Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsunnnn

teşekkürlerr seninde aydın olsunnnnnn

bahar sana fena çarptııı sende asu gibi zencefiilli ballı karışım içsen öksürüğe iyi gelir

evde var aslında atmadıysa geçen sen almıştım..tadı kötüydü ama yerim birazcık..olmazsa zencefil tozu alıcam zaten.bala karıştırıp yicem.

evde var aslında atmadıysa geçen sen almıştım..tadı kötüydü ama yerim birazcık..olmazsa zencefil tozu alıcam zaten.bala karıştırıp yicem.

Çok çok geçmiş olsun tuzsuz teryağı dut pekmezi karışımı iyi gelir diyeceğim küfür gibi olacak bol bol içilecek sıcaklıkta su diyelim artık

meyracım sanada selam:3:
KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz:54::54::54::16::16::16:
güle güle huzurla otur inşallahcanımcım kolay gelsin:16::54:

selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim
sana yeni bir telaş,çok geçmiş olsun dünürüm,rabbim şifa versin:16::54:
günaydın kızlar..

güneş yüzünü gösterdi...:16:

ben bugün sabah ezanında bir öksürükle uyandım baya baya...ama işe geldim yinede kullandığım ilaç söküyor galiba ona yordum...Halsizliğim daha az öğleden sonra tahlil sonucu için erken çıkıcam nasılda bi kaç saat idare ederim...evde sıkılıyorum ve de şunuda yapim bunuda yapim derken daha çok yoruluyorum...

dün akşam kv kp geldi hastayım diye.o konularda düşüncelidirler...sonra eltimgillerde kp arabasını kapıda görünce geldiler.

Allahtan gündüz 1 saat uyumuştum..mecbur oturdum uyu dediler ama...ayıp olmasın diye...gelinsinya..ölmez meslek valla:52:

eltim kek yapmış ufak bir dilim yedim zaten baya az yemiştim dün ama kaçamak sayılmaz:34: benden böyle işte...

hepinizi öpüyorum bir daha yazdıpımda evde olurum inşallah...
geçmiş olsun tatlım iyileş artık:16::54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen :34:
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi :34:
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi :60:
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum :1:
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor :1:
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim :34:
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa :34:

Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamuk :1: Doktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş :1: ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik :34: hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim :1:
bıcırıklar bir iki güne düzelirler mevsimsel baksana bir gün kış bir gün yaz:1:
benim sesimi beyenmiyomusun sennn:43::1:

$CIMG6097.webp öğle yemeğim közlenmiş patlıcan üzerine yoğur onunda üzerine kıyma kavurdum salata yağsız tuzsuz ekmek yokk

şuan kahvemi yudumluyorum:)

bugün büyük teyzemde gün varmış, benide çağırdı ama gitmicem:50:,
hastayım halim yok oyüzden gitmicem.
bugün daha iyiyim ama şükür rabbime......

ayyy kızlar benim haziranda okul kayıt aktifleştirme tarihim başlıyooo:)
hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
biraz huysuz bi eşim olunca düşünmek zorunda kalıyorum tabiki:(:41::41:
neyse Allah büyüktür, belki bi yol açar inşaallah bana.
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:):1:
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.
daha sonrada stajlarmış işte, o zaman hafta içide olur galiba.
herşeyin hayırlısı bakalım.

hava bugün güzel güneş var ama soğuk gibi sanki henüz anlayamadım:1:
spordan geldim öğle yemeğimi yedim birazdan da dışarı çıkıcam,annemlere falan uğrucam birazda yürürüm açık havada.
yarınki buluşma ertelenmiş, banucumun pıtırcıklar iyileşsinde yine buluşuruz :34:
yarın ben yine çengelköy,ümraniye taraflarında olucam eltime gidicem onunla işlerimiz var onları halledicez.heralde 11 le 6 arası oralardayımdır.şimdi hazırlanayım ben öpüldünüz:16::54:

selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim

ve aleyküm selam.......
çok geçmiş olsun dafi ablacığım, inşaallah önemli bişey değildir......
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
görüşürüz.

hem heycanlıyım okul için, hemde hem okulu hem evi nasıl idare edicem onu düşünüyorum kara kara....
ne okulu diye merak edenler için; açıkmesleklisesinde çocuk gelişimini okuyorum ve ikinci lise okuyuşum bu artık:):1:
üni.de geçiş kolaylığı var diye tekrar okuma niyetine girdim bakalım, sadece hafta sonları derslere giriyorsun yüksek ders saatleri ile.

Meyracım inşallah rast gider bu okul işin. kendini geliştirmeye çalışmak çok güzel sürekli olarak. ben de tekrar bi şeyler mi okusam acaba diyorum arada.

Bu cuma az da olsa eksi görelim ikimiz de

bende bende........:):3::3::3:

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz:54::54::54::16::16::16:

maşaallah kızzz.....:nazar: iyi çabuk yerleşiyon canım....

evin en zor yeri yerleşmiş zaten, gerisi daha kolay olur zaten inşaallah......

amaaan benim elim pek ağırdır:1:
mutfağı felan öyle hemen yerleştiricem ben haaaa, nerdeeee:27::27::27::37:

eli pratik olanlara çok özenirim ama, maşaallah onlara......:nazar::nazar::nazar:

eşimin babanesi beni çok sever, banada kara kızım der:1:
onlar genelde beyaz olunca ben onların yanında kara kalıyom heralde:1::1:
neyse.
eşim babanesi bizde kalmıştık geçenlerde hastalandığında; benim KVye demişki babanesi benim için beni severek;
aman benim kara kızım, ağır kızım, ağır ağır da iş görür benim kara kızım, yanımda da oturur benim kara kızım demiş:))):1::1:
ağır derken kilo değil karakter olarak hihhiihihhh:))))

hadi tekrar kolay gelsin sana canımmm.......

bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.

nursenacım esraya çok çok katılıyorum.....
süt ve süt ürünlerinde de doğallık olur, koyun yoğurdu, ev peyniri vs.
özellikle çocuklar için çok önemli bunlar bildiğin üzere:)
dün bi konu üzerine kendi kendime düşünürken şuna varmıştım: Allah bi yerden alıp bi yerden veriyo........

Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi :34:
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi :60:
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum :1:

Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamuk :1: Doktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş :1: ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik :34: hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim :1:

hayırlısı olsun tatlım, başka sefere olur artık buluşmanız.

kızlara da çok geçmiş olsun canım yaaa.....
kolay gelsin.

Selamün aleykümmm...

çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...:9:millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii...:47:neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi..:9: bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....

zeynepcim seni çok iyi anlıyorum.....
ama bugünlerde geçer inşaallah, büyürler onlarda birgün hayırlısı ile inşaallah.....
öpüyorum.

canım ada çayıda iyi oluyo üşütmeye, galiba giribede faydalı olur.
istersen bunuda deneyebilirsin.
dün doktor halama demişki üşütme için; içiceksen ada çayını 5dk demle iç, gargara yapacaksan ada çayını 10dk demle yap.
ada çayı ile geçirmeye çalış üşütmeni, geçmezse öyle yazalım antibiyotiği demiş.

selamun aleyküm kızlar

Çok geçmiş olsun daficiğim...

Sağol yenam teşekkür ederim ama bu hastalık geçmek bilmiyo bir türlü:50::50::50:

canım bu şekil çok yıpranırısn..hem hastasın hem ev yerleştiriyorsun..nasıl bir işyeridir böyle hiiç izin alamıyosun...
ufak çocuğun da var dikkat et kendine sağlığını riske atma...
Bir iki gün izin seni epey rahatlatır olmadı rapor al...

Günaydın canım, temizlik nasıl gidiyor?

Zor gidiyor sürekli ara verdiğiim için...Öğlene kadar pek bişey yapamıyorum..
dün öğleden sonra ofise gittim..bugün mutfağı bitirmeyi düşünüyorum..yemek pişsin onu bekliyorum..

sen nasıl oldun.? tartı fazla gösteriyormuş. antibiyotik kullandığımda ben de öyle oluyorum..Üzülme çıkan rakama..

Banucuğum geçmiş olsun kızlara..
bir şeyi çok isteyince nedense aksilik oluyor..ben hep yaşarım onu...
nasip olmadı demekki bir dahakine görüşürsünüz egedeniz le artık...

Selamün aleykümmm...

çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...:9:millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii...:47:neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi..:9: bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....

Ne zor bir dönem geçriryosun..
Allah yardımcın olsun...
Bence bu aşamada tartıyı sorun etme..Uykusuzluk şişlik te yapıyor...

Daha bitmedi okulun meyracığım..Kaç yıl oldu :)

Ayrıca umutsuz olma sen üstesinden gelirsin hem okulun hem evin..eşin de yardımcı olur ben inanıyorum...ÇÜnkü çok daha mutlu olacaksın bunu farkedecek ve elinden geldiğince seni destekleyecek..

Son düzenleme:
Meyracım inşallah rast gider bu okul işin. kendini geliştirmeye çalışmak çok güzel sürekli olarak. ben de tekrar bi şeyler mi okusam acaba diyorum arada.

inşaallah canım......

amaaan sen avukat olmuşsun, bence daha niye okuyacan, güzel bi mesleğin var işte senin canım benim.
hatta benim şahsi fikrim; ben senin yerinde olsam devlete geçmeye çalışırım, devletten iyisi yok bence canım.
ben herkese öyle söylüyorum devlet devlet...... bende şu seksenlerdeki rukiye gibi:1::1:
rukiyede diyo ya ssksı varmı o işin diye:)))):1::1:

Daha bitmedi okulun meyracığım..Kaç yıl oldu :)

Ayrıca umutsuz olma sen üstesinden gelirsin hem okulun hem evin..eşin de yardımcı olur ben inanıyorum...ÇÜnkü çok daha mutlu olacaksın bunu farkedecek ve elinden geldiğince seni destekleyecek..

inşaallah dediğin gibi olur yenam.....

yoook nerde bitecek:)
hiç gidemedim ki, kayıt oldum okula sonrasında 1dönem bile gidemedim hiç okula, dışardan da olduğu için hala öyle donuk duruyo, bitecek inşaallah birgün bitecek:)
hayırlısı bakalım.

sen işi naaptın kolayladınmı biraz yenacım?:21::21:

nursena menülerin çok güzel gözüküyor
afiyet olsun
valla evde olsamda bende guzel guzel yapsam
bazen özeniyorum evde olmayı ama çalışmak da çok zevkli
neyse çenem düştü gene arkadaşlar ben ara ara gelirim şimdilik hoşçakalın

dün öğleden sonra ofise gittim..bugün mutfağı bitirmeyi düşünüyorum..yemek pişsin onu bekliyorum..

sen nasıl oldun.? tartı fazla gösteriyormuş. antibiyotik kullandığımda ben de öyle oluyorum..Üzülme çıkan rakama..

canım dinlene dinlene yap zaten. o kadar şeye yetişiyorsun, mazallah hasta olursun sonra. mutfak bitince bi şey kalmıyo ki hem :1:

ben iyiyim ama kulak ağrısı arada hatırlatıyor kendini. halim yok bi de, hastalık hali işte :)

5 gün çok dikkatliydim ama bu sabah o rakamı görünce bugün diyetime ara vermeye karar verdim. yarın da ibre yukarı çıkarsa deli olucam çünkü düzgün beslendiğim halde. eşime dedim yemek yok akşama, dışarda yiyelim :9:

size çaktırmasam da dün akşam küstürmüştü beni :) telafi etsin bari fırsat vereyim de :9:
çok çıkarcı gördüm kendimi :9:

inşaallah canım......

amaaan sen avukat olmuşsun, bence daha niye okuyacan, güzel bi mesleğin var işte senin canım benim.
hatta benim şahsi fikrim; ben senin yerinde olsam devlete geçmeye çalışırım, devletten iyisi yok bence canım.
ben herkese öyle söylüyorum devlet devlet...... bende şu seksenlerdeki rukiye gibi:1::1:
rukiyede diyo ya ssksı varmı o işin diye:)))):1::1:

canım mesleğim güzel de pek bana göre değil. gerçi onu bile özledim evde olunca :)
bakalım seneye kpssye düzgün çalışmayı planlıyorum. seksenleri izlemiyorum ama bence rukiye haklı her nedenle söylüyorsa :1:
hayırlısı olsun hakkımızda.

canım mesleğim güzel de pek bana göre değil. gerçi onu bile özledim evde olunca :)
bakalım seneye kpssye düzgün çalışmayı planlıyorum. seksenleri izlemiyorum ama bence rukiye haklı her nedenle söylüyorsa :1:
hayırlısı olsun hakkımızda.

evet canım öyle; hayırlısı olsun hakkımızda.

eh tabi artık iş hayatın olunca zor ilerler eskiye nazaran yenacım, normal ama, yinede iyi gidiyo ama:)
mucks mucks mucks......:) kolay gelsin tekrar yenammmm:16::16::16:

KIZLAR GÜNAYDIN

hayırlı olsun tekrardan canımmm ayrıca kolay gelsin.
içine girince yavas yavas oturtursun işleri.

zaten tam yerlesmek 1 ay sürer sanırım.yardımcın varmı?anne k.v gibi?
offf ev yerleştirmek daha zor yeniden düzen tutturana kadar 1 -2 ay geçiyooo
benim kız hala bunalım takılıyo öür ev diyeee çocuk napsın biz bile yeni alışıyoruz
kolay gelsinn

takma kafana erkekler deişken varlıklar bence ben 8 yıl çıktım 10 yıldır evliyim tanıyamıyorum bazenn
ilk zamanlar kızınca elimizde başka koz yokya boşarım seni diye takılıyodum
sonra bana bi büyüğüm kızım evliliğine fesat sokma öle şeyler söyleme dilek kapın açık olur tutar dileğin falan dedi evet zor zamanlarımız oluyo bence kavaga etmekte güzel insan deşarj oluyo
rahatlıyo :))))))))))çocuklar olduktan sonra hiç kendimiz için kavga etmedik diyebilirim çocukların dertleriyle uğraşmaktan sanırım:)))
neyse boşuna koca dememişler erkenden yaşlansın kocasın diye:))))))))))))))
para konusundada bende hala öğrenemedim kenara sokmayııı ne zaman kenara para koysam sıkışırız eşime veririrm hemen aman allah kimsenin yuvasını bozmasın da olsun paramızda olmayı versin aç deiliz allaha bin şükür
antibiyotikk yapıyo bence ondan takma kafana taktıkça daha da şişiyosun

bide genetiğiyle oynanmış pirinç yediysek eğer antibiyotiğin etkisini kesiyomuş onun için antibiyotikler etki etmiyomuş tv de duydummm dünn off yaaa aslında çok geziyoruz diye söleniyorum bazen ama şanslı insanlarız dalından koparıp yiyebiliyoruz genelde küçük yerlere tain çıkınca ama büyükşehirde yaşayan 4 duvar arasında büyüyüen çocuklar çok şanssız
dün sofrada kızım diyo anne yiğenim gerçek inek görmemiş diyeee süt nası sağılır bilmiyomuş diyoo

dün seksenler dizisinde domates geldi manava adam nası seviniyo bütün kış yiyemedikk çoban salata yicez diyee yaz kışş yiyoruz mevsiminde yemek çok önemlii ama malesef işte yazdan konserve falan yapmak zorumuza gidiyooo
amma konuştum hee nerden nere geldi konu
hahahah konus nursenacım ben zevkle dinliyorum.
birde nerden nereye geldim demesen hiç farketmicem ha zevkle okudugumdan..
selamun aleyküm kızlar

gecmiş olsun dafi ablam.Babana acil şifalar...

Back
X