Canım ben banu bu arada

33 yaşındayım bende
12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim ve evhanımıyım

Bende geçmişte bir kaç kere diyetisyene gittim ama maalesef şu listeye uy bir ay sonra gel demelerine fit oluyorum birde üzerine dünya para istiyorlar

Bana şunun dışına cıkmayacaksın dendiği an otomatikman beynim bana kaçamak listesi sıralıyor sanki sırayla

normalde yemeyeceğim şeyi bile canım çeker

Çok şükür çok yavaşta olsa ufak ufak kilolarımdan kurtulmaya başladım

Darısı senin başına
Aynurcuğum Troidle ilgili beni hatırlamış ama bende troidlerde sorun yok şükür

Onun yerine Pko ve insülin direnci var fakat şükür artık düzenimi oturtmaya başladım galiba ki kilo vermeye devam ediyorum yavaşta olsa

Sağlıklı ve düzenli beslenerek, bol su ve bitkisel çaylarla çözümü bulduğuma inanıyorum. He birde haftanın 4 günü Spor salonuna gidiyorum

Aslında imkanın varsa hayatına sporu dahil ettiğinde mutlaka kilocuklar ne kadar dirensede elbet gitmeye başlayacaklardır
Canım çok geçmiş ollsun

İnşallah bir an önce toparlanırsın
Vallaha yaptı

Ya bakma laf olsun diye bir iki parça almış dalga geçer gibi yoksa ne bayramda ne doğum günlerinde çocuklara hediye almaz

Bir geçen sene kızıma bir 10 liramı ne vermişti hatta kızım bile anne hayret babannem nasıl olduda para verdi dedi çocuk

Küçüğüne bir doğduğunda bir çeyrek taktı oda anladığım kadarıyla eşimin ona alıp tak diye verdiği çeyrekti

çünkü ben hamileliğim boyunca hep söylendim o konuda büyük kızıma maşallah dahi takmadı bunada birşey takmazsa hayatta bir daha yüzüne bakmam diye ( sonuçta insan komşusu bile doğursa güzel bir hediye alır üstelik benim annem daha ben hamile olduğumu söylediğimde kuzucuğun yatağı falan benden demişti hatta resmen çocuğua ceyiz düzer gibi sürü şey almıştı kıyafetten pişik kremine kadar

Birde onlar buradayken doğum olduğundan kadıncağız doğumumu bile ödedi sizlere yük olmasın maddi acıdan diyerek

)
Eee ister istemez sinirleniyor insan ulen kız babasına mı yakışır herşeyi karşılamak tövbe yarabbim kızmı aldın hamile bıraktın al buda sana mükafaat der gibi
Diyorum ya kadın sırf kendi kızından olan torunlarına tapıyor; devamlı birşeyler alır her çarşı pazara çıktığında olmadı elinden örgü eksik etmez yok şunu ördüm bunu ördüm onlara diye de söyler milletin yanında. Benden tepki görmemek içinde direk size bilerek örmüyorum sen nasılsa giydirmezsin der beni iyice cıldırtır bende ördünde ben mi giydirmedim derim ama kaç kere söylediğim halde henüz bir şal bile örmemiştir bizimkilere

çokta lülü aslında

sonuçta kim ne ekerse onu biçer.
Küçük kızım anlamıyor henüz ama büyüğü hep der babannem bizi hiç sevmiyor sen ne dersen de ben farkındayım diye ki bu kız dedesi vefat ettiğinde yinede herşeye rağmen anneciğim eğer babannem evde yanlız kalmaya çekinirse ben olmazsa onun yanına taşınırım diye :26: ama hatun istemedi neymiş zaten o evde kalmayacakmış hem ne gerek varmış o gençmış artık gezecekmiş