah kolaylık versin canım, fırsat buldukça tembellik yap. hakkındır...

:9::9::60::60:yaptı valla...yamyam...çok şükür bi rahatsızlığı yok ama busefer oyun için uyanıyo...:9:

geçen gün natilusa gittik demiştim ya ordan dambıl aldım 2 kiloluk..kollarımın sarkıklığı için iki gündür yapıyorum bir kaç hareket bide yürüyüş

onlarda halsizliğime güzel katkıda bulundu...ama kötü bir haberim varr..tartımın yokluğu bana yaramamış...:19:bugün 91 gösterdi tartım gerçi wc

sıkıntısı yaşıyorum bide suyu az içtim bu günlerde onların katkısı vardır muhtemelen...bide son zamanlarda akşam yemeklerim biraz geçe kalıyodu

eşim sebebiyle ama artık karar verdim beklemiyeceğim yemek için onu gelince yalnız yiyecek ama ne yapam...çok basit şeyler ama bana iki kiloya

mal olduuu....:26:desteğinizle tekrar vericem o kilocukları artık bendende bi damacana çıkma zamanı geldi dimi yaniii....:9::9::9::9::9:

ne çekiyoruz çocuklardan be zeyneep :))[/Q
Büyükler boşuna anne olunca anlarsın dememiş Allah yokluklarını göstermesin isteyenlerde hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alıp annelik duygusun tatsın diyeyim

Hoş geldiniz sabah okula gitmek için ne giyeyim derdini yaşamak offf bu da gelmedi demek yine aynı şeyi giymek güzel giyinmiş hatunları görünce ahh çekmek biz de bu işi başaracağız hep birlikte diyorum tamam sağlık çoooook önemli ama güzellikte olsa fena olmaz hani :34:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr içinizde izmir karşıyakada oturan var mı??:52::52:
Benim memleketim canim :) Cevrem cok yardimci olabilecegim biseyse ?

Selam kizlar tekrardan. Bugün sabah Konsolosluga gittik. Anca geldik eve anca yaziyorum okuluda ekmis bulundum :) Sabah giderken bi tane sigara ictim ( tamamm biliyorum sagliga cok zararliii. Su bogazimi tamamen tutayim birakicam Kizmayiiin :) ) basim dönmeye basladi esimde vardi ama baska bi sebepten yani bilmiyorum tansiyonum dustu sanirim esim söylene söylene gitti bana tost aldi. Tadi damagimda valllaha sucuklu mucuklu. 1 haftadir kendime guzel bi odul vermis oldum zorakide olsa hahaha. Artik kafayi yedim yahu bakmayin boyle guldugume acaip takiyorum kiloyu kafama. Bugünde esim 12 aydir yazik spora yazdirdi beni ayiptir söylemesi saunasindan tut buhar banyosuna masajina kadar. Ben zamanim olmadigindan tplasaniz 2 ay gitmisimdir bugünden itibaren Izmire gidene kadar spora gidicem. 19 günüm kaldi aaaaaaay :) 2 senedir annemi görmedim kalbim sanki sisiyo sisiyo iniyo :) Size yazmayi cok ozledim vallaha. Gerci hic kimsede merak edip bu kiz nerde demiyor ama -.- neeyse -.-

hoşgeldin canımm....çok geçmiş olsun...

:9::9::60::60:yaptı valla...yamyam...çok şükür bi rahatsızlığı yok ama busefer oyun için uyanıyo...:9:

geçen gün natilusa gittik demiştim ya ordan dambıl aldım 2 kiloluk..kollarımın sarkıklığı için iki gündür yapıyorum bir kaç hareket bide yürüyüş

onlarda halsizliğime güzel katkıda bulundu...ama kötü bir haberim varr..tartımın yokluğu bana yaramamış...:19:bugün 91 gösterdi tartım gerçi wc

sıkıntısı yaşıyorum bide suyu az içtim bu günlerde onların katkısı vardır muhtemelen...bide son zamanlarda akşam yemeklerim biraz geçe kalıyodu

eşim sebebiyle ama artık karar verdim beklemiyeceğim yemek için onu gelince yalnız yiyecek ama ne yapam...çok basit şeyler ama bana iki kiloya

mal olduuu....:26:desteğinizle tekrar vericem o kilocukları artık bendende bi damacana çıkma zamanı geldi dimi yaniii....:9::9::9::9::9:

çok tatlı ya anlattıkların belli :)

canım pes etme sakın, 1 değil 2şer damacana yollacağız inşallah. ben de eşim çalışıyor diye annemde yiyorum, regl falan derken bu sabah tam 1,5 kg fazla çıktım. düzen şaşınca hemen değişiyor tartıdaki rakam. pes etmek yok ama. inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan.

Arkadaşlar merhaba,

oğlumu doktora götürdüm düşündüğüm gibi bronşlar tıkalı hava verildi.:(
Öğleden sonra tekrar gideceğiz..

Başım ağrıyor çok fena. uykusuzlukla alakalı. Bu durum çok yıpratıyor beni..
Büyüse ve düzelse rahatsızlığı...

----

Arkadaşlar gereksiz yere çok üzücü durumlar yaşanıyor...Basit problemler. problem dahi olmayan meseleler büyüdükçe büyüyor...
Buraya yakışmıyor..
Konulara objektif bakılmalı önyargıyla değil...

Artık konu kapansın lütfen her an yine ne olmuş diye açmak istemiyorum burayı..zaten yeterince meşguliyetimiz var..Buraya rahatlamak iki paylaşım yapmak için geliyoruz içine edilmesin..

Bundan sonra gelen arkadaşlarımdan ricam ne olur hiç birşey yokmuş gibi davranın...bakın benim derya'ya mesajım da hiç bir art niyet yoktu aksine iyi niyet vardı ama aldığım cevabı gördünüz ona rağmen bişey demedim demeyeceğim de...

Ayrıca yazdım ama sildim demeyin..Bitti gitti...

Çok çok geçmiş olsun hep diyoruz annelik birazda doktorluk içeriyor çoğu zaman neredeyse teşhisi evde koyup gidiyoruz

çok tatlı ya anlattıkların belli :)

canım pes etme sakın, 1 değil 2şer damacana yollacağız inşallah. ben de eşim çalışıyor diye annemde yiyorum, regl falan derken bu sabah tam 1,5 kg fazla çıktım. düzen şaşınca hemen değişiyor tartıdaki rakam. pes etmek yok ama. inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan.

evet canım inş...:16:

Yena öncelikle oğluşuna geçmiş olsun diyorum ALLAH şifa versin..

sonrasında ''artık konu kapansın'' demenle kapanmaz bu iş.buraya bu kadar zaman gelipte bişeyler paylaşıyosam benim de iki çift söz

söylemeye hakkım var diye düşünüyorum.herkes fikrini söylemedikten sonra bu konu temcit pilavı gibi ısınır ısınır önümüze gelir.

Derya senin yazdıklarına kırılmadım hırsını da takdir ediyorum umarım belirlediğin süre içerisinde hedefine ulaşırsın

buraya yeni başlayanların hırsını anlayabiliyorum ama iş uzadıkça yılgınlık geliyo, keşke uzatmadan bitirebilsek.

öte yandan biraz gevşek davrandığımızın farkındayım, sürekli kaçamak yapıp off yaaaa yine çok yedim işte regliyim o yüzden

eşimle kavga ettim, kv'ye kızdım, arkadaşım bana kazık attı vs diyip te yiyenlerin sırtını sıvazlamamamız gerektiğini düşünüyorum.

sözüm belli bir kilo verip (5-10 kilo gibi)kaçamak yapanlara değil.bir insan gerçekten istediğinde başaramayacağı şey yok

hele ki bu bir kadınsa(sağlık sorunları olanlar müstesna)

bu arada merak eden varsa söliim ben hedef kiloma ulaşana kadar hiçbiyere gitmiyorum.

giden gideeeeer kalan sağlar bizimdir.hepimiz ALLAH'a emanet

Selamün Aleyküm millet

Dün gece yine gergin ve uykusuz bir gece gecirdim maalesef.
Sabah zorda olsa kızımı doktor kontrolüne götürdüm ve şükür ameliyattan bir iz bile kalmamış diyebilirim dedi doktor :34:
Dönüşte kızımın okulundaki öğretmenleriyle görüştüm ve şükür ordanda kötü bir laf işitmedim :34: sadece hepsi ağız birliği yapmış gibi çok akıllı bir kız ama sadece gerektiği kadarını çalışıyor, biraz daha dikkatli davransa sınıfın en iyileri arasında olabilir dediler:34:
Neyse okuldan gelince artık oturur Ana kız bir Calışma Planı yaparız da Öğretmenlerin dediği gibi enler arasına girer :34:

Aslında hiç birşey yazmak gelmiyor içimden :19: Bu topiğin böyle olacağı hayatta aklımın ucuna bile gelmezdi.

Esra yanlış anlama ama Nuhan olsun Derya olsun içlerinden geldikleri gibi yazmışlar ve bu tamamen kendi düşünceleri. Aynı fikirde olup olmamak bizlere kalmiş birşey ama yanlış olduğunuda düşünsek bu senin fikrin saygı duyuyorum demekle yetinmek zorundayız :34: Hayır o öyle değil böyledir diye diretince daha beter olabilir.
Nuhana seni seviyorum yazanlardan biride benim ve şuursuzca yakıştırmasını kesinlikle kırıcı buluyorum. Sonuçta bir insanla senelerdir dostluk edebiliriz ama en ufak fikir ayrılığı olunca onu silmek bana hiç doğru gelmiyor ki ben Deryanında Nuhanında bizlerin iyiliği için bunları söylediklerine inanıyorum aksi aklımın ucundan bile geçmedi. He belki söyleme tarzı bazılarımıza ters gelmiş olabilir ama her insanın yetişme tarzıda konuşma tarzıda farklı olduğu gibi yazma tarzıda farklıdır ( ben kendi adıma çok kibarcik biri değilim aksine dikkatlide davransam arada içimdeki erkek fatma ortaya çıkabiliyor :1: )
Emin ol ben kendi adıma eğer NUhanda Deryada sessizce yok olsalardı daha çok kırılırdım ; demekki beni değil arkadaş yerine koymak insan yerine bile koymamış ki iki çift sözü çok görmüş bana diye daha çok kızardım :34:
İnsanların fikirlerini söylemesi bizlere uysun veya uymasın hayatımızın sonuna kadar devam edecek olan birşey ve ne olursa olsun bunun ortasını bulmak varken tü kaka demek bana yanlış geliyor :26:

Ben herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim ve belkide bazılarımızın aklının başına gelmesi için bu gerekiyordu.
( Maksadım kimseyi kırmak yada yargılamak değildi ama eğer birini kırdıysam af ola :34: Bu konuyla ilgili son kez birşey yazdım umarım herkes yine eskisi gibi motive ve huzurlu bir ortamda bir araya gelirde topiğimizde aynı şekilde sohbete devam eder daha azimli kilo vermeye odaklanırız :34: )
Banu ablacım iyi çok şükür cadının bütün problemi bitti dimi bak ne olcak diyodun geçti gitti bile aman tek öle olsun ablacım:16::16::16:

Canım sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah :34::34::34:

Zeynep kuzum valla senin bu sabrına hayranım doğrusu nasıl dayanıyosun bu kadar uykusuz kalabilmeye ben olsam çoktan isyan bayraklarını çekmiştim :34::34::34:Bu arada senin küçük cimcimede çok fena heee hiç boş durmuyo devamlı faliyet içinde canı sağolasıca :16::16::16:

Zeynep kuzum valla senin bu sabrına hayranım doğrusu nasıl dayanıyosun bu kadar uykusuz kalabilmeye ben olsam çoktan isyan bayraklarını çekmiştim :34::34::34:Bu arada senin küçük cimcimede çok fena heee hiç boş durmuyo devamlı faliyet içinde canı sağolasıca :16::16::16:

evet canım çok fena....:9::9: yok canımm senin gördüğün kadarda dayanıklı değilim...biraz asabi oluyorum hatta önceki akşam eşim sana uykusuzluk hiç yaramıyo bu ne hal diye sitemde etti laf arasında....:9:

bende hiç sallamadım bişey dersem durduk yere ağız dalaşına girmiş olcaz...halbuki kendisi yarım saat dayanamıyo yaramazlıklarına...ben bi mutfak toplayana kadar kaç kere geliyo yanıma işin bitmedimi hala alsan şunları başımdan diyee...:9:

ben ne diyecektim neler demişim :26:başladım gene kocamı çekiştirmeye...:27:

neyse sonuç söz konusu evlat olunca her anne herşeye sabreder her sıkıntının üstesinden bir şekilde gelir...sende öylesindir eminimmm..:34:tabiki bu demek değilki hiç yorulmuyosun yıpranmıyosun ömründen ömür gitmiyo ama onlar için herşeye değiyo demi yenacımm banucum asucum nursenacımm...:34:

Back
X