Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemin abla bence git sen evi toparla boşver. nasıl olsa ararlar nerede kaldın diyei unutmuşum dersin :)
madem sana haber veren yok, sen de unutulabilir olduğunu göster bu durumun :9:

dimi esram ben iyisi akşamda kalayım ana oğul başbaşa kalsınlar :52:

offf çok yoğun azcık çay molası gelen gidende cabası bugünn

yarın pazar sakin ollll derin nefes al :27:

cok cok cooookkk sagol canimmmmmm :16::16::16::54::54::54:
Canim cok tatli bisiler cekiyo yalniz onu napicazzzz :18::18::18::17::17::17:

canım süt ısıt cubuk tarçınlı, istersen çay kaşığının ucuyla kahve ya da bal da katabilirsin :16:

Zeynepcim bikaç gün değişiklik iyi gelir sana canım güle güle git gel :54:
Esracım okul yakın ama yol yoldur düşününce bence de çok değil yediklerim bu saatte 2 öğün yaptım ya o fazla gibi geldi bana galiba
Eşimden hala ses çıkmadı az dahabekleyim o müsait olmasa da ben yalnız çıkarım artık evde durmak iş yapmak istemiyorum

kısa yürüyüşler de iyi geliyor metabolizmaya :)
ben de annemle konuşayım da müsaitlerse oraya gideyim. benim de hiç içimden gelmiyor evde bi şey yapmak..

Zeynepcim bikaç gün değişiklik iyi gelir sana canım güle güle git gel :54:
Esracım okul yakın ama yol yoldur düşününce bence de çok değil yediklerim bu saatte 2 öğün yaptım ya o fazla gibi geldi bana galiba
Eşimden hala ses çıkmadı az dahabekleyim o müsait olmasa da ben yalnız çıkarım artık evde durmak iş yapmak istemiyorum

sağol canım inş iyi gelir....:34:

canım süt ısıt cubuk tarçınlı, istersen çay kaşığının ucuyla kahve ya da bal da katabilirsin :16:

kısa yürüyüşler de iyi geliyor metabolizmaya :)
ben de annemle konuşayım da müsaitlerse oraya gideyim. benim de hiç içimden gelmiyor evde bi şey yapmak..

hmmm öyle yapayim cnm valla kendime özel yagsiz süt yogur peynir aldim özel alisveris yaptim :9::9::9:

İlknur meyveli yoğurt da yiyebilirsin bence hatta kendin yap yoğurdun içine sevdiğin meyvelerden doğra biraz da tarçın ekle :56:afiyet olsun hem ara öğün olurhemi de tatlı

Son düzenleme:
İlknur meyveli yoğurt da yiyebilirsin bence hatta kendin yap yoğurdun içine sevdiğin meyvelerden doğra biraz da tarçın ekle :56:afiyet olsun hem ara öğün olurhemi de tatlı

seninkide güzel fikirmis cnm ama evde hic meyvem kalmadi ama bidahakine yogurt yerim :34::34::34:
tarcinli sütümü isittim iceyimde merdivenleri sileyim offf yine sira bana geldi :53::53::53:

kizlar demin sütü isitirken aklima ne geldi biliyomusunuz hani yagcözler var ya acaba bizim yaglarida cözermiki :9::9::9::1::1::1::27::27::27::52::52::52:

evet zeynepçim bende muhasebeciyim.
hemde anaokulu gibi bizim bura 3 kız var yanımda yardımcıda film gibiyiz:9:

eşimde muhasebeci ve son zamanlarda pazar günleri bile çalışıyo...daha doğrusu her yılın bu dönemi hep böyle mart başından mayıs

sonuna kadar hep böyleler...ve aralarındada nisan ayı en yoğun günleriymiş....adam eve gelince ayakta durucak hali olmuyooo....ama

en azından erkek vurup kafayı yatıyo sizlerin o şansıda pek yok....ne eziyetli meslek dicem ama her işinde kendine göre zorluğu var...

eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))

eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.

ayy çok sevindim senin adınaa....güzel bi değişiklik olucak sana....afferim eşinee...:46::46::46:

benim doğum günümde siz tatil yapcanız iyimi...:9::9:

Esra kuzum valla sevindim senin adına çok güzel bi değişiklik olur senin için şimdiden güle güle git gel tatlım diyetide fazla kafaya takma bence gezmenin tadını çıkar:34::34::34:

ayy çok sevindim senin adınaa....güzel bi değişiklik olucak sana....afferim eşinee...:46::46::46:

benim doğum günümde siz tatil yapcanız iyimi...:9::9:

sağol canım :) iyi olacak valla, evde çok bunalmıştım iş de bulamadıkça. inşallah iyi bir yenilenme olur.

seni de götürelim kuzum :))) ne zaman doğum günün?

Esra kuzum valla sevindim senin adına çok güzel bi değişiklik olur senin için şimdiden güle güle git gel tatlım diyetide fazla kafaya takma bence gezmenin tadını çıkar:34::34::34:

sağol Zehracım. zaten bol bol yürür ve yüzeriz diye düşünüyorum. yediklerime de dikkat ederim ister istemez :)

sen de evi yerleştirince fırsat bulup kaçabilirsin birkaç gün dinlenmeye umarım canım.

eneeee öğlen pc başındayken bi ara uykum gelmişti, az uzanayım şöyle demiştim ve uzanmıştım kanepeye, uzanış o uzanış uyuyup gitmişim:):9:
1saat uyumuşum, iyi oldu ama dinlendim.
pcde açık kalmış öylece:)

neyse bende çıkayım şimdi, dışarı çıkıcam.
öpüyorum, görüşürüz kızlar:3:

iletilerimede yazayımda öyle çıkayım.:54:

Back
X