Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meryeeemm nerelerdesin sen kaçak
gizli gizli veriyorsun kilocukları

meryeeemm nerelerdesin sen kaçak
gizli gizli veriyorsun kilocukları

hep buradalardayım dafi ablammmmm

senin yazılarını yaptıklarını okumk hoşuma gidiyor..
ne güzelsen anlatıyorsun benim gözümün önüne geliyor
maaşallah sana..

ben kilo vereyim ablacım ihtiyacım var bilyorsun..sen de az vermedin :34::34::34:

bu arada sarmaya gerek yok ben fikrimi söleyeyim:27:
insanlara o kadar kalori yüklemeye hakkın yok:9::9:

hep buradalardayım dafi ablammmmm

senin yazılarını yaptıklarını okumk hoşuma gidiyor..
ne güzelsen anlatıyorsun benim gözümün önüne geliyor
maaşallah sana..

ben kilo vereyim ablacım ihtiyacım var bilyorsun..sen de az vermedin :34::34::34:

bu arada sarmaya gerek yok ben fikrimi söleyeyim:27:
insanlara o kadar kalori yüklemeye hakkın yok:9::9:
buralardaysan arada ses ver özlüyoruz sizi
özlemde unuttu gitti bizi
yenada kayıplarda
kilo ver canım inşallah çifter çifter gitsinler.
fikir verdiğin içinde teşekkürler :34:

benide alın aranızaa hayatımın azmini yaşıyorum dünden itibaren. konumu açmıştım burayı önerdiler. kv adayım zayıflasın söz alışverişinde çok gezeriz gezmesi bişey değil istediğini bulamayız demiş yaa kesinlikle zayıflamam gerekiyor 96 kiloyum 168 boyundayım biri kilo cetvelini ayrıntılı anlatabilirse çok memnun olacağım

benide alın aranızaa hayatımın azmini yaşıyorum dünden itibaren. konumu açmıştım burayı önerdiler. kv adayım zayıflasın söz alışverişinde çok gezeriz gezmesi bişey değil istediğini bulamayız demiş yaa kesinlikle zayıflamam gerekiyor 96 kiloyum 168 boyundayım biri kilo cetvelini ayrıntılı anlatabilirse çok memnun olacağım
merveasna aramıza hoş geldin. Azmin daim olsun.
kilo çizelgesine buradan bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

günaydınlar ben bugün çok şükür iyiym hem akşam 5 te memleketime gitcem yaa onun da heyecan ve mutluluğuyla iyileştim... tartıdaki rakama gelince şaşırttı beni galiba vücudum çok su kaybetmiş yine de paylaşayım 76.6 hayırlısı olsun

Hayırlı cumalar
Güzel bildirimler gelmiş maşallah
Aytencim iyi olmana sevindim canım
Meryemcim demek takiptesin ve bize sürpriz hazırlıyorsun :16:
Ben daha tartılmayacağım az daha dolanayım da ondan sonra az önce duramadım yarım muz yedim pis boğaz asu işte:37:
Bugün işim çok dışarıda da işlerim var inşallah hepsini halledebilirim
Temizlik yarına kalacak herhalde

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar maşallah ankarada güne güzel başladık diyelim çok güzel güneşli bir hava var tam temizlik havası:37: ne diyim motivasyon gerekli ben evimdeyim malesef bayramda eşim annesinin yanına gidecek alıp getirecek yaa neyse lafı niye uzatıyorsam acaba utancımdan olbilirmi:17: 87.200 spor hiç yok insan yarım kilo verirmi 1 haftada güzel bir cezayı hakediyorum bulacağım bişeyler öpüyorum kolay gelsin ..

hayırlı sabahlar maşallah ankarada güne güzel başladık diyelim çok güzel güneşli bir hava var tam temizlik havası:37: ne diyim motivasyon gerekli ben evimdeyim malesef bayramda eşim annesinin yanına gidecek alıp getirecek yaa neyse lafı niye uzatıyorsam acaba utancımdan olbilirmi:17: 87.200 spor hiç yok insan yarım kilo verirmi 1 haftada güzel bir cezayı hakediyorum bulacağım bişeyler öpüyorum kolay gelsin ..

Hayırlı sabahlar yarım kiloyu küçümseme bence gayet güzel
Ben de Ankaradayım hava gerçekten çok içaçıcı :)
Temizlik için benim de motivasyona ihtiyacım var :10:

aşk olsun nursena ben geldim sen gittin oldumu bu şimdii...:19::19::19:
çoookkk sıkılmıştıımm amma yaaaa bekledim bekledimm gelmedinnn
Iyi geceler... gecmis olsun dileklerinz icin tesekkur ederim yolcu asuman ablacim ve meyra... kusura bakmayin tlfondan olunca alinti yapamiyorum okuldan gldim yattim simi biraz basim agriyor hic bisey yemedim belki ondandir. cunku midem kaldirmadi hicbiseyi.. ya bu arda hakikaten topik cok issizlasti napcaz bilmem ;(
havaların deişmesii koşoşturman yordu senii inşallahhh bayram tatilinde az kendine gelirsin
iyi geceler güzeller arkadaslardaydık yenı geldık gözlerim kapanıyor ama biraz cıssslar oldu... Nevıncım katrem cok gecmıs olsun canlar
perşemge günü cıss oldumu kızıyo insan demii kendine afiyet olsun

kızlarr topice bir kan bir hareket getirmek için gönüllü oldummmmm

okuyorum hergün ama yazayım boşluk doldurayım dedim..
beden kalın birden fazla kişilik yer kaplarım:27::27::27:

gribi atlatıyorum ama boğaz acım devammmm...
neler yediğimi yazayım bugün size..

sabah 9.30

1 haşlanmış yumurta
dereotu,domates,salatalık
1 kibritkutusu kadar peynir (evet benzetme kötü oldu ama aynen o kadardı)
2 ceviz

ara 11.30
2 incir
1 cay bardağı tarçınlı süt:35:

öğle 13.30

1 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
4 köfte + salata

ara 16.00

1mandalina
1 armut

akşam 19.00

1 tabak= 8 yemek kaşığı kadar taze fasülye
2 ince dilim ekmek
250ml su

ara 22.00

1 parça narı 1 su bardağı yoğurtla buluşurdum yedim:27:

artık yatana kadar suya talimmmm

ama tokum inanın listem böyle genel olarak hem yiyorum hem az az da olsa eksiliyorum daha ne:16:
süpersinn menünde süperrrr çok teşekkür geldiğin mj yazdığın içinnnn
hayırlı geceler güzeller
ben iki gündür giremedim. dün çocuk baktım. bir ara kaçamak yapayım dedim. mümkün değil. cadının bütün parmakları netbukun üzerinde. sonrada bağıra bağıra alıyor elimden.
bugünde köye gittim. bayram temizliğim bitti çok şükür. evlerimin ikisinin işinide hallettim.
kısmet olursa yarında çarşı işini hallederim. sadece tatlı işim kalır. onuda abartmak istemiyorum. eşim bir tepsi baklava yaptırayım dedi. istemedim. iki kilo kendine kadar al dedim.sarma kadayıf yapmak istiyorum. bugün köyden 1 tane kocaman kabak getirdim. kabak tatlısı yaparım. belki canım isterse birazcıkta incir doldururum. ama ceviz getirmeyi unutmuşum evdede çok fazla yok. bakalım belki birazda fındık kırar karıştırırım.sarma konusunda kararsızım. bir sarayım diyorum , bir vazgeçiyorum. kavurmayla pilav ikram etsem diyorum. pilav olunca sarmaya gerek yok diyorum . siz ne dersiniz.
geçmişe baktım esra hiç uğramamış. çok hasta değildir inşallah.

yola çıkan yada çıkmaya hazırlanan hatunlara hayırlı yolculuklar diliyorum.

nursena laminentlerin hallolmuş gözün aydın

aytencim, nevincim geçmiş olsun güzeller. atlatamadınız hastalığı
teşekkürederim bitti şükür laminantlar
ya ben kadayıfı ne zaman yapsam hamur gibi oluyooo beceremiyom ben yaaaa
zaten 1, günü eşim evde daha 2, gün nöbet diğer günlerde mecburen görevle varrr bizim bayramımızda hep böle halkın emniyeti için mecbur
sağlık olsunda gelende yokk ailedenn
yalnızları oynucaz
topiği beklerim artıkın
ayyyy canımcım kv inat ver valla yani evladı onun olabilirde gönlü onun deilki evladı kimi severse onu almak zorunda kalınıyo
benimkide söyledi
takıntılıdır benimkii çok sever ince uzun boyluu gelini kadın yıllardır söylendi durdu kilomla
2. yide tam tessine benim yarım kadar buldu boy falan olarak

sen kendi sağlığın için sonra düğününde giyemediğin gelinlik için üzülürsünn
burada paylaşımda bulunursan devamlı düğüne manken yaparız seniii

topiğe müşteri kazandırmak için ne dil döktüm heee:))))
bu aralar az gelen varda topiğe bayram sonu kalabaklaşırız diye umuyorum
hoşgeldin

olsun gr gramdırr daha önce 500 de veremiyoduk demii yola devam
kolay gelsinnnn

Nursena günaydın:3:
Tartı ne dedi merak ediyorum
güldüü güldüüü kahkaha atıyooo
tartıdan sonra benhttp://inciswf.com/1302803070.swf

yeni kilocukummm 85,300
sporum 60 dakkacıkkk
spor çok yapaydumm o 300 gr da gidderdi eminimmm bide bugün yarın adet olcam azda şişlik var sanırım
ohhh kurtlarımıda döktükten sonra pazara gidilecek su parası yatırılacak 12 ye yemek hazırlanacak ev ahalisine çamasır yıkanacak çookk çalışmamm gerekiyooooo çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı cumalarrrrrrrrrr

Günaydın, hayırlı cumalar dilerim hepinize.
geçmişe baktım ama alıntı yapamadım, çok teşekkür ederim hepinize baş sağlığı mesajlarınız için. iyi ki varsınız..
ben hala hastayım, bi gün iyi oluyorum ertesi gün dolmuş boğazım. pazartesi de bayram yolculuğu var, umarım toparlanırım o zamana kadar.
Aytencim hastaymışsın, geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Meryemcim hoşgeldin canım, gel sık sık artık.
Nursena laminant döşenmiş sanırım, hayırlı olsun. iyi olmuştur kış gelmeden.
başka bi şey kaçırdım mı bilmiyorum, varsa hastalarımıza şifalar dilerim.

haftaya cuma bayram ertesi oluyor hemen. çoğumuz bildirim yapamaz sanırım, yapsa da pek parlak olmayacaktır. ben perşembe gece dönüyorum, listeyi yaparım büyük ihtimalle cuma günü. isteyeni izinli, isteyeni 1 hafta kaybetmemesi için aynı yazabilirim. zaten bildirim yapmayanları direk izinli yazacağım. aynı olmak isteyenler belirtse yeter yani :)

dün akşam yaklaşık 1 saat yürüdüm saat 18.30 gibi kıymalı bamya ve keten tohumlu yoğurt yedim ekmek yemedim ama yine de doydum

sabah tam bir karatay kahvaltısı yaptım..
tartı bugün 91 gösterdi çok mutluyum ...

inşallah benim de hedefim yeni yıla 80 kg olarak girmek inşallah..

dün akşam yaklaşık 1 saat yürüdüm saat 18.30 gibi kıymalı bamya ve keten tohumlu yoğurt yedim ekmek yemedim ama yine de doydum

sabah tam bir karatay kahvaltısı yaptım..
tartı bugün 91 gösterdi çok mutluyum ...

inşallah benim de hedefim yeni yıla 80 kg olarak girmek inşallah..

hoşgeldiniz aramıza, azminiz daim olsun. inşallah yeni yıla istediğiniz kiloda girersiniz.

Esracım seni gördüm mutlu oldum inşallah bir an önce tam olarak iyileşirsin
Nursena havasını atmış gitmiş maşallah
Ben de maaşı çektim bulaşık makinesinin taksitini yatırdım geldim eşim daha uyuyor kahvaltı hazırlayım ortalığı toplayayım ben de
Kızlar gelene kadar yemek de yapmam lazım sonra çarşıya gideceğiz
Gelelim benim tartı macerama benimki bana nanik dedi:33:
Kilom 83 esracım
70 li hayaller yine ertelendi malesef

Esracım seni gördüm mutlu oldum inşallah bir an önce tam olarak iyileşirsin
Nursena havasını atmış gitmiş maşallah
Ben de maaşı çektim bulaşık makinesinin taksitini yatırdım geldim eşim daha uyuyor kahvaltı hazırlayım ortalığı toplayayım ben de
Kızlar gelene kadar yemek de yapmam lazım sonra çarşıya gideceğiz
Gelelim benim tartı macerama benimki bana nanik dedi:33:
Kilom 83 esracım
70 li hayaller yine ertelendi malesef

Asuman abla ben de çok sevindim seni gördüğüme :)
ellerine sağlık sabah sabah koşturmuşsun. 79 ne ulaşılmaz bi şeymiş ya, aylardır uğraştırıyor bizi.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz.
Nursena da karataya başlamış maşallah, fındık fıstık yiye yiye çıtır olacak hatun :)

Back
X