Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meryeeemm nerelerdesin sen kaçak
gizli gizli veriyorsun kilocukları
buralardaysan arada ses ver özlüyoruz sizihep buradalardayım dafi ablammmmm
senin yazılarını yaptıklarını okumk hoşuma gidiyor..
ne güzelsen anlatıyorsun benim gözümün önüne geliyor
maaşallah sana..
ben kilo vereyim ablacım ihtiyacım var bilyorsun..sen de az vermedin
bu arada sarmaya gerek yok ben fikrimi söleyeyim
insanlara o kadar kalori yüklemeye hakkın yok![]()
merveasna aramıza hoş geldin. Azmin daim olsun.benide alın aranızaa hayatımın azmini yaşıyorum dünden itibaren. konumu açmıştım burayı önerdiler. kv adayım zayıflasın söz alışverişinde çok gezeriz gezmesi bişey değil istediğini bulamayız demiş yaa kesinlikle zayıflamam gerekiyor 96 kiloyum 168 boyundayım biri kilo cetvelini ayrıntılı anlatabilirse çok memnun olacağım
hayırlı sabahlar maşallah ankarada güne güzel başladık diyelim çok güzel güneşli bir hava var tam temizlik havasıne diyim motivasyon gerekli ben evimdeyim malesef bayramda eşim annesinin yanına gidecek alıp getirecek yaa neyse lafı niye uzatıyorsam acaba utancımdan olbilirmi
87.200 spor hiç yok insan yarım kilo verirmi 1 haftada güzel bir cezayı hakediyorum bulacağım bişeyler öpüyorum kolay gelsin ..
çoookkk sıkılmıştıımm amma yaaaa bekledim bekledimm gelmedinnnaşk olsun nursena ben geldim sen gittin oldumu bu şimdii...![]()
havaların deişmesii koşoşturman yordu senii inşallahhh bayram tatilinde az kendine gelirsinIyi geceler... gecmis olsun dileklerinz icin tesekkur ederim yolcu asuman ablacim ve meyra... kusura bakmayin tlfondan olunca alinti yapamiyorum okuldan gldim yattim simi biraz basim agriyor hic bisey yemedim belki ondandir. cunku midem kaldirmadi hicbiseyi.. ya bu arda hakikaten topik cok issizlasti napcaz bilmem ;(
perşemge günü cıss oldumu kızıyo insan demii kendine afiyet olsuniyi geceler güzeller arkadaslardaydık yenı geldık gözlerim kapanıyor ama biraz cıssslar oldu... Nevıncım katrem cok gecmıs olsun canlar
süpersinn menünde süperrrr çok teşekkür geldiğin mj yazdığın içinnnnkızlarr topice bir kan bir hareket getirmek için gönüllü oldummmmm
okuyorum hergün ama yazayım boşluk doldurayım dedim..
beden kalın birden fazla kişilik yer kaplarım
gribi atlatıyorum ama boğaz acım devammmm...
neler yediğimi yazayım bugün size..
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
dereotu,domates,salatalık
1 kibritkutusu kadar peynir (evet benzetme kötü oldu ama aynen o kadardı)
2 ceviz
ara 11.30
2 incir
1 cay bardağı tarçınlı süt
öğle 13.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
4 köfte + salata
ara 16.00
1mandalina
1 armut
akşam 19.00
1 tabak= 8 yemek kaşığı kadar taze fasülye
2 ince dilim ekmek
250ml su
ara 22.00
1 parça narı 1 su bardağı yoğurtla buluşurdum yedim
artık yatana kadar suya talimmmm
ama tokum inanın listem böyle genel olarak hem yiyorum hem az az da olsa eksiliyorum daha ne![]()
teşekkürederim bitti şükür laminantlarhayırlı geceler güzeller
ben iki gündür giremedim. dün çocuk baktım. bir ara kaçamak yapayım dedim. mümkün değil. cadının bütün parmakları netbukun üzerinde. sonrada bağıra bağıra alıyor elimden.
bugünde köye gittim. bayram temizliğim bitti çok şükür. evlerimin ikisinin işinide hallettim.
kısmet olursa yarında çarşı işini hallederim. sadece tatlı işim kalır. onuda abartmak istemiyorum. eşim bir tepsi baklava yaptırayım dedi. istemedim. iki kilo kendine kadar al dedim.sarma kadayıf yapmak istiyorum. bugün köyden 1 tane kocaman kabak getirdim. kabak tatlısı yaparım. belki canım isterse birazcıkta incir doldururum. ama ceviz getirmeyi unutmuşum evdede çok fazla yok. bakalım belki birazda fındık kırar karıştırırım.sarma konusunda kararsızım. bir sarayım diyorum , bir vazgeçiyorum. kavurmayla pilav ikram etsem diyorum. pilav olunca sarmaya gerek yok diyorum . siz ne dersiniz.
geçmişe baktım esra hiç uğramamış. çok hasta değildir inşallah.
yola çıkan yada çıkmaya hazırlanan hatunlara hayırlı yolculuklar diliyorum.
nursena laminentlerin hallolmuş gözün aydın
aytencim, nevincim geçmiş olsun güzeller. atlatamadınız hastalığı
ayyyy canımcım kv inat ver valla yani evladı onun olabilirde gönlü onun deilki evladı kimi severse onu almak zorunda kalınıyobenide alın aranızaa hayatımın azmini yaşıyorum dünden itibaren. konumu açmıştım burayı önerdiler. kv adayım zayıflasın söz alışverişinde çok gezeriz gezmesi bişey değil istediğini bulamayız demiş yaa kesinlikle zayıflamam gerekiyor 96 kiloyum 168 boyundayım biri kilo cetvelini ayrıntılı anlatabilirse çok memnun olacağım
olsun gr gramdırr daha önce 500 de veremiyoduk demii yola devamhayırlı sabahlar maşallah ankarada güne güzel başladık diyelim çok güzel güneşli bir hava var tam temizlik havasıne diyim motivasyon gerekli ben evimdeyim malesef bayramda eşim annesinin yanına gidecek alıp getirecek yaa neyse lafı niye uzatıyorsam acaba utancımdan olbilirmi
87.200 spor hiç yok insan yarım kilo verirmi 1 haftada güzel bir cezayı hakediyorum bulacağım bişeyler öpüyorum kolay gelsin ..
güldüü güldüüü kahkaha atıyoooNursena günaydın
Tartı ne dedi merak ediyorum
dün akşam yaklaşık 1 saat yürüdüm saat 18.30 gibi kıymalı bamya ve keten tohumlu yoğurt yedim ekmek yemedim ama yine de doydum
sabah tam bir karatay kahvaltısı yaptım..
tartı bugün 91 gösterdi çok mutluyum ...
inşallah benim de hedefim yeni yıla 80 kg olarak girmek inşallah..
Esracım seni gördüm mutlu oldum inşallah bir an önce tam olarak iyileşirsin
Nursena havasını atmış gitmiş maşallah
Ben de maaşı çektim bulaşık makinesinin taksitini yatırdım geldim eşim daha uyuyor kahvaltı hazırlayım ortalığı toplayayım ben de
Kızlar gelene kadar yemek de yapmam lazım sonra çarşıya gideceğiz
Gelelim benim tartı macerama benimki bana nanik dedi
Kilom 83 esracım
70 li hayaller yine ertelendi malesef