Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana müsaade :3:

Ne zamandır küçük cimcimem yüzünden Spor Salonuna gidemiyordum gideyim de biraz stres atayım kalori yakayım :1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı günler :3:
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

evet canım çok fena....:9::9: yok canımm senin gördüğün kadarda dayanıklı değilim...biraz asabi oluyorum hatta önceki akşam eşim sana uykusuzluk hiç yaramıyo bu ne hal diye sitemde etti laf arasında....:9:

bende hiç sallamadım bişey dersem durduk yere ağız dalaşına girmiş olcaz...halbuki kendisi yarım saat dayanamıyo yaramazlıklarına...ben bi mutfak toplayana kadar kaç kere geliyo yanıma işin bitmedimi hala alsan şunları başımdan diyee...:9:

ben ne diyecektim neler demişim :26:başladım gene kocamı çekiştirmeye...:27:

neyse sonuç söz konusu evlat olunca her anne herşeye sabreder her sıkıntının üstesinden bir şekilde gelir...sende öylesindir eminimmm..:34:tabiki bu demek değilki hiç yorulmuyosun yıpranmıyosun ömründen ömür gitmiyo ama onlar için herşeye değiyo demi yenacımm banucum asucum nursenacımm...:34:
Aynen öle kuzum valla akşama kadar burda kafam patlıyo inan evrakların içinde boğuluyorum ama eve gittiğim zaman beni bekleyen bi sıpam var mecbur gidip 1-2 saat onunla vakit geçiriyorum ve akşam zor atıyorum kendimi yatağa ama yinede çok şükür binlerce şükür rabbime ALLAH kuzucuklarımızı bize bağışlasın...Amiiiiinnnn:16::16::16:
Kızlar bana müsaade :3:

Ne zamandır küçük cimcimem yüzünden Spor Salonuna gidemiyordum gideyim de biraz stres atayım kalori yakayım :1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı günler :3:
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Banu abla bana karşı bi dargınlığın mı var yanlış anlama sakın amacım tartışma çıkarmak değil birden öle düştü içime hani eğer öleyse bilmeden felan seni kırdıysam çok üzülürüm doğrusu :50::50::50:

Çok çok geçmiş olsun hep diyoruz annelik birazda doktorluk içeriyor çoğu zaman neredeyse teşhisi evde koyup gidiyoruz

Çok doğru söylüyorsun...
Senin çocuğun varmı.? Çizelgende ki kilondamısın.?

Benim memleketim canim :) Cevrem cok yardimci olabilecegim biseyse ?

Selam kizlar tekrardan. Bugün sabah Konsolosluga gittik. Anca geldik eve anca yaziyorum okuluda ekmis bulundum :) Sabah giderken bi tane sigara ictim ( tamamm biliyorum sagliga cok zararliii. Su bogazimi tamamen tutayim birakicam Kizmayiiin :) ) basim dönmeye basladi esimde vardi ama baska bi sebepten yani bilmiyorum tansiyonum dustu sanirim esim söylene söylene gitti bana tost aldi. Tadi damagimda valllaha sucuklu mucuklu. 1 haftadir kendime guzel bi odul vermis oldum zorakide olsa hahaha. Artik kafayi yedim yahu bakmayin boyle guldugume acaip takiyorum kiloyu kafama. Bugünde esim 12 aydir yazik spora yazdirdi beni ayiptir söylemesi saunasindan tut buhar banyosuna masajina kadar. Ben zamanim olmadigindan tplasaniz 2 ay gitmisimdir bugünden itibaren Izmire gidene kadar spora gidicem. 19 günüm kaldi aaaaaaay :) 2 senedir annemi görmedim kalbim sanki sisiyo sisiyo iniyo :) Size yazmayi cok ozledim vallaha. Gerci hic kimsede merak edip bu kiz nerde demiyor ama -.- neeyse -.-

Demek İzmirlisin sen de...Şu an neredesin.?

kızlaar yine ben:) sabah erken kalktım önce cildim için eczaneye gittim yüzüm için krem aldım sonrada eve gelip spora gittim.3.5 km tempolu yürüdüm 20 dk da bisikletteydim.bugün baya kalori yaktım inşallah:54::54: bu ilk haftam 2.8 kilo vermişim.sizce nasıl?:26:sizler ilk haftalarınızda kaçar kilo vermiştiniz??

Banu abla bana karşı bi dargınlığın mı var yanlış anlama sakın amacım tartışma çıkarmak değil birden öle düştü içime hani eğer öleyse bilmeden felan seni kırdıysam çok üzülürüm doğrusu :50::50::50:

canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:

Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :34: daha doğrusu posam geldi :1:
Öldüm bittim valla yorgunluktan :34: daha yarım saat bile olmadı misafirlerimi uğurlayalı :34:
Maç kötü bitsede gece güzel geçti :34: bol bol sohbet ettik ve acaba böreğime ne diyecekler diye düşünüyorken benim börek tam puan altı hatta koca bir tepsi bitti :60:
Yarım tepsi daha kaldı ama onuda yarın şirkete gönderiyorum :34:
Yaptığım kektende çok çok az kaldı :32::32::32: Zaten kuzen gelir gelmez keki görünce nasıl boynuma sarıldı yengeciğim harikasın sen diye :1: normalde kilosuna çok dikkat eden kız iki dilim kekten yedi :1: börekten ne kadar yediğini sayamadım bile :60: :60: :60:

Küçük cimcime deseniz yine baş roldeydi :1:
Bİr ara tabletten Ankaranın bağları şarkısını açtık salonun ortasında nasıl kırıta kırıta oynayıp durdu :60: çok cilveli anası kılıklı oynamayıda seviyor :60:
Şükür maçın ilk yarısında uyududa biraz daha rahat oldum :34:
Artık gece uykusuna erken yatıyor şükür :34:

Yarın sabahtan doktora kontrole gideceğiz bakalım iyice geçmişmi yarası :34: bence kesin geçmiştir ama gelin dedi şimdi gitmemek olmaz :1: sonrada kızın okuluna uğrayıp öğretmeniyle görüşeceğim sonuçta pazartesi veli toplantısını hem unuttum hemde zaten unutmamış bile olsam toplantı saatinden 1 saat sonra uyanmıştım :60:
Bakalım büyük cadı hakkında ne duyacağım :1:

:54::54::54::54: Çoook ama çooooooook sevindim canım :34:
İnşallah ilk fırsatta dışardada görüşürüz :34:
Egedenizi istanbula geldiğinde buluşma fırsatı olur inşallah olmadı orta bir yerde buluşur bir kahve içer hoş sohbet ederiz nasılsa :34:

:54::54::54::54::54:
Ohhhhh içim ferahladı yaaa :34:
Valla birinizden biriniz olmayınca sanki birşey eksikmiş gibi geliyor bana :1: fena alıştım yaw sizlere :1:
Hani eşimle tartışsam herhalde bukadar kafama takılmazdı şu bir kaç gündür topiğimizin takıldığı kadar :60:
İnşallah bundan sonra herşey çoooooooooook daha güzel olur ve patır patır şu kilolarımızdan kurtuluruz :34:

Aldık gitti :1:
ARamıza hoşgeldin :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz :34:

Hoşgeldinnnnnnnnnnn :3:
Özletiyorsun kendini ama dediğin gibi paskalya :34: Şimdi ne güzel orada vitrinler bile cıvıl cıvıldır :16:
Valla haziranı iple çekiyorum :1: ama tabi bir yandanda gidene kadar az daha dikkatli olmam lazımki en azından bir 5 kilo vereyim :34: tabi 10 olursa tam süper olur :1:
Tatil bitince sende daha sık gelmeye çalışta şu kilolardan kurtulalım artık :34:

Banucum bende sizleri cooook özlüyorum inan kacgündür giremedim ama aklim sizdeydi kimbilir kizlar neler kaynatiyorlardir dedim icimden :9::9::9: Gerci hos olmayan seyler olmus :50::50::50:
Evet canim aynen suan heryer civil civil bende yaza kadar 80lileri görsem göbek aticam bakalim bu sabah 98i gördüm bu hafta cok yürüyüs yaptim insallah faydasini görürüm bide regl haftam ama yinede elimden geleni yaptim:21::21::21:
Yalniz bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve devamli uyumak istiyorum sebebini cözemedigim bi tuhaflik var üstümde hayir olsun diyim :34::34::34:Senin minik de iyice düzelmistir umarim :16::16::16:

Hoş geldin diyeyim
Merhabalar arkadaşlar geldim yemek yemeden bilgisayarın başına geçip akşamı okudum sert rüzgarlar esmiş umarım her şey düzelir
Tavuklarla ilgili bir haber vardı işte kanserli urlar filan diye tavuk pişirmiyorum ama diyette de başka ne yenir balık et derken seçenek azalmış biraz
Kilo bildirimi filan yapıyormuyuz haftalık var mı böyle bir uygulama kaçırmışım
Kaç gündür yazılanları okuduğum için yememi firenledim kendimi dinledim ve hazırım diye forma tekrar yazmaya başladım Örnek listeler ne yediğinizi yazmanız filan ufuk açıyor açıkcası
Güzel bir kardeşlik var(maşallah diyeyim yinede ) gelip bir şeyler paylaşıp kafa dağıtmak önemli bir ihtiyaç birbirimizi desteklerken bunlarında olması burayı cazip kılıyor

Merhaba

Tavuk ben de yemiyoruz zorda kalmadıkça, onun yerine hindi yiyebilirsin, hindi alırken göğüs değil de but olarak alırsan daha lezzetli oluyor.

çok tatlı ya anlattıkların belli :)

canım pes etme sakın, 1 değil 2şer damacana yollacağız inşallah. ben de eşim çalışıyor diye annemde yiyorum, regl falan derken bu sabah tam 1,5 kg fazla çıktım. düzen şaşınca hemen değişiyor tartıdaki rakam. pes etmek yok ama. inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan.

Damacana olarak ben ne kadar verdinm acep:9::9:

Öyle eksildik ki yaşarken,bize dokunan herkesi eksiltiyoruz..
yalnızlığımızla çoğalıp,kalabalığımızla eksiliyoruz ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız;
ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz..

Son düzenleme:
$annelere-icin-cok-guezel-cicek-buketi.webp
Konu hakkinda yorum yapmiyorum her yigidin yogurt yiyisi ayri olurmus sadece sizi coooooooook sevdigimi söylemek istedim bidaha yaramazlik yapmayinnn
cicekler hepinizeeeeeeeeeeeeee :16::16::16::54::54::54:

Yenaaaaaammmmmmmm pasaya cok gecmis olsun merak etme canim büyüyene kadar biraz cekersiniz ama sonra geciyo keza benim cocuklarda öylelerdi bir hafta iyilerse iki hafta bronsitten yatarlardi simdi sükür atesleri bile cikmiyor pek :16::16::16:

selam kızlar ben geldiimmm :16::16::16:

Asucumm kırmızı yazılarım senin için gelsinnn ;)

nasılsınız ? keyifler nasıl ? okul çıkışı azcık yürüyeyim dedim , bi yağmur bastırdıki sormayın , otobüse zor attım kendimii , şu havalar mahvetti beni yaaa :((

birde dolunayın etkisi var tabi , insan ilişkilerinde çok etkili , bu aralar yaşanan ruhsal gelgitlerimizide çok iyi özetliyor sanırımm ...

neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artıkk ;)))

kızlaar yine ben:) sabah erken kalktım önce cildim için eczaneye gittim yüzüm için krem aldım sonrada eve gelip spora gittim.3.5 km tempolu yürüdüm 20 dk da bisikletteydim.bugün baya kalori yaktım inşallah:54::54: bu ilk haftam 2.8 kilo vermişim.sizce nasıl?:26:sizler ilk haftalarınızda kaçar kilo vermiştiniz??

tebrik ederim canım, harikasın , azmin daim olsun inşAllah, bi an önce sağlıcakla hedefine kavuşman dileklerimle ;))

bence çok iyi bir rakam. ben o kadar verememiştim sanırım, tebrikler.

Back
X