Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür eve girebildim
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmediDışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıpsonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün
Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız![]()
![]()
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor)
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallahevimi özledim yaa hemen bir günde
Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse
cANIM Kuzuya çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyidir
Canım hayırlı olsun![]()
Rabbim hepimize nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn
Bu arada bende diğer arkadaşlar gibi ilk başta bebiş müjdesimi diye heycanlandım
Neyse artık orada RAbbime dua edersin sana inşallah en kısa zamanda mucizeni göndersin diye
Bizlerede dua et canım ...
Maalesef olamıyacağım büyük ihtimalle
Oraya gitmeden burdan yurtdışı için internet açtıralım dedik de adamlar dünya fiyat söylüyor. Orada daha uygun ama henüz tam netlik yok hani biraz eşime bağlıhee ben tabletimi götürüceğim olmadı belki bir cafede alan oturduğumuzda en azından takip edemesemde bir çeee derim
Evet aşağı yukarı aynı dönemde başlamışız
İnşallah çok güzel kilolar veririzBayrama kadar 89.9u bile görebilisem bayram edeceğim
Bayramdan sonrada Rabbimin izniyle çok daha yoğunluk vermek istiyorum
olmadı artık biraz kasıp kendimi her gün spor salonuna gideceğim
üyeliğimin yarısı bitti bari diğer yarısındada az gaz verip hedefime yaklaşayım
![]()
Pomo sizin topiği arada takip ediyordum. Ama senin burda olman daha iyi gelecek bence sana. İlk yorım benden gelsin meyveli soda içmemeye çalış canım. Kalori yüzünden değil, Sağlığa çok zararlı o yüzden. Normal sodada da çok tuz olduğundan haftada 2 den fazla içme derim ben.
Bizim kilo listenizi Yena arkadaşımız, spor listemizi Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor. Bunlar haftalık listeler ve 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra girebiliyordun bu listelere. Bi de benim yaptığım aylık bel-basen listemiz var. Onu da ay başlarında yapıyoruz.
Bu arada benim yüzümden iyi hissetmene sevindim ama zamanla bu topik vazgeçilmezin olacaktır. Buradaki dostluk hicbir yere benzemez![]()
Selamün aleykümm....çok geç oldu ama bi çoğumuz kandil münasebetiyle hem ayakta hemde buralardayız galiba...Rabbim hepimiz dualarını kabul eylesin inşallah..Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin gönlümüzüde razı eylesin...Aminn....
konuyla alakasız olcek ama bugünkü menümüde paylaşayım....
sahur:
2 tane çemenli peynirli sandiviç (kıtlıktaydım ya ondan)
iftar:
5 kaşık silör..
salatalık domates...
1 saat sonra yarım dilim kazandibi...
1saat daha sonra bi porsiyon kiraz...
2 kupa yeşil çay ve 3 litre suyumu içtim...
şimdi sahurluk bişeyler hazırlıcamm....bu arada görümcem geldi bugün ben seviyorum diyede bimden kazandibi almış bende kızımla
bölüştüm hepisiini yemedimm...
asucum bi sen görünüyon aşağıda...öptüm seni hayırlı geceler....banada dua et olurmuu....:26:
evet ne kadar güzel elbise olursa olsun bolu çirkin duruyor tam oturunca güzel oluyor eee bende de heryerden başkaldıran yağ kütleleri igrenç duruyor ama biraz yanlarım azaldı gibi benim..gerçi 3 kilo bende devede kulaktaki tüy gibi kalıyor ama olsun kendimi yine de manken gibi hissediyorum ben
bence de ne yazdık ki .biz uzayda yaşamıyoruzbizim hayatımız sadece kilodan ibaret değil hepimiz aklı başında ,en azından buralarda olduğumuza göre sosyal insanlarız yaniyorum yapmak hakkımız
aynen bvenimde 2 oglum var büyük 5 küçük 2 yaşında aynı gün oldular hastanede yaptırdım.bir kaç gün zorlandım ama iyi oldu.burda hastanede 5-7 günlük bebeklere bile yapılıyordu .demek üfürüm vardı çok geçmiş olsun allahım evlat acısı göstermesin çaresiz dert vermesin
benim diyetisyen meyvelerin yanına 1 çay bardağı süt verdi sende dene istersen
bu menüü kahvaltı öğle ve akşam hepsimi ben anlamadım
evet çizelgeler gördükçe hevesleniyorum hemde kilo belirtenlerden yapılsa daha iyi oluyor bence
canlarım ben geldimm
bikaç gündür giremedim , farklı bir heyecan ,duygu içindeyim
size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...
bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm![]()
kizlar merabalar nasilsiniz ? ben merye ayy cok zor kilo vermek deyilmi: sende aynen benim kizimin yasindasin ayni kilodasin siz kilo vermeye cabaliyorsunuz ama benim kizin hic umrunda deyil ben halimden memnunum diyor napacaz peki
![]()
Merhaba arkadaşlar.Dün, bu sabah tartılacağımı söylemiştim.Tartıldım ve kilom eksilmemiş 3 gündürMuzaffer Kuşhan'ın diyetini yapıyorum,bugün 7. günüm bitti.Ama afedersiniz bikaç gündür wc çıkamıyordum.Acaba onun mu ters etkisi oldu ki? Ben de bu wc çıkamama durumunun yağı kesmemden dolayı olduğunu düşündüm ve akşam yemeğinde listede olmamasına rağmen zeytinyağlı şehriye çorbası yaptım,bir kase içtim.Ondan sonra çok şükür biraz oldu.Bu konuda ne önerirsiniz bana??
kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah sağlıkhuzur
ve tabiki kilolardan kurtulmak nasip olsun
eh merak eden yok ama hala 92 kilodayım şımardım ama yeniden diyete devam esen kalın yüzünü bile bilmedigim arkadaşlaım
![]()
silör. :44::44::44: neki bilemedim ben ama menün çok güzel
selamun aleyküm kızlar
gününüz hayırlı dualarınız kabul olsun
Hayırlı günler herkese
Gece geç yattınızgaliba bugünkimselerde ses yok
Hayırlı günler herkese
Gece geç yattınızgaliba bugünkimselerde ses yok
Selamün aleyküm....
ben geldimmm....
ve aleyküm selaaaam.....
sende hoşgeldin bacım:)
neyse kızlar ben kaçıyım, 2de çıkcaz çünkü ancak olur, ancak hazırlanırım.
herkesleri öpüyoruuuum
görüşürüz
neyse kızlar ben kaçıyım, 2de çıkcaz çünkü ancak olur, ancak hazırlanırım.
herkesleri öpüyoruuuum
görüşürüz
evet canım ben bılmıyordum uzun zamandır gorusmedık ama zaman zaman takıp etmene cok sevındım. Bunu topıkte cok sevdıgım bır arkadasım, ılk yol arkadasım, can cıger arkadasım ozellıkle destekledı o bızden cok once baslamıs herzaman destek olmaya hazırım ama cogumuz hedefe yakınız ya da herkes sen ya da benım gıbı hırslı olmayabılıyor senı hedeflerını buyuk rakamlar tutan kısılerın arasında, hırslı kısılerın arasında olman cok ıyı olacak dedı bızı bırakma ama yarıs ıcınde ol baska arkadaslar ıle dedı. Bana da mantıklı geldı.ınsaallah ben sızlerden sız benden derken bırbırımıze faydamız olur.
Az cok tanıdıgım bır ınsansın,, kalıplaşmıs bır gruba gırmek kolay degıldır ben herkese gore tatlıdıllı gırısken bırıyım ama grup yenı kısıye acık olmayabılır mesela. Oyuzden senı gormek cok ıyı geldı gercekten bana. Ayrıca zaman ıcerısınde kat ettıgın yolu ve rakamı gormek cok cok hosuma gıttı. Bılınclı, tecrubelı, hırslı kısıler ıle olmak ıstıyorum cunku.
Meyvelı soda konusun bılıyorum canım, ıcınde ne olursa olsun aroma ve seker var ben yemegın yanında ıceceksız zor yapan bırıyım oyuzden ayran olmadıgı vakıtler en masum olarak meyvelı soda ıcıyorum bazen ama sureklı her gun yaptıgım bırsey degıl. Normal soda pek seven bırı degılım zaten.
Ben aranızda cok aktıf olmak, hepınızın menuılerını ya da gunluk hayatını okumayı cok ısterım fırsat buldukca okurum ama calısıyorum ve buaralar ısı baya ıhmal edıyorum ozeldeyım patronumdan yana sıkıntı cekmem cok olası bırsey. Oyuzden herkese tek tek yazamaz ya da kaynaşamazsam kusura bakmasın kımse.
Ozaman anladıgım kadarı ıle yena arkadasımıza kılo bıldırımlerı yapılıyor her hafta. Hangı gun pekı ?
Spor lıstesı yapılıyor demıssın asumanzeynep arkadasımız tarafından. Bu nasıl oluyor ? Bu uygulamayı daha once gormedım ? Detay verebılır mısın ? Sanıyorum ek olarak sana aylık olcumlerı verıyoruz vucut olculerımızı. ıkı hafta bekleme bızım topıkte de var beklerım canım. ıstıkrarlı ve faydalı bırı olacagımdan emın olmanızı.