- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Merhaba
Tavuk ben de yemiyoruz zorda kalmadıkça, onun yerine hindi yiyebilirsin, hindi alırken göğüs değil de but olarak alırsan daha lezzetli oluyor.
ÖZlemciğim '' bende yemiyoruz'' nedir yahu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Tavuk ben de yemiyoruz zorda kalmadıkça, onun yerine hindi yiyebilirsin, hindi alırken göğüs değil de but olarak alırsan daha lezzetli oluyor.
sen hiç veremedin
4564634. tane damacanayı ben verdim hehehehehhehe![]()
yesss
Bu saate kadar neredeydin.??
yesss
Bu saate kadar neredeydin.??
Yenaaaaaammmmmmmm pasaya cok gecmis olsun merak etme canim büyüyene kadar biraz cekersiniz ama sonra geciyo keza benim cocuklarda öylelerdi bir hafta iyilerse iki hafta bronsitten yatarlardi simdi sükür atesleri bile cikmiyor pek![]()
ÖZlemciğim '' bende yemiyoruz'' nedir yahu..![]()
ÖZlemciğim '' bende yemiyoruz'' nedir yahu..![]()
ben biliyorum nerede olduğunu
hesap mı soruyorsun haaaaa![]()
Hadi tahmin etPazartesi görüştüğüm yer için ikinci görüşme yaptım bugün.
Yenaaa sen nasil cevrim disi olaraktan yazmayi beceriyorsun bakiiim söleeee cabukkkk![]()
bence tavukla beraber eşinin başının etini yiyor Özlem, onu anlatmaya çalışıyor![]()
Pardon. Biz de yemiyoruz. De'yi ayrı yazdım ama o yetmez mi
![]()
Sen öle diyince aklima okul yillarim geldi özlem de ler ayri de ler ayri derdi ögretmenimiz her defasinda![]()
sülememm..
bastım parayı oldu..
zenginlik budur..
Ahahaha zavallı enişte..:))
Aynurummm cücüşüm hoşgeldin![]()
sülememm..
bastım parayı oldu..
zenginlik budur..![]()
offf bende bendeeeaynı bennnn.![]()
Türkçem iyiydi bi zamanlar ilknurcuğum. Biliyomusun ben eşit ağırlık mezunuyum ama mühendis oldum ve gene biliyomusun aslında ben hukuk istiyodum![]()