Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm :52::52::52::52:
Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım :32::32::32:

Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz :34:

Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım :56:

iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...

Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım :27:
Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattık :34: artık sinirlensemde kusma durumum olmuyor şükür.

Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum ) :34:
İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar :nazar:
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm :52::52::52::52:
Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım :32::32::32:

Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz :34:

Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım :56:

Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım :27:
Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattık :34: artık sinirlensemde kusma durumum olmuyor şükür.

Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum ) :34:
İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar :nazar:
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn

harbi öle cekmeyen bilmez ense kokume balyoz yemis gibiyim sag gozumde yerinden cikicakmis gibi davranio allah dusmanima vermesin kafami duvarlara vurup kirik yerinden sökmek istiorum

günayyydınnn kızlarrr hastalarımıza geçmiş olsunnn yena sanada kolay gelsin dr işi zorr,

iş çok kalkayımda mamalarımı yapmaya koyulayımm aman iş çokk
sabah kahvaltıya kurabiyelerden 1 er tane yicem yeşil çayla
şimdilik hoşçakalın

günaydın canlarımmm :16::16::16:

bugün diğer okula gidecem , o yüzden biraz geç gidiyorum , uyandım, giyindim , 1 bardak süt içtim , şimdide tostumu yiyip yola koyulacam :34::34:

İlknurum geçmiş olsun kızına canım ;)

öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn :54::54::54:

günaydın canlarrr

bugün çok zor kalkarak geldim işe vücut beyin hepsi pert:33::33:

Yenam çokk geçmiş olsunn kuzum benimde el üstünden alınır genelde damar yolu bulunmaz inşallah tek seferde bulunur kolayca atlatırsın sonuçlarında iyi çıkar:16:

hepinizi koccaaamaaannnnn:54::54::54:

sevgiyle kalın :3:

Günaydin canlarrrr! 2saattir ayaktayim ama anca girebildim :) okulda her derste bilgisayarda olmuyoruz. (Suan tenefus gerci 15dk)

Kusura bakmayin kizlar dün aksam iyi geceler demeden cikmisim... Kiz uyandi gece gece niyeyse... Hic yapmadigi seydi. Her halde kötü rüya falan gördü. Neyseki sonra hemen uyudu tekrar :) Hazir bilgisayardan kalkmisken bende yatiyim dedim :)

Yarin büyük gün insallah eksilerde olucagim :)

Tabii insallah hepimiz eksilerde oluruz!

Yarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..:16:

Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..
jienekoloğa gideceğini biliyordum canım o yüzden sormuştum doktor ne dedi diye. daha belli olmamış bugün kan verecekmişsin şimdiden geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun migren zor iş. eşim bu kadar kötü olduğunda acile gidiyoruz serum takılıyor maalesef...

Esracım bebek işleri sıraya bakmaz canım Allah aratmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...

günaydın kızlar...güzel bir gün olsun inşallah...akaşam düğün var ve ben hala karar veremedim eşim evde yoktu yoksa foto çekinip size fikir danışacaktım tek başıma beceremedim....

harbi öle cekmeyen bilmez ense kokume balyoz yemis gibiyim sag gozumde yerinden cikicakmis gibi davranio allah dusmanima vermesin kafami duvarlara vurup kirik yerinden sökmek istiorum

geçmiş olsun çok nadir benimde tutar gerçekten çok kötü açlık sitres uykusuzluk tetikliyor diye biliyorum ALLAH iyilik versin

Esracım bebek işleri sıraya bakmaz canım Allah aratmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...

günaydın kızlar...güzel bir gün olsun inşallah...akaşam düğün var ve ben hala karar veremedim eşim evde yoktu yoksa foto çekinip size fikir danışacaktım tek başıma beceremedim....

Günaydın canım,

çok haklısın sıra ve bebek konusunda :) biz liste verelim de dualarına eklerler belki arkadaşlar yine de :54:

keşke ekleseydin, merak ettim şimdi :27:

Günaydın kızlar :)))

Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam :27:

$2013-05-30 09.37.41.webp

Günaydın kızlar :)))

Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam :27:

Eki Görüntüle 724188

darısıda bana 17 kilo var 80 görmem için

arkadaşlar benim 6 aylık ve 3buçuk yaşında iki küçük çocuğum olduğu için yazıları doğru düzgün takip edmiyor bazen yazamıyorum bile kusura bakmayın

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün olsun inşallah:16::16::16:
Kızlar 2 gündür fazla giremiyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın olurmu çok yogunum 2 gündür sizleri seviyorum :16::16::16::54::54:

slm kizlarrr :5::5::5:
bir misafir faciasindan sonra bi bakayim dedimmm :17::17::17:
hersey üst üste bu aralarrr :53::53::53:
dün en sonunda kizimin kulagini deldirdikkk :21::21::21:
amma velakin havaya aldanip kisa kollu giydigi icin bugün ara ara ateslendi hep :50::50::50:
benimde terleyip soyunmaktan sirtim tutulmusss :53::53::53:
insallah sizlerden iyi haberler vardir lakin benim bu haftam cooook kötüüüüüüüü tartiyada cikmaya korkuyorum :26::26::26::43::43::43:
Kuzum sana kızına geçmiş olsun :1::1::1:
Yarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..:16:

Listen kaç kalorilik.? Geçen yaz verilen listem 2000 kaloriydi.Ben uygulamıyorum pek kendi kafama göre takılıyorum..
Ama uymak gerekiyor aslında netice için...

Hiç birşey için geç değil..birlikte güzel günler göreceğiz,yeterki isteyelim...

Çocuklarını Allah bağışlasın..

Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..

canım aç olmaman gerek...Sürekli açlık hissetmek bıktırır bir süre sonra..

kadınsal durum yaseminciğim...
Sen nasıl oldun alıştınmı ana baba hasretine.?

Bence sen ,esra ve meryem çalışmalara başlayın artık...
Zamanı geldi geçiyo bile :)
Ha deyince olmuyor zaten :)

Geçmiş olsun...

Çok leziz bişi diimi enginar dolması..:56:
Yenam kuzum geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların :16::16:
ay yerim ben onun küpelerini maşallah :nazar::nazar:
canım geçmiş olsun :34::34:

Esram 80leri görmüşsün maşallah kuzum darısı bize inşallah :46::46::46:

darısıda bana 17 kilo var 80 görmem için

inşallah sen de görürsün en kısa zamanda :16:

Çok sevindim esracım:46::21::32:

çok sağol Asuman ablam, inşallah sen de göreceksin en kısa zamanda :)

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün olsun inşallah:16::16::16:
Kızlar 2 gündür fazla giremiyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın olurmu çok yogunum 2 gündür sizleri seviyorum :16::16::16::54::54:

Esram 80leri görmüşsün maşallah kuzum darısı bize inşallah :46::46::46:

kolay gelsin Zehracım, inşallah sen de görürürsün en kısa zamanda :16:

inşallah ben size baktıkça azmim artıyo inanın çok istiyorum eski zayıf günlerime dönmek yaşıma uygun güzel ve ucuz giyinmek çünkü burda büyük beden güzel bir şey bulmak çok zor yada çok pahalı

Son düzenleme:
Selam,

Kızlar iyi niyet enerjiniz,dualarınz çok işe yaradı.
İlk defa tek sefer de işlem tamamlandı,canım hiç yanmadı..

hepinizden Allah razı olsun,iyi ki varsınız...:16:

Sonuç 3 haziran da belli olacak..

Yeni geldik çok açım hemen mutfağa koşuyorum...

--

Esracım inş..yarın 78 li birşey görürsün..ben de bu sabah artı gördüm..:1::1: Şaka gibi..

Son düzenleme:
Back
X