- 4 Ekim 2012
- 1.534
- 3.135
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banuuuu sen bize ihanet mi ediyon![]()
hay ben nerden girdim bu kırk yama işine parmağım delindii arkadaş ne zormuşşş
gulma akapunkturla zayıflayan çok ama burakınca 2 misli geri kilo alan arkadaışm daha çok:)))))))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman bol enerjili, bol eksili bir günaydınnnnnnnnnn :122: :122: :122:
İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar ve hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız
![]()
eşinde KK kadınlarının güçüyle kumalığı kabul edenler arasında girmiş
tebrikler
Benim girmediğim bir günü bile görmediğinden eşim ağlayamıyor
Ancak arada bir şeye kızdığımda ( bilgisayar başında fazla oturuyorsun suçlaması karşısında ) tamam ya girmiyorum bundan sonra hatta bilgisayarın başına oturursam ne olayım diyorum hemen gülüyor dayanamazsın sen KKya girmeden durmaya diyor
Ben inat edincede laptabu alıp kendi kuçağıma koyuyor hadi hadi şimdi kızlar seni merak etmiştir çekinme gir diyetabi biliyor blöf yaptığımı
yada inadım tutarsa ondan acısı çıkacağını
Canım süpersinnnnnnnnnn
Maşallah inşallah hep daha aşağıları görürüz
![]()
Canım bu ceco lakabı seneler önce eşimin şirketinde çıktı
Şirket maillerini oluştururken eşimin isminin ilk iki harfi birde soyadımızın ilk iki harfini kullanmışlar herkesin bizdede ceco çıktıo zamandan beri eşime şirkettede herkes ceco der tabi bende
hatta bu aralar bizim küçük cimcimede babasına ceco diyor
Çok hoşuma gittiği için bende kullanıyorum ceco'yu üyelik gerektirecek yerlerde
Kendi baş harflerimle yapmayı düşünmüştüm ilk KKya üye olurken ama Baco hoşuma gitmedine o bacanak der gibi
![]()
hoşgeldin canımm....çok geçmiş olsun...
yaptı valla...yamyam...çok şükür bi rahatsızlığı yok ama busefer oyun için uyanıyo...
geçen gün natilusa gittik demiştim ya ordan dambıl aldım 2 kiloluk..kollarımın sarkıklığı için iki gündür yapıyorum bir kaç hareket bide yürüyüş
onlarda halsizliğime güzel katkıda bulundu...ama kötü bir haberim varr..tartımın yokluğu bana yaramamış...bugün 91 gösterdi tartım gerçi wc
sıkıntısı yaşıyorum bide suyu az içtim bu günlerde onların katkısı vardır muhtemelen...bide son zamanlarda akşam yemeklerim biraz geçe kalıyodu
eşim sebebiyle ama artık karar verdim beklemiyeceğim yemek için onu gelince yalnız yiyecek ama ne yapam...çok basit şeyler ama bana iki kiloya
mal olduuu....:26:desteğinizle tekrar vericem o kilocukları artık bendende bi damacana çıkma zamanı geldi dimi yaniii....![]()
Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
merhaba kızlarr nasılsınızz
sıze bır sey soracagımm akapunktur la ılgılı
akapunktur yaptırdınız mı deneyenınız oldumu veye bır yakınından bılgısı olan var mı cevaplarınızı beklıyorumm
faydasnı goren oluyormu bilgilendirirsenız cok mutlu olucammm
ayyyyyyyyyyy ne güzel bır damacana ne kadar rahatlamışsındır her açıdan hareketlerın, duyguların tebrikler arkadaşım darısı başıma
yolcu cnm ismin zeynepti demi yanlış hatırlamıyorsam inşallah cnm bende sabah tartıya çıktım 93.2 gösterdi dedim bidaha tartılayım sağlamasını yapayım:) keşke yapmasaymışım 3 kere 93.6 çıktı:) aynı durum sinir olmaak elde değil ama olsun onları da görcez inşallah bi 80 leri göreydim ne çektik beeeeeeeeeeeeeee bu kilolardan:)
kadına bak yaaaa ben 80 kilodakileri kastetmiştim meğer bizi bikaç kişiyle birden aldatıyomuş anamm![]()
heee aldatıyorum sizleri
İnanılmaz bir başarı elde etmiş bir hatunun diyet günlüğüne yazıyorum dünden beri![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee-2526.htm
Bak istersen sendeGerçekten çok güzel sonuçlar almış banada katkısı olacağına inanıyorum
arada 80lerede bakıyorumbelki bir faydası olur inşallah
![]()
hahahhaha alemsin BacoşummmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman bol enerjili, bol eksili bir günaydınnnnnnnnnn :122: :122: :122:
İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar ve hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız
![]()
eşinde KK kadınlarının güçüyle kumalığı kabul edenler arasında girmiş
tebrikler
Benim girmediğim bir günü bile görmediğinden eşim ağlayamıyor
Ancak arada bir şeye kızdığımda ( bilgisayar başında fazla oturuyorsun suçlaması karşısında ) tamam ya girmiyorum bundan sonra hatta bilgisayarın başına oturursam ne olayım diyorum hemen gülüyor dayanamazsın sen KKya girmeden durmaya diyor
Ben inat edincede laptabu alıp kendi kuçağıma koyuyor hadi hadi şimdi kızlar seni merak etmiştir çekinme gir diyetabi biliyor blöf yaptığımı
yada inadım tutarsa ondan acısı çıkacağını
![]()
Canım bu ceco lakabı seneler önce eşimin şirketinde çıktı
Şirket maillerini oluştururken eşimin isminin ilk iki harfi birde soyadımızın ilk iki harfini kullanmışlar herkesin bizdede ceco çıktıo zamandan beri eşime şirkettede herkes ceco der tabi bende
hatta bu aralar bizim küçük cimcimede babasına ceco diyor
Çok hoşuma gittiği için bende kullanıyorum ceco'yu üyelik gerektirecek yerlerde
Kendi baş harflerimle yapmayı düşünmüştüm ilk KKya üye olurken ama Baco hoşuma gitmedine o bacanak der gibi
![]()
Selamün aleyküm....
asucum tartım bugün önce 87,6 gösterdi...hadi canımm dedimm tekrar tartıldım 91,7 dedi tekrar 91,7 diyince bunu üzülerekten kabul ettim..
kilo:91,7
spor:260 dakika
ağlamak istiyorummm....![]()
Selamün aleyküm....
asucum tartım bugün önce 87,6 gösterdi...hadi canımm dedimm tekrar tartıldım 91,7 dedi tekrar 91,7 diyince bunu üzülerekten kabul ettim..
kilo:91,7
spor:260 dakika
ağlamak istiyorummm....![]()
kadına bak yaaaa ben 80 kilodakileri kastetmiştim meğer bizi bikaç kişiyle birden aldatıyomuş anamm![]()
Heee çapkınım hovardayım 24 ayardayım![]()
![]()
her gece bir bardayım
.... Hobaaaaa
![]()
Asuman ablacımmm kolay gelsin canım artık yeni bir döneme giriyoruz bize ugur getirirsin umarım
ben bugün daha hasta uyandım kızlar..ay boğazım feciii yutkunamıorum.ne yapsam ne etsem geçer kızlarr?
bu arada ablacım bildirimimi de yapayım.gecen hafta yüz.bir bu hafta yüz.üç ay harflerle pek feci oldu
en iisi birde rakamla deneyeyim.(100.1-100.3)
sanırım 200gr.artıdayım neden ve nasıl anlamadm ama![]()