- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
hadi gözün aydınn canım çok sevindim...zaten ne geliyosa başımıza kilolarımızdan geliyo ama artık onlardanda yavaşta olsa kurtuluyoruz demi yani...![]()
Sağol canım ben de çok sevindim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydınn canım çok sevindim...zaten ne geliyosa başımıza kilolarımızdan geliyo ama artık onlardanda yavaşta olsa kurtuluyoruz demi yani...![]()
Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...
Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
bugünkü menümde...
1 kepçe çorba
1 minik biber dolması
2 dilim etli ekmek
1 bardak ayran....
çok acıkmıştım kıtlıktan çıkmış gibi yedim resmenn...:26:
etli ekmek diyede adam kandırıyolar be yaa incecik tahta gibi hamura bi lokma kıyma sürmüşler okadar...gerçi aslı nasıl oluyo onuda bilmiyorum ama tv de falan gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş....
Canım ben yaptığımda şu sayfadan yapıyorumbir bak istersen hem uzun hemde başka partlarda var istersen oradan bulabileceğin
Ebru Şallı Tan
selam kızlar.....
daha kahvaltımı yapmadım, birazdan yapıcam, aslında ben bugün güne başlayalı baya oluyo ama canım bişey yemek istemediği için yemedim henüz bişeyler.
geçmişide az önce okudum, alıntılarıma da yazarım bi ara canlar.
dün akşam eşimle baya tartıştık, olayın özüde tamamen eşimin kendi siniri, anlayışsızlığı ve inadı.......
başka bişey değil, ortada bi konu yok yani başka, sinir küpüne çevirdi yine beni, durup durup arada bi yaptığı gibi.
dün akşamdan beri keyfim yok hiç, tadımda yok, ö..z işte ne olacak..............
hala aramız limoni, inşaallah akşam düzeliriz devam ettirmezde........
dünden beri üzülüp sinirlenecem diye tansiyonum çıktı heralde ki şuan başım ağrıyo, başımın ağrısı devam ederse bi sarımsak yutarım belki yine.
keyfimi kaçırdı adam durduk yere yaaa..... hayret bişey.
her evlilikte oluyomu böyle şeyler acaba........
neyse ben gidiyimde zorlada olsa bir-iki bişey yiyim.
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
indirime girdiyse şu elbiseden alacağım. sanırım büyük beden alacağım için boyu dizlerime iner.
Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla![]()
Yuh artik yani burdadami mune abla topik topik gezip uyarmaktan yoruldu yapmayin ama
Ne demek yuhh artık...Yuhh diyerek söze girilmez hanımefendi..
Hadi canım hadi başka kapıya, aradığın ortam yok bu başlıkta....
Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...
kızlar yaa çizelgeleriniz yok yapsanıza tekrardannn....
bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum
eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..
anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı![]()
Bu çok güzel bi habeeeerr :) Bundan tam 5 hafta önce de ben bıraktım sigarayı.oooh beee dünya varmış resmen.10 yıldır güde 1 paket içip eziyet ediyormuşum kendime resmen.Eşine söyle,sadece ilk iki gün çok zor geçiyor,ben sigara diye saatlerce ağladım ilk iki gün ama sonra yavaş yavaş azalıyor.hele şimdi hiç aklıma bile gelmiyor.inşallah daim olur![]()
Bu çok güzel bi habeeeerr :) Bundan tam 5 hafta önce de ben bıraktım sigarayı.oooh beee dünya varmış resmen.10 yıldır güde 1 paket içip eziyet ediyormuşum kendime resmen.Eşine söyle,sadece ilk iki gün çok zor geçiyor,ben sigara diye saatlerce ağladım ilk iki gün ama sonra yavaş yavaş azalıyor.hele şimdi hiç aklıma bile gelmiyor.inşallah daim olur![]()
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettimiiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri
![]()