kızlar günaydın
kızım su çiçeği çıkartıyor iki gündür çok hasta sabahlara kadar ağlıyor acıyor kaşınıyor dıye bende başında duruyorum bır ara dalmışım sabah geç kalkmışım işe yetişme telaşıyla tartılmaya fırsatım olmadı nasıl gıyındiğimi bilemedim o yuzden kılo bildirimimi yapamıcam anca akşam gıdınce o da gerçeği göstemeyeceği için kaldı yanı muhtemelen değişen bir şey olmamıştır bu hafta hiç spor yapmadım sayılır sadece iki gun leslı yaptım o kadar
neyse şimdilik bu kadar hanı liste hazırlanırsa söyleyeyım dedım
geçen hafta :104
bu hafta :tartılamadım (istersen aynı yaz artık sen bılırsın,istersen ceza ver boynum kıldan ince ne dersenız o)
çok geçmiş olsun tatlım.....
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum bugün biraz daha iyiyim şükür dün akşam acile gittim dayanamadım bir sürü ilaç yazdı neyse Allahtan ciğerlere fazla inmemiş hadi benim işler beni bekliyo görüşürüz öpüldünüz

canım aslında hata yapıyosun acele ederek, yavaş yavaş yap işlerini, önce sağlık ama değilmi?
hadi ciğerlerine iyi bi inseydi Allah korusun.

neyse çok şükür inmemiş bak, çok geçmiş olsun bitanem.
bence yavaş yavaş yap işlerini, biter nasıl olsa, kendini yıpratma....
gerçi kimi kişilerde acelecilik huylarının önüne geçemiyo, elinde olmuyo yani, belki öyledir seninkide, böyleyse bişey diyemicem tabiki canım.
iyiliğin için diyorum yani.
öpüyorum, bol bol dinlen.
S
Benimde reglm yakın aslında ama hiç şişlik hissetmiyorum şükür

Kendi kendime demekki regl bitse daha az çıkarım diye düşünüyorum

inşallah haftayada eksileri görürüm

inan çok dikkat ettim ve etmeye de devam edeceğim
amaaaan banucum ya; ben rgl olsamda şişlik, olmasamda şişlik:)))
nasıl dersen; az üzülsem hemen şişerim, yorulsam hemen şişerim, esra hesabı lodos bile esse gerçekten hemen yine şişerim:))

benim bu halim çok hassas bünyeli olduğum için oluyomuş doktor böyle dedi bana.
ama en çok rglde şişiyorum tabiki:)))
Kilolar verilmiş maşallah
Ben yine aynıyım malesef spor da yok gibi bişey
Haftaya kaldı yine umutlar
normal ama canım seninkisi:)
artık almamak ve kiloyu korumak faslına yaklaştınız ya sizler ondan yani dimi:)
Selamün aleykümm...
baksana kullandığın ilaçların etkisi olabilirmi uyuyamaman...
evet baktım buyrun:)))))))

benimde yeni aklıma gelmişti canım, olabilir belki, doktoruma danışıcam, sağol canımcım.