Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz:54::54::54::16::16::16:

günaydın canım ehhh kolay kısmı atlatmışşın güle güle ağız tadıyla otur yeni evinde kuzum:16:

Günaydın hatunlar
hepinize güzel bir gün diliyorum. ben erken kalktım kahvaltımı yaptım. bugün evdeyim yine. belki iyi hissedersem leslie yaparım ben de. bu arada tartıyla küstüm. 81.5 kg gösterdi beni ya, kafayı yemiş. antibiyotik niye böyle yapıyor anlamadım. şiş uyanıyorum sürekli. neyse...

görüşmek üzere, hoşçakalın.

günaydınn esracım aynı şişlik bendede var antibiyotik falanda kullanmadım ne olcak bu halimiz:17:

Eki Görüntüle 681258 hayde buyurun kahvaltıyaaaaaaaaaaaa

nursena şefimiz sunar:42::42: ellerine sağlık canım o krep demiii :26: (tşk resimlerinden mahrum kalmıycaz :34:)

kızlar günaydın yoğun bir güne merhaba ucunda kıyısında azcık okudum ben kaçar herkese bol hareketliiii a z yemekli bir gün dilerimmm

sevgiyle kalınnn:16::16:

nursenacım doğru diyorsun yeterki mutlu olalım. benim eşimle kavga edemiyoz biliyonmu kavga olacaksa eşim kendi kendine eder:) ben karşısında sinirden çatlarım çünkü adam karı gibi çenesi durmuyo ben tam azımı açarım dur durrr sözümü kesme der:) sonra susunca ben bi açıyom azımı allah ne verdiyse saydırırım. eşim küfür etmez ama ben çok fena ederim:) o da bişi demez çünkü bilir gerçekten etmem ama bırak adam bi kavga edek yok anam yok karşılıklı kavga edemiyoruz içimde patlıyo belki de o yüzden şiştim ben bu kadar:D

bu arada menün süper şekerim afiyet bal şeker olsun

efemm güle güle otur yeni evinde cnm

nursena accık kıymam la patlıcanım var diyon ya ali nazik yap ama beşamel sos var onda da ya

kızlar dün lahana çorbamı yaptım:) normalde içine salça konmaz ama ben 2 kaşık salça koydum biber salçası bir acı oldu ama varya nefis oldu öğlen bende resmini çeker koyarım işyerime getirdim. akşam malum baya bi yapmışım çorbayı ı3 tane 1 kiloluk kavanoz iki tane de saklama kaplarına koydum kavanozun birini yanıma aldım öğlen yicem

günaydın canım ehhh kolay kısmı atlatmışşın güle güle ağız tadıyla otur yeni evinde kuzum:16:

günaydınn esracım aynı şişlik bendede var antibiyotik falanda kullanmadım ne olcak bu halimiz:17:

nursena şefimiz sunar:42::42: ellerine sağlık canım o krep demiii :26: (tşk resimlerinden mahrum kalmıycaz :34:)

kızlar günaydın yoğun bir güne merhaba ucunda kıyısında azcık okudum ben kaçar herkese bol hareketliiii a z yemekli bir gün dilerimmm

yımurta şekerim benim kız böle seviyo tavada yarısı nı kıza verdim

Gününüz aydın olsun güzel hanımlar..:16:

selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim

günaydın kızlar..

güneş yüzünü gösterdi...:16:

ben bugün sabah ezanında bir öksürükle uyandım baya baya...ama işe geldim yinede kullandığım ilaç söküyor galiba ona yordum...Halsizliğim daha az öğleden sonra tahlil sonucu için erken çıkıcam nasılda bi kaç saat idare ederim...evde sıkılıyorum ve de şunuda yapim bunuda yapim derken daha çok yoruluyorum...

dün akşam kv kp geldi hastayım diye.o konularda düşüncelidirler...sonra eltimgillerde kp arabasını kapıda görünce geldiler.

Allahtan gündüz 1 saat uyumuştum..mecbur oturdum uyu dediler ama...ayıp olmasın diye...gelinsinya..ölmez meslek valla:52:

eltim kek yapmış ufak bir dilim yedim zaten baya az yemiştim dün ama kaçamak sayılmaz:34: benden böyle işte...

hepinizi öpüyorum bir daha yazdıpımda evde olurum inşallah...

selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim
geçmiş olsunnnn
teşekkürlerr seninde aydın olsunnnnnn
günaydın kızlar..

güneş yüzünü gösterdi...:16:

ben bugün sabah ezanında bir öksürükle uyandım baya baya...ama işe geldim yinede kullandığım ilaç söküyor galiba ona yordum...Halsizliğim daha az öğleden sonra tahlil sonucu için erken çıkıcam nasılda bi kaç saat idare ederim...evde sıkılıyorum ve de şunuda yapim bunuda yapim derken daha çok yoruluyorum...

dün akşam kv kp geldi hastayım diye.o konularda düşüncelidirler...sonra eltimgillerde kp arabasını kapıda görünce geldiler.

Allahtan gündüz 1 saat uyumuştum..mecbur oturdum uyu dediler ama...ayıp olmasın diye...gelinsinya..ölmez meslek valla:52:

eltim kek yapmış ufak bir dilim yedim zaten baya az yemiştim dün ama kaçamak sayılmaz:34: benden böyle işte...

hepinizi öpüyorum bir daha yazdıpımda evde olurum inşallah...

bahar sana fena çarptııı sende asu gibi zencefiilli ballı karışım içsen öksürüğe iyi gelir

antibiyotikk yapıyo bence ondan takma kafana taktıkça daha da şişiyosun

bide genetiğiyle oynanmış pirinç yediysek eğer antibiyotiğin etkisini kesiyomuş onun için antibiyotikler etki etmiyomuş tv de duydummm dünn off yaaa aslında çok geziyoruz diye söleniyorum bazen ama şanslı insanlarız dalından koparıp yiyebiliyoruz genelde küçük yerlere tain çıkınca ama büyükşehirde yaşayan 4 duvar arasında büyüyüen çocuklar çok şanssız
dün sofrada kızım diyo anne yiğenim gerçek inek görmemiş diyeee süt nası sağılır bilmiyomuş diyoo

dün seksenler dizisinde domates geldi manava adam nası seviniyo bütün kış yiyemedikk çoban salata yicez diyee yaz kışş yiyoruz mevsiminde yemek çok önemlii ama malesef işte yazdan konserve falan yapmak zorumuza gidiyooo
amma konuştum hee nerden nere geldi konu

evet bence de antibiyotikten.

bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.

sağol Yasemin abla desteğin için. havadan da oluyor sanırım. ben bugün ananas yicem meyve haklarımda, ödeme iyi geliyor diyorlar.

-------------

Zehracım hadi hayırlı olsun, eşyalar içeri girince her şey kolaylaşıyor. sen de halledersin inşallah en kısa zamanda. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...

sağol egedenizcim
bakalım dinlenmem annemlere bağlı kardeşim gitmezse köye ben gidicem mecburen.biraz fazla rahatlar sağolsunlar.cuma günü gittim köye ablamlar akrabalar toplanmış iki fırın lokum yapmışlar .kardeşimler düğün yapacak ezandan sonra geldiler köye. lokumları fırına atmışlar dağılmış herkes. ben gittim mudanyadan misafirler gelmiş yemek yok. lokumlar fırından çıkıcak.cumartesiye yemekler yapılacak hiçbir düzen kurulmamış.aradım kardeşimi nerdesiniz misafirler bugünden gelmeye başlamış siz yoksunuz dedim. ben 500 kişilik taskebabı söyledim pazar günü zaten salona ait diyor. 500 kişilik tas kebabı yetermi çabuk gelin dedim.hemen yemek hazırlayıp misafirleri doyurdum. cumartesi sabah 20 kilo mercimekten çorba koyduk, iki kazan fasulye koyduk,40 tane tavuk koyduk ocağa. 30 kilo pirinçten pilav yaptık. öğlende misafirler gelmeye başladı. öğlen gelenlere benim akşamdan yaptığım yemekleri çıkarttık sabah yaptıklarımız akşama ancak oldu taskebabı tatlı hazır yapılmış geldi yinede az kalsın yetiremiycektik. biz servisi bitirinceye kadar kına yarı olmuş yarıda gidebildik kınaya. 4 kızkardeş biz, birde eltim gözümüzü açamadık. düğün bitti gelinle bir kardeşimler bırakıp gittiler biraz ortalığı toparlayıp bizde geldik.kalan dağınıklık öylece kaldı. çocuklar balayına gider gitmez sizde gelin annemin evini temizleyin ben hafta ortası gelir kendi evimi temizlerim dedim. gelmemişler.
Sıkma canını dafi ablacım yaşlılar bazen böle huysuz oluyo işte bide bugün herşey üst üste gelmiş yoksa sen bunalmazdın bu kadar :16::16::16:
selamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim:16:
iyiniz inşallah biz de hergünümüze binşükür
bir hafta sonra 9. ayımıza giriyoruz vakit ne çabuk geçti yaa:18:
sizler 8 ayda kim bilir ne kadar zayıfladınız ben şimdiye kadar 11 kg aldım 97 deyim:17:
inşallah 100ü görmemm:18:dikkat ediyorum edecemde doğumda 6 kg falan gitsse
yine bana bebişimden hediye 7-8 kg kalır:ssz:
neyse kiloyu verecez bi şekilde sizlere bakar bakar hırslanırım iyice:27:
dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi:54::54:
Canım ne güzel yakında bebişine kavuşacaksın rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah:34::34::34:
:)) nursenacığım şimdiki çocuklar yaşlarından çok çok önce büyüyorlar...

asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...:16:
başka hastamız yoktu değilmi.??
Sağol yenam teşekkür ederim ama bu hastalık geçmek bilmiyo bir türlü:50::50::50:
inşallah canımcım ya bilmiyorum inşallah hasta olmam:31:
dünürümüde hastaneye kaldırmışlar sabah,fenalaşmış şimdi haberim oldu ona da çok üzüldüm kum döküyomuş galiba.yakın da değilizki atlayıp gideyim of of.şimdi gitsem kadın dinlenemicek ben geldim diye daha çok üzülücem,oysa çat kapı yakın olsak gider ilgilenirdim.Allah şifa versin tüm hastalara.

haklısın canım benim,aynı şeyleri bizde yaşıyoruz malesef,anne babalardan kaynaklanıyor aslında her şey.biz çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek onlarda onu uyguluyorlar.eşlerden biri iyi yetişmişse diğerininin de kurtuluşuna vesile oluyor, böylelikle güzel aileler oluşabiliyor.şunu anlayamıyorum,illa her şeyi söylemek mi gerekiyor akılları yokmu her şeyi çok bilen bu insanlar! bu tür olaylar karşısında neden aptal moduna giriyorlar:26:mesela ben babama hastaneden randevu almasam adamcağız doktora gidemiyor oysa evinde onlarla yaşayan erkek kardeşim var 34 yaşında ve bekar.ona ve anne babama sorsam çok akıllı ama nedense bi randevu alamıcak kadarda aptal.aslında uğraşmak istemiyorlar nasıl olsa her şeyi halleden biri var.o kadar doluyumki bu konuda yazsam roman olur:52:
Ayşe ablacım dünürüne çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir:16::16::16:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize hayırlı akşamlarrrrrrr

Bugün inanılmaz yoruldum yaaa benim küçük cadı sabahtan vukuatlara başladı
Pazar günü babası ona sıkma tahin pekmez almış ( paketinde pepe var diye istemiş hatun ) Sabahta onu eline almış dedim önce kahvaltı et öyle vereceğim. O ara annem arayınca telefona daldım ve bizim cadı bana çaktırmadan koltukta yatarken kapağını cevirip açmış birde bir güzel sıkmaya başlamış tüpü 10 saniye içinde üstü başı, yüzü, koltuk örtüsü, koltuğun ta kendisi ve koltuğa uzandığımızda üzerimize aldığımız pike tahin pekmez olmuştu
Tabi ben sabahtan şalterleri attırdım bir fırça attım kaçacak yer aradı cadı sonradan da diyor ki ben petmek yiyecektim ama niye bağırıyorsun bana diye
Hadi onların hepsini temizlemeyle uğraştım tabi herşey yapış yapış olduğundan ancak bitti işim
O ara ablasıda okuldan geldi oda 5 karış surat anne hiç halim yok falan diye mızmızlanıyor zar zor okulun orkestrasında olduğundan tekrar okula gitti tabi giderken resmen odasını talan etmişti hadi bide onları peşinden topla.
Komşu ablamda öğlenlik olağan kahve faslımızı yaparken oda demezmi akşama yeğeni ( gece bazı yerlerde sahne alıyor ) bütün şarkıcı arkadaşlarıyla buluşacaklar bizide davet etti diye
Sevindim tabi ama bu seferde anam bir tane totoşuma olan kotum var onunda fermuarı bozuk diye panik yaptım hadiiiii birde onla uğraş. Tam kıyafet sorunuda hallettim tak bir telefon haftaya ertelemişler bu gece maç var diye
Bİr yandanda öğlenlik yemek hazırla
Saate bir baktım almış başını gidiyor Spor salonuna gitmeden yemeğimide yapayım dedim ve evden attım kendimi

Çok şükür 80 dakika yoğun bir şekilde fitness yaptım ve inanılmaz terledim Eve gelincede az dinlenip yemeğimizi yedik eee bulaşık falan derken ancak geldim
Yarım saatlığıne de olsa sizlere bakayım dedim Maç izlemeye karşı komşumuzda bize gelecek çaya gece geç saatte de olsa yine damlarım nasılsa :34:

Birde bunlar yetmiyormuş gibi iki cadıda şu anda ateşlendiler :52: Yarın sabah erkenden doktora götüreceğim inşallah önemli bir şey değildir :34:

Ablacığım hayırlı olsun :71:
Şükür sağ sağlım atlatmışsınız herşeyde gönlünüzce olmuş :34:

Banu ablacım Allah kolaylık versin sana zor iş valla bende olsa çıldırırdım heralde :34::34::34:

Günaydın canım, temizlik nasıl gidiyor?

selamun aleyküm kızlar

Allah şifa versin Dafi abla.

evet bence de antibiyotikten.

bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.

sağol Yasemin abla desteğin için. havadan da oluyor sanırım. ben bugün ananas yicem meyve haklarımda, ödeme iyi geliyor diyorlar.

-------------

Zehracım hadi hayırlı olsun, eşyalar içeri girince her şey kolaylaşıyor. sen de halledersin inşallah en kısa zamanda. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...

ayy geçen eşime dedim yaşlılkta buralaara yerleşmeli biz gençlikte yaşıyoz yaşlanınca sanırım ankaraya yerleşcez:))))
kısmet tabi hayat ne getirir bilinmez orası ayrı tabi
ama büyük alışveriş merkezleri oyuncaklar mağzalar bizim kızlara daha cazip geliyoo pikniğe falan gidiyoruz yada denize yürüyüşe sıkılıveriyolar zıp zıpa gitsek parka gitsek diyolar şimdikiler garip yetişiyo anacımm

$536180_509173679149296_1392430308_n.webp karnaval başlasınnnnnnnnnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

millet merhabalar anca oldu herkese güzel bir gün geçirmesi temennilerimle
öpüldünüz
festivale bende katılıcam sanırım çok hoşuma gıttı ya aynen öyleyım

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz:54::54::54::16::16::16:

efeeeeeeeeeeeem güle güle otur evinde allah gönendirsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen :34:
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi :34:
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi :60:
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum :1:
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor :1:
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim :34:
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa :34:

Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamuk :1: Doktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş :1: ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik :34: hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim :1:

Son düzenleme:
Selamün aleykümmm...

çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...:9:millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii...:47:neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi..:9: bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....

KIZLAR GÜNAYDIN

tekrardan hayırlı olsun canım....hasta olduğun için daha zor geliyo sana şimdi ama kısa zamanda tamamen yerleşirsin merak etme....öptüm seni dikkat et kendine daha çok hasta olma...:34:

Pilates mi denesek bir de kardeşim diyo ki dün arkadaşı yapmış kilo vermemiş ama müthiş incelmiş
gerçekten çok işe yarıyo asucum bende yaptımm..vücudum bayaa toparlamıştı o dönem..tabi devam edemedim o ayrı...ama fark görmek için en az 3 hafta düzenli yapmak gerekiyoo.....ayrıca topum falan yok lastik vardı sadece oyüzden hep topsuz hareketleri yapıyodum benn tavsiye ederim yanii...
Günaydın hatunlar
hepinize güzel bir gün diliyorum. ben erken kalktım kahvaltımı yaptım. bugün evdeyim yine. belki iyi hissedersem leslie yaparım ben de. bu arada tartıyla küstüm. 81.5 kg gösterdi beni ya, kafayı yemiş. antibiyotik niye böyle yapıyor anlamadım. şiş uyanıyorum sürekli. neyse...

görüşmek üzere, hoşçakalın.

bende küstüm tartımaa...bi 90,4 diyo bi 91,1 bi 91,4 ayarsız neolcak hıhhh

selamm millett ben ankara fatihi gerii döndümm..ayy bu ay ne doluyduu hepp bbebeklerlee...benn acayip ruh halindeyimm..hereyii sallamışş durumdayımm ve herşeyy üst üste birikiyorr nasıll kalkarımm altındann bilmiyorumm...bi size bakayımm dedim..dilerimm herkezzlerr iyidirrrr...

cecommmm geçmişş olsun senin pıtırcıklarr hastaymışşşşşş...

Çok sağol asuman ablacım ALLAH razı olsun aynen öle yavaş yavaş bitcek inşallah:16::16::16:

Sağlıklı huzurlu bir ev olur inşallah güle güle oturun
Herkese merhabalar hafta sonu giremedim şimdi eskiyi okuyup geldim Karnaval kelimesi cuk oturmuş beğendim
Arkadaşlar okuldan geldim bir dilim pırasalı börek bir kase mercimek çorbasını tükettim üç gündür yürüyüşe başladım oturmaya öyle alışmışımki yollar mı beni adımlıyor ben mi daha belli değil akşama ne yapsam derdi başladı 6.30 gibi akşam yemeğine oturmaya çalışıyorum yok kilodan çok kiloya geçişimizin sebebi derin çözümlemeler beraberinde derin çözümleri getirir diye umuyorum

selamm millett ben ankara fatihi gerii döndümm..ayy bu ay ne doluyduu hepp bbebeklerlee...benn acayip ruh halindeyimm..hereyii sallamışş durumdayımm ve herşeyy üst üste birikiyorr nasıll kalkarımm altındann bilmiyorumm...bi size bakayımm dedim..dilerimm herkezzlerr iyidirrrr...

cecommmm geçmişş olsun senin pıtırcıklarr hastaymışşşşşş...

Hoş gelişler olsun arkadaşım

Back
X