Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:78:Teşekkürler
İki erkek kardeşim var biri benden 2 yaş küçük diğeri 10 yaş küçük minnak bir şey.
GÜNAYDIN,
Bugün okul festivalimiz var. Okul yok, başınıza kaldııım![]()
Saat 3'te kapılar açılacakmış. 7'de Can Bonomo gelecekmiş. Bende 4-5 gibi giderim okula.:106:
Kardeşime de ben bakacağım bugün, okula gitmeyecek küçüğüm.
Annemleri işe uğurlayayım, sonra kahvaltıı :128:
Tartıldım : 107.2
Hafta sonu aldıklarımı vermişim oleeeeeeeeeey!
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman günaydın
Sabah yine saat 6 buçukta uyandım şükürDaha doğrusu büyük kızımın okula gitmeden saçlarını balıksırtı ördürmek istediği için akşamdan tembihledi uyandırayımmı seni diye
![]()
Saç bahanesiyle erken uyandığim tabi iyi oldu
:
Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir cuma günü diliyorum
Kilo bildirimine gelirsek;
geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram
Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena
Eki Görüntüle 725024
gunaydin hatunlaaar benim motivasyonum biraz dustu sevgilim gelicek diye sunu bunu hazirlayip buzluga atiyorum o arada biraz tadinada bakiyorum uuuuu bir hafta kaldi gelmesine nasil olucak boyle bilmiyorum.. kilo bildirimine gelince onceki 102 simdi 101.5 giden 500 gram sporda yuruyuslerimi ihmal ettim bu ara iyice uyusuk oldum boyuna uyuyorumherkese bol eksili ve hayirli bir cuma gunu dilerim dualariniz kabul olsun ins
![]()
sanırım ben bu hafta listede yokum ama yinede yazmak istiyorum motive olurum belki
geçen hafta 115,200 idim
bu hafta 114
giden 1200
spor 320 dakika(3 gün rahatsızdım hiç yapamamıştım)
gunaydın guzeller,
öncelikle kilo veren yahut sabit kalanları kutluyorum.
benim kilom 96.500
spor 180 dk
ölçü:göğüs 105
bel 107
basen 115
bildiğin kareyim allam yaaaaa
Diyetisyene gidiyorum ya
Aynenn haklısın ama elinde olmuyo insanın
Hadi bana şans dileyin dua edin gidiyorum artık inşallah inmişimdir çift hanelilere kendinize iyi bakın![]()
Kızım da ne çok isterdi o saç modelini önceden..Şimdi sürekli saçlar salık dolaşıyor zaten bele kadar geldi saçları.sanırım okulda ki trend o![]()
selammm kızlarrr
nursenam sağolasın akşam getirseydim çilekleri bir avazda hepsini aykılardım minicik minicik 2,5 saat uğraştım ellerim kıpkırmızı kimseler görmesin
Yenam adres ver göndereyim çilekten kayısıda yapıcam ciddiyim şaka falan değil kuzum
diğer kuzular hepinizi öptümmmm mucksss fazla vakit yok kaçamağım![]()
![]()
Sorma canım bizimkininde saçları baya uzadı birde okadar sık ki dersin 3 kişinin saçı
İlk zamanlar pek beceremiyordum o ufakken hatta baya direniyordu istemiyorum acıyor diyeşimdi alıştı hatta kendimizi geliştirip iki tane balık sırtı bile örüyoruz yan yana
Bir arada taç gibi örmeyi deneyeceğimhani balık sırtını yapıyorlar ya çok hoş duruyor
Benimkide salık gidiyordu önceden ama en son hoca tembihlemiş senin saçın çok fazla bundan sonra açık görmeyeceğim diyeyani acıkta olsa önüne düşmeyecek şekilde topluyoruz
![]()
inşallah inmişsindir.hadi güzel haberlerle gelDiyetisyene gidiyorum ya
Aynenn haklısın ama elinde olmuyo insanın
Hadi bana şans dileyin dua edin gidiyorum artık inşallah inmişimdir çift hanelilere kendinize iyi bakın![]()
Benim kızım da işe gittiğim günler de kardeşini okuldan alıp onunla ilgileniyor..
Gözüm hiç arkada kalmadan..İyi ki büyük çocuğum kızmış diyorum çok şükür
Tatlım seni listeye ekliyorum bırakmak, ihmal etmek yok tamammı...
Sağlıkla İncelmeden bize veda etme sakın..
Sağlıklı beslendikten sonra çok rahat kilo vereceksin görürsün..
Kızım da ne çok isterdi o saç modelini önceden..Şimdi sürekli saçlar salık dolaşıyor zaten bele kadar geldi saçları.sanırım okulda ki trend o
Ayşecim başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun..
Esracım nasıl sevindim anlatamam..Darısı 60 lara inşallah...
Sakın bir daha 80 leri görme.
gebelik dışında ama. o zaman görebilrsin yada 50li kilolar da gebe kalsan 70 leri bulursun. yok yok sen o zaman da görme 80 leri)
sevgili gelince hep bizi ihmal ediyosun ama
İy hasret gidermeler..
Emineciğim güzel paylaşımın var.Sürekli olacağını düşünüyorum, umarım yanılmam..
O yüzden bu hafta 114 kiloyla ekliyorum seni listeye...
Mutlucuğum nerdesin sen..??
İşlerinmi vardı.?
geçen hafta 83.8
Bu hafta 82.9
Giden 900 gr
Sporum 280dk
Asuman ablacım tebrik ederim sende yakında 7 li rakamları göreceksin Allahın izniylen![]()
Hoşgeldin ozaman aramıza azmin daim gazan mübarek olsunmeraba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum hergün 5 km yürüyoruz yediklerime dikkat ediyorum inşallah bu kilolar gidecek bebegim kucagıma gelecek mutlu saglıklı olmanız duasıyla cumanın bereketi evlerinize dolsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):)
İnşallah ablacım inşallah hayırlısı bakalımSağol canım inşallah sen 8leri ben de 7 leri tez zamanda görelim artık
Sen de iyi gidiyorsun maşallah![]()
Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir cuma günü diliyorum
Kilo bildirimine gelirsek;
geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram
Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena
Eki Görüntüle 725024
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum fazla okuyamadım gene geçmişi biraz işlerim var neyse işlerim hafiflesin uğrarım yine seviyorum sizleri
Dafi ablacım geçmiş olsun
Zeynep kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla bu arada geçmiş olsun canım![]()
Sende hoşgeldin ozaman aramıza canım hep beraber güzel kilolar vericez inşallah
Yenam canım ben kilomuda yazayım sonra unuturum felan 93,2 canım mutluyum kararlıyım bu sefer eline koluna sağlık şimdiden bacııııımmmmm
Esram kuzum sen beni ölçü listesinden çıkar benim evde metre yok ölçemiyom alsam nerden alcam sana boşa zahmet vermeyim tatlım![]()
Seni hiç unuturmuyuz canım aşk olsun
Bu arada Rabbim orucunuda kabul etsin ....Aminnnnnnnnnnnn
Kim bizim hükümetmi 3.cüye 5 milyar verecekmişbence duyda inanma
heee gerçekten varsa da hemencecik yapalım bi dene
Yok valla ben inanmıyorum ona doğruda olsa anam çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor o para ancak doğumu ve bir yıllık masrafını karşılar herhaldesonrada sırf tarhana çorbasıylamı büyüyor sanıyorlar
![]()