- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakimEki Görüntüle 727414
çok güzel olmuş canım ,ellerine sağlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakimEki Görüntüle 727414
Selamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum
kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledimbeni kimsecikler özlemedi mi
tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah
iyi akşaalr hatunlarrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr.sıcak harici yorgun ve iyiyimmmm
banum sen plates yapıyodun sanırımm ben bakındımda belli bir yaptığın link varmı acep kuzum yaaa aklım karıştı o kadar çok link varki??*
hoşbuldum canım, sağol:)
daha tartılmadım, oyüzden hiç bilmiyorum ne alemdeyim:)
yalnız orada sabah akşam yeşilçayımı hiç aksatmadım sayılır, oyüzden sanki toplam 1-2kilo verdim gibime geliyo bana ama hiçde belli olmaz yedim çünkü oldukça orada
ayyy bu mesajı ancak şimdi yazabildim çünkü halam geldi ve gitti az önce......
Canım ben yaptığımda şu sayfadan yapıyorumbir bak istersen hem uzun hemde başka partlarda var istersen oradan bulabileceğin
Ebru Şallı Tan
bugünkü menümm....
sahur:
peynirli çemenli sandiviç
akşam:
1 porsiyon taze fasülye
3 çatal spagetti
1 bardak ayran....
yatana kadar 2 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum....2 litrede su tüketicem tabikii....
makarnayı yemesem olurdu açgözlülüğün cezasını çekiyorum şimdi....midem fenaa....
sahurda çemen yemissin ya. Butun gun susuzluktan ölmedinmi? :S
çemen beni mahv ediyor... (halbuki tokat zile'liyim alisigim) Ama sahurda asli yiyemem...
Yoksa bence menun iyi 3catal spagetti'de fazla asiri degil normal iyi bence![]()
geçmiş olsun canımSelamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum
menum
9:00 2tost
gazoz
11:00 cıkolata
13:00 döner
ayran
17:00 erık
19:30 tavuk salata
ayran
bugun tartıda 101.9ugorunce sımardım![]()
bugünkü menümm....
sahur:
peynirli çemenli sandiviç
akşam:
1 porsiyon taze fasülye
3 çatal spagetti
1 bardak ayran....
yatana kadar 2 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum....2 litrede su tüketicem tabikii....
makarnayı yemesem olurdu açgözlülüğün cezasını çekiyorum şimdi....midem fenaa....
aslında az ekmekte yok oruç açınca suyu çok içmek şişiriyo ilk etapta sonrageçer allah kabul ve makbul etsin inşallahyok canım çok susamadım....normal yani herzamanki gibi...acıyı bende çok severim...bu hazır çemendi.bide bol fındıklı ve acılı ben yapıyorum..ımmm yemede yanında yatt...bunu şimdi niye anlattım acaba....:44:
spagetti çok değil aslında ama bütün gün bişey yemeyince midem küçülmüş oyüzden rahatsız ettii....
şimdi 2 kupa yeşil çayımıda içtim...daha iyiyim yani....![]()
yok canım çok susamadım....normal yani herzamanki gibi...acıyı bende çok severim...bu hazır çemendi.bide bol fındıklı ve acılı ben yapıyorum..ımmm yemede yanında yatt...bunu şimdi niye anlattım acaba....:44:
spagetti çok değil aslında ama bütün gün bişey yemeyince midem küçülmüş oyüzden rahatsız ettii....
şimdi 2 kupa yeşil çayımıda içtim...daha iyiyim yani....![]()
ben ev yapimi çemene bayiliyorum! Her yil gittigimizde babamin teyzesi veriyor. COkta guzel yapiyor teyzesi :)
ayyyy canim dolaptan alip yemek istedi... ama yapmiycam... Gidicem kocaman bir kupa 9u bir arada cay demliycem :)
70 dakika spor ve 10 bardak su 2 daha içerim yatmadan
hakikaten olmamış yani belki az görünüyo ama
aslında az ekmekte yok oruç açınca suyu çok içmek şişiriyo ilk etapta sonrageçer allah kabul ve makbul etsin inşallah
emine abla bi sen bi ben kalmışık koca topikte....![]()
emine abla bi sen bi ben kalmışık koca topikte....![]()