- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hoşbulduk dünürüm
gerçekten öyle oluyor. biz hiç birimiz kardeşime birşey söylemeyiz elimizden geldiğincede yardımcı oluruz onlar annemi babamı hoş tutsun iyi baksın yeter bize. damatlardanda Allah razı olsun en büyüğümüz hariç hepsi pervane gibi dönerler başında. babam beyin kanaması geçirdi istanbulda yattı marmara ünüversitesi başıbüyükte yalnız başedemedik ablamla kaldık başında eşimle kardeşim otele bile gitmedi ramazan günü hastahanenin camının dibinde arabanın içinde sabahladılar 15 gün . bir parça kuru ekmekle sahur yaptılar. ayağı kangren oldu iki defa kestiler hep başında beklediler. pazar günü bile rahsızlanınca eşim ablam ben üçümüz götürdük hastahaneye. Allah sağlık versinde başka birşey istemiyorum.bizim görevimiz tabiki bakıp ilgileneceğiz ama bütün mal varlığı maaşları kardeşimdeyken insanında dili varmıyor götürüp tedavi ettirelim demeye.hiçbir şeyleri olmasa kardeşim ister ilgilensin ister ilgilenmesin herşeyleriyle ilgilenirim. kayınpederiminde malından kaynım istifade ediyor ama her masraflarını biz üstleniyoruz. ben eşime o senin baban malı içinmi bakıcaz biz görevimizi yapalım başkaları bizi ilgilendirmez diyorum. herkes kendi hesabını verecek diyorum. ama söz konusu kendi ailem olunca aynı şekilde konuşamıyor insan.
hava çokta donacak kadar soğuk değil hasta olmazsın inşaAllah
hoş bulduk canımcım sende iyi bak kendine![]()
inşallah canımcım ya bilmiyorum inşallah hasta olmam

dünürümüde hastaneye kaldırmışlar sabah,fenalaşmış şimdi haberim oldu ona da çok üzüldüm kum döküyomuş galiba.yakın da değilizki atlayıp gideyim of of.şimdi gitsem kadın dinlenemicek ben geldim diye daha çok üzülücem,oysa çat kapı yakın olsak gider ilgilenirdim.Allah şifa versin tüm hastalara.
haklısın canım benim,aynı şeyleri bizde yaşıyoruz malesef,anne babalardan kaynaklanıyor aslında her şey.biz çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek onlarda onu uyguluyorlar.eşlerden biri iyi yetişmişse diğerininin de kurtuluşuna vesile oluyor, böylelikle güzel aileler oluşabiliyor.şunu anlayamıyorum,illa her şeyi söylemek mi gerekiyor akılları yokmu her şeyi çok bilen bu insanlar! bu tür olaylar karşısında neden aptal moduna giriyorlar:26:mesela ben babama hastaneden randevu almasam adamcağız doktora gidemiyor oysa evinde onlarla yaşayan erkek kardeşim var 34 yaşında ve bekar.ona ve anne babama sorsam çok akıllı ama nedense bi randevu alamıcak kadarda aptal.aslında uğraşmak istemiyorlar nasıl olsa her şeyi halleden biri var.o kadar doluyumki bu konuda yazsam roman olur

Son düzenleme: