Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de yatsak mı napsak:)
bende kaçayım yoruldum 2. posta çamaşır bitti asayımda yatayım barii iyi geceler
Ohh nihayet geldin,hoşgeldin canım...
Artı çıkmanın sebebi kullandığın ilaçlardır..ÇÜnkü senin kullandıkların kortizon içeriyor..
Yine maşallahın var canım..
Umuttan sonra...Zaten başbakanımız da beşmilyar para vercekmiş 3.çocuğa..Daha ne olsun
)
arkadaşlar merhaba,
1.5 ay önce şükürler olsun bebeğimi kucagıma aldım ... hamileyken 30 kilo almıştım. ve şuan 91 kiloyum. ve psikolojim çok bozuk. 1 ay sonra işe başlamak zorundayım ama iş kıyafetlerime bile nasıl gireceğim fikrim yok. emziriyorum ve nasıl bir yol izlicem fikrim yok.. kimseyle paylaşamıyorum. bana da destek olursanız çok sevinirim..nerden başlamalıyım?
:78:Teşekkürlerolucaksın!!! gelecek sene öyle cabuk gelecek ki şaşıcaksın hatta:)
yazdıklarını hep gülümseyerek okuyorum.böle bilinçli olmana sasıyorum.
peki senin kardeşin var mı?
Tartıldım : 107.2
Hafta sonu aldıklarımı vermişim oleeeeeeeeeey!
Ya ben yurt disinda olan biri olarak. Türkiye'nin egitim sistemine anlam veremiyorum... ögretmenler okulda cocuklara yeterince egitim veremiyormuda illa dershane olmasi lazim? Bence verirde, o zaman dershaneler nasil para kazancak demi ama?
Mesela sinava girmeden bir ay önce falan cocuklar okula gideceklerine dershaneye gidiyorlar...
Çok sağol canım zahmet verdim...nursenanın köftesi diye ekledim tariflerime![]()
hoş buldum canımm...inan çok mutlu oldum...niyeyse unutulmuşumdur diye düşünmüştüm...:26:
aynen ilaçlardandır diye düşünüyorum bende...kaç gündür tartılmaya fırsatım olmamıştı bugün ufak çaplı bi şok geçirdim....yarın napcam bilmiyorum...bugün oruçluydum iftarda bir porsiyon pattisli patlıcanlı yemek yedim...bol su ve yeşil çay...inşallah sabah biraz eksi görürüm....
hadi ya 3.ye 5 milyar fena değilmiş hemen yapsammı acaba...![]()
Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
günaydın ceco gel muğla pazarına giidelim senle
pazara gididcem geçen akşam üzeri gittim yeşillikler solmuş sıcak ta miller sabah erkenden gidiyolar tazecik dalından kopmuş sebzeler
sonrada kahvaltı yaparız:)))))