Bu cuma az da olsa eksi görelim ikimiz de
bende bende........:)

maşaallah kızzz.....

iyi çabuk yerleşiyon canım....
evin en zor yeri yerleşmiş zaten, gerisi daha kolay olur zaten inşaallah......
amaaan benim elim pek ağırdır

mutfağı felan öyle hemen yerleştiricem ben haaaa, nerdeeee

eli pratik olanlara çok özenirim ama, maşaallah onlara......

eşimin babanesi beni çok sever, banada kara kızım der

onlar genelde beyaz olunca ben onların yanında kara kalıyom heralde

neyse.
eşim babanesi bizde kalmıştık geçenlerde hastalandığında; benim KVye demişki babanesi benim için beni severek;
aman benim kara kızım, ağır kızım, ağır ağır da iş görür benim kara kızım, yanımda da oturur benim kara kızım demiş:)))

ağır derken kilo değil karakter olarak hihhiihihhh:))))
hadi tekrar kolay gelsin sana canımmm.......
bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.
nursenacım esraya çok çok katılıyorum.....
süt ve süt ürünlerinde de doğallık olur, koyun yoğurdu, ev peyniri vs.
özellikle çocuklar için çok önemli bunlar bildiğin üzere:)
dün bi konu üzerine kendi kendime düşünürken şuna varmıştım: Allah bi yerden alıp bi yerden veriyo........
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen

Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi

Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi

Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum

Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor

İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim

Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa
Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamuk

Doktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş

) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik

hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim
hayırlısı olsun tatlım, başka sefere olur artık buluşmanız.
kızlara da çok geçmiş olsun canım yaaa.....
kolay gelsin.
Selamün aleykümmm...
çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...

millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii...

neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi..

bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....
zeynepcim seni çok iyi anlıyorum.....
ama bugünlerde geçer inşaallah, büyürler onlarda birgün hayırlısı ile inşaallah.....
öpüyorum.
evde var aslında atmadıysa geçen sen almıştım..tadı kötüydü ama yerim birazcık..olmazsa zencefil tozu alıcam zaten.bala karıştırıp yicem.
canım ada çayıda iyi oluyo üşütmeye, galiba giribede faydalı olur.
istersen bunuda deneyebilirsin.
dün doktor halama demişki üşütme için; içiceksen ada çayını 5dk demle iç, gargara yapacaksan ada çayını 10dk demle yap.
ada çayı ile geçirmeye çalış üşütmeni, geçmezse öyle yazalım antibiyotiği demiş.