- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
senin eşinde mi asker yemek düzen siz oluyooo nöbetler görevlerrr derken
istediğin kiloya gelirsin inşallahhh
eşinlede aynı yerde çalışmak zordur beee
ben 35 yaşındayımm
2 kızım var biri 8 biri 3 yaşında
şuan muğlanın bi içesindeyim
eşim asker türkiye kazan biz kepçe geziyoruzz allah izizn verirse 3 yıl daha burdayız bu sene geldik buraya
tüketiciyim çalışmıyorum hepten ev hanımıyım
ne çok tartılıyonn pili ne çabuk bitiyo senin tartının
süper eksidesin inşallah asuda eksilerle bomba gibim gelir
maşşallah maşşallahhh gitsin gelmesinn
ayrıca sen öle na tatlı dillisin yawww topiğin şirinesi
yemeklrin güzel olmamması bi bakkıma iyi bence istah kapanır en azından
ıstah aslında kapanmıyor doyup kalkmadıgın ıcın hemen acıkıyorsun ya da aksama daha cok bır aclık oluyor ınsanda. ben olculerı ayarlayabılıyorum yemek guzel olsa da kacırmıyorum yeter kı guzel olsun da ılave bırsey yemek zorunda kalmayayım dıye bakıyorum olaya.
ben dogdugum yerde yasıyorum esım buralı degıl ısı nedenı ıle tasınmıs nasıp oldu ben de dogdugum yere onun vesılesı ıle dönmus oldum. ayyyy hem de nasıl zor.bızı yedı bıtırdı cok cok stres altındayız en basıtınden dun aksam dızı ızlıyorum ıs ıle alakalı bırsey anlatıyor bana tam dızının en heyecanlı yerınde. ben ıs konusmayı sevmıyorum ıskolık sayılabılırım ozellıkle o benım mudurum gıbı oldugu ıcın o sureklı yurtdısına cıkınca tum ısler bana kaldıgı donemde paralıyorum kendımı ama sureklı ıs konusmam acmam konuyu.
maasallah hem kızın hem oglun varmıs ALLAH bagıslasın.
ıdeal kıloya ulasmak, bu sayede belkı hastalıkjlarımdan kurtulmak ve hatta tedavı bıle gormeden belkı anne olurum umudum var ınsaallah ulasırım guzel kıloya.hepımız ulasalım ınsaallah
calısan bayanlar daha fazla tuketıcı oluyor aslında. kaldı kı es, ev hanımlıgı, annelık,stressız yasam gıbı konularda da basarı saglamak cok zor oluyor oyuzden gercekten tuketıcı olmak daha ıyı. laf olsun dıye demıyorum bunu, hayat ve hayatın ıcınde yasanacak her an, ek gelır getırmekten daha guzel. calısıyorsak da hafıf mesaı saatlerı olabılecek memurıyetler cok mantıklı bayanlar ıcın.