- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr 
İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm

Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım

Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz
Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım
Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım
Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattık
artık sinirlensemde kusma durumum olmuyor şükür.
Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum )
İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn

İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm

Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım

Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz

Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım

iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım

Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattık

Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum )

İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar

Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn