Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.:1:

--

Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...

hayırlı uğurlu olsun :)
facebook diye bir gerçeği var de mi hayatın. olmayana öcü gözüyle bakıyorlar zaten kendimden bildiğim üzere :))

temizlikte de kolay gelsin canım. aslında benim eve de lazım ama kim yapacak ki :9:

hayırlı uğurlu olsun :)
facebook diye bir gerçeği var de mi hayatın. olmayana öcü gözüyle bakıyorlar zaten kendimden bildiğim üzere :))

temizlikte de kolay gelsin canım. aslında benim eve de lazım ama kim yapacak ki :9:

Maalesef esracığım öyle bir gerçek var...Olmayanı dövüyorlar :)

Geleyim yardıma sen gün belirle :)

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )

oooooooooooo bbbbbbaaaaaaaaayyyyyyyyaaaaaaaaa yoğun 2 gün geçirmişsin şekerim hediyelerini güle güle kullan ...:6:

Maalesef esracığım öyle bir gerçek var...Olmayanı dövüyorlar :)

Geleyim yardıma sen gün belirle :)

ay yok kıyamam ben sana :)
aman yapmasam ne olur ki. zaten büyük temizliği ocağın ortasında yapmıştım. olmadı ramazan öncesi yaparım bi daha.

sen de kendini çok yorma diyeceğim ama çocuklar olunca ayrı dikkat gerekiyor değil mi.

Asuman abla, Nursena hiç sesiniz çıkmıyor. çok mu yeyip de yoruldunuz ki :9:

Yarın +90 ekibi olarak nursenaya gidelim..
menü de yaprak sarma varmış..:56:

O bir Adanalı dolayısıyla yemekleri çok lezzetli olur..

Asuman abla, Nursena hiç sesiniz çıkmıyor. çok mu yeyip de yoruldunuz ki :9:

çok yoruldum ben yaa bütün gün temizlik yemek temizlik kışlıklardanda kaldırdım az dündende yaprak ıslatmış oldum sarasım yoktu zola yaprak sardım akşam akşam daha yeni kaktım başından öl bi dolanayım dedim

İyi akşamlar
Dün ve bugün dışarda olunca yorulmuşum iyice kötü hissediyorum kendimi gözlerim yanıyor sulanıyor vs
Hava da çok sıcaktı terledim tabii bolca
Kahvaltıda karbonhidrat vardı çokça mümkün olduğunca normal kahvaltılılardan yemeye çalıştım akşama da fırında köfte yaptım yanında salata ve cacıkla yedim biraz kayınvalideme çok yakınolan altınparkta dolaştık kızlarla dönüşte de kızları dolmuşa bindirip eşimle yürüdük 40 dk kadar yani inşallah yarın sabit çıkmayı başarırım
Kızları okulkıyafetleri ütülenecek gözüm kesip kalkamadım ama sabah erkenden ütü yapmak da hiç hoş olmuyor bi gayret ütülemek en iyisi galiba

söylemesi ayıp çok bölgede gezince çeişit te çok menülerimde zenginn annamm bu kilolarııı boşunamı yapıyoz
bence tontonlerin hepsinin yemekleri güzel olurrr

gidelim valla. yanında yoğurtla ne de güzel, sağlıklı mammiş olur :)

eminim çok lezzetlidir zaten. anlattıklarından belli hamaratlığı :16:

çok yoruldum ben yaa bütün gün temizlik yemek temizlik kışlıklardanda kaldırdım az dündende yaprak ıslatmış oldum sarasım yoktu zola yaprak sardım akşam akşam daha yeni kaktım başından öl bi dolanayım dedim

ellerine sağlık, çok uğraştırıcı kışlık yazlık kıyafet olayı. bir de sarma yaptıysan belin kopmuştur.

İyi akşamlar
Dün ve bugün dışarda olunca yorulmuşum iyice kötü hissediyorum kendimi gözlerim yanıyor sulanıyor vs
Hava da çok sıcaktı terledim tabii bolca
Kahvaltıda karbonhidrat vardı çokça mümkün olduğunca normal kahvaltılılardan yemeye çalıştım akşama da fırında köfte yaptım yanında salata ve cacıkla yedim biraz kayınvalideme çok yakınolan altınparkta dolaştık kızlarla dönüşte de kızları dolmuşa bindirip eşimle yürüdük 40 dk kadar yani inşallah yarın sabit çıkmayı başarırım
Kızları okulkıyafetleri ütülenecek gözüm kesip kalkamadım ama sabah erkenden ütü yapmak da hiç hoş olmuyor bi gayret ütülemek en iyisi galiba

yorucuymuş hakikaten haftasonun Asuman abla, geçmişler olsun.
sabit çıkarsın bence, akşam zararlı şeyler yememişsin.

ütü zaten ayrı bir dert ya, seven var mı acaba...

yorucuymuş hakikaten haftasonun Asuman abla, geçmişler olsun.
sabit çıkarsın bence, akşam zararlı şeyler yememişsin.

ütü zaten ayrı bir dert ya, seven var mı acaba...

egedeniz çok seviyo çorap dışında herşeyi ütülediğini yazmıştı...

gidelim valla. yanında yoğurtla ne de güzel, sağlıklı mammiş olur :)

eminim çok lezzetlidir zaten. anlattıklarından belli hamaratlığı :16:

ellerine sağlık, çok uğraştırıcı kışlık yazlık kıyafet olayı. bir de sarma yaptıysan belin kopmuştur.

aman daha bi dünya yıkanıp kalkacak kazaklar var gözüm yemedii valla off off burda bu sene tam manasıyla yazı yaşıcaz sanırım çookk sıcak oluyomuş ve halıları falan kaldırmak gerekiyooo şagi benim salondakiler yanarız bütün yaz ortaya kilim yada halıfilksmi alsammkiii bide kırk yamam var elimde bi yastık dikemedim daha az kaldı az da onu dürtemde bitsin

sabah adam göreve gidicek çorap giydi ayağına ucu azcık delinmiş çorabının botun içinde bütün gün durunca ucları gidiveriyo :))
takılıyo bana kadın evdeki çorabı yamamıyo oturmuş kırk yama yapıyo diye:))

slm kizlar ben geldim :16::16::16:
bugün hava cok güzeldi iste buraya gezmeye gittik :34:
düsseldorf rhein - Google-Suche
yalniz migrenim tuttu eve gelir gelmez hap ictim ama tam düzelemedim :50::50::50:

Canım çok geçmiş olsun :71:
Umarım biraz daha iyisindir :34: bu arada Rhein nehri kıyılarının hepsi çok güzel yaaaaaaaaa :16:
Bende Heidelbergte okumuştum geçmişte ve resmen şehre aşığım desem yeridir :1:

Heidelberg am Rhein - Google'da Ara

Bu gidişimizde Heidelbergin tepesindeki Tarihi Şatoya götüreceğim eşimi :34: önceki gidişlerimizde pek fırsat olmamıştı maalesef.

aman daha bi dünya yıkanıp kalkacak kazaklar var gözüm yemedii valla off off burda bu sene tam manasıyla yazı yaşıcaz sanırım çookk sıcak oluyomuş ve halıları falan kaldırmak gerekiyooo şagi benim salondakiler yanarız bütün yaz ortaya kilim yada halıfilksmi alsammkiii bide kırk yamam var elimde bi yastık dikemedim daha az kaldı az da onu dürtemde bitsin

sabah adam göreve gidicek çorap giydi ayağına ucu azcık delinmiş çorabının botun içinde bütün gün durunca ucları gidiveriyo :))
takılıyo bana kadın evdeki çorabı yamamıyo oturmuş kırk yama yapıyo diye:))

ben şimdiden kaldırdım sayılır salonun halılarını. bi tane küçük var, onu da az daha ısınınca kaldırırım. halısız daha rahat temizlemesi de.

adam da haklı şekerim :))

Back
X