Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz de yatsak mı napsak:)

E hadi o zaman dağılak biz de ;)

Evli evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine diye bişey diyoduk çocukken..doğrumu hatırlıyorum bilemiyorum...

bende kaçayım yoruldum 2. posta çamaşır bitti asayımda yatayım barii iyi geceler

Benim de asılacak çamaşırım var dı sahi ;) asayım ben de...

--

İyi geceler asu,dafi ve nursena öpüyorum sizi..:16:

Son düzenleme:
Ohh nihayet geldin,hoşgeldin canım...

Artı çıkmanın sebebi kullandığın ilaçlardır..ÇÜnkü senin kullandıkların kortizon içeriyor..
Yine maşallahın var canım..:nazar:

:1::1:Umuttan sonra...Zaten başbakanımız da beşmilyar para vercekmiş 3.çocuğa..Daha ne olsun ;))

hoş buldum canımm...inan çok mutlu oldum...niyeyse unutulmuşumdur diye düşünmüştüm...:26:

aynen ilaçlardandır diye düşünüyorum bende...kaç gündür tartılmaya fırsatım olmamıştı bugün ufak çaplı bi şok geçirdim....yarın napcam bilmiyorum...bugün oruçluydum iftarda bir porsiyon pattisli patlıcanlı yemek yedim...bol su ve yeşil çay...inşallah sabah biraz eksi görürüm....:17:

hadi ya 3.ye 5 milyar fena değilmiş hemen yapsammı acaba...:9::9:

arkadaşlar merhaba,
1.5 ay önce şükürler olsun bebeğimi kucagıma aldım ... hamileyken 30 kilo almıştım. ve şuan 91 kiloyum. ve psikolojim çok bozuk. 1 ay sonra işe başlamak zorundayım ama iş kıyafetlerime bile nasıl gireceğim fikrim yok. emziriyorum ve nasıl bir yol izlicem fikrim yok.. kimseyle paylaşamıyorum. bana da destek olursanız çok sevinirim..nerden başlamalıyım?

hoşgeldin canımm...Rabbim bebişine sağlık sıhhat uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin inşallah...öncelikle emzirdiğin için senin metabolizma 7/24 ful çalışıyo...düzenli ve sağlıklı beslenerek özel bir diyet uygulamadan çok güzel kilolar verebilirsin canım...:34:

bende gidip yatayım artık hazır kızlar uyumuşken....zaten hattım sürekli gidip geliyo sinir oldum yazana kadar...inşallah yarına hepimize güler tartılarımızz...neyse kaçtım ben öptüm hepinizi Allaha emanet olun...

olucaksın!!! gelecek sene öyle cabuk gelecek ki şaşıcaksın hatta:)

yazdıklarını hep gülümseyerek okuyorum.böle bilinçli olmana sasıyorum.

peki senin kardeşin var mı?
:78:Teşekkürler
İki erkek kardeşim var biri benden 2 yaş küçük diğeri 10 yaş küçük minnak bir şey. :1:

GÜNAYDIN,
Bugün okul festivalimiz var. Okul yok, başınıza kaldııım :9:

Saat 3'te kapılar açılacakmış. 7'de Can Bonomo gelecekmiş. Bende 4-5 gibi giderim okula.:106:

Kardeşime de ben bakacağım bugün, okula gitmeyecek küçüğüm.

Annemleri işe uğurlayayım, sonra kahvaltıı :128:

Son düzenleme:
günaydın güzellerrr :16::16::16:

bol eksili , hayırlı Cumalar olsun inşAllaaahhhh :34::34::34::34:

gece 4 saatlik kestirmenin üstüne uyumakta bi hayli zorlandımmm :9::9::9:

sağa dön sola dön derken baya bi askeri talim havasında uyumuşum , sabahın köründede hortladım , anlayacağınız bi dengeyi tutturamadım şu uykudaa :)))

sabah sabah bildirimimi yapayım sonra geç kalıyom ;

GEÇEN HAFTA : 75.7

BU HAFTA : 75.8

GELEN :+100

canımız sağolsun diyerek , bu hafta regl haftam olduğunu bildirip , bütün suçu ona atıyorummm :27::27::27::27:

Unutmadan ESRAmmm ;

Bel : 82

Basen : 96

öperim kocamannn :54::54::54:

günayydınn diyip hemencecik kilomu bildiremmm 85,500 ehh bunada şükürr bende adet olucam karnım ağrıyoo suçu ona atamıcam yalnız bütün suçlu şahsen ben ve pisboğazlılığım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Hepinize kocaman günaydın :32::32:

Sabah yine saat 6 buçukta uyandım şükür :34: Daha doğrusu büyük kızımın okula gitmeden saçlarını balıksırtı ördürmek istediği için akşamdan tembihledi uyandırayımmı seni diye :1:
Saç bahanesiyle erken uyandığim tabi iyi oldu :1:

Birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah ama önce bildirimimi yapayım yimeden :60:

Kilom bu hafta maalesef sabit yani 96.2 ama bunada şükür :32::32:
İnşallah bir sonraki hafta 95leri görürüm :34:
Bu hafta sporum aslında bildirmeye değmeyecek bir rakam ama olsun 60 dakikacıkta olsa bende varım :1:
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir spor süresi bildireceğim :34: Pazar günü Allahın izniyle yine Spor salonuna gideceğim :32::32::32:

Ya ben yurt disinda olan biri olarak. Türkiye'nin egitim sistemine anlam veremiyorum... ögretmenler okulda cocuklara yeterince egitim veremiyormuda illa dershane olmasi lazim? Bence verirde, o zaman dershaneler nasil para kazancak demi ama?
Mesela sinava girmeden bir ay önce falan cocuklar okula gideceklerine dershaneye gidiyorlar...

Sorma canım en çok eleştirdiğim şey buradaki eğitim sistemi :47:
Çocukları okula başlar başlamaz resmen yarış atlarını yarışa hazırlar gibiyiz mecbur. Sınıflar desen ana baba günü gibi felaket kalabalık ( kızımın sınıfı 52 öğrenci ) Okadar kalabalıkta Öğretmenlerin ders vermeside çok çok zor, çocukların anlatılanı anlamasıda sonuçta bizim öğretmenimiz acıkca söylüyordu bir derste anladı anladı anlamadıysa mecburum devam etmeye çünkü bir kaç kişi anlamadı konuyu diye tekrar yaparsam mümkün değil müfredata yetişemem diye :27:

Biz okuldan sonra yarım saat yada 1 saatte derslerimizi bitirip çıkıp sokakta oynardık şimdikilerin o şansı yok başarılı olmak istiyorsa notlarım güzel olsun istiyorsa mecbur saatlerce uğraşmak zorunda oluyor. Hee yapmayanda hiç yapmıyor :1:
Biz yeri geliyor tek evladımızla zor uğraşırken birde öğretmenler kendileri gece geç saate kadar çalıştıkları yetmiyormuş gibi bir sürü çocuğun derdiylede ilgileniyor yeri geldimi.

Hep diyorum ne güzel bizde not ortalaması vardı ( halada aynı sistem ) her okul kayıt şartı olarak belli bir ortalamayı istiyordu hiç yok giriş sınavı yok bilmemne sınavı yok :34: Herkes gidip not ortalamasına göre istediği okula yazılıyor :34: eğer ille şu okula gireceğim diye bir hayali olan varsada ona göre derslerini çalışıp o karnesini düzeltmeye çalışırdı okadar :34:
Bir tek okuldan mezuniyet sınavı olurdu oda genelde sene içinde gördüğümüz derslerin genelinden sorular olurdu :34: hatta ben her mezuniyet sınavımda normalde dersleri çok iyi dinlediğim konularıda anladığım için hep çok çok iyi derecelerle mezun olmuştum :34:
Ortaokuldan mezun olduğumdan okulun en iyi ikinci öğrencisiydim ( en iyisi can arkadaşım olmuştu 0.2 farkla :1: )
Lisedede yine en iyiler arasında mezun olmuştum :34: Sonrada Koleje başlamıştık ( Oranın yüksek okulu lise sonrasında ) ve ordanda iyi bir dereceyle mezun olmuştum hiç aylarca kafa patlatıp çalışmadan :34:

Valla bazen bana kızımın çok çok iyi yerlerden mezun olacağı şu sistem yüzünden imkansız gibi geliyor ama mecbur bizde sisteme göre bir program hazırlamak zorundayız yoksa geleceğini çok çok zor garanti ederiz :34:

He dershaneye gitmedende çok iyi Üniversitelerden mezun olanlar var belki ama parmakla sayabilecek kadar az genele bakınca. Keşke gerek olmasa ama bu sistemi hayatta değiştiremezler bence o yüzden hem öğrencilere hemde öğretmenlere o konuda çok acıyorum :19: Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok sağol canım zahmet verdim...nursenanın köftesi diye ekledim tariflerime ;)

Bende bende :1: :1: :1:
Büyük görümcemin eş tarafı Antepli ve dün nerden aklıma geldiyse bizim eniştenin teyzesinin yaptığı bir yemek vardı şöyleydi böyleydi diye nette aradım durdum :1: hatta yuvalamamıydı diye düşündümde üzerine sizin muhabbbet olunca bir baktım meğer fellak köftesiymiş :60: :60: :60:
Allahtan başka şey isteseymişim olucakmış :1:

hoş buldum canımm...inan çok mutlu oldum...niyeyse unutulmuşumdur diye düşünmüştüm...:26:

aynen ilaçlardandır diye düşünüyorum bende...kaç gündür tartılmaya fırsatım olmamıştı bugün ufak çaplı bi şok geçirdim....yarın napcam bilmiyorum...bugün oruçluydum iftarda bir porsiyon pattisli patlıcanlı yemek yedim...bol su ve yeşil çay...inşallah sabah biraz eksi görürüm....:17:

hadi ya 3.ye 5 milyar fena değilmiş hemen yapsammı acaba...:9::9:

Seni hiç unuturmuyuz canım aşk olsun :54:
Bu arada Rabbim orucunuda kabul etsin ....Aminnnnnnnnnnnn

Kim bizim hükümetmi 3.cüye 5 milyar verecekmiş :52::52::52: bence duyda inanma :60: heee gerçekten varsa da hemencecik yapalım bi dene :1:
Yok valla ben inanmıyorum ona doğruda olsa anam çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor o para ancak doğumu ve bir yıllık masrafını karşılar herhalde :1: sonrada sırf tarhana çorbasıylamı büyüyor sanıyorlar :60:

Son düzenleme:
Esracığım aklımdayken ölçülerimide bildireyim :34:

Bel; 109 cm
Basen; 130 cm

Çok az da olsa fark var galiba :1:

Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(

günaydın ceco gel muğla pazarına giidelim senle
pazara gididcem geçen akşam üzeri gittim yeşillikler solmuş sıcak ta miller sabah erkenden gidiyolar tazecik dalından kopmuş sebzeler
sonrada kahvaltı yaparız:)))))

Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(

allah rahmet eylesinn annenede geçmiş olsuun bu koşuşturmacada az dikkat etsen erirsin kız ben yoruldum okurken

Gunaydin kizlar

Canım başınız sağ olsun... Rabbim sizlere sabırlar versin rahmetliyide cennetine kabul etsin....Aminnnn
Allah yardımcın olsun canım gerçektende çok zor kuzucuğu bakacak kimsede olmayınca :26:
İnşallah annen bir an önce iyileşirde yine anannesi idare eder sizleri :34:

günaydın ceco gel muğla pazarına giidelim senle
pazara gididcem geçen akşam üzeri gittim yeşillikler solmuş sıcak ta miller sabah erkenden gidiyolar tazecik dalından kopmuş sebzeler
sonrada kahvaltı yaparız:)))))

Günaydın :3:
Oyyy ne güzel tazecik sebzeler :16: Aslında herkes büyük şehiri tercih eder ama ben gerçekten hep böyle ufak bir sahil kasabasında oturmayı çok isterdim :34: şöyle küçükde olsa bir bahçem olsa kendim ekip toplasam :34:
Rabbim inşallah bana nasip eder oralarıda görmeyi :34: Aminnnnnnnnn

Bu arada bende kahvaltı için kendime omlet yaptım yanında az birşey peynir ve 5 zeytin götürdüm :1:
Eşim yine beyaz ekmek almış dün :30: o yüzden ekmek yemedim yanındada yeşil çay :34:
Şimdiden yarım litreden fazla suyumuda içtim :1:

gecen hft kilo 103.8
bu sabah 104.1
gelen +300 gr
spor 540 dakika

ya aslında 103.4 ü görmüşdüm sonra diyetisyen 2 günlük bi diyet verdi 1.günün sonunda 103.9 oldu 2.gunude zaten mıgrenım tuttu 2-3gündür sersemsem gibiyim ne yedigim belli ne içigim sanırım ondan artıyı gördümde diyetisyenın 2günlük diyetiyle 1gunde 400 gr almamane demelı dostmu düşmanmı anlamadım:26::26::19::19:

Son düzenleme:
Günaydın canlar,

hepinize güzel bir cuma günü diliyorum :54:

Kilo bildirimine gelirsek;

geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram

Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena :16:

$20130531_090400.webp

Back
X