Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba

Tavuk ben de yemiyoruz zorda kalmadıkça, onun yerine hindi yiyebilirsin, hindi alırken göğüs değil de but olarak alırsan daha lezzetli oluyor.

ÖZlemciğim '' bende yemiyoruz'' nedir yahu..:1::1:

Yenaaaaaammmmmmmm pasaya cok gecmis olsun merak etme canim büyüyene kadar biraz cekersiniz ama sonra geciyo keza benim cocuklarda öylelerdi bir hafta iyilerse iki hafta bronsitten yatarlardi simdi sükür atesleri bile cikmiyor pek :16::16::16:

Çok sağol tatlım...:16:
İnşallah. ben de sabırsızlıkla 7 yaşını max 12 yaşını bekliyorum....
Allah başka keder vermesin..Buna da şükür...

$625527_549883888368373_1833142634_n.webp
ayyy bayiliyorum ben bunlara yavvv :9::9::9::1::1::1:

Sen öle diyince aklima okul yillarim geldi özlem de ler ayri de ler ayri derdi ögretmenimiz her defasinda :9::9::9:

Türkçem iyiydi bi zamanlar ilknurcuğum. Biliyomusun ben eşit ağırlık mezunuyum ama mühendis oldum ve gene biliyomusun aslında ben hukuk istiyodum:9::9:

Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...

Ben gidiyorum, yemek yapacağım..:3:

Akşam toplaşalım..:16:

yeminle demin nursenayı geçirdim aklımdan nerede diye...

Allahım ne temiz kalpliyim yaaa...
Gurur duyuyorum kendimlen..:1: kendi kendini seven smile :)))

offf bende bendeee :52::52::52:
Türkçem iyiydi bi zamanlar ilknurcuğum. Biliyomusun ben eşit ağırlık mezunuyum ama mühendis oldum ve gene biliyomusun aslında ben hukuk istiyodum:9::9:

bilmiyodum özlemcim ögrenmis oldum hukukcu olacak kapasite varmis sende :34::34::34: sende biliyomusun bende eskiden stilist olcaktim sahsen anadolu lisesi moda tasarimindan mezun oldum ama gel gelelim devam etmedik iste :17::17::17:

Back
X