Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın guzeller,

öncelikle kilo veren yahut sabit kalanları kutluyorum.

benim kilom 96.500

spor 180 dk

ölçü:göğüs 105

bel 107

basen 115
bildiğin kareyim allam yaaaaa

:78:Teşekkürler
İki erkek kardeşim var biri benden 2 yaş küçük diğeri 10 yaş küçük minnak bir şey. :1:

GÜNAYDIN,
Bugün okul festivalimiz var. Okul yok, başınıza kaldııım :9:

Saat 3'te kapılar açılacakmış. 7'de Can Bonomo gelecekmiş. Bende 4-5 gibi giderim okula.:106:

Kardeşime de ben bakacağım bugün, okula gitmeyecek küçüğüm.

Annemleri işe uğurlayayım, sonra kahvaltıı :128:

Benim kızım da işe gittiğim günler de kardeşini okuldan alıp onunla ilgileniyor..
Gözüm hiç arkada kalmadan..İyi ki büyük çocuğum kızmış diyorum çok şükür ;)

Tartıldım : 107.2
Hafta sonu aldıklarımı vermişim oleeeeeeeeeey!
:32:

Tatlım seni listeye ekliyorum bırakmak, ihmal etmek yok tamammı...
Sağlıkla İncelmeden bize veda etme sakın..
Sağlıklı beslendikten sonra çok rahat kilo vereceksin görürsün..:16:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Hepinize kocaman günaydın :32::32:

Sabah yine saat 6 buçukta uyandım şükür :34: Daha doğrusu büyük kızımın okula gitmeden saçlarını balıksırtı ördürmek istediği için akşamdan tembihledi uyandırayımmı seni diye :1:
Saç bahanesiyle erken uyandığim tabi iyi oldu :1:

:

Kızım da ne çok isterdi o saç modelini önceden..Şimdi sürekli saçlar salık dolaşıyor zaten bele kadar geldi saçları.sanırım okulda ki trend o ;)

Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(

Ayşecim başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun..

Günaydın canlar,

hepinize güzel bir cuma günü diliyorum :54:

Kilo bildirimine gelirsek;

geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram

Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena :16:

Eki Görüntüle 725024

Esracım nasıl sevindim anlatamam..Darısı 60 lara inşallah...:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
Sakın bir daha 80 leri görme.:20:
gebelik dışında ama. o zaman görebilrsin yada 50li kilolar da gebe kalsan 70 leri bulursun. yok yok sen o zaman da görme 80 leri ;))

gunaydin hatunlaaar benim motivasyonum biraz dustu sevgilim gelicek diye sunu bunu hazirlayip buzluga atiyorum o arada biraz tadinada bakiyorum uuuuu bir hafta kaldi gelmesine nasil olucak boyle bilmiyorum.. kilo bildirimine gelince onceki 102 simdi 101.5 giden 500 gram sporda yuruyuslerimi ihmal ettim bu ara iyice uyusuk oldum boyuna uyuyorum:50: herkese bol eksili ve hayirli bir cuma gunu dilerim dualariniz kabul olsun ins :16:

sevgili gelince hep bizi ihmal ediyosun ama ;)

İy hasret gidermeler..

sanırım ben bu hafta listede yokum ama yinede yazmak istiyorum motive olurum belki

geçen hafta 115,200 idim
bu hafta 114 :24::24::24::24::24::24::24::24:
giden 1200 :21::21::21::21::21::21::21::21:
spor 320 dakika(3 gün rahatsızdım hiç yapamamıştım)

Emineciğim güzel paylaşımın var.Sürekli olacağını düşünüyorum, umarım yanılmam..
O yüzden bu hafta 114 kiloyla ekliyorum seni listeye...

gunaydın guzeller,

öncelikle kilo veren yahut sabit kalanları kutluyorum.

benim kilom 96.500

spor 180 dk

ölçü:göğüs 105

bel 107

basen 115
bildiğin kareyim allam yaaaaa

Mutlucuğum nerdesin sen..??
İşlerinmi vardı.?

Hayırlı cumalar arkadaşlar...

Kilom, 96,9

Esracığım,
Bel 110
Basen 120
:43::43::43:

Asucuğum,
260 dakika yürüyüş..:nazar:

selammm kızlarrr

nursenam sağolasın akşam getirseydim çilekleri bir avazda hepsini aykılardım minicik minicik 2,5 saat uğraştım ellerim kıpkırmızı kimseler görmesin:16:

Yenam adres ver göndereyim çilekten kayısıda yapıcam ciddiyim şaka falan değil kuzum :40:

diğer kuzular hepinizi öptümmmm mucksss fazla vakit yok kaçamağım:33::33:

evet asıl konumuza gelelim

KG 96.8

GEÇEN HAFTA 97

FARK 0.200 GR ( BENDE SUÇU REGL E ATICAM KAÇAMAĞIM YOK )

SPORUM KAYDA DEĞMEZ ANCA 70 DK YÜRÜYÜŞ

BEL 94

BASEN 122

Kızım da ne çok isterdi o saç modelini önceden..Şimdi sürekli saçlar salık dolaşıyor zaten bele kadar geldi saçları.sanırım okulda ki trend o ;)

:1: :1: Sorma canım bizimkininde saçları baya uzadı birde okadar sık ki dersin 3 kişinin saçı :60:
İlk zamanlar pek beceremiyordum o ufakken hatta baya direniyordu istemiyorum acıyor diye :1: şimdi alıştı hatta kendimizi geliştirip iki tane balık sırtı bile örüyoruz yan yana :1:
Bir arada taç gibi örmeyi deneyeceğim :60: hani balık sırtını yapıyorlar ya çok hoş duruyor :34:

Benimkide salık gidiyordu önceden ama en son hoca tembihlemiş senin saçın çok fazla bundan sonra açık görmeyeceğim diye :60: yani acıkta olsa önüne düşmeyecek şekilde topluyoruz :34:

selammm kızlarrr

nursenam sağolasın akşam getirseydim çilekleri bir avazda hepsini aykılardım minicik minicik 2,5 saat uğraştım ellerim kıpkırmızı kimseler görmesin:16:

Yenam adres ver göndereyim çilekten kayısıda yapıcam ciddiyim şaka falan değil kuzum :40:

diğer kuzular hepinizi öptümmmm mucksss fazla vakit yok kaçamağım:33::33:

Canımsın yaaa...ne zarif ve düşünceli hatunsun..:16:
Çok teşekkür ederim..
Buranın da menemen çileği hem kokulu hem çok güzeller minicikler PAzara inmedi henüz...
Çıksın ben de yapacağım reçel..Biz de çok tükeniyor reçel, özellikle eşim tarafından,ben de sabahları kahvaltı sonun da bir çatal atıyorum ağzıma ;)

Kızım yemeğe gelicek birşeyler hazırlıyayım ona görüşürüz...

:1: :1: Sorma canım bizimkininde saçları baya uzadı birde okadar sık ki dersin 3 kişinin saçı :60:
İlk zamanlar pek beceremiyordum o ufakken hatta baya direniyordu istemiyorum acıyor diye :1: şimdi alıştı hatta kendimizi geliştirip iki tane balık sırtı bile örüyoruz yan yana :1:
Bir arada taç gibi örmeyi deneyeceğim :60: hani balık sırtını yapıyorlar ya çok hoş duruyor :34:

Benimkide salık gidiyordu önceden ama en son hoca tembihlemiş senin saçın çok fazla bundan sonra açık görmeyeceğim diye :60: yani acıkta olsa önüne düşmeyecek şekilde topluyoruz :34:

Taç gibi örmeyi öğren sonra da bize de öğretisrin ;)

Herkese hayırlı cumalar güzel eksili bildirimler dilerim
Ayşecim başınız sağolsun canım
Mutlu nasılsın nerelerdesin

Diyetisyene gidiyorum ya :1:
Aynenn haklısın ama elinde olmuyo insanın :1:
Hadi bana şans dileyin dua edin gidiyorum artık inşallah inmişimdir çift hanelilere kendinize iyi bakın :16:
inşallah inmişsindir.hadi güzel haberlerle gel :5:
Benim kızım da işe gittiğim günler de kardeşini okuldan alıp onunla ilgileniyor..
Gözüm hiç arkada kalmadan..İyi ki büyük çocuğum kızmış diyorum çok şükür ;)

Tatlım seni listeye ekliyorum bırakmak, ihmal etmek yok tamammı...
Sağlıkla İncelmeden bize veda etme sakın..
Sağlıklı beslendikten sonra çok rahat kilo vereceksin görürsün..:16:

Ayşecim başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun..

Esracım nasıl sevindim anlatamam..Darısı 60 lara inşallah...:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
Sakın bir daha 80 leri görme.:20:
gebelik dışında ama. o zaman görebilrsin yada 50li kilolar da gebe kalsan 70 leri bulursun. yok yok sen o zaman da görme 80 leri ;))

sevgili gelince hep bizi ihmal ediyosun ama ;)

İy hasret gidermeler..

Emineciğim güzel paylaşımın var.Sürekli olacağını düşünüyorum, umarım yanılmam..
O yüzden bu hafta 114 kiloyla ekliyorum seni listeye...

Mutlucuğum nerdesin sen..??
İşlerinmi vardı.?
:21::21::21::21::21:
ekle beni ekle bakalım haftaya ne olacak ne görecegiz:10::10::10::10:

meraba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum hergün 5 km yürüyoruz yediklerime dikkat ediyorum inşallah bu kilolar gidecek bebegim kucagıma gelecek mutlu saglıklı olmanız duasıyla cumanın bereketi evlerinize dolsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):)

meraba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum hergün 5 km yürüyoruz yediklerime dikkat ediyorum inşallah bu kilolar gidecek bebegim kucagıma gelecek mutlu saglıklı olmanız duasıyla cumanın bereketi evlerinize dolsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):)
Hoşgeldin ozaman aramıza azmin daim gazan mübarek olsun :3::3:
Sağol canım inşallah sen 8leri ben de 7 leri tez zamanda görelim artık
Sen de iyi gidiyorsun maşallah :16:
İnşallah ablacım inşallah hayırlısı bakalım :16::16:

Günaydin kizlar
Bildirim yapip ucuyorum ben :D
Ilk sinav bitti bugünki. 15dakika sonra 2nci sinava giricem...

Neyse geçen haftaki kilom 93.5kg
Bu haftaki kilom 92.1kg

Cooook mutluyum :)

ve 300dakika spor!!

Selamün aleykümm....

nasılsınızz...güne güzel başladım...yemeklerimi yaptım sayılır bi çorba yapıcam...çocuklarım ve ben iyiyiz hava bunaltıcı sıcak çok şükür başka sıkıntımız yok....akşama sohbet var arkadaşa gitcezz...ama yemek yiyip gitcem için orda bişey yemicem çay içerim sadece...:34:

Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(

Allah rahmet eylesin canımm...annenede çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah....

Günaydın canlar,

hepinize güzel bir cuma günü diliyorum :54:

Kilo bildirimine gelirsek;

geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram

Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena :16:

Eki Görüntüle 725024

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:süppersin canım yaaaa....çok çok sevindim....darısı benimde(bizimde) başıma inşallah....

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum fazla okuyamadım gene geçmişi biraz işlerim var neyse işlerim hafiflesin uğrarım yine seviyorum sizleri:16::16::16:

Dafi ablacım geçmiş olsun :16::16:

Zeynep kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla bu arada geçmiş olsun canım :16::16::16:

Sende hoşgeldin ozaman aramıza canım hep beraber güzel kilolar vericez inşallah:34::34:

Yenam canım ben kilomuda yazayım sonra unuturum felan 93,2 canım mutluyum kararlıyım bu sefer eline koluna sağlık şimdiden bacııııımmmmm:16::16:

Esram kuzum sen beni ölçü listesinden çıkar benim evde metre yok ölçemiyom alsam nerden alcam sana boşa zahmet vermeyim tatlım :16::16::16:

hoşbuldum canımm....bende çok özledim sizii...sağol canım...:16:

Seni hiç unuturmuyuz canım aşk olsun :54:
Bu arada Rabbim orucunuda kabul etsin ....Aminnnnnnnnnnnn

Kim bizim hükümetmi 3.cüye 5 milyar verecekmiş :52::52::52: bence duyda inanma :60: heee gerçekten varsa da hemencecik yapalım bi dene :1:
Yok valla ben inanmıyorum ona doğruda olsa anam çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor o para ancak doğumu ve bir yıllık masrafını karşılar herhalde :1: sonrada sırf tarhana çorbasıylamı büyüyor sanıyorlar :60:

canım yaa inan çok mutlu oldum...Aminnn....

yena dedi valla 3.ye 5 milyar diye ben bilmem...:9:ama zaten dediğin gibi verseler bile neyi kurtarcakki...:19:bence bizi maaşa bağlasınlar...:34::9::9:

asucumm senide tebrik ederim:nazar: bak ne güzel 7 ler çok yaklaşmışş...tez zamanda görürsün inşallah...

nursenaa sen beni bekliyon galibaa bak asu gidiyo 7 leree....:20:hemen toplayalım kendimiziiii....:22::22:biri sana biri bana gelsinn...:9:

ya aynurcum geçen hafta doğum günün varmış sanırsam ben yeni gördüm...hattım sürekli gidip geldiği için biriken 80 sayfanın on tanesini anca okudum...oyüzden kusuruma bakma şekerim...

Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin tez zamanda bide bebiş nasip etsin sana canım....

yasemin ablaa senide tebrik ediyorummm....:46::46:

ımm atladığım kimse yoktur inşallah...:26:

kilo bildirimi yapıyorum
kilo : aynı bir değişiklik yok

spor : 130 dk.

Back
X