Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakim :1::1:Eki Görüntüle 727414

Canım Ellerine sağlık :34: gerçekten çok hoş olmuş :34:

Selamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum

Canım geçmiş olsun sanada :71:
İnşallah annen bir an önce toparlanırda sende en azından iş haricindeki zamanlarda biraz dinlenmeye fırsatın olur :34:

kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledim:( beni kimsecikler özlemedi mi:( tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah

Aaaa hosgeldin pinarcim!! Bende diyordum bu pinar nerelerde acaba diye?
özledik tabi özlemez olurmuyuz..

Kizinada gecmis olsun bu arada!

iyi akşaalr hatunlarrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr.sıcak harici yorgun ve iyiyimmmm:16:

banum sen plates yapıyodun sanırımm ben bakındımda belli bir yaptığın link varmı acep kuzum yaaa aklım karıştı o kadar çok link varki??*

iyi akşaalr hatunlarrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr.sıcak harici yorgun ve iyiyimmmm:16:

banum sen plates yapıyodun sanırımm ben bakındımda belli bir yaptığın link varmı acep kuzum yaaa aklım karıştı o kadar çok link varki??*

Canım ben yaptığımda şu sayfadan yapıyorum :34: bir bak istersen hem uzun hemde başka partlarda var istersen oradan bulabileceğin :34:

Ebru Şallı Tan

menum

9:00 2tost
gazoz

11:00 cıkolata

13:00 döner
ayran

17:00 erık

19:30 tavuk salata
ayran

bugun tartıda 101.9ugorunce sımardım:17:

hoşbuldum canım, sağol:)

daha tartılmadım, oyüzden hiç bilmiyorum ne alemdeyim:)
yalnız orada sabah akşam yeşilçayımı hiç aksatmadım sayılır, oyüzden sanki toplam 1-2kilo verdim gibime geliyo bana ama hiçde belli olmaz yedim çünkü oldukça orada:D

ayyy bu mesajı ancak şimdi yazabildim çünkü halam geldi ve gitti az önce......

Hoş geldin canımcım gezdiğin gördüğün senin olsun yediğinden içtiğinden haber ver dermişim ailen iyidir umarım

Canım ben yaptığımda şu sayfadan yapıyorum :34: bir bak istersen hem uzun hemde başka partlarda var istersen oradan bulabileceğin :34:

Ebru Şallı Tan

Sagol banucum link icin :) Bende haftada 2kere yapmaya calisacagim!

Bugun esimle ögleden sonra gittik 5km lik bir parkur vardi onu yaptik. 1saat 10dakikamizi aldi. Ormanda oldugu icin bol yokuslu bir yuruyus oldu ama superdi :)

Bu arada yarin Muzaffer kushan in 2haftalik diyetine basliycam. Bakalim insallah en 3-4kilo veririm.

bugünkü menümm....

sahur:

peynirli çemenli sandiviç

akşam:

1 porsiyon taze fasülye

3 çatal spagetti

1 bardak ayran....

yatana kadar 2 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum....2 litrede su tüketicem tabikii....

makarnayı yemesem olurdu açgözlülüğün cezasını çekiyorum şimdi....midem fenaa....

bugünkü menümm....

sahur:

akşam:

1 porsiyon taze fasülye

3 çatal spagetti

1 bardak ayran....

yatana kadar 2 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum....2 litrede su tüketicem tabikii....

makarnayı yemesem olurdu açgözlülüğün cezasını çekiyorum şimdi....midem fenaa....

sahurda çemen yemissin ya. Butun gun susuzluktan ölmedinmi? :S
çemen beni mahv ediyor... (halbuki tokat zile'liyim alisigim) Ama sahurda asli yiyemem...

Yoksa bence menun iyi 3catal spagetti'de fazla asiri degil normal iyi bence ;)

sahurda çemen yemissin ya. Butun gun susuzluktan ölmedinmi? :S
çemen beni mahv ediyor... (halbuki tokat zile'liyim alisigim) Ama sahurda asli yiyemem...

Yoksa bence menun iyi 3catal spagetti'de fazla asiri degil normal iyi bence ;)

yok canım çok susamadım....normal yani herzamanki gibi...acıyı bende çok severim...bu hazır çemendi.bide bol fındıklı ve acılı ben yapıyorum..ımmm yemede yanında yatt...bunu şimdi niye anlattım acaba....:44:

spagetti çok değil aslında ama bütün gün bişey yemeyince midem küçülmüş oyüzden rahatsız ettii....

şimdi 2 kupa yeşil çayımıda içtim...daha iyiyim yani....:34:

Selamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum
geçmiş olsun canım
Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakim :1::1:Eki Görüntüle 727414

aa nasıl yaprın ki güzel olmuş bende yapmak isterim

menum

9:00 2tost
gazoz

11:00 cıkolata

13:00 döner
ayran

17:00 erık

19:30 tavuk salata
ayran

bugun tartıda 101.9ugorunce sımardım:17:
:20::20::20::20:hakikaten olmamış yani belki az görünüyo ama:20::20::20::20:
bugünkü menümm....

sahur:

akşam:

1 porsiyon taze fasülye

3 çatal spagetti

1 bardak ayran....

yok canım çok susamadım....normal yani herzamanki gibi...acıyı bende çok severim...bu hazır çemendi.bide bol fındıklı ve acılı ben yapıyorum..ımmm yemede yanında yatt...bunu şimdi niye anlattım acaba....:44:

spagetti çok değil aslında ama bütün gün bişey yemeyince midem küçülmüş oyüzden rahatsız ettii....

aslında az ekmekte yok oruç açınca suyu çok içmek şişiriyo ilk etapta sonrageçer allah kabul ve makbul etsin inşallah

:56:kahvaltım:5 adet etiform
1/2 yumurta
1 kk peynir
dom+sal+biber

:56:öğle:6 y.k.kuru fasulye
kuru sogan
1 fincan kadar turşu suyu

:17:ara:1 lungo dondurma

:56:akşam:2 dilim ekmek
6 y.k. kabak yemeği
1s.b. yoğurt
1 y.k. susamlı pekmez

:17:1ısırımlık dondurma

ben ev yapimi çemene bayiliyorum! Her yil gittigimizde babamin teyzesi veriyor. COkta guzel yapiyor teyzesi :)
ayyyy canim dolaptan alip yemek istedi... ama yapmiycam... Gidicem kocaman bir kupa 9u bir arada cay demliycem :)

nursenayı görüyorum sanki aşağılarda....hoşgeldinnn açıldınmı biraz...ama çok yorgunsundur sanırım...:16:

ben ev yapimi çemene bayiliyorum! Her yil gittigimizde babamin teyzesi veriyor. COkta guzel yapiyor teyzesi :)
ayyyy canim dolaptan alip yemek istedi... ama yapmiycam... Gidicem kocaman bir kupa 9u bir arada cay demliycem :)

sakın yemee....:20::20::20:cısss...çay içinde afferim...:46::46:nasipse bende alıcam...diyete ilk başladığımda kullandım 2ay baya işe yarıyodu...

70 dakika spor ve 10 bardak su 2 daha içerim yatmadan

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

:20::20::20::20:hakikaten olmamış yani belki az görünüyo ama:20::20::20::20:

aslında az ekmekte yok oruç açınca suyu çok içmek şişiriyo ilk etapta sonrageçer allah kabul ve makbul etsin inşallah

Aminn ablacım Allah razı olsun...:16:

hattım kesilip duruyoo...deli etti benii...

Back
X