Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün rahatım asucum.okulda kalacağını söyledi.:)
Peki sen.?
ya aslında hiç sevmem öyle sürekli didişen, birbirine güçlerini kanıtlamaya çalışan çiftleri. sakinimdir, başkasına yapmasam da eşime karşı uysal, uyumlu davranmaya çalışırım. ama bu ara çok çalışıyor ve sürekli işten şikayet ediyor. ben de iş bulamadıkça onun bu hallerine sinir oluyorum. dün patladım en son :)
sonra o da anladı hatasını. kendi sektöründe farklı pozisyonda olanlar çok daha ağır şartlarda çalışıyor. onun da bunu hatırlaması lazımmış bir daha. ben de onun yorgunluğuna anlayış göstermeye çalışacağım. tatlıya bağlandı en sonunda :)
bir de şu asi'nin kızı ne gıcık konuşuyor yahu..seslendirme sanırım..LAstik gibi mıy mıy mıy..Kalbim büyüyor resmen..
ay ne şikayet ettim değilmi.?? bitse de rahatlasam yaaa...
Demir de hasta ..
evi b.k götürüyor,her yer,her yerde ben dizi ve pc karşısındayım :))) ''hiç banal değilim''![]()
Bir de merkürün değişik versiyonu var :)
Edepsizliğin adı ergenlik oldu..gibi.:)) hiç unutmuyorum bunu eski bir tanıdık söylemişti kendi kızını örnekle :))
günaydın millet:)
ben bugün normale göre daha erken kalktığım için baya uykuluyum, 10da kalktım zooooorla.....
şuan uyur gezer gibi bişeyim işte
ben bildirimlerimi yapayım yine şimdiden:
asumanzeynepcim
geçen hafta: 100.4kg
bu hafta: 99.1kg
fark: -1.3kg
bu hafta ispor yok malesef.
ben bugün normale göre daha erken kalktığım için baya uykuluyum, 10da kalktım zooooorla.....
asumanzeynepcim
Selamün aleykümmm....
sonunda geldim bende..ohh herkes burda ne güzel....
diyet iyi gidiyo ama tartım inatçı çıktı...takmıyorum artık...ben elimden geleni yapayımda o inat etsin uyuz...
dün çok yorucu bir gündü kızımın dört tane azı dişi şiş patlamadı gitti...çok mızmız hep ağladı gece çok geç ve zor uyudu ama hala uyuyo...çok şükür bende uyudum dinlendim... en az bir hafta götürür bu uyku beni...ama bukadar uzun uyuyuncada sıkıntı bastı gidip gelip nefesini kontrol ediyorum..takıntılımıyım ne...:44:niye bilmiyorum ama uykumda bile takip ederim çocukların nefesinii...duymadığım zaman hemen ateş basıyo nabzım yükseliyo...
Edepsizliğin adı ergenlik oldu.. yenacım kim demişse doğru demiş bence....
banucum inş çok güzel bi rakam görürsün yarınn...bende merakla bekliyorum...
esracım nasılsınn....
ay dün ara ara gelip okudum ama muhabbetlere dahil olamadım ya özlemişim siziii.....![]()
Selamün aleykümmm....
diyet iyi gidiyo ama tartım inatçı çıktı...takmıyorum artık...ben elimden geleni yapayımda o inat etsin uyuz...
dün çok yorucu bir gündü kızımın dört tane azı dişi şiş patlamadı gitti...çok mızmız hep ağladı gece çok geç ve zor uyudu ama hala uyuyo...çok şükür bende uyudum dinlendim... en az bir hafta götürür bu uyku beni...ama bukadar uzun uyuyuncada sıkıntı bastı gidip gelip nefesini kontrol ediyorum..takıntılımıyım ne...:44:niye bilmiyorum ama uykumda bile takip ederim çocukların nefesinii...duymadığım zaman hemen ateş basıyo nabzım yükseliyo...
esracım nasılsınn....
ay dün ara ara gelip okudum ama muhabbetlere dahil olamadım ya özlemişim siziii.....![]()
asumanzeynepcim
evet canım ateş yapıyo ilaç kullanıyorum ama mızmızlığa ilaç yok tabi...kucakta durmuyo uyumuyo yemiyo hep ağlıyo oturup oyun oynamaya çalışıyorum fayda etmiyo bazen ne yapıcamı şaşırıyorum...ama buda bi dönem ve geçicek inş..sonunda biraz dinlenebilmişsin canım, çok sevindim. çıksa dişler rahatlarsınız hep beraber aslında. ateş falan da yapıyor sanırım diş çıkması. sabırlar diliyorum sana canım :)
ben iyiyim şükür, erken kalktım çok mutlu oldum :)
sen nasılsın?
Meyracım çok sevindim :))
hep böyle devam edersin inşallah canım, tebrik ederim seni![]()
meyracığım çok sevindim 99 ları görmene...![]()
Selamün aleykümmm....
esracım nasılsınn....
ben didim size kilo verdim ben diye:)
hem yaptığım kısmalardan anladım hemde gıdımdan anladım:)))) gıdım böyle yumuşuyo değdiyimde kilo verdiğim zaman:)
ohhh ohhhh yandan yandan, şıkıdım şıkıdım:))))))
gitti 1.3kg:))))
buna oynanırki:)
1.3kg = 5paket margarin
bu hafta 5paket margarini attım vücudumdan, gidin bi daaa gelmeyin
![]()
tebrik ederim canım çok sevindim senin adınaa....inş bu hafta bendende gider o 5 paket margarin..![]()
canım kullanıyormusun bilmiyorum ama..Dentinox jell kullanıyordum ben kızımın problemliydi diş çıkarma evresi..
dene istersen..KAç senelik jel belki faydası olur :)
Süper bir sonuç inşallah bundan sonra her hafta eksilerde bildirimlerin olur
Tebrikler![]()