Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...

canım hengameden unutmuşum ben senin sonuçları. çok sevindim iyi olmana, Allaha şükür. zaten yavaş vermek en iyisi, sen de yapıyorsun onu. inşallah birkaç haftaya düzene girer her şey.

canım haftasonu bakacaktım aslında ama malum durumlar yüzünden hiçbir şeyle ilgilenemedim. cumartesi sabah yola çıkacağımız için yetişmez sanırım. bakalım yarın belki çıkar biraz daha bakarım.

İyi akşamlar
Yenacım tahliller de sorun çıkmamış şükür gözün aydın canım:16:
Esracım gönlüne göre bir elbise bulursun inşallah
Ben bugün çok yemedim aslında ama yediğim şeyler malum diyete uygun sayılmazlar
Bu hafta pek yürüyüş de yapamadım muhtemelen bikaç gün daha yapamam
Zehracım sünnet konusunda bence de endişelenmeye gerek yok canım benim yeğenim de 1 yaşına gelmeden sünnet oldu tavsiye üzerine

Son düzenleme:
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin

Sana hayirli yolculuklar, iyi calismalar, kendine iyi bak. Insallah dikkat edersin kilona ;)

Bugunki menüm

kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği,
25gram peynir
şekersiz kahve

ara: 1elma
form cay

öglen: Tam kaynamış iki adet yumurta.
Domatesli yesil salata

ara: pirinç gevregi (83kalori oluyor)
9ubir arada cay

aksam: 100 gram ağırlığında ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata, domatesli yesil salata

ara: elma (saat 21:30gibi)
form cay (saat 21:45ten sonra)

gün boyu 3litre su

bugünkü menümde...

1 kepçe çorba

1 minik biber dolması

2 dilim etli ekmek

1 bardak ayran....

çok acıkmıştım kıtlıktan çıkmış gibi yedim resmenn...:26:

etli ekmek diyede adam kandırıyolar be yaa incecik tahta gibi hamura bi lokma kıyma sürmüşler okadar...gerçi aslı nasıl oluyo onuda bilmiyorum ama tv de falan gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş....

bugünkü menümde...

1 kepçe çorba

1 minik biber dolması

2 dilim etli ekmek

1 bardak ayran....

çok acıkmıştım kıtlıktan çıkmış gibi yedim resmenn...:26:

etli ekmek diyede adam kandırıyolar be yaa incecik tahta gibi hamura bi lokma kıyma sürmüşler okadar...gerçi aslı nasıl oluyo onuda bilmiyorum ama tv de falan gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş....

Ayyy etli ekmege bayilirim!!! :)
Esimle tanistigimda Konya/ Beysehir'de yasiyordu, SIK SIK yerdik :) Konya'da meshur birsey oldugu icin en guzelini orda yedim. baska yerlerde pek guzel yapamiyorlar...

Canım ben yaptığımda şu sayfadan yapıyorum :34: bir bak istersen hem uzun hemde başka partlarda var istersen oradan bulabileceğin :34:

Ebru Şallı Tan

saol banuşum :34:

selam kızlar.....

daha kahvaltımı yapmadım, birazdan yapıcam, aslında ben bugün güne başlayalı baya oluyo ama canım bişey yemek istemediği için yemedim henüz bişeyler.
geçmişide az önce okudum, alıntılarıma da yazarım bi ara canlar.

dün akşam eşimle baya tartıştık, olayın özüde tamamen eşimin kendi siniri, anlayışsızlığı ve inadı.......
başka bişey değil, ortada bi konu yok yani başka, sinir küpüne çevirdi yine beni, durup durup arada bi yaptığı gibi.
dün akşamdan beri keyfim yok hiç, tadımda yok, ö..z işte ne olacak..............
hala aramız limoni, inşaallah akşam düzeliriz devam ettirmezde........
dünden beri üzülüp sinirlenecem diye tansiyonum çıktı heralde ki şuan başım ağrıyo, başımın ağrısı devam ederse bi sarımsak yutarım belki yine.
keyfimi kaçırdı adam durduk yere yaaa..... hayret bişey.
her evlilikte oluyomu böyle şeyler acaba........

neyse ben gidiyimde zorlada olsa bir-iki bişey yiyim.

canım benim erkeklerle ne kadar zıtlaşıp inatlaşırsan canını okadar çok yakıyorlar maalesef en sonunda alttan alma kısmı heppp bize kalıyor...zamanla eşlerimizin kullanma klavuzu diyorum ben herşeylerini öğreniyoruz verecekleri tepkiye göre davranmak zorunda kalıyoruz:19:

Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin

yolun açık olsun diyeti boşlamak yok değilmi :26:

indirime girdiyse şu elbiseden alacağım. sanırım büyük beden alacağım için boyu dizlerime iner.

esram gayet şık rengi ağır duruyor inşallah bu renk alırsın tatlımm
Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla:5::5::5:

olsun kuzum yaşı küçükken sünnet olması etraftan daha iyi olduğu söylenir benimde hemşire arkadaş avr oda erkenden yaptırdı sonra duasını v.s yapıcak:nazar:

Yuh artik yani burdadami mune abla topik topik gezip uyarmaktan yoruldu yapmayin ama

Ne demek yuhh artık...Yuhh diyerek söze girilmez hanımefendi..

Hadi canım hadi başka kapıya, aradığın ortam yok bu başlıkta....

:42::42::46::46::46:

Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Yenam canım bak sonuçlar iyi çıkmış iddiadaşım hem ne menopozu genciz güzeliz daha çokkkk yıllar var önümüzde herşey kg ye bağlı işte ahhh şu kg lerr:19::19:

hayırlı akşamlar canlarr..

anlaşıldığı üzere gülsekte iki laf etsekde kimsede keyif meyif kalmadımaalesef...

Bir an önce huzurumuzun sağlanması dileğiyle:72:

eşim şu an çıktı ortalık karışık benide götürmüyorr astımım var diye :74::74:

diyet iki ileri bir geri gidiyor yani yavaş yavaş ve emin adımlarla diyeyimmm

neyse kızlarrr sevgiyle kalın hepinizi:54::54:

offff ben de çok keyifsizim çok bari yediklerimi paylaşayım..

sabah
2dilim ekmek
1haşlanmıs yumurta
roka ve maydanoz:23:

öğle
patlıcan yemeği
4kaşık pilav
cacıkk:23::23:

akşam
1lahmacun
ayran
sınırsız salata:23:

ve suan karnı guruldamaya başlamış bir Meryem var karsınızda:37::37::37:

Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettim :52: iiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri :54:

Bu sayfada sanırım yediklerimizi yazıyoruz.

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve biraz peynir

arada 1 dilim elma ve 1 dilim portakal

öğle 2 haşlanmış sosis ve salata

akşam 3 tane dolma ve cacık

azönce de 4 tane kayısı

ama spor yapamadım :ssz:

bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum:52:

eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..

anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı:27::27::27:

bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum:52:

eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..

anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı:27::27::27:

Bu çok güzel bi habeeeerr :) Bundan tam 5 hafta önce de ben bıraktım sigarayı.oooh beee dünya varmış resmen.10 yıldır güde 1 paket içip eziyet ediyormuşum kendime resmen.Eşine söyle,sadece ilk iki gün çok zor geçiyor,ben sigara diye saatlerce ağladım ilk iki gün ama sonra yavaş yavaş azalıyor.hele şimdi hiç aklıma bile gelmiyor.inşallah daim olur :46:

Bu çok güzel bi habeeeerr :) Bundan tam 5 hafta önce de ben bıraktım sigarayı.oooh beee dünya varmış resmen.10 yıldır güde 1 paket içip eziyet ediyormuşum kendime resmen.Eşine söyle,sadece ilk iki gün çok zor geçiyor,ben sigara diye saatlerce ağladım ilk iki gün ama sonra yavaş yavaş azalıyor.hele şimdi hiç aklıma bile gelmiyor.inşallah daim olur :46:

Aramıza hoşgeldin azmin daim olsun istediğin kiloya sağlıkla in inşallah
Sigarayı bıraktığın için kutlarım seni bir daha hiç içme inşallah
Meryemcim eşin de ne güzel bir karar vermiş Allah yardımcısı olsun bir daha içmek hiç aklına bile gelmesin

Son düzenleme:

ne güzel..seni de tebrik ediyorum arkadaşım..

eşim hiç yorum istemediği için henüz bir sey söyleyemedim.bakalım 1-2gün geçince inşallah dayanabilir ve sonra karşılıklı muhakemeler yapabiliriz.ben her konuda destekçisiyim.
kabak çekirdeği aldık bugün aksam dışarı çıkınca.fikir benden cıktı ama onun elini oyalasın diyeydi:27:

evet ben de çok istiyorum inşallah daimi olur:16::16::16:

Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettim :52: iiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri :54:

hoşgeldinn...azmin daim olsun....sigara içinde tebrikler....:46::46:

meryemcim eşin içinde sevindim canım....ah ah benimde kaynım fena tirkayi bi dönem bırakmıştı tekrar başladı sonra çok sıkıntısını çekiyo ama genede vazgeçmiyo....

Back
X