Esracım telefonu güle güle güzel günlerde kullan canım ayrıca 80,0 kg hayal oldu benim için senin adına çok sevindim..bu arada iş için de sıkmam canını içine sinmedikten sonra değmez eziyet olur...
Yenacım sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah sorunsuz...bende hafta başı gördüğüm eksiyi kaybettimartılardayım
Birazdan çıkarım bende düğün için hazırlanırım.hala karar vermiş değilim 2 seçeneğe eledim dün akşam..kilolu olmak ne zormuş yaw yakıştıramıyorum hiç birşeyi kendime giysemde mutsuz rahatsız oluyorum...
hepinize sevgiler...
çok sağol Nevincim :)
İş konusuda iyi oldu sanırım böyle. haftaya eşim leventte bir departman için görüşecek kadrolu. o oraya geçerse ben kalacağım bu sefer maltepede :) dur bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Eminim yakışacaktır akşam giyeceğin şey. beraber çok kilolar vereceğiz daha, sıkma canını olur mu

merhaba kızlar bende dün aksam kararlaştırdığım üzere enginarımı pişirdim
azlık kışlıklarımı çıkardım.
gecen yazdn 4-5kg az da olsam baya farkedior elbiselerim de.
e buna sevineyim bari:)))
simdide eşofmanlarımı giyip sahile koşacağım.deniz havası eşliğinde yürümek iyi gelecek![]()
süpersin canım, inşallah sonbahara kadar baya toparlayacaksın sen.
selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim
Dafi abla çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Merak ettik valla göremeyince seni.
ben geldim canlarımmm
okuldan çıktım , pasife gittim , çok yorgundum ama yapacak bişi yok mecbur gidecektim yoksa memlekete gidene kadar bitiremicem seansı , elektrik yüklemdim , kıpraşa kıpraşa bi hal olduummm
eve geldim , kabak patlıcan , patatesten oluşan türlü yaptım , patatesleri herifime iteleyecemmm
akşama arkadaşlar oturmaya çağırıyor , ooff çok yorgun argın bi halde gitmekt istemiyom , gelemem sanırım dedim , sen bi dinlen haber verirsin dedi , neyse bakcaz artıkın)
wuhhuuuuuuuuuuuuu bebeeeeemm harikasınn , yarına gelsin 79larrrr
iş için hayırlısı olsun be annem , telefonunda hayırlı olsun , güle güle kullan , hiç kıskanmadımkiiii :18::18::18::18:
ooo hadi hayırlı olsun tatlım :) inşallah güzel sonuçlar alırsın.
telefon senin köpeen olsun, alırsın sen de kuzum. çok para değil.
bi görseydim şu 79u :)
sabah bi ara 79.9 dedi, sonra hemen 80 oldu. neyse yarın inşallah