Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım....
eeee bu işin erkeği kadını yok:))))
kim azmederse o veriyo:)
oğlak burcuna benziyo sevgilin, oğlakmı yoksa?:)
he de de; anaabildim kızzz diyim kendime:)![]()
bende azmettim o nasil benden cok kilo veriryok canm tam bir terazi dengesizi kendisi
![]()
kuzenimle konuştum , ev ile araba yerinde görünüyor dedi ama çiftlikler yerle bir olmuş , içinde 16.000 civciv vardı daha yeni gelmişlerdi , ooyyhh canlarım canım acıyo düşündükçe, uyumak istiyorum ama bu kafayla nasıl uyurum bilememm
annemleri aradım arabada bekliyorlar , dayım diyoki ; yaşıyoruz ya , o yeter ....
selamün aleyküm günaydın şekerler
istanbulda yağmurlu bir hava var vede soğuk bi kurtulamadık soğuktan[/B]
slm kizlaaarrrr yine pek bi tenha buralarr
Sabahtan tartildim nasil becerdim bilmiyorum ama 96yida ucundan acik gördüm pek bi mutluyum bugün![]()
kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...
ne çok çokyazmışsınız harikasınız![]()
![]()
![]()
kızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü![]()
Kızları okula gönderip uyudum bugün de
Uyumasam iyi de gece geç yatınca. Uykumu alamıyorum eşim de artık iyice geç kalkıyor hava da kapalı ve serin yatmak cazip geliyor tabii
Daha kahvaltı yapmadık çayım demleniyor öğleden sonra bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz geçen hafta kayınpederi vefat etmiş gitmeden yemeklerimi yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim markete gitmeye de üşendim şimdi
ben de uyudum eşimi yolcu edince. erken yattım ama yine yetmiyor uyku. havadan sanırım Asuman abla.
bi çorba yapsan gelirken alırdın yanına ekleyeceklerini :) çorba aradan çıkardı ablacım.
slm kızlarrr süt aldım sütçüden ohhh kaynattım sıcak sıcak içiyorum şimdi 1 bardak
öğlen 12 ye kız gelecek makarna isted ona makarna haşlıyorum ben ne yicem bilemedimm
sabahtan yarım kalan dikiş işlerimi hallettim çamaşır astım bi evi süpürüp manva gitmeliyim sebze kamadı evde bakayım bi nevar ne yok:)) yeşillik
akşama tavuk sote yapmayı planadım ben asuuu
yanınada evdekilere pilav
ilknur83 hadi tartı güldü yüzüne inşallah daha aşşağılara inersin
meyra teşekkrederim çantalar için söylediklerine bende piskolojimi bu tür şeylere dalarak rahatlatıyorummm sıkıntımı alıyo unutturuyoo kafamı rahatlatıyoo
nevzamansız
en güzel tavsiye sana viksi al ayaklarının altına sür yün çorap giy sonra havluyu ısıt ütüyle sür göğsüne viksii gir yorganın altına iyce bi uyu bak akşama bişeyciğin kalmaz
not :bir anne tedavi yöntemi:))))))))))))))
clutch hadi başarılarr mayıs 15 e 5 kilo veririz hepicimiz inşallah
yenaaa nerdesinn elma dersem çık armut dersem çıkma neye canın sıkkın senin yoksa geirdin sık sık
dafiiiii düğün bittii senin diyet ne olduuu gelsen artıkkkk topiğeee yaz geliyo bak
Esram sen de 80 lerde takılanlar grubuna girdin bu ay çıkalım bu 80 lerden beraberce inşallah
ben geldim canlarım
annemler geceyi arabada mahsur geçirdiler malesef , 10 saat arabada kaldılar , kaldıkları yer tam bi kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, jandarma , polis hiçbiri ulaşamadı annemlere , sabaha kadar uyumadım , şarjlarıda bitti , en son sabah 7 gibi çıkmışlar yola , 2 saatte yürüyerek köye varmışlar . Allahıma bin şükür canları sağ , ama işte can kurtulupta mala gelince sıra o zamanda sıkıntı oluyor , babacığım elleriyle yaptı , tırnaklarıyla kazdı , gitti bütün emekleri malesef , aradım ağlıyorduu ...
il afet , haberciler , tarım kooperatifi falan bi dünya kişi gelmiş ,şuan ne olacak bekliyoruzz , eniştem foto gönderdi , içim acıdı resmenn ....![]()
Eki Görüntüle 686920 Eki Görüntüle 686921
işte kızlarrr, Rabbim beterinden esirgesinn ....:26::26::26:
Allah yardımcınız olsun, gerçekten büyük bir felaket atlatmışlar.