Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dolvenin bir jeli varya onu kullanıyorum ama pek işe yaradığını söyliyemem....zaten doktorda bu ilaçları hiç kullanma dedi...bir saatlik anlık bir rahatlama ya olur ya olmaz oyüzden ben tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin dedi..bende umut fakirin ekmeğidir misalii kullandım ama adam haklı gibi..:))bide bunu deniyeyim..ararım eşimi akşam getirir...bakalım yarıyacakmı...:44:

Doktorun haklı..ama rahatlama sağlıyor buda gerçek..

kimi bebekler senin ki gibi çok zorlanıyor..

Benim kızım zorlanıyordu ama oğlumun çok rahat geçti. azı dişlerin de az huysuz olmuştu o kadar...

Son düzenleme:
Doktorun haklı..ama rahatlama sağlıyor buda gerçek..

kimi bebekler senin ki gibi çok zorlanıyor..

Benim kızım zorlanıyordu ama oğlumun çok rahat geçti. azı dişlerin de az huysuz olmuştu o kadar...

öyle her çocuk farklı büyük kızda hiç çekmedik desek yeridir ara ara mızmız oluyodu okadar oda abartılı değildi...bunun ateşi isali iştahsızlığı mızmızlığı uykusuzluğu hiç bitmiyo...büyük kızım sağolsun bebekken çektirmediğini şimdi çektiriyo banaa...:9:

Meyracım tebrik ederim canım :46:
Zeynepcim geçmiş olsun çabucak patlatsın inşallah da rahatlayın hepiniz
Ben de ara olarak bir portakal yedim kızıma patates kızartırken:)
Yanına da nugget aldım markete gidip
Bugün yürümeyi düşünüyordum ama markete gidip gelmek bile yordu beni:(
Umut naptı ben de merak ettim belki bugün uğrarr

ben de gidiyorum artık..:3:

görüşmek üzere,kendinize iyi davranın...:16:

Çok çok geçmiş olsun tuzsuz teryağı dut pekmezi karışımı iyi gelir diyeceğim küfür gibi olacak bol bol içilecek sıcaklıkta su diyelim artık

bu akşam yediklerim
1 kase tarhana çorbası
1 kase bakla dereotu ve yoğurt eşliğinde
bir lokma ekmek
7 fındık

Egedeniz doğum günün kutlu olsun

Nevin ve diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

çok saolasınız kızlar...canım tereyağ ve pekmez karışımını annem yapardı şimdi anacım yok yanımda zaten bende hiç sevmem onu...düşündüğün için saol. Asuman ablanın bahsettiği ballı zencefilli karışımımı buldum evde onu yiyeyim dedim ama ıykk aşırı midem bulandı öğürmekten yiyemedim...

topiğinizin hastası geldi kızlar...

10 adet iğne+3 günlük rapor evdeyim..
sabah yine ezanda baya bir ökrüsük tutunca eşim acile götürdü.hem rapor alırız evde dinlenirsin diye..zatn baya üşütmüşüm ciğerleri...
kaşla göz arasında ne ara böyle soğuk aldım bilmiyorum ama en çokta işyerince - 18 derecelik dolaba filan girdiğim oldu bi sıcak bi soğuk...neyse sağlık olsun sabah sabah 1iğne yedim...

aslında iğneden korkarım ama antibiyotik içmektense bari iğne daha etkili olur dedim..

birazdan kv gelicek.taze zencefil aramaya gitmiş o çok etkiliymiş.kaynanam dengesizidr ama böyle konularda kendini parçalar faydam olsun diye...Allah razı olsun..

Zehracım bak bende 10 gündür süründüm az iyi az kötü yorgunluk tetikliyor bu hastalıkları dinlenemiyorsun...şu heryerde peşine takılan kv yardım etsin ya sana azcık.hatırladığım kadarıyla annende yakındı yerleştirsinler evi kabaca..yazık güzelim sana yavrun var küçük eğer hasta olursan onla nasıl ilgilencen...

Esra bu sıra bişey var sanırım bende hasta halimle dün eşimle tartıştım ama sebep tamamen yine ailesel mevzular.eşimi saf yerine koymaları...neyse geçti gitti..birde regl olmanın arifesindeyim dokunsan patlıcak gibiyim...

Yenacım o diziyi çok izlerdik annemle ayyy ne uyuzdu asi karakteri hatrladım şimdi ama demirin hatrına izleniyor işte birde ben Çetin Tekindor hayranıyım nerde olsa izlerim...sadece şu kadarayı dizisini izlmiyorum aşırı kasvetli geldi..

Meyram eksi görmene çok sevindimmm...
birde sana bişey yazacağım...çocuk gelişimi okumak istiyorsun sanırım..benim görümcem aynen senin gibi açık lise okuyor ama çok zorlandı ödevleri projeleri etkinlikleri vs..ara verdiği için dersler vs geröekten ağır...birde son sınıfta staj olayı var ki anaokullarında malesef çocukların hertürlü işini yapıyorsun bez değişme..vs...evli bir insana gerçekten ağır gelebilir...çünkü saat olarak çok...
birde benim işyerinde pastacılık okuyan stajerler var cok rahatlar..ne bileyim zaten senin fikrin kafanda nettir ama ben nacizane fikrimi söyledim ikisinide canlı gördüğüm için...

asuuu gözlerine az sürme çek canlılık gelir yorgun gözlerineee

iyigeceler hepicinize

ilahi gece gece nerden geldi aklına sürme:1:

lajverdi, farsça lacivert demek ;) tarih öğretmeniyim, profesyonel hat sanatıyla uğraşıyorum. bu tür kelimeler kullanıyoruz, ayet hadis dua üzerinde çalışıyorum, uydurmasyon değil ;)

bu arada herkese günaydın
tartıldım wc ye gittikten sonra, kilom tam tamına 91.8 :(
başlangıç 11 nisan 2013
hadi hayırlısı
sabah kahvaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynir az yağlı, domates salatalık şekersiz çay

ya birde 91.8 değilde 100.8 olsaydın canım???

canım benim katılıyorum sanada, ben de yıllar yılı hep alttan ala ala tepeme çıkarttım bu gibi insanları, aman kavga çıkmasın susiyim , keyfimiz kaçmasın diye, olan bana oldu, tabiki burdaki arkadaşlar evliler, benden çok daha tecrübeliler ama benimde 4 senelik beter ilişkimden sonra artık cazgır olmanın, hakkını yedirmemenin doğru olduğunu anladım, acı ama anladım...

eğer mahsuru yoksa 4senelik beraberliğindeki kişinin burcu ne idi?

ya aslında hiç sevmem öyle sürekli didişen, birbirine güçlerini kanıtlamaya çalışan çiftleri. sakinimdir, başkasına yapmasam da eşime karşı uysal, uyumlu davranmaya çalışırım. ama bu ara çok çalışıyor ve sürekli işten şikayet ediyor. ben de iş bulamadıkça onun bu hallerine sinir oluyorum. dün patladım en son :)

sonra o da anladı hatasını. kendi sektöründe farklı pozisyonda olanlar çok daha ağır şartlarda çalışıyor. onun da bunu hatırlaması lazımmış bir daha. ben de onun yorgunluğuna anlayış göstermeye çalışacağım. tatlıya bağlandı en sonunda :)

sevindim:)

Meyracım tebrik ederim canım
Zeynepcim geçmiş olsun çabucak patlatsın inşallah da rahatlayın hepiniz
Ben de ara olarak bir portakal yedim kızıma patates kızartırken:)
Yanına da nugget aldım markete gidip
Bugün yürümeyi düşünüyordum ama markete gidip gelmek bile yordu beni:(
Umut naptı ben de merak ettim belki bugün uğrarr

teşekkür ederim:):16:

Nursena senden önce eklicem öğle yemeği fotosunu:52:
(çok kıskanç gördüm kendimi) :9: :9: :9:

$2013-04-11 12.23.41.webp

8 kaşık et sote, 1 bardak ayran, 1 dilim kepekli ekmek :56:

Nevincim geçmiş olsun canım dinlen evde iyice iyi olmuş rapor almanız
O zencefilli karışımdan bir çay kaşığı kadar yedim ben acı ama işe yarayınca katlanılıyor işte
Esracım afiyet olsun canım
Benim cadı kızım gelmedi yanlışlıkla babasına mesaj atmış bekledim merak ettim aradım ulaşamadım şarjı bitmiş sonra arkadaşının telefona takmış kartını ulaştım velhasıl sinirim tepeme çıktı hazırladıklarımı yiyesim var ama yemeyeceğim su içiyorum

ben de gidiyorum artık..:3:

görüşmek üzere,kendinize iyi davranın...:16:

güle güle canım, kolay gelsin sana :16:

çok saolasınız kızlar...canım tereyağ ve pekmez karışımını annem yapardı şimdi anacım yok yanımda zaten bende hiç sevmem onu...düşündüğün için saol. Asuman ablanın bahsettiği ballı zencefilli karışımımı buldum evde onu yiyeyim dedim ama ıykk aşırı midem bulandı öğürmekten yiyemedim...

sabah yine ezanda baya bir ökrüsük tutunca eşim acile götürdü.hem rapor alırız evde dinlenirsin diye..zatn baya üşütmüşüm ciğerleri...
kaşla göz arasında ne ara böyle soğuk aldım bilmiyorum ama en çokta işyerince - 18 derecelik dolaba filan girdiğim oldu bi sıcak bi soğuk...neyse sağlık olsun sabah sabah 1iğne yedim...

aslında iğneden korkarım ama antibiyotik içmektense bari iğne daha etkili olur dedim..

birazdan kv gelicek.taze zencefil aramaya gitmiş o çok etkiliymiş.kaynanam dengesizidr ama böyle konularda kendini parçalar faydam olsun diye...Allah razı olsun..

Zehracım bak bende 10 gündür süründüm az iyi az kötü yorgunluk tetikliyor bu hastalıkları dinlenemiyorsun...şu heryerde peşine takılan kv yardım etsin ya sana azcık.hatırladığım kadarıyla annende yakındı yerleştirsinler evi kabaca..yazık güzelim sana yavrun var küçük eğer hasta olursan onla nasıl ilgilencen...

Esra bu sıra bişey var sanırım bende hasta halimle dün eşimle tartıştım ama sebep tamamen yine ailesel mevzular.eşimi saf yerine koymaları...neyse geçti gitti..birde regl olmanın arifesindeyim dokunsan patlıcak gibiyim...

canım geçmiş olsun, iyileşirsin inşallah ya bi an önce. tüh ya nasıl da ağırlaşmış hastalık :(

canım eşinle gerilmemeye çalış. eşin anlıyodur ama ses edemiyordur yaptıklarına. keşke uzak olabilseniz ama burnunuzun dibindeler. inşallah yoluna girer tez zamanda. sen sakin olmaya çalış canım.

Meyram eksi görmene çok sevindimmm...
birde sana bişey yazacağım...çocuk gelişimi okumak istiyorsun sanırım..benim görümcem aynen senin gibi açık lise okuyor ama çok zorlandı ödevleri projeleri etkinlikleri vs..ara verdiği için dersler vs geröekten ağır...birde son sınıfta staj olayı var ki anaokullarında malesef çocukların hertürlü işini yapıyorsun bez değişme..vs...evli bir insana gerçekten ağır gelebilir...çünkü saat olarak çok...
birde benim işyerinde pastacılık okuyan stajerler var cok rahatlar..ne bileyim zaten senin fikrin kafanda nettir ama ben nacizane fikrimi söyledim ikisinide canlı gördüğüm için...

canım benim yaaaa çok çok geçmiş olsun tekrar.....
demek baya baya üşütmüşsün sen:(
kendine dikkat et lütfen......

hem tabi iğne daha iyi olur: iğne ile daha çabuk iyi olursun canım benim.....

benim okulumla alakalı sözlerin fikirlerin için çok sağol canım, tabi hepsi aklımda olsun.
hayırlısı olsun diyorum zaten:) hayırlısı bakalım.

senin burç neydi bu arada:)))

Eki Görüntüle 682459

afiyet olsun canım:):56:
gayet sağlıklı........

O zencefilli karışımdan bir çay kaşığı kadar yedim ben acı ama işe yarayınca katlanılıyor işte
Benim cadı kızım gelmedi yanlışlıkla babasına mesaj atmış bekledim merak ettim aradım ulaşamadım şarjı bitmiş sonra arkadaşının telefona takmış kartını ulaştım velhasıl sinirim tepeme çıktı hazırladıklarımı yiyesim var ama yemeyeceğim su içiyorum

yeme Asuman abla. boşver gelince soğuk soğuk yesin intikam babında :) sen sağlıklı bi şeyler ye bence öğlen için.

afiyet olsun canım:):56:
gayet sağlıklı........

sağol canım :16:

yeme yeme, onlar paket paket margarin unutma......

diyorum diyorum bişe unuttum kızlar size söylemeyi unuttum.
aksamüzeri eniştemle teysem burdaki bir arkadaslarını ziyarete gelmişler.
bende teyzemle konustum kötüyüm ben bu aralar teyze diye.
herseye aglayıp zırlıyorum.....

o da 8 gibi aradı dönüşte seni de götürecegim istanbula hazırlan dedi.
hala gelmedi ama ben hazırlandım bir çanta yaptım
eşim 2aylık gidiyorsun herhalde dedi:9:

ama sanırım haftasonunu atlatıp gelirim.evden de uzak duramıyorum.
sizler de beni merak etmeyin istedim

hepinizi öpücükledimmmmm:54::54::54::54:
Canım çok sevindim senin adına çok iyi gelir bu değişiklik sana güle güle git gel inşallah :34::34::34:
sorma bende taşınıyorum wc ye dün kızın yanında uyudum gece üşüdüm üzerimizi açmış sanırım ondan sabahtan beri halada devam eden bi karın ağrım varrrr

ohhhhhhhhh gez biride beniii alıp gezdirse kafa dağıtsamm çok bunalıyorumm kimsem olmayınca gurbette ne akraba ne dost bi sizler varsınız iykide varsınız

sabah kalkınca ılıttımm suyu içine sıktım limonn
kimden öğrendimide söylesem gülersinn
geçem melek in proğramı varya ona çıktı seren serengilll ondan öğrendim açıktırmıyo gün boyu dedii her zaman çermişş
maşşallah kendi tığ gibidirrr :))))))))))))))))))))
Ablacım sanada geçmiş olsun valla topikcek dökülüyoruz ne olcak bizim bu halimiz :16::16::16:
lajverdi, farsça lacivert demek ;) tarih öğretmeniyim, profesyonel hat sanatıyla uğraşıyorum. bu tür kelimeler kullanıyoruz, ayet hadis dua üzerinde çalışıyorum, uydurmasyon değil ;)

bu arada herkese günaydın
tartıldım wc ye gittikten sonra, kilom tam tamına 91.8 :(
başlangıç 11 nisan 2013
hadi hayırlısı
sabah kahvaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynir az yağlı, domates salatalık şekersiz çay
Hadi bakalım gazan mübarek olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir:3::3:
Kıskanç ben herkes kendini tanıtmış ben niyeeksik kalayım dimi:52::52::52:
Ben zehra.Ankarada yaşıyorum, evliyim,1,5 yaşında bi oğlum var ve muhasebeciyim yeter bu kadar dimi ama :34::34::34:

Efem zencefilli ballı karışımı denemeni öneririm beni o kurtardı valla aktardan almıştı eşim öksürük için boğaz için iyi geliyor ama sen bulmazsan taze zencefili doğra ince şekilde şöyle 6-7 parça olsa yeter bir taşım kaynat azcık da bal ekle iç canım Allah'ın izniyle faydası olur balı çok sıcakkken katma tabii
Asuman ablacım çok sağol önerin için dün yaptım akşam ama pek faydasını görmedim henüz tam tersine öksürük git gide artıyo ve öksürürken sırtım ağrıyo resmen :50::50::50:
İyi günler,güzel günler,güneşli günler diliyorum şişman kardeşlerim..:) :16:

Demirbaş asumanzaynep ve nursena,sohbetiniz çok banal..tam altın günü tadında, lütfen daha bilimsel ,daha teknolojik konular bulun..:1::1:

Seni düşündüm biliyomusun naaaptı acaba diye...
Allah güç versin kuvvet versin sana..
Canımsın yenam valla beter durumdayım bigün tam birden düşecem heralde şimdilik direniyorum bakalım:16::16::16:
Sende temizlik yapıyon bi türlü söliyemedim Allah sanada kolaylıklar versin canım :16::16::16:
Günaydınlar güzeller :))

Nasılsınız bakalım? ben iyiyim şükür. ağrı kesiciyi içmiyorum, antibiyotik bitene kadar da iyice toparlanırım inşallah. sabah eşimle kalktım, aklımda işlerin çoğunu yapıp size bakayım dedim. öğleden sonra alışveriş falan var... yemek derdi hiç bitmiyor ya, kapsül şeklinde mamaları çıkarsınlar artık :1:

ben de bi şey almıyorum. gerçi yılbaşında aldığım küçük gelenlere hala giremiyorum. kilo alıp vermenin en can sıkıcı kısmı bu aslında. yazık bu kadar paraya :)

Zehracım kendini çok ihmal ettin. alt solunum yollarına inecek hastalık :( sen bi doktora git 5 dakika da olsa canım. geçmiş olsun.

diziyi uzatabilmek için 578. kez yanlış anlama, tam barışınca 357. kez hastane sahnesi... tahammül etmek çok güç kuzum ya :1:

geldim geldim :)
dün yemeği çok kaçırmadım, sadece 100 gr arttı kilom bugün de, dün yine kavga ettik yemekten sonra. neyse ki barıştık sonra :))
bu ara ay yine bi haller yapıyor, merkür yine geri gidiyor bence ya (huysuzum demenin kibarcası oluyor bu):9: :9: :9:
Esram valla indi bile sanırım bugün işten çıkınca bi acile giderim olmazsa sağol kuzum :34::34::34:
günaydın millet:)

ben bugün normale göre daha erken kalktığım için baya uykuluyum, 10da kalktım zooooorla.....
şuan uyur gezer gibi bişeyim işte:37:

ben bildirimlerimi yapayım yine şimdiden:
asumanzeynepcim
geçen hafta: 100.4kg
bu hafta: 99.1kg
fark: -1.3kg

bu hafta ispor yok malesef.
Canım çok sevindim adına valla tebrik ederim:46::46::46:
Selamün aleykümmm....

sonunda geldim bende..:34:ohh herkes burda ne güzel....

diyet iyi gidiyo ama tartım inatçı çıktı...takmıyorum artık...ben elimden geleni yapayımda o inat etsin uyuz...:9:

dün çok yorucu bir gündü kızımın dört tane azı dişi şiş patlamadı gitti...çok mızmız hep ağladı gece çok geç ve zor uyudu ama hala uyuyo...çok şükür bende uyudum dinlendim... en az bir hafta götürür bu uyku beni...:9:ama bukadar uzun uyuyuncada sıkıntı bastı gidip gelip nefesini kontrol ediyorum..takıntılımıyım ne...:44:niye bilmiyorum ama uykumda bile takip ederim çocukların nefesinii...duymadığım zaman hemen ateş basıyo nabzım yükseliyo...

Edepsizliğin adı ergenlik oldu.. yenacım kim demişse doğru demiş bence....:34:

banucum inş çok güzel bi rakam görürsün yarınn...bende merakla bekliyorum...:34:

esracım nasılsınn....

ay dün ara ara gelip okudum ama muhabbetlere dahil olamadım ya özlemişim siziii.....:9:
Zeynep kuzum Allah kolaylık versin sana kuzun inşallah biran önce patlatırda dişlerini rahatlarsın sende :16::16::16:

Eki Görüntüle 682459

Esra kuzum afiyet olsun çok süper gözüküyo valla :34::34::34:

Ceco ablacım
maşallah yavaş yavaş eski pantolonlarına giriyosun demek tebrik ederim ablacım :46::46::46:

Nevinim tekrar geçmiş olsun yat dinlen valla ben işte olduğum için kv bakıyo çocuğa oyüzden daha fazla bişey isteyemiyorum annemde ananem rahatsızmış oraya gitti yani anlıcağın işler bana bakıyo ama inan hiç iyiye gitmiyorum hayırlısı bakalım :16::16::16:

Son düzenleme:
merhaba ben harika aranıza yeni katıldım kilom 97 ve maalesef 6 ay önce 79 dum sigarayı bırakınca böyle oldum(((belki kadınlar kulübü beni motive eder de tekrar kilo verme isteğim oluşur çünkü diyet yapmaktan çok bıktım yaşım 42 ve 13 yaşımdan beri diyet yapıyorum defalarca zayıfladım tekrar kilo aldımmm bıktımmmmmm (((

hoşgeldin canım sende aramıza:)

bu topiğe takıl, ayrılma o zaman bu topikten derim bennnn......
öptüm

Kıskanç nursena yemedim işte çatla ben senden zayıf olacağım işte:33:
Ben de bardak çorbalardan içtim acılı domates bikaç tane közlenmiş biber ve az peynirle:56:

Son düzenleme:
şuan kahvemi yudumluyorum kızlar.....
gözlerimde de hala uyku:( bana ne......

2gibide halacığım bana kahveye gelicek, birde onunla hüpletirim:):27:
aslında hastalığımdan galiba evde oturmaktan çok bunaldım 2gündür ve dışarı çıkmayı istiyordum ama hiç halim yok gözüm yemedi dışarıyı malesef.
neyse halamda bi değişiklik olur bana yinede.
2gündür kendimi sanki kafesteymişim gibi hissediyorum evin içinde, galiba hastalıktan, yoksa evde oturmayı seven biriyimdir normalde.

misafirim gelene kadar mutfağı şöyle bi toplasam iyi olur, akşamdan kalan bulaşıklarım vardı.

bu arada benim kuş bugün durmadan "bunaldım yaaa" diyip duruyo, uykulu olunca pek ilgilenemedim onunla ondan heralde........:37::37::37:
"bunaldım yaaa" annemden kaptığı bi kelime:1:

Back
X