Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım telefonu güle güle güzel günlerde kullan canım ayrıca 80,0 kg hayal oldu benim için senin adına çok sevindim..bu arada iş için de sıkmam canını içine sinmedikten sonra değmez eziyet olur...

Yenacım
sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah sorunsuz...bende hafta başı gördüğüm eksiyi kaybettim :50:artılardayım

Birazdan çıkarım bende düğün için hazırlanırım.hala karar vermiş değilim 2 seçeneğe eledim dün akşam..kilolu olmak ne zormuş yaw yakıştıramıyorum hiç birşeyi kendime giysemde mutsuz rahatsız oluyorum...

hepinize sevgiler...

çok sağol Nevincim :)

İş konusuda iyi oldu sanırım böyle. haftaya eşim leventte bir departman için görüşecek kadrolu. o oraya geçerse ben kalacağım bu sefer maltepede :) dur bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Eminim yakışacaktır akşam giyeceğin şey. beraber çok kilolar vereceğiz daha, sıkma canını olur mu :16:

merhaba kızlar bende dün aksam kararlaştırdığım üzere enginarımı pişirdim
azlık kışlıklarımı çıkardım.
gecen yazdn 4-5kg az da olsam baya farkedior elbiselerim de.

e buna sevineyim bari:)))

simdide eşofmanlarımı giyip sahile koşacağım.deniz havası eşliğinde yürümek iyi gelecek:54:

süpersin canım, inşallah sonbahara kadar baya toparlayacaksın sen.

selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim :16::16::16:

Dafi abla çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Merak ettik valla göremeyince seni.

ben geldim canlarımmm :16::16::16:

okuldan çıktım , pasife gittim , çok yorgundum ama yapacak bişi yok mecbur gidecektim yoksa memlekete gidene kadar bitiremicem seansı , elektrik yüklemdim , kıpraşa kıpraşa bi hal olduummm :9::9::9:

eve geldim , kabak patlıcan , patatesten oluşan türlü yaptım , patatesleri herifime iteleyecemmm :27::27::27:
akşama arkadaşlar oturmaya çağırıyor , ooff çok yorgun argın bi halde gitmekt istemiyom , gelemem sanırım dedim , sen bi dinlen haber verirsin dedi , neyse bakcaz artıkın ;))

wuhhuuuuuuuuuuuuu bebeeeeemm harikasınn , yarına gelsin 79larrrr :21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::46::46::46:

iş için hayırlısı olsun be annem , telefonunda hayırlı olsun , güle güle kullan , hiç kıskanmadımkiiii :18::18::18::18:

ooo hadi hayırlı olsun tatlım :) inşallah güzel sonuçlar alırsın.

telefon senin köpeen olsun, alırsın sen de kuzum. çok para değil.

bi görseydim şu 79u :)
sabah bi ara 79.9 dedi, sonra hemen 80 oldu. neyse yarın inşallah :16:

esarmmm telefonunu güle güle kullan ben eksik kalmayım kuzum:37:

Allah daha iyilerini nasip etsin,iş için hayırlısını istemek lazım parası çok olur huzurun olmaz yada astın üstün gıcık olur herşeyin

hayırlısı tatlım,

bu hafta tartı bana az gülecek habire dayandım yeşilçaya bakalaım yarın belli olur sabah..

5 kg çilek getirdim reçel yapılcak kuzular iş çokkk az erken geldim böyle vakit geçircemm:16::16:

daficimmmm geçmiş olsun kayınpederine Allah şifa versin..yokluklarını göstermesin.

Zeynep kuzusu nerde ya bir gitti pir gitti piknikte kayboldumu ne ses yok :44::44:

geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.

bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)
güle güle kullan canım...inşallah hep güzel haberler alırsın

Ben bu hafta 3 haneli rakamlara geçmiş bulunmaktayım. Ve bu durum beni strese soktu. Yakındaki ameliyatım var sonrasında dengeli beslenmeyi öğrenmeye ihtiyacım var. Zamanında zayıflama ilacı kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Doğru beslenmeyi öğrenerek ve bunu sporla destekleyerek sağlığımıza yeniden dönebiliriz diye düşünüyorum. 3 sene kadar önce Weight watcher a başladım. Birkaç ay devam ettim. Fiyatı tuzlu olsada işe yaramıştı orada öğrendiklerimi yaparak 3 sene boyunca hiç kilo almadım ancak şuan çok stresli bir dönemde olduğum için herşeyi boşverdim. Ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Artık toparlanmanın zamanı geldi. Haydi sağlığımıza kavuşmaya kızlar ;) beni de alın aranıza.
ne ameliyatı olacaksın..valla bende artık 99 .900 görsem bir daha tövbe

Ben aç karnına 92 tok karnına 94 kiloyum 3 gün oldu diyete başlayalı 1 kilo vermişim

Diyet

kahvaltı
istediğin kadar domates salatalık
2 zeytin
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1 adet haslanmış yahut yağda (çok az yağ) yumurta
1 dilim kepekli yahut buğday ekmeği
2 fincan çay şeker yerine agave şurubu katıyorum

---------------------------------------

Öğlen

küçük pasta tabaklarını bilirsiniz ben o tabaklardan kullanıyorum
öğlen yediğime çok önem vermiyorum sadece tabak boyutum sabit ve ekmek 1 dilimi geçmeyecek şekilde besleniyorum.
-------------------------------------------

Akşam

Akşam yemek saati çok önemli 19 dan sonra asla yemek yemiyorum
yağsız tavuk gögüsü ister haşlama ister ızgara göbek marul ile salatasını yapıyorum yağsız.

Et yağsız yine ızgara yahut haşlama et

ve mutlaka tabak boyutunuza dikkat edin küçük pasta tabaklarını kullanın :)

ben 3 günde 1 kilo verdim yeni başlaldım ama ömrüm hep diyetlerle geçti ilk kez saldım sigarayı bırakıyorum diye sigarayı bıraktım şubat ayında mayıs ayında 70 kilodan 93 e geldim
--------------------------

ilerleyen günlerde bende yazarım kilolarımı...
ben de 15 yıllık bir sigara serüvenimi 2 yıldır bitirdim şükürler olsun
hepiniz çok sağolun canlarım, daha güzeli sizlerin olsun inşallah.

Ben de neskafeyi sütlü seviyorum, türk kahvesini de tek şekerli Yenam. şimdi birileri çok bilmişlik yapmadan böyle de kilo verildiğini de belirteyim :1:

İlknurcum telefonum şöyle bi şey;

Eki Görüntüle 724470

ben bugün onu arayacaktım ama eşim evde. yarın ararım artık dönmezse :)
ben de türk kahvesini şekerli hatta çikolatalı seviyorum :30:ama çayı yıllardır şekersiz içerim

Esracım telefonu güle güle güzel günlerde kullan canım ayrıca 80,0 kg hayal oldu benim için senin adına çok sevindim..bu arada iş için de sıkmam canını içine sinmedikten sonra değmez eziyet olur...

Yenacım
sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah sorunsuz...bende hafta başı gördüğüm eksiyi kaybettim :50:artılardayım

Birazdan çıkarım bende düğün için hazırlanırım.hala karar vermiş değilim 2 seçeneğe eledim dün akşam..kilolu olmak ne zormuş yaw yakıştıramıyorum hiç birşeyi kendime giysemde mutsuz rahatsız oluyorum...

hepinize sevgiler...
of aynen evden çıkmaya korkuyorum giyecek bişi yok hep aynı şeyler 3 pantolon 3üst kıyafetim var geçen yaz 92 95 arası idim tabi

selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim :16::16::16:

esracım telefonunu güle güle kullan canım.

yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.
geçmiş olsun allah şifalar versin

kah:3dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
dom+sal+biberMaydonoz

ara:1 fincannescafe

ara:1 ç.b.yogurt
3grissini

ara:1ç.k.susam ezmesi
2 grissini

akşam:6 y.k. patlıcan
4y.k. yogurt
5 adet minik acı biber turşusu
2 dilim tahıllı ekmek

akşama dondurma yemek istiyorum:17::17::17::17:

yapacak bişey yok yiyecegim:17::17::17::17::17:

ama sporlar süper sabah 1 saat bisiklet ve ısınma soguma egzersizleri

akşam üzeri 30 dak yürüyüş

gece muhtemelen dondurmadan sonra olacak enaz 1 saat ısınma,bisiklet, soguma hareketleri olacak

slm kızlar iyi akşamlarr çok yoruldummm size sevinecek bi haber veremicem malesef niye yedim neden yedim bilmiyorumm çok kötüyüm şuan canım sıkkın miğdem dolu mutsuzum anlıcanızzz

esra bir dersane fiyatındaki telefonunu güle güle kullann:))))))))))))))

çok güzel miş gerçek ten

eşieme az birirkişmim var alam dediydimde fiyatı görüncee benim harcım deil anadım:)))))

önce kendime tablet aldıramda sonra düşünürüz telefon:)))

banuu allah kolaylık versin hakten dertleride büyüyoo bide 3. düşünüyoruz heee:)))

yaseminn kolay gelsin kız getiriver topiğe ayıklayıveririz 5 kilo çilek nekii
ay annem bazen konuşurken diyo kızım şurdan pencere olsada soksam ağzına yediklerimizden heee aman olmasın anam benim ağzıma attıklarım yetiyo zati bide sen atarsan kapıdan peceden zığmam mazallah:52::52::52::52::52::52:

lasly yapıcam az dinlenemde 3 mil

benim yarın sabah müjdem olabilir inşallah:32::32::32::32::32:
benim aşşağıdaki kelebek çiçege yaklaşacak biraz galiba :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

güle güle kullan canım...inşallah hep güzel haberler alırsın

ne ameliyatı olacaksın..valla bende artık 99 .900 görsem bir daha tövbe

ben de 15 yıllık bir sigara serüvenimi 2 yıldır bitirdim şükürler olsun

ben de türk kahvesini şekerli hatta çikolatalı seviyorum :30:ama çayı yıllardır şekersiz içerim

of aynen evden çıkmaya korkuyorum giyecek bişi yok hep aynı şeyler 3 pantolon 3üst kıyafetim var geçen yaz 92 95 arası idim tabi

geçmiş olsun allah şifalar versin

çok teşekkürler :)

bu arada sigarayı bıraktıysan kiloları hayli hayli verirsin, lütfen dondurmayı az ye ve kendine güven :29:

slm kızlar iyi akşamlarr çok yoruldummm size sevinecek bi haber veremicem malesef niye yedim neden yedim bilmiyorumm çok kötüyüm şuan canım sıkkın miğdem dolu mutsuzum anlıcanızzz

esra bir dersane fiyatındaki telefonunu güle güle kullann:))))))))))))))

çok güzel miş gerçek ten

eşieme az birirkişmim var alam dediydimde fiyatı görüncee benim harcım deil anadım:)))))

önce kendime tablet aldıramda sonra düşünürüz telefon:)))

banuu allah kolaylık versin hakten dertleride büyüyoo bide 3. düşünüyoruz heee:)))

yaseminn kolay gelsin kız getiriver topiğe ayıklayıveririz 5 kilo çilek nekii
ay annem bazen konuşurken diyo kızım şurdan pencere olsada soksam ağzına yediklerimizden heee aman olmasın anam benim ağzıma attıklarım yetiyo zati bide sen atarsan kapıdan peceden zığmam mazallah:52::52::52::52::52::52:

lasly yapıcam az dinlenemde 3 mil

canım çok sağol da o kadar pahalı değil ya, burda dersaneler 1500den başlıyor :27:
biz 770e aldık hepsi buradadan. distrubitörden değil de ithalatçıdan alırsan 600e kadar düşüyor sanırım. umarım daha güzeli senin olur.

yediklerin için de lütfen sıkılma. yaırn yeni bir gün, bundan sonra dikkat edersin. sen bu kadar umutsuz ve kızgın olunca haddi olan olmayan herkes laf söyleme hakkı buluyor kendinde. bu sefer daha çok üzülüp yiyorsun. kısır bi döngü bu, yediysen sen yedin, bedelini de ödersin. önümüzdeki hafta hiç kaçamak yapma bak nasıl geliyor kendine güvenin.

çok teşekkürler :)

bu arada sigarayı bıraktıysan kiloları hayli hayli verirsin, lütfen dondurmayı az ye ve kendine güven :29:

canım çok sağol da o kadar pahalı değil ya, burda dersaneler 1500den başlıyor :27:
biz 770e aldık hepsi buradadan. distrubitörden değil de ithalatçıdan alırsan 600e kadar düşüyor sanırım. umarım daha güzeli senin olur.

yediklerin için de lütfen sıkılma. yaırn yeni bir gün, bundan sonra dikkat edersin. sen bu kadar umutsuz ve kızgın olunca haddi olan olmayan herkes laf söyleme hakkı buluyor kendinde. bu sefer daha çok üzülüp yiyorsun. kısır bi döngü bu, yediysen sen yedin, bedelini de ödersin. önümüzdeki hafta hiç kaçamak yapma bak nasıl geliyor kendine güvenin.

ben başka modelemi baktım acep 1500 falan yazıyoduda ceco dersane fiyatından falan yazınca öle espirisina yazdımm

aslında salakklığı hep yapıyom
oturda kendine tabak hazırla admam gibi ye madem yicen az ondan az bunda az tabakları toplarken az tadına bakarken az parmak yalarken derken derken bi dünya yemişim yanii laf söyleyenlee kulak asmam ben hiç herkezin yaşam tarzı farklı senle ben aynı olamayız demi kimisi vardır tek başına yaşar her şeyi diyete göre adepte olur ama benim evde 2 çocuğum var küçükler heni ben pasta yapmasam gidiyo dışardan cips alıyo hazır kek alıyoo 1 kase çorbaylada geçiştire bilirken ben mecbur sebzeyti tatlıydı yapmak zorunda kalıyorum mutfaktan çıkamıyorum anlıcan yapıncada birini yesen birinden kaçamıyon
bide misafirr çoğu zaman erteliyom gitmeyi ama nereye kadar sana da geliyolar yapmasan olmuyo velhasılı sanıırım ev hanımı olup ileri derecede irade sahibi olman lazım kilo verme konusunda

2.doğum bide düşük olunca yaşta ilerleyince zor oluyo

ben başka modelemi baktım acep 1500 falan yazıyoduda ceco dersane fiyatından falan yazınca öle espirisina yazdımm

aslında salakklığı hep yapıyom
oturda kendine tabak hazırla admam gibi ye madem yicen az ondan az bunda az tabakları toplarken az tadına bakarken az parmak yalarken derken derken bi dünya yemişim yanii laf söyleyenlee kulak asmam ben hiç herkezin yaşam tarzı farklı senle ben aynı olamayız demi kimisi vardır tek başına yaşar her şeyi diyete göre adepte olur ama benim evde 2 çocuğum var küçükler heni ben pasta yapmasam gidiyo dışardan cips alıyo hazır kek alıyoo 1 kase çorbaylada geçiştire bilirken ben mecbur sebzeyti tatlıydı yapmak zorunda kalıyorum mutfaktan çıkamıyorum anlıcan yapıncada birini yesen birinden kaçamıyon
bide misafirr çoğu zaman erteliyom gitmeyi ama nereye kadar sana da geliyolar yapmasan olmuyo velhasılı sanıırım ev hanımı olup ileri derecede irade sahibi olman lazım kilo verme konusunda

2.doğum bide düşük olunca yaşta ilerleyince zor oluyo

canım benim lütfen kendini üzme. deney yapar gibi diyet yapmak mümkün değil. evde ne pişiyorsa tabi ki zararına göre tadına bakacaksın ya da yiyeceksin. tek başına diyet yapıp ahkam kesmek en kolayı. hayat boyu karşına çıkacak şeyleri ne zamana kadar çıkarabilirsin hayatından...

bizim en büyük hatamız o oluyor işte. ben de senin gibiyim, kendime tabak hazırlamazsam mutfakta onu tırtıkla bunu tırtıkla dünyaları yiyorum. en iyisi tabak hazırlamak ve çok zararlı şeyleri bitirmesen de bir çatal ya da yarısını yemek. sen benden daha iyi biliyorsundur zaten, insan yememek için direnirken yoksunluk psikolojisiyle hepsini yiyor. ben senin o iradede olduğunu düşünüyorum. sadece mental olarak diyet fikrinden yorulmuş olabilirsin. az kafanı dinle ve dön tüm motivasyonunla.

canım benim lütfen kendini üzme. deney yapar gibi diyet yapmak mümkün değil. evde ne pişiyorsa tabi ki zararına göre tadına bakacaksın ya da yiyeceksin. tek başına diyet yapıp ahkam kesmek en kolayı. hayat boyu karşına çıkacak şeyleri ne zamana kadar çıkarabilirsin hayatından...

bizim en büyük hatamız o oluyor işte. ben de senin gibiyim, kendime tabak hazırlamazsam mutfakta onu tırtıkla bunu tırtıkla dünyaları yiyorum. en iyisi tabak hazırlamak ve çok zararlı şeyleri bitirmesen de bir çatal ya da yarısını yemek. sen benden daha iyi biliyorsundur zaten, insan yememek için direnirken yoksunluk psikolojisiyle hepsini yiyor. ben senin o iradede olduğunu düşünüyorum. sadece mental olarak diyet fikrinden yorulmuş olabilirsin. az kafanı dinle ve dön tüm motivasyonunla.

öle valla doğuda 6 ayda 96 dan 79 lara inmiştim neden çünki kimseye gitme yok çarşı yok pazar yoktu şimdi batı da hareket çok dışarı gezmeleri çok öle olunca adapte olunmuyoo kamp gibi olmutu bana resmen ora şimdi zorlanıyorum zayıflama kampında neden çok verdiklerini anlıyorumm asıl mesele güncel yaşantında vermek inşallah çok deil verecem kilo diyede sallıyorum sanırım hepp

Back
X